Tekemistä kohteessa
Amsterdamin kanavakehä

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Amsterdamin kanavakehä: usein kysytyt kysymykset

Millä kohteen Amsterdamin kanavakehä kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Amsterdamin kanavakehä: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdamin kanavakehä? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdamin kanavakehä : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 32 279 arvosteluun

Ok, oli kylmää ja ulkoilmaveneessä, mutta ei satanut ja meille annettiin peitot. Risteily oli noin tunnin mittainen ja juuri sopiva. Se oli erittäin mielenkiintoinen ja informatiivinen, ja kaksi kaveria kiertueelta olivat mahtavia (Joey ja Bram?) Meillä oli kylmiä juomia veneessä (alkoholiton) ja se oli hienoa koksia / Fanta jne. olemme 3 €. Rahan arvoinen, toivon vain, että ranskalaiset matkustajat olisivat kunnioittaneet sitä tosiasiaa, että kun opas puhui englanniksi, olisimme halunneet kuulla häntä! Rakasta Amsterdamia, todella hämmästyttävää ja mielenkiintoinen paikka niin monista syistä.

Suosittelisin tätä kanavaristeilyä, se oli erittäin miellyttävä ja rento tapa nähdä kaupunki. Opas ja kippari olivat erittäin ystävällisiä ja avuliaita, samoin kuin henkilökunta, joka tapasi sinut laiturilla (aloin kiertueen Anne Frankin talon ulkopuolella, mikä teki risteilystä erittäin helpon paikantaa). Vene oli mukava ja meillä kaikilla oli runsaasti tilaa istua.

Nautin todella, oli uskomaton kiertue. Ihana sää, hyviä juomia! Kippari Roger ja isäntä Koen ovat niin ystävällisiä ja hauskoja ja tekivät tästä kokemuksesta paljon paremman. Suosittelen ehdottomasti xx

Erittäin mukava matka Amsterdamin kanavien ympäri, oppi myös muutamia asioita kaupungista. Sää auttoi olemaan avoimessa veneessä. Bas ja Flos tekivät siitä mukavan kokemuksen!

Täydellinen risteilyn pituus aikarajoituksiin. Erinomainen palvelu! Suosittelen!