Lisää päivät

AmsterdamRisteily- ja vesikierrokset

Suosituksemme kategoriassa Amsterdam Risteily- ja vesikierrokset

Avokattoveneristeily Amsterdamissa, kansibaari

1. Avokattoveneristeily Amsterdamissa, kansibaari

Tämä upea risteily esittelee sinulle Amsterdamin parhaat palat. Avokattoinen vene on paras tapa kokea lukuisat kaupunkimonumentit vedestä käsin, liikenneruuhkista huolehtimatta. Kierroksella sinulle kerrotaan tietoa nähtävyyksistä. Voit ihailla niin moderneja upeita rakennuksia kuin 1600-luvulta peräisin olevia legendaarisia kanavataloja. Katsele muun maussa Amstel-hotellia, Magere Brug -siltaa, Grachtengordelin korttelia sekä Eremitaasi-museota. Jos sää on viileä, rentoudu lämmittävän peitteen alla, tai tunne aurinkoisen sään aikaan tuulenvire hiuksissasi. Talvisin vene on katettu, joten et tule palelemaan. Kertakäyttöisen lipun avulla voit valita minkä tahansa risteilyn, joka lähtee varaamasi risteilytunnin sisällä.

Amsterdam: Klassinen laivaristeily, juustot ja viinit

2. Amsterdam: Klassinen laivaristeily, juustot ja viinit

Rentoudu kanavaristeilyllä UNESCOn kulttuuriperintöluetteloon kuuluvilla Amsterdamin kultakauden kanavilla. Tutustu kaupungin kohokohtiin, kuten Magere Brug, punaisten lyhtyjen alue ja vanha satama. Voit valita tavallisen kierroksen tai kierroksen, johon sisältyy rajattomasti herkullista hollantilaista juustoa, viiniä ja muita juomia. Nouse kannelle ja anna paikallisen kipparin kertoa paikallishistoriasta, kun purjehdit ohi Jordaanin kaupunginosan nähtävyyksien ja Amstel-joen Laihan sillan ohiAmstel-joella. Ihaile näkymiä Punaisten lyhtyjen kaupunginosaan, entisiin kaupungin sulkuihin ja vanhaan satamaan. Ota valokuvia merimuseon komeasta arkkitehtuurista ja arvostetusta Gold Bend -kaupunginosasta. Näe historian palasia, kun ajelehdit esimerkiksi Anne Frankin talon ohi. Kysy oppaaltasi kysymyksiä kaupungista ja saat suosituksia elämyksiä ja ruokapaikkoja varten.

Amsterdam: Risteily kaupungin kanavilla

3. Amsterdam: Risteily kaupungin kanavilla

Koe Amsterdamin UNESCO-listatut kanavat kaupungin kanaalikierroksella. Katsele 1600-luvulta peräisin olevien kanavatalojen kauneutta, ihaile Alankomaiden kulta-ajan kauppiastaloja, näe upeat sillat ja bongaile paikallisia pyöräilemässä kanavien varrella. Astu aluksen kannelle ja ajelehdi Westerkerkin sekä Anne Frankin talon ohi. Näe historiallisten rakennusten lisäksi uusia nähtävyyksiä, kuten IJ-jen Piet Heinkade. Risteilyllä voit oppia kaiken Alankomaiden pääkaupungista vain 75 minuutin aikana. Muista ladata kamerasi akku ottaaksesi vaikuttavia valokuvia. Varaa vain Amsterdamin kanava kierros ja hyppää kuuluisan sinisen veneen kannelle. Bongaile kaupungin kohokohdat ja koe kaupunki aitoon tapaan. Näe muun muassa Kultainen muta, uusi Overhoeksin kaupunginosa, sataman musiikkirakennus ja VOC-aluksen huikea kopio merimuseon tuntumassa.

Amsterdam: Kanavaristeily & Heineken Experience -lippu

4. Amsterdam: Kanavaristeily & Heineken Experience -lippu

Ostamalla yhdistelmälipun vierailet Heineken Experiencessä ja risteilet rennosti Amsterdamin kanavia pitkin nauttien kaupungin kahdesta parhaasta nähtävyydestä. Voit itse päättää lipun käyttöjärjestyksen. 75 minuutin kanaaliristeilyllä tutustut eloisaan ja ainutlaatuiseen Amsterdamiin - rentoudut ja ihailet kauniita taloja rantatörmällä, risteilyreitin monia siltoja sekä värikkäitä asuntolaivoja. Seuraavaksi astut jonojen ohi entiseen Heinekenin panimoon, jossa sijaitsee tänä päivänä Heineken Experience - interaktiivinen näytös, joka kertoo sinulle kaiken oluen panemisesta ja pullottamisesta 90 minuutin itseopastetun kierroksen aikana. Yhdistelmälipulla säästät aikaa ja rahaa yksittäisiin ostoksiin.

