Andalusia
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Suosikki
granada alhambralippu ja nasridin palatsien kierros

Granada: Alhambra-lippu ja Nasridin palatsien kierros

Kesto: 3 tuntia
843 asiakasarvostelua
GetYourGuide Original
843

Tutustu Alhambraan ja Generalifeen kolmen tunnin opastetulla kierroksella, johon kuuluu myös Nasridin palatsit. Valitse pienryhmäkierros tai…

Andalusia: Varaa liput ja kierrokset

sevilla alcázarkierros etuoikeutettu sisäänpääsy

Sevilla: Alcázar-kierros & etuoikeutettu sisäänpääsy

Kesto: 90 minuuttia
659 asiakasarvostelua
GetYourGuide Original
659

Nauti etuoikeutetusta sisäänpääsystä tällä opastetulla kierroksella Euroopan vanhimmassa toiminnassa olevassa kuninkaallisessa palatsissa ja UNESCOn…

Andalusia: Kaikki retket ja aktiviteetit

Andalusia : Mitä vierailijat sanovat

Hinta-/laatu kohdallaan ja kokemisen arvoinen kohde

Retki kokonaisuudessaan hyvä. Hyvä, että ohjeistettu kengät yms. Tapakset erittäin hyviä. Opas hyvä ja kiinnostunut ihmisistä ja aidosti innoissaan kohteesta. Retken kestosta tuli erittäin pitkä, etenkin heille, jotka noudettiin ensimmäisinä ja palautettiin viimeisinä. Tosin logistisesti varmaan ainoa keino saada ihmisiä useasta eri kohteesta. Hyvä kuitenkin, että sellainen mahdollisuus oli.

Mukava ja helppo tapa vierailla Alhambrassa

Helmikuinen käynti Alhambrassa oli miellyttävä kokemus, koululaisryhmiä oli mutta ei ruuhkaa. Tapaamispaikka Malagassa oli helppo löytää, auto ja kuljettaja loistavat. Matkareitti Nerjan kautta tarjosi mahtavat maisemat. Opas perillä puhui kaunista, selkeää englantia, tutustumisreitti oli hyvin suunniteltu.

Opastettu Alhambra-kierros Malagasta Arvostelija: Tuija, 15.02.2019

Mukava kokemus, järjestelyt toimivat hienosti!

Oppaamme Frank huolehti porukasta Body Guardin tavoin! Päivän aikana ehti nähdä ja kokea monenlaista. Vapaata aikaa emme olisi edes kaivanneet yhtään enempää sillä katumyyjät olivat ahdistavia. Kiitos Frankille samoin kuin paikallisoppaalle -reissu oli oikein hyvin järjestetty!

Koko päivän Tanger-kierros lautalla Arvostelija: Anonyymi, 09.06.2018

Kolmen tunnin kierroksen opas oli erinomainen

Kolme tuntia tuntuu pitkältä kierrokselta, toisaalta ei kierrosta varmaan pysty tekemään paljonkaan nopeammin - ehkä 2-2,5 h. Kansainvälisessä ryhmässä opas puhui hyvää englantia ja asiantuntevasti. Korvanappi laitteisto toimi moitteettomasti.

Ainutlaatuinen kohde, jonka tarina avautui loistavan oppaan johdolla.

Täydet 10 pistettä. Ammattitaitoinen ja ystävällinen opas, Isabel. Sopivan kokoinen (25 hlöä) ryhmä. 2,5h on riittävän pitkä ja perusteellinen kierros. Riittävästi myös omaa aikaa tutustua kohteeseen pienillä tauoilla.