Amsterdam Tuulimyllyt

  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Kaupunkikortit
34 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Amsterdam: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Amsterdam parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Amsterdam?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Amsterdam ovat

Brugge

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Amsterdam?

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 5 455 arvosteluun

Erinomainen arvo. Jokiristeily oli rentouttava ja mukava. Heillä on olutta, juomia, kahvia ja välipaloja. Pieni miehistö oli ystävällistä. Vene oli niin siisti ja melko kaunis. Ohitimme pikkukaupunkeja ja tuulimyllyjä. Sitten nouset pois ja vierailet tuulimyllyssä, jossa erittäin asiantunteva dosentti kertoo 500 vuotta vanhan tuulimyllyn historiasta ja sen käytöstä ja rakentamisesta. Sitten otat lyhyen bussimatkan upeaan Kurkenhoffin puutarhaan, joka on kuin massiivinen hyvin hoidettu kasvitieteellinen puutarha kauniille tulppaaneille. Tämä osa on itseohjattu, ja voit palata parkkipaikalle kellonaikaan milloin tahansa palataksesi Amsterdamiin

super hauska reissu ja todella sen arvoinen! Bussi on vain noin 40 minuutin päässä Amsterdamista, ystävälliset kuljettajat ja avulias ihmiset ohjaavat sinut periaatteessa kaikkialle. (jossakin vaiheessa nousimme väärään bussiin, mutta löysimme nopeasti takaisin!) veneristeily oli ihana ja mukana tuli wifi ja mahdollisuus tilata välipaloja laivalla. tuulimylly oli hauskaa, mutta ajattelimme, että pääsemme kiivetä ylös! kukat ovat ilmeisesti matkan kohokohta ja ehdottomasti unohtumattomia. hyvä aika, hyvä hinta!

Olemme amsterdamilaisia, jotka veivät ystäviä Irlannista 5D Flight Experienceen. Me kaikki olimme nauttineet siitä perusteellisesti. Ystävämme saivat paremman käsityksen kaikesta, mitä Alankomailla on tarjottavanaan. Ja tulimme pois uudella arvostuksella kotimaatamme kohtaan. Tämä tuntuu todella helikopterimatkalta. Kiva! Ystävällinen, avulias henkilökunta toi jotain lisäystä kokemukseen. Erittäin suositeltavaa!

Ostimme yhdistelmäliput veneretkellä järvillä + kävelyllä Keukenhofin puistossa. 50 €:lla tämä on erittäin hyvä tarjous. Tapaamispaikalle pääseminen oli erittäin helppoa. Suosittelen sitä niille, jotka ovat jo käyneet Amsterdamissa ja nähneet itse kaupungin. Aloittelijoiden on parempi pysyä kaupungissa ja kävellä siellä.

Helppo löytää, vene oli hieno ja luonnonkaunis, he tarjosivat juomia ja piirakkaa ostettavaksi erittäin kohtuullisin hinnoin. Bussi puutarhaan oli nopeaa ja helppoa. Puutarhat itsessään upeat ja oli mukavaa saada vapaus viettää niin paljon aikaa kuin halusi ja palata bussiin halutessaan.