Amsterdam: Saksalainen opastettu avoveneristeily, jossa on baari aluksella

5. Amsterdam: Saksalainen opastettu avoveneristeily, jossa on baari aluksella

Lähde unohtumattomaan seikkailuun, kun näet Amsterdamin lumoavat nähtävyydet tällä opastetulla veneretkellä. Seilaa pitkin kanavia sähkökäyttöisellä avoveneellä ja nauti upeista näkymistä Amsterdamin ikonisiin maamerkkeihin samalla kun koet rentouttavan risteilyn. Uppoudu asiantuntevan saksankielisen oppaan esittämiin informatiivisiin ja viihdyttäviin näkemyksiin maamerkeistä ja nähtävyyksistä, joita kohtaat reitin varrella. Hän herättää Amsterdamin historian ja kulttuurin eloon, mikä tekee tästä matkasta unohtumattoman ja rikastuttavan kokemuksen. Ihaile kuuluisia kanavia reunustavia 1700-luvun rakennuksia ja ihastu nykyaikaisiin, tyylikkäisiin rakennuksiin, jotka ovat esimerkkejä vaikutusvaltaisesta 21. vuosisadan Amsterdamista. Kun purjehdit historiallisen Eremitaasimuseon ohi, näet myös ikonisen Skinny-sillan ja risteilet komean Amstel-hotellin vieressä.Hyvinvointimuseon ohi. Nauti drinkki tai kaksi laivalla, kun ohitat muita pahamaineisia kohteita, kuten Canal Beltin ja Gentleman-kanavan.

Amsterdam: Kanavaristeily illalla

6. Amsterdam: Kanavaristeily illalla

Koe Amsterdamin kauneus iltaristeilyllä. Näe valot, sillat ja kanavavarsien talot uudesta perspektiivistä. Hyppää aluksen kannelle ja aloita kierros. Ihaile kanavien varrella seisovia 1600-luvun kaupparakennuksia. Koe lukuisa ikoniset rakennukset ja sillat ajelehtiessasi kaupungin läpi. Näe myös valaistu Magere Brug -silta. Matkan aikana voit kuunnella opasta, joka kertoo sinulle kiehtovaa tietoa kaupungista ja sen kauniista nähtävyyksistä. Koe Amsterdamin parhaat palat ja ihaile kaupunkia iltavalaistuksessa risteilyn aikana, jonka järjestää perheyritys. Tämän elämyksen aikana voit nähdä kaupungin iltataivaan alla. Lisää kierrokseesi välipala ja nauti kannella purtavaa ja juomia. Tarjolla on muun muassa popcornia, sipsejä, hollantilaisia vohveleita ja suolapähkinöitä, sekä virvoitusjuomia, olutta tai lasillinen viiniä, joita voit nauttia nähtävyyksiä katsellessasi.

Amsterdam: Viinaristeily kanavalla

7. Amsterdam: Viinaristeily kanavalla

Maailma ja kaupungit ovat täynnä baareja. Tämä elämys vie sinut kuitenkin kokemaan Amsterdamin ainutlaatuisella tavalla. Katsele kaupungin näkymiä viinaristeilyllä samalla, kun siemailet kylmää olutta. Valittavinasi on sekä jaettuja että yksityisiä risteilyitä. Elämyksesi alkaa keskusta-alueelta. Risteily vie sinut ajelehtimaan Amsterdamin merkittävimmille kanaaleille. Kierrosisäntä ja kapteenit vievät sinut paikallisten tuntemille kohteille. Ajelehdi Amstel-joella ali seitsemän sillan. Kierros päättyy sen lähtöpaikkaan keskusta-alueelle. Tämä on paras kohde päättää kierros, jossa voit hyödyntää avoimen baarin antimia.

Amsterdam: Light Festival Boat Tour

8. Amsterdam: Light Festival Boat Tour

Hämmästele Amsterdamin valofestivaalia toisesta näkökulmasta tällä kanaaliveneristeilyllä. Näe kaupungin kuuluisat kanavat valaistuina ainutlaatuisten installaatioiden loisteessa samalla kun nautit näkymistä. Sukellu Amsterdamin valofestivaalin tunnelmaan ja risteile upeiden valaistusten ohi ylellisellä kanavaveneellä. Hemmottele itseäsi loistokkaalla illalla tämän täysin sähkökäyttöisen veneen kyydissä, johon kuuluu oma runsas baarinsa. Lue lisää valoshow'n tarinasta, kun katselet valojen heijastumista vedestä, ja voit vapaasti kysyä kipparilta kaikki mahdolliset kysymyksesi.

