1. Alankomaat
 2. Pohjois-Hollanti
 3. Amsterdam
 4. Van Gogh -museo

Van Gogh -museo: Lippu jonon ohi ja tunnin risteily

Tuotteen tunnus: 185672
Näytä galleria
Koe Amsterdamin kaksi parasta aktiviteettia yhdistelmälipulla tunnin kanaaliristeilylle sekä Van Gogh -museoon. Ajelehdi kanaalivyöhykkeen upeilla vesiteillä ja ihaile sitten maailman suurimman Van Gogh -kokoelman mestariteoksia.
Tietoa tästä lipusta
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Tulostettu lippu tai mobiililippu hyväksytään
Kesto: 24 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pikavahvistus
Audio-opas/kuulokkeet
espanja, thai, turkki, katalaani, kiina, tanska, hollanti, englanti, ranska, saksa, hebrea, italia, japani, arabia, korea, norja, portugali, venäjä

Valitse osallistujat, päivä ja kieli:

Ladataan...

Elämys

Kohokohdat
 • Säästä rahaa ja aikaa tällä yhdistelmälipulla Van Gogh -museoon ja kanaaliristeilylle
 • Ohita jonot maailmankuululla Van Goghin museolla
 • Säästä tunteja aikaa, kun pääset ohittamaan jonot Van Goghin museolla varaamalla lipun etukäteen
 • Ihaile Amsterdamin rantojen nähtävyyksiä, ja vältä mantereen ruuhkat kanaalin vesillä kelluen
 • Valitse tämä kätevä vaihtoehto, joka on ideaali ensikertalaisille tai niille, jotka ovat Amsterdamissa vain vähän aikaa
Koko kuvaus
Käy maailmankuulussa Van Gogh -museossa, sekä tunnin mittaisella risteilyllä historiallisilla kanaaleilla. Van Gogh -museossa on maailman suurin kokoelma Vincent van Goghin teoksia. Se on yksi tärkeimmistä museoista Alankomaissa, jossa on käynyt miljoonia ihmisiä. Ei ole parempaa tapaa päättää hauskaa päiväretkeä Van Goghin museoon, kuin jännittävä veneristeily.

Puolenpäivän pakettiin kuuluu Van Gogh -museossa käynti, jossa on maailman suurin kokoelma Van Goghin maalauksia, piirroksia, luonnoksia ja kirjeitä. Lähes kaksi miljoonaa kävijää vuodessa vetävä museo on Alankomaiden toiseksi suosituin, ja se todellakin kannattaa nähdä. Van Goghin museossa on yli 200 maalausta, 400 piirustusta ja 700 kirjettä. Kuuluisimpiin teoksiin lukeutuvat Perunansyöjät (1885), Pääkallo ja palava tupakka (1886), Auringonkukat (1889) ja Kukkiva mantelipuu (1890).

Pakettiin sisältyy myös tunnin risteily Amsterdamin historiallisilla kanaaleilla.  Amsterdamin kaunis keskusta on listattu Unescon maailmanperintökohteiden listalle, eikä ole parempaa tapaa tutkia sitä kuin Amsterdam kanavaristeily. Riemukas, tunnin kestävä risteily vie sinut tärkeimpien kanaalien läpi, ohi 1600-lukulaisten kirkkojen, kartanoiden ja venemajojen, sekä ali kauniiden siltojen. Näet kaikki parhaat nähtävyydet, kuten Westerkerkin kirkon, Negen Straatjesin alueen ja Magere Brugin Amstel-joella. Risteilyllä on GPS-opas, josta saat tietoa muutamalla eri kielellä, ja veneistä on upeat panoramanäkymät fantastisten maisemien ihailua varten.
Sisältää
 • Lippu Van Gogh -museoon jonon ohi
 • Tunnin Amsterdamin kanaaliristeily
 • GPS-ääniopas 19 kielellä

Varaudu aktiviteettiin

Tapaamispaikka

Varaamasi aika on Van Gogh -museon sisäänpääsyaikasi osoitteessa Museumplein 6, 1071 DJ Amsterdam, Hollanti. Sisäänkirjautuminen: LOVERS Canal Cruises, Prins Hendrikkade 25, Amsterdamin päärautatieaseman edessä, e-kuponkisi avulla. Kanavaristeilyllä voi käydä milloin vain.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa
Hyvä tietää ennen lähtöä
• Kolmivuotiaat ja nuoremmat lapset voivat osallistua ilmaiseksi (kunhan he eivät tarvitse omaa istumapaikkaa)
• Varaamasi aika on sisäänpääsyaikasi Van Gogh -museoon
• Voit astua kanaaliristeilylle milloin haluat.
• Amsterdamin valofestivaalin aikana 29. marraskuuta 2018 - 20. tammikuuta 2019, tunnin kanavaristeily järjestetään klo 10.00-16.00 (viimeinen lähtö)
Säästä jopa 10 %

alkaen 36,65 € 32,99 € per henkilö

Asiakasarvostelut
Yleisarvosana
4,4 / 5
perustuen 1750 arvosteluun
Arvostelujen yhteenveto
Palvelu
4,5/5
Organisointi
4,4/5
Hinta-laatusuhde
4,3/5
Turvallisuus
4,6/5

Järjestäjä:

Lindbergh

Tuotteen tunnus: 185672