Amsterdam
Venekierrokset ja jokiristeilyt

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Other Sightseeing Options in Amsterdam

Want to discover all there is to do in Amsterdam? Click here for a full list.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 23 621 arvosteluun

Mukava kanavaretki ystävällisen henkilökunnan kanssa, hyvässä kunnossa veneessä hyvää luonnonkatua pitkin. Risteilyn aloitus- ja maaliajat pidettiin täsmällisesti. Vietimme varaamamme lähtöämme (liikenne Amsterdamin keskustassa), mutta soitimme heille noin 10-15 minuuttia aikaisemmin ja he olivat joustavia varaamaan meitä seuraavalle risteilylle klo 21.00. Suositeltavaa liiketoimintaa seuraavalle risteilyllesi Amsterdamissa, varsinkin jos yhdistät aiempaan vierailuun Rieksmuseumiin tai Van Gogh -museoon.

Iltaristeily oli täydellinen tapa tutustua Amsterdamiin ja oppia historiaa. Vene oli ihana ja kiertue oli erittäin hyvin järjestetty, henkilökunta oli loistavaa ja kiertue oli informatiivinen ja hauska. Todella nauttinut siitä jokainen minuutti ja suositellut ystäville ja perheelle. Varaa ehdottomasti uudelleen, kun palaamme

Kaiken kaikkiaan Heineken-kokemus oli erittäin hyvä hauskaa ja oluen maistelua. Henkilökunta on erittäin avulias ja viihdyttävä. Ainoa osa, joka oli hieman pettymys, koska emme tajunnut kanavaristeilyä, eivät olleet kanavalla lähellä kokemusta, joten muiden suunnitelmien vuoksi ohimme kanavamatkan.

Hinta, jonka maksat kaikki tarjoamasi on ehdottomasti sen arvoista! Kanavavene oli paljon suurempi kuin kuvittelin sen olevan - ei ahdas; Ruoka ei ollut mikään valitus ja viini / pint-lisäosat olivat erittäin anteliaita - suosittelisit tätä niin kuin viime yön illallinen!

Friday evening was a great time for the cruise. It allows to see the city in action. There are plenty of interesting things to see and good audio explanation as well.