Suosittelemamme elämykset kaupungissa Analipsi

Kreeta: Snorklausveneen retki välipalalla ja kuljetuksella

1. Kreeta: Snorklausveneen retki välipalalla ja kuljetuksella

Nauti Kreetanmeren kauneudesta luonnonkauniilla veneretkellä, jossa on ikoniset snorklausmahdollisuudet. Lähde Maliasta moottorijahdilla ja tutustu Stalisiin, Hersonisosiin ja Saint George Bayhin. Ui kristallinkirkkaissa vesissä, ihaile meren elävää elämää ja nauti maukkaita välipaloja. Aloita seikkailusi noutamalla sinut hotellista ennen Maliaan suuntaamista. Lähde purjehtimaan ja ihaile upeita näkymiä rannikolle ja Egeanmeren kirkkaansinisille vesille. Pysähdy matkan varrella eri rannoilla ja poukamissa uimaan, snorklaamaan tai ottamaan aurinkoa. Tutustu Staliksen ja Hersonisoksen kyliin, jotka molemmat tunnetaan vilkkaasta ilmapiiristään ja yöelämästään, ja nauti auringosta Saint Georgen lahdella, jota ympäröivät kalliojyrkänteet ja vehreys. Palaa lopuksi Maliaan, jossa sinut siirretään majapaikkaasi.

Kreeta: Päiväretki Agios Nikolaokseen ja Spinalongan saarelle

2. Kreeta: Päiväretki Agios Nikolaokseen ja Spinalongan saarelle

Lähde koko päivän kestävälle opastetulle retkelle Koillis-Kreetalle ja tee veneretki Spinalongan saarelle. Vieraile Agios Nikolaoksessa ja sen kuuluisalla järvellä ja tutustu Eloundan viehättävään kylään. Aloita päivä vierailemalla Agios Nikolaoksessa ja tutustu Mirabellon lahden rantaan. Tutustu kaupunkiin, joka on kuuluisa keskellä sijaitsevasta järvestään sekä ostosmahdollisuuksistaan ja kahviloistaan. Varaa aikaa kävelylle nauttiaksesi maisemista, shoppailemaan tai nauttimaan drinkki jossakin järven ympärillä sijaitsevista lukuisista kahviloista. Tutustu keskiviikkoisin järjestettäviin ulkoilmamarkkinoihin. Siirry tutustumaan Eloundan kylään, entiseen kalastajakylään saaren pohjoisrannikolla. Lähde Eloundasta risteilylle Spinalongan saarelle. Opi saaren vilkkaasta historiasta venetsialaisten ja turkkilaisten kodista lepraa sairastavien eristyspaikaksi. Kokeile saarta, joka on tullut suositummaksi vuonna 2005 julkaistun historiallisen romaanin "The Island" jälkeen, joka kertoo siitä, miten spinalongalaiset elivät Spinalongassa. Yhdy niihin satoihin ihmisiin, jotka tulevat saarelle päivittäin vierailemaan ja oppimaan sen historiaa.

Hersonissosista ja Maliasta: Hersonia: Sunset Quad Safari

3. Hersonissosista ja Maliasta: Hersonia: Sunset Quad Safari

Tutustu Kreetan vuoristoon Quad safari Kreetalla ja todista luonnon ihmeitä ja tuntematonta villiä Kreetaa. Koemme korkean adrenaliinin maastoajelun, joka kulkee mutaisilla teillä ja synkissä metsissä. Löydämme pölyn peittämän Kreetan maaseudun salaisuudet ja ainutlaatuisen kauneuden. Ajamme ylös vuorelle 450 metrin korkeuteen ja pysähdymme juomaan kylmää vettä, kun sinulla on valokuvia, jotka voit jakaa ystäviesi kanssa ja pitää muistot ikuisesti elossa. ajamme lähelle rannikkoa nähdäksemme Kreetan parhaan auringonlaskun Voimme taata, että siitä tulee lomasi kohokohta.

