Amsterdam
Venekierrokset ja jokiristeilyt

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 23 621 arvosteluun

Loistava ilta, juustoa toimitettiin runsaasti ja oppaat tulivat jatkuvasti lisää viiniä, joten meillä oli paljon laseja - he jopa sanoivat, että voimme viedä lopuksi kaikki käyttämättömät juomat kotiin, viiniolutta tai virvoitusjuomia! Opas, joka kertoi meille tosiasioita, oli myös fantastinen, opin paljon kiehtovia uusia faktoja ja kaikki oppaat olivat aivan hauskoja. Se ei myöskään ollut ollenkaan ahdas, siellä oli runsaasti tilaa veneessä oleville ihmisille ja minulle, eikä ystäväni tuntenut oloaan ollenkaan epämukavaksi. Haluaisin ehdottomasti tehdä tämän risteilyn uudestaan.

Tapaa kanavalla aivan Anne Frankin talon takana; vain metrin päässä "hänen" vihreästä ovestaan. Erittäin rauhallinen ja informatiivinen. Kaunis risteily. Valitsit tämän kiertueen, koska se oli laaja ulkoilma ja tarjoaa sinulle 360 näkymät tuulen puhaltaessa kasvoillesi. Emily Serbiasta ja kihara blondi kapteeni Efler tekivät hienoa työtä. Olisin mennyt kiertueelle uudestaan ja uudestaan. Mene tekemään se!

Friday evening was a great time for the cruise. It allows to see the city in action. There are plenty of interesting things to see and good audio explanation as well.

Hämmästyttävä palvelu! Oppaamme olivat erittäin osaavia, ystävällisiä ja hauskoja!!! Varmasti varataan toinen kiertue!!

Useita kanavia 60 minuutissa - mukaan lukien paljon tosiasioita ja hauskoja faktoja