Valitse päivämäärät

Amsterdam Vesiaktiviteetit

  • Vesiaktiviteetit
  • Yhdistelmäkierrokset
59 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Amsterdam: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Amsterdam parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Amsterdam?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Amsterdam ovat

Keukenhof

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Amsterdam?

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Jenna oli hämmästyttävä opas - iloinen, eloisa ja erittäin ystävällinen John oli hyvä veneenkuljettaja Jenna kertoi meille mielenkiintoista historiaa Amsterdamista Ja kaikki tämä on erittäin humoristisella tavalla - hänellä on ehdottomasti hämmästyttävää huumoria ja hän sai meidät nauramaan paljon, se oli melkein kuin komediaohjelma sekoitettuna historiaan Rakastin matkaa Suosittele 5 tähteä

Meillä oli hauskaa myöhään iltapäivän risteilyllä viinin, juuston ja live-kommenttien kanssa. Upeita oppaita, jotka jakoivat paljon paikallista tietoa. Meillä oli todella hauskaa. Suunnittelimme sen heti Ann Frankin talon vierailumme jälkeen. Se oli erittäin helppo löytää. Suosittelemme ehdottomasti!

Albert oli loistava opas, hän oli asiantunteva, tarkkaavainen ja erittäin viihdyttävä. Vene itsessään oli ihana ja erittäin puhdas. Juusto oli erittäin mukavaa, vaikka olisin halunnut leipää tai keksejä sen kanssa. Viini maistui halvalla, mutta se on kaikki mitä voit juoda, joten sitä odotettiin.

Matka oli erittäin viihdyttävä. Koska kiertue on englanniksi, emme ymmärtäneet kaikkea. Mutta jos siinä olisi äänentoisto, se ei olisi ollut puolikaan yhtä siistiä. Juustoa ja viiniä riitti. Viinin tarjoilivat työntekijät - juustoa saa käyttää mielellään. Voimme suositella tätä kiertuetta.

Erinomainen tunnin vierailu. Opas puhuu englantia ja selittää joitain perustietoja kaupungista. Hän kertoi meille, että he ovat nuori yritys, joka kasvaa edelleen ja että he eivät hänen mielestään voi kilpailla muiden kiertueiden kanssa. Suositellaan hiljaiselle matkalle