Amsterdam
Tours

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Amsterdam, Retket/kierrokset

Retket/kierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Amsterdam?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Amsterdam ovat:

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 19 975 arvosteluun

Erinomainen kokemus Amsterdamissa, paras tapa tutustua Amsterdamiin viileän, hauskan ja informatiivisen isännän kanssa samanaikaisesti. Siitä huolimatta vietät erittäin arvokkaita 75 minuuttia upeassa tyylikkäässä veneessä ja kokeilet kahta erilaista herkullista hollantilaista juustoa. Tämä oli varmasti paras kokemus Hollannin pääkaupungissa.

Olin Vollendamissa vuonna 1960. Se ei ole sitä mitä se oli ennen. Ohitan sen, ellet pidä turisteista ja seinästä seinään ulottuvista kaupoista ja ravintoloista. Matka/kiertue oli OK, mutta en voi kuvitella miksi se sisältyy mihinkään toimintaan. Alankomaissa on paljon nähtävää, eikä tämä ole se, mitä ihmisten pitäisi vierailla.

No sen arvoista. 10-vuotias poikani antoi sille 11/10, mikä kertoo paljon. Olisin halunnut enemmän aikaa Zaanse Schansissa selata kapean kylän ja vähemmän aikaa Volendanissa kaikkien turistikauppojen kanssa, mutta kaiken kaikkiaan kiertue oli hieno. Makarens, Tina ja Getad olivat upeita oppaita ja Chauffer.

Ainoa neuvoni olisi saapua paikalle 15 minuuttia aikaisemmin, koska sinun on muutettava mobiililippu paperilipuksi ja jono voi olla pitkä! Mitä tulee matkaan, se oli aivan ihana! Hieman kiire, mielestäni heidän on muutettava kuvaus 6 tuntiin 7:n sijaan.

Laajalla alueella on paljon erilaisia aktiviteetteja.