Amsterdam
Ruoka ja juoma

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Sitemap Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Varattu tämä osana lahjaani kumppanilleni hänen 40-vuotispäiväänsä. Menimme klo 8.15 pizzaristeilylle ja se oli niin ihana. Se oli valaistu vain pöytävaloilla, joten se oli ihana romanttinen kokemus. Pizza oli niin mukavaa ja saat niin paljon juomia kuin haluat. Hyvä arvoinen ja suosittelisi tätä matkaa. Myös illalla käyminen on hienoa, koska kaikki sillat ja kaarien sisäänkäynnit ovat valaistut

Kaiken kaikkiaan Heineken-kokemus oli erittäin hyvä hauskaa ja oluen maistelua. Henkilökunta on erittäin avulias ja viihdyttävä. Ainoa osa, joka oli hieman pettymys, koska emme tajunnut kanavaristeilyä, eivät olleet kanavalla lähellä kokemusta, joten muiden suunnitelmien vuoksi ohimme kanavamatkan.

Hinta, jonka maksat kaikki tarjoamasi on ehdottomasti sen arvoista! Kanavavene oli paljon suurempi kuin kuvittelin sen olevan - ei ahdas; Ruoka ei ollut mikään valitus ja viini / pint-lisäosat olivat erittäin anteliaita - suosittelisit tätä niin kuin viime yön illallinen!

Aluksi oli oppaan kertomaa tietoa ja historiaa tehtaasta. Tämän jälkeen alkoi itseopatettu kierros mikä tarjosi historiaa tehtaasta, heinekinin valmistuksesta ja pääsi itse myös maistelemaan tuotetta.

Mukava ilta, hyvää pizzaa ja kaunis Amsterdam iltavalaituksessa. Ainoa mitä toivoi, oli se, että risteily olisi kestänyt pidempään