Kreetalainen yö perinteistä tanssia ja ruokaa

4. Kreetalainen yö perinteistä tanssia ja ruokaa

Varhain illalla, tähtitaivaan alla, kesäisessä tavernassa, jonka tunnelmaa tulvii jasmiinin tuoksu ja lyyran ja bouzoukin suloinen melodia, Karouzanoksen muinaisessa kylässä, sinulla on tilaisuus kävellä perinteisen kylän kaduilla ja tutustua tämän viehättävän paikan maaseutuelämään. Sitten maistat perinteisiä paikallisia ruokia ja kuuluisaa viiniä, ja pian sen jälkeen voit nauttia kreetalaisten tanssijoiden ainutlaatuisesta armosta perinteisissä puvuissaan, jotka tanssivat sinulle kreetankielisiä kreikkalaisia ja kansantansseja. Lähde tanssimaan heidän kanssaan, seuraa heidän jalanjälkiään ja tunne itsesi illaksi kuin Zorba. Ihanteellinen tilaisuus pitää hauskaa kuin kreetalaiset, maistella perinteisiä ruokia, oppia hieman lisää Kreetan kansasta ja pitää muiston tästä ihanasta illasta sydämessäsi.

Dia Island: Dia Dia: Auringonlaskun purjehdusmatka illallisella

5. Dia Island: Dia Dia: Auringonlaskun purjehdusmatka illallisella

Tutustu Dian kauniiseen rannikkoon purjehdusmatkalla. Nauti upeasta auringonlaskusta ja panoraamanäkymistä rannoille, kallioille ja muuhun samalla, kun herkuttelet välimerellisillä ruoilla. Laskeudu purjeveneeseen ja koe ainutlaatuinen tapa arvostaa alueen rannikon viehätystä. Nauti lempeästä merituulesta samalla kun siemailet maukkaita juomia. Matkan aikana sinulla on runsaasti tilaisuuksia napsauttaa kuvia matkan varrella sijaitsevista kylistä. Nauti herkullinen välimerellinen illallinen ihaillessasi saaren luonnonkauneutta. Voit myös snorklata tai nauttia virkistävästä uinnista sinisessä Kreetanmeressä. Saat tilaisuuden käyttää harrastelijakalastustaitojasi tai käyttää stand up -melontaa ja tuntea vesillä olemisen iloa. Katsele lopuksi taivaan maagisia värejä, kun aurinko laskee joen ylle, ennen kuin palaat takaisin rannalle.

Chersonissos: Mini-Train City Highlights Tour

6. Chersonissos: Mini-Train City Highlights Tour

Tutustu Chersonissosiin ajaessasi minituristijunalla. Kierrä viehättävän vanhankaupungin, kahden rannan ja satamassa olevien veneiden ohi. Katso lisää Kreetasta puolen päivän vaihtoehdolla Avdoun, Goniesin ja Potamiesin maalaiskyliin. Hyppää junaan ja kuuntele kreikkalaista musiikkia ja äänikommentteja, kun näet Chersonissoksen eloisan vanhankaupungin. Ihaile kapeita katuja ja kirkkoja. Ota kuvia veneistä satamassa. Katso Analipsin ja Anisarasin hiekkarantoja. Puolen päivän matkalla suuntaa Avdoun, Goniesin ja Potamiesin kyliin. Nauti näkymistä maaseudulle ja vesille ajaessasi. Dink Raki (perinteinen viina) ja välipala paikallisia makeisia.

