Amsterdam-museo

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Viisi syytä vierailla Amsterdam Museumissa

Aiemmin Amsterdams Historisch Museum -nimellä tunnettu museo tunnetaan kulttuurillisena aarreaittana, jossa voi tutustua kaupungin historiaan. Tässä viisi syytä, joiden vuoksi museossa vierailemista ei kannata jättää väliin!

 • Historiallinen sijainti

  1. Historiallinen sijainti

  Museo sijaitsee Amsterdamissa keskustassa vanhassa orpokodissa, joka on ajan myötä kehittynyt kaupungin johtavien arkkitehtien johdolla.

 • Paikallista taidetta

  2. Paikallista taidetta

  Museon alankomaalaisten taiteilijoiden kokoelma ei ole ehkä Amsterdamin suurin, mutta monien mestareiden, kuten Rembrandtin vähemmän tunnetut teokset antavat sille ainutlaatuisen viehätysvoiman isompiin museoihin verrattuna.

 • Tutustu merkittäviin historiallisiin esineisiin

  3. Tutustu merkittäviin historiallisiin esineisiin

  Museossa on lukuisia kaupungin historian tarinan kertovia esineitä ja nähtävyyksiä kuten urut, jotka vahingoittuivat piilossa olleiden natsien tapettua vuoden 1945 vapausjuhlassa 22 henkeä.

 • Ei ainoastaan historiaa

  4. Ei ainoastaan historiaa

  Museum jätti historiallisen museon nimikkeen taakseen sen jälkeen, kun kokoelmaan sisällytettiin myös modernia kulttuuria aina pyöräilyistä prostituutioon ja Ajax-faneihin!

 • Helppo museo käydä kierroksella

  5. Helppo museo käydä kierroksella

  Vaikka museo jakautuukin kronologisessa järjestyksessä kolmeen kerrokseen, voi siellä hyvän pohjaratkaisun ja interaktiivisten näyttelyiden avulla tutustua moneen asiaan lyhyessä ajassa.

Suunnittele vierailusi

 • Museon aukioloajat

  Amsterdam Museum on avoinna päivittäin klo 10.00-17.00. Suljettu 27. huhtikuuta sekä 25. joulukuuta. Museo aukeaa 1. tammikuuta vasta klo 12.00 ja sulkeutuu aiemmin 5., 24. ja 31. joulukuuta. Lipuissa on alennusryhmiä ja museossa voi vierailla ilmaiseksi I Amsterdam -kaupunkikortilla ja Museumkaartilla.

 • Reittiohjeet museolle

  Amsterdam Museumille ei pääse autolla, mutta se sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Damin aukiolta. Lähin raitiovaunupysäkki on Spui (linjat 1, 2 ja 5) sekä Rokin (4, 9, 14, 16, 24 ja 25).

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Joka päivä klo 10.00-17.00. Tarkista jouluajan aukiolopoikkeukset etukäteen.
 • Hinta
  Aikuisten lippu maksaa vain 12 euroa.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Museoon ei tarvitse opasta, mutta alueen muut kierrokset ovat varaamisen arvoisia!
 • Kuinka päästä perille
  Museo sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Damin aukiolta. Lähin raitiovaunupysäkki on Spui (linjat 1, 2 ja 5) sekä Rokin (4, 9, 14, 16, 24 ja 25).
 • Lisävinkkejä

  • Valokuvaaminen on sallittua, mutta kolmijalan käyttö on kielletty.

  • Kaikille alueille ei pääse pyörätuolilla.

Amsterdam-museo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 12 533 arvosteluun

van Gogh museo oli äärimmäisen mielenkiintoinen

Museon näyttelytilat oli rytmitelty hyvin ja mielenkiintoisesti. Ainoa huono puoli oli,että jonotusvapaat lippumme olivat klo 15 sunnuntaina ja museo meni kiinni jo klo 18. Emme ehtineet rauhassa katsoa kaikkia osastoja. Suosittelen,että tästä mainitaan erityisesti kiille jotka saavat lippunsa klo 15 sunnuntaina

Museo on hieno ja taiteilijan taulut koskettavia.

Hieno kokemus, jota olin odottanut pitkään. Ainoa huono puoli oli, että niin tuhannet muutkin. Museossa keskittymistä haittasi suuri väkijoukko, joka velloi jokaisen teoksen edessä. Ei siinä juuri voinut pysähtyä ja keskittyä. En silti olisi jättänyt näkemättä.

Museoalueella on paljon mielenkiintoista nähtävää. Olimme varanneet ajan Van Gogh-museoon. Suosittelen. Varaus onnistuu hyvin netissä.

Hieno paikka, kuulokkeista tuleva kerronta teoksista ja taiteilijasta oli erinomainen.