Amsterdam: Bulldog Boat Smoke-Friendly Cruise & 2 Drinkkiä: The Bulldog Boat Smoke-Friendly Cruise & 2 Drinkkiä

9. Amsterdam: Bulldog Boat Smoke-Friendly Cruise & 2 Drinkkiä: The Bulldog Boat Smoke-Friendly Cruise & 2 Drinkkiä

Nojatkaa taaksepäin ja rentoutukaa savuystävällisellä kanaaliristeilyllä Amsterdamin sydämessä nähtävyysristeilyllä. Saat kiehtovia näkemyksiä ohittamistasi nähtävyyksistä ja voit nauttia alkoholijuomia tai alkoholittomia juomia purjehtiessasi kanaalien läpi. Laskeudu kyytiin ja viihtyile romanttisella risteilyllä kanaalia pitkin. Voit vapaasti ottaa mukaan omat eväät ja rikkaruohot nautittavaksi aluksella. Matkusta ensin Vanhan kirkon ympärillä olevan Redlight Districtin läpi. Ihaile näkymiä rantakadulle ja Eastern Dockille. Seuraa vanhaa kaupunginmuuria pitkin Amstel-joelle ja näe Monet'n silta, jonka taiteilija teki tunnetuksi maalaamallaan maalauksella tästä paikasta. Hymyile hassuille Tanssitalojen dekonstruktivismille ja nappaa kuva Sinisestä sillasta. Tule kanavavyöhykkeelle Herengrachtilta Pormestarin taloa pitkin ja ota Kultainen mutka Seitsemän siltaa. Kulje Reguliersgracht-kanavaa pitkin Keizersgracht-kanavan yli Prinsengracht-kanavalle. Havaitse monia asuntoveneet, mukaan lukien Amsterdamin vanhin asuntovene, ja ihaile joidenkin 60- ja 70-luvuille tyypillisten hippien asuntoveneiden upeita malleja. Palaa Amstel-joelle ja tutustu Skinny Bridgeen, Amsterdamin vanhimpaan ja viehättävimpään siltaan. Eremitaasin ja Stopera-kadun varrella pääset näkemään läheltä Monet'n vuonna 1884 maalaaman "Näkymä Groenburgwaliin", ennen kuin palaat jälleen Punaisen valon kaupunginosaan.

Amsterdamista: Giethoorn ja Enclosing Dive -kierros

10. Amsterdamista: Giethoorn ja Enclosing Dive -kierros

Nouse ilmastoidun bussin kyytiin ja matkusta perinteisen hollantilaisen maaseudun halki 1,5 tuntia kuvankauniiseen Giethoornin kylään. Opi, kuinka hollantilaiset elävät lähes veden peittämässä kylässä, ja lähde tutustumaan paikkaan veneellä ja kävellen. Nauti hiljaisen kylän rauhasta, jossa autot on kielletty eivätkä vuosisadat ole juuri muuttaneet kylän ilmettä. Ihaile kylän monenlaisia veneitä aina gondoleista tasapohjaisiin lauttoihin, joita käytetään kuljetukseen kanaaleja pitkin. Seilaa taidokkaasti restauroitujen maatilojen ohitse tunnin veneajelulla, ja vietä vapaa-aika nauttien lounasta ja tutustuen alueeseen itsenäisesti. Hyödynnä oppaan vinkit nähtävyyksistä ja ruokapaikoista. Retki jatkuu Afsluitdijkin 32-metriselle padolle, joka yhdistää Frieslandin ja Pohjois-Hollannin. Alankomaat on kuuluisa tavoistaan, jolla se selviytyy suuren vesimääränsä kanssa. Afsluitdijk rakennettiin entisen Zuiderzeen paikalle ja on hyvä esimerkki hollantilaisista vesitaidoista.

98 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 7

Immersiivisiä elämyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Amsterdam, Risteily- ja vesikierrokset

Risteily- ja vesikierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Amsterdam?

Amsterdam, Risteily- ja vesikierrokset: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Amsterdam: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 23 621 arvosteluun

Vaikka sisäänpääsy kiireiseen kokouspaikkaan oli hieman hankala hallita erilaisten tulevien ja menevien risteilyjen lukumäärän vuoksi, henkilökunta oli erittäin avulias ja kohtelias. Aluksella kapteeni Winnie oli upea juontaja ja palveluhenkilökunta erittäin ystävällistä ja tehokasta. Ruoka ja juomat olivat erinomaisia ja vietimme tarpeeksi kauan ulkona lyhyen risteilyn ajaksi yöllä Amsterdamin kanavilla. Se oli ihana vuosipäivän illallinen.

Erittäin viihdyttävä ja hyvä tunnelma. Käytin viimeisen tunnin nauttiakseni Amsterdamin yövaloista ja veneestä purjehtiessamme. Toivoisin, että kiertue olisi hieman pidempi, jotta voisi paremmin nauttia cocktaileista ja vesipiikasta, koska niin monta matkustajaa meitä palvellaan järjestyksessä, enkä ehtinyt juoda kaikkea oluttani laivalla.

Kierros oli ihana ja kylä sympaattinen. Bussimatka sinne kesti jonkin aikaa, mennessä oli pysähdys ja takaisin tullessa ei. Ihmiset ystävällisiä ja opas hyvä.

We had Rick tellin' us things about amsterdam and he was amazing. Cheese was good and so was the beer.

Tyylikäs juusto viini risteily. Riittävästi juomaa ja juustoja. Mahtavat näkymät.