Kreeta: Knossoksen palatsi ja Heraklion Opastettu kierros

7. Kreeta: Knossoksen palatsi ja Heraklion Opastettu kierros

Aloita päiväsi noutamalla sinut Kreetan valituilta alueilta ja suuntaa ensin Heraklioniin opastetulle kierrokselle Knossoksen palatsiin. Kävele oppaasi kanssa tämän minolaisen palatsin läpi ja ota selvää, miten ihmiset elivät täällä 4000 vuotta sitten. Valtaistuinsali, freskot ja minolaiset pylväät antavat sinun kuvitella, miten minolaiset aikoinaan elivät. Jatka kohti Heraklionin keskustaa, jossa voit vierailla arkeologisessa museossa ja itse kaupungissa. Arkeologinen museo kokoaa yhteen löytöjä eri puolilta Kreetaa, jotka kattavat yli 5 500 vuotta saaren historiasta. Suuntaa Heraklionin keskustaan ja kävele Daidalou-katua pitkin Leijona-aukiolle ja kuuluisalle venetsialaiselta aikakaudelta peräisin olevalle Morosinin suihkulähteelle. Tutustu kaupungin pysyviin ulkotoreihin ja Valide-moskeijaan, joka on jäänne turkkilaisista vaikutteista. Tutustu venetsialaiseen loggialle ja suuntaa merelle ja Koulesin linnoitukselle, ennen kuin sinut viedään takaisin hotellillesi.

Kreeta: Quad Safari, luostarivierailu ja lounas

8. Kreeta: Quad Safari, luostarivierailu ja lounas

Retkeile mönkijällä Kreetan maastopoluille. Ihaile Minoa-palatsia ja aja oliivilehtojen halki. Näe ikivanha tammi ja 1500-luvun luostari. Nauti perinteinen kreikkalainen lounas viihtyisässä tavernassa ja kiertele oliivitehtaalla. Nauti auringosta ja viilentäydy lopuksi uimalla meressä.Hyvinvointiretken päätteeksi. Mene aktiviteetin tarjoajan tiloihin Maliassa turvallisuuskoulutukseen. Suuntaa sitten Maliassa sijaitsevaan Minoa-palatsiin ja jatka Sisin kylään. Ylitä metsä ja kulje oliivitarhojen läpi matkalla ylös vuorille ja pysähdy ikimuistoiseen valokuvaan 800-vuotiaan tammen luona. Käy sen jälkeen Vrahasin kylässä ja kulje sen kapeilla kaduilla, kun suuntaat jyrkkää tietä ylös Agios Georgios Vrahasiotisin luostariin. Tämä luostari on peräisin 1500-luvulta. Voit pysähtyä 30 minuutin välein ottamaan valokuvia ja kuuntelemaan oppaan selostusta siitä, minne menette seuraavaksi.Hyvä on, että voitte pysähtyä. Seuraavaksi menet Latsidan kylään ja syöt perinteisen paikallisen lounaan tavernassa. Syö ateria loppuun ja seuraa sitten opastasi Neapoliin. Tutustu Vasilakis Estateen, palkittuun oliivitehtaaseen, jossa valmistetaan oliiviöljyä. Nauti kierroksesta täällä ja jatka sitten Sisiin, jossa voit rentoutua rannalla ja uida. Palaat lopuksi takaisin lähtöpaikkaan ja siirryt sitten takaisin majapaikkaasi päättämään seikkailusi.

