Valitse päivämäärät

Amsterdam Retket/kierrokset

  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Muut elämykset
  • Vesiaktiviteetit
  • Päiväretket
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Työpajat ja tunnit
  • Seikkailut
  • Hop-on hop-off -kierrokset
443 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/28

Amsterdam: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Amsterdam parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Amsterdam?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Amsterdam ovat

Keukenhof

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Amsterdam?

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 19 975 arvosteluun

No, reissu oli oikein mukava, kylmänä joulukuun iltana, meillä ei ollut ongelmia lämpötilan kanssa, oppaat olivat moitteeton, sekä töiden selostuksessa että huolissaan siitä, että olemmeko kunnossa ja tarvitsemmeko jotain, auki se oli rajoittamaton. Suuri ongelma oli ennen veneeseen pääsyä. Liput eivät ole tietylle alukselle, vaan palveluun, jossa on satoja aluksia ja joko vene kannella tai ilman, iso tai pieni, kylpyhuoneella tai ilman (jossain, jossa on avoin baari, se on välttämätöntä).. . veneet täyttyvät, arpajaiset...jono oli loputon, ilman suojaa, eikä ollut minkäänlaista prioriteettia, odottelimme pitkään, pakkasessa, jopa ajanvarauksella.

Kanavamatka oli todella hyvä kokemus. Se kattaa suurimman osan historiallisista paikoista kanavien varrella ja laivalla ollut kapteeni oli aivan uskomaton kaveri. Vene ei ole koskaan myöhässä ja kuvaukset ympärillä olevista paikoista ovat osuvia ja saatavilla eri kielillä. Luultavasti nauttisin vähän enemmän, jos kanavan vesi olisi kirkkaampaa ja taivas olisi sinisempi. Kai se on reilua, koska päätin käydä marraskuussa.

Tämä risteily on ihana tapa nähdä kaupunki! Erittäin rentouttava ja tutustu mielenkiintoisiin faktoihin Amsterdamista. Henkilökunta on mukavaa, meillä otettiin valokuva ennen saapumista, johon he tulostivat meille, mutta se maksoi 3 euroa ja he ottivat vain käteistä, jota meillä ei ollut, muuten olisin ostanut sen. Se oli ainoa sääli, mutta itse risteily oli ihana!

Bell ja kuljettajamme olivat mahtavia! He olivat persoonallisia, hauskoja ja upeita isäntiä! Opimme myös paljon kaupungista, ei vain valoesitystä

Tyylikäs juusto viini risteily. Riittävästi juomaa ja juustoja. Mahtavat näkymät.