Amsterdam
Ruoka ja juoma

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Loistava ilta, juustoa toimitettiin runsaasti ja oppaat tulivat jatkuvasti lisää viiniä, joten meillä oli paljon laseja - he jopa sanoivat, että voimme viedä lopuksi kaikki käyttämättömät juomat kotiin, viiniolutta tai virvoitusjuomia! Opas, joka kertoi meille tosiasioita, oli myös fantastinen, opin paljon kiehtovia uusia faktoja ja kaikki oppaat olivat aivan hauskoja. Se ei myöskään ollut ollenkaan ahdas, siellä oli runsaasti tilaa veneessä oleville ihmisille ja minulle, eikä ystäväni tuntenut oloaan ollenkaan epämukavaksi. Haluaisin ehdottomasti tehdä tämän risteilyn uudestaan.

Peruutusristeily oli erittäin mielenkiintoinen, näimme Amsterdamin osia, joita et näe kävelemässä. Vene oli erittäin rauhallinen ja henkilökunta oli ihanaa. Heineken -kokemukset ovat erittäin hyviä ja myös mielenkiintoisia, saimme nähdä kaiken ja siellä työskentelevät ihmiset eivät olisi voineet olla enää avuliaita ja mukavia. Voit ottaa kuvia eri asemilla, eikä sinun tarvitse maksaa tulostamisesta, se lähetetään sinulle sähköpostitse. Heillä on myös hyviä lahjoja ja tarjouksia kaupassa.

Risteily oli uskomaton, näimme Amsterdamin auringonlaskun valoissa. Juusto on hienoa ja sinulla on tarjolla erilaisia juomia (kaikentyyppisiä viinejä, virvoitusjuomia ja olutta). Kapteeni ja isäntä olivat uskomattomia, kertoivat niin monia hyviä tarinoita kaupungista ja kanavista. Suosittelemme kiertuetta lähellä auringonlaskua, koska näet kaupungin valon.

Tämä oli niin loistava kokemus. Teimme ensin veneretken, joka oli niin mukava ja rentouttava, ja saimme nähdä kaupungin eri kulmasta. Sitten seurasi Heineken -kokemus, joka oli ehdottomasti lomamme kohokohta. Se oli niin hauskaa ja vuorovaikutteista, oppaat olivat niin mukavia ja Heineken vielä mukavampaa! Suosittelen lämpimästi

Hinta, jonka maksat kaikki tarjoamasi on ehdottomasti sen arvoista! Kanavavene oli paljon suurempi kuin kuvittelin sen olevan - ei ahdas; Ruoka ei ollut mikään valitus ja viini / pint-lisäosat olivat erittäin anteliaita - suosittelisit tätä niin kuin viime yön illallinen!