Kreeta: Rethimno, Chania ja Kournas-järvi: Päiväretki

9. Kreeta: Rethimno, Chania ja Kournas-järvi: Päiväretki

Ensimmäinen pysähdyspaikka on Rethimnon kaupunki, joka on Kreetan kolmanneksi suurin kaupunki Heraklionin länsipuolella Kreetan pohjoisrannikolla. Täällä on arkeologisia muistomerkkejä ottomaanien ja venetsialaisten aikakaudelta. Nauti kävelystä vanhan kaupungin kujilla, vierailusta turkkilaisissa minareeteissa ja venetsialaisissa linnoituksissa tai kahvittelusta upeassa satamassa. Seuraava pysähdyspaikka on Hanian kaupunki, joka on Kreetan toiseksi suurin kaupunki pohjoisrannikolla Rethymnon länsipuolella. Hanian kaupunki jakautuu vanhaan kaupunkiin, jossa on upea satama, ja uuteen kaupunkiin, joka sijaitsee venetsialaisten linnoitusten takana. Vanha kaupunki on yksi Välimeren kauneimmista kaupungeista, ja sitä kutsutaan "idän Venetsiaksi". Löydät turkkilaisia minareetteja ja moskeijoita, muslimien asuinalueita, venetsialaisia linnoituksia, telakoita, suihkulähteitä, aukioita, kaaria, kartanoita, Loggian ja majakan. Vieraile kuuluisalla Agoralla (torilla), jossa on perinteisiä pikkukauppoja ja tavernoja. Päivän viimeinen pysähdyspaikka on Kournas-järvi, kaunis elinympäristö, jossa on luonnollista makeaa vettä ja joka on ainutlaatuinen Kreetalla. Koko Kournasin alue on suojeltu Natura 2000 -verkostossa, sillä se on nimetty kosteikkoalueeksi. Laaja vehreys, kukkuloiden väliset jyrkät notkelmat sekä harvinaiset kala- ja lintulajit tekevät Kournas-järvestä ihanteellisen paikan nauttia alkuiltapäivän kävelystä.

Kreeta: Land Rover Safari Minolaisten reitillä

10. Kreeta: Land Rover Safari Minolaisten reitillä

Tutustu Kreetalle Land Roverilla koko päivän mittaisella seikkailulla minolaisen polun varrella ja koe sekoitus muinaisia myyttejä, upeita maisemia ja grillilounas Lassithin tasangolla. Kun sinut on noudettu hotellistasi, ajele upeiden vuorten halki matkalla Aposelemis Basin -vesialtaalle ja tutustu Rooman valtakunnan muinaiseen akvedukttiin. Jatka matkaasi Kastamonitsan kylään Afendi-vuorten juurella. Pysähdy kreetalaistyyliseen aamiaiseen ja raki maisteluun. Seuraavaksi valmistaudu minolaisen polun hiekkatietä varten. Aja läpi upean vuoristomaiseman nähdäksesi villieläimiä ja uskomattomia maisemia. Opi Kreetan myyttejä ja legendoja matkalla paimenen mitato (vuoristosuoja) luo. Ruoki eläimiä samalla kun katselet, kuinka paimenet valmistavat juustoa perinteisin menetelmin. Maista tuoretta, täyteläistä juustoa. Nauti lintuperspektiivistä Lassithin ylätasangolle ja pohjoisrannikolle. Jatka Dikteonin luolaan ihailemaan Zeuksen syntymäpaikkaa. Ruokahalu kasvaa ennen lounasta paikallisessa tavernassa. Kokeile perinteisiä ruokia (tarjolla on myös kasvisvaihtoehto) ja lasillinen tai kaksi viiniä. Mene sitten Lassinthos Eco Parkiin ihailemaan perinteisiä käsitöitä. Takaisin Lassithin ylängöllä voit kokea erämaata ja viljelymaata, jossa aika on pysähtynyt. Näe aaseja, jotka auttavat maanviljelyssä. Mene sitten Seliä ottamaan valokuvia ainutlaatuisista maisemista. Aja Krassin kylään, joka on kuuluisa 2 000 vuotta vanhasta puustaan ja luonnollisesta lähdevesilähteestään. Jatka vuoristoteitä pitkin ohi ikivanhojen oliivitarhojen ennen kuin saavut upealle rannikolle ja syvänsiniselle merelle.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Analipsi

Kaikki aktiviteetit

67 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 5

Immersiivisiä elämyksiä

Analipsi: Koe enemmän

Näytä kaikki

Analipsi: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Analipsi?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Analipsi ovat

Hersonissos

Mitkä ovat parhaat edulliset kierrokset kohteessa Analipsi?

Analipsi: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Analipsi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.