Valitse päivämäärät

Amsterdam Ruoka ja juoma

96 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/6

Amsterdam: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Amsterdam parhaat nähtävyydet?

Kohteen Amsterdam parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Amsterdam?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Amsterdam ovat

Keukenhof

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Amsterdam?

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Enemmän kuin erinomainen! Et voinut kulkea Amsterdamin ohi tekemättä tätä toimintaa, oli olutfani tai ei. Toiminta alkaa vierailulla pienessä museossa, jossa seurataan Heinekenin historiaa. Toisessa osassa sinulle tarjotaan monia toimintoja, joista voit myös säilyttää muistoja valokuvien avulla. Ja kirsikka kakun päällä: kahden oluen maistaminen tunnelmallisessa baarissa ja myymälässä, jossa on paljon johdannaistuotteita kohtuulliseen hintaan.

Vaikka sisäänpääsy kiireiseen kokouspaikkaan oli hieman hankala hallita erilaisten tulevien ja menevien risteilyjen lukumäärän vuoksi, henkilökunta oli erittäin avulias ja kohtelias. Aluksella kapteeni Winnie oli upea juontaja ja palveluhenkilökunta erittäin ystävällistä ja tehokasta. Ruoka ja juomat olivat erinomaisia ja vietimme tarpeeksi kauan ulkona lyhyen risteilyn ajaksi yöllä Amsterdamin kanavilla. Se oli ihana vuosipäivän illallinen.

Jos et puhu englantia, kurssin aloitus voi olla hieman vaikeaa, koska selitykset annetaan englanniksi. Mutta kun olemme omillamme, vierailu saa aivan uuden merkityksen ja yllättää meidät kaikin puolin! Se on hieno kokemus, etkä pääse siitä yli (vaikka et pidä oluesta). Lisäksi saat rahoillesi vastinetta, ja enemmänkin.

Tämä oli hieno kokemus, hauska ja hyvin organisoitu. Se oli itse johtama kierros, mikä tarkoitti, että voit tehdä sen omaan tahtiisi sen sijaan, että kiirehdit ympäriinsä, kun se on opastettu kierros. Olimme myös hieman aikaisin ja meidät päästettiin sisään aikaisin, eikä siinä ollut kysymyksiä.

Tyylikäs juusto viini risteily. Riittävästi juomaa ja juustoja. Mahtavat näkymät.