Suosittelemamme elämykset kaupungissa Andratx

Mallorca: Hamsin luolat: Drachin luolat päiväretki & valinnainen Hamsin luolat

1. Mallorca: Hamsin luolat: Drachin luolat päiväretki & valinnainen Hamsin luolat

Tutustu Manacorin Drachin luolien luonnonihmeeseen ja kauneuteen. Opi oppaaltasi niiden historiasta ja muodostumisesta ja lopeta vierailusi pysähtymällä saadaksesi tietoa Manaacorin helmiviljelyalasta. Noudettuasi suuntaa suoraan luoliin, jotka muodostuivat miljoonia vuosia sitten Välimeren vedenpaineesta. Drachin luolat sisältävät 4 erillistä ja jättimäistä luolaa, jotka ovat täynnä vaikuttavia stalagmiitteja ja tippukivikiviä. Näiden luolien mielenkiintoisin nähtävyys on niiden 177 metriä pitkä vedenalainen järvi, joka tunnetaan nimellä Lake Martel. Kun olet luolissa, ihaile valoesitystä, joka on synkronoitu pienen orkesterin melodioiden kanssa. Lopeta vierailusi pysähtymällä Manacorin helmiviljelyalan näyttelyyn. Opi kaikki näiden klassisten jalokivien valmistusprosessista. Tai jos valitset koko päivän vaihtoehdon, jatka vierailulla Caves del Hamsissa, joka on kuuluisa kalakoukun muotoisista tippukivikivistä - niiden ainutlaatuisen muodon syytä ei vielä tunneta. Päätä sitten koko päivän kiertueesi vierailulla kauniiseen Porto Cristoon saaren itärannikolla.

Mallorca: Formula Car Tour

2. Mallorca: Formula Car Tour

Aloita upea retkesi Mallorcan rannikolla kohti Palmaa oppaasi selostuksen jälkeen. Lähde Paguerasta Calviàn rannikkoa reunustamalla ja kulje kiinnostavimpien kohteiden kautta saapuaksesi ensimmäiselle pysähdyksellesi kauniille Malgratzin saarelle. Siirry edelleen Mallorcan pääkaupunkiin Palmaan ja kulje merimiesklubin ohi ja katedraalin eteen. Tee toinen pysähdys Dique del Oesten merellä ottaaksesi kauniita kuvia ennen kuin palaat Paseo Maritimoa pitkin Port Andratxin suuntaan. Kolmanneksi pysähdyt ajasta ja liikenteestä riippuen Port Andratxissa, joka on hieno ja kaunis alue saaren lounaisosassa. Sieltä palaatte takaisin toimistolle ohi vuorten, joista on kauniit näkymät Camp de Marin golfkentille.

Mallorca: Formula Car Tour

3. Mallorca: Formula Car Tour

Opaasi selityksen jälkeen aloitat upean retken Sierra de Tramuntanassa. Lähde Paguerasta Calviàn rannikkoa reunustamalla ja kulje kiinnostavimpien kohteiden kautta saapuaksesi ensimmäiselle pysähdyksellesi kauniille Malgratzin saarelle. Siirry edelleen Mallorcan pääkaupunkiin Palmaan ja kulje merimiesklubin ohi ja katedraalin eteen. Paseo Maritimolta suuntaat saaren pohjoisrannikolle Banyalbufarin ja Estellencsin suuntaan nauttiaksesi tämän alueen parhaista näköalapaikoista, upeista näkymistä ja kauniista maisemista, kun ajat näille autoille ihanteellisia teitä pitkin. Tee toinen pysähdys Estellencsissä, jossa voit juoda kahvia ja vierailla näköalapaikalla. Paluumatkalla ajat vuorten läpi Port Andratxiin, joka on eksklusiivinen ja kaunis alue saaren lounaisosassa. Tee viimeinen pysähdys, riippuen liikenteestä ja ajasta.Viimeinen pysähdys, riippuen liikenteestä ja ajasta. Palaa sieltä takaisin toimistolle vuorten ohi, josta avautuu kaunis näköala Camp de Marin golfleirille.

Mallorca: Maisemallinen helikopterikierros kokemus

4. Mallorca: Maisemallinen helikopterikierros kokemus

Nauti 30 minuutin, 45 minuutin tai 1 tunnin helikopterilennosta Mallorcan yllä. Koe piristävä, unohtumaton ja yllättävän edullinen retki, jonka muistat varmasti. Näe Mallorcan kaunis saari eri näkökulmasta helikopterin kyydissä. Valitse useista eri lentojen kestoista ja valitsemastasi lentoreitistä. - 30 minuutin lento: Lennä Valldemossan, Sóllerin ja Tramuntana-vuoriston yllä. - 45 minuutin lento: Lennä Valldemossan, Sóllerin ja Tramuntana-vuoriston yllä ja lennä lisäksi Sa Calobran yllä, jolloin voit ihailla kristallinsinisiä vesiä. - 1 tunnin lento: Nauti täydellisestä kokemuksesta ja lennä Valldemossan, Sóllerin ja Tramuntanan vuoriston, Sa Calobran, Son Vidan ja Andratxin yli. Kirkas taivas ja ilmiömäiset maisemat ovat instagrammaajan unelma. Kun palaat maahan, voit kävellä ilmassa vielä päiviä.

Mallorca: (2,5t): Retki cabrio urheiluautolla (2,5t).

5. Mallorca: (2,5t): Retki cabrio urheiluautolla (2,5t).

Tutustu joihinkin Mallorcan kauneimpiin kohteisiin Cabrio-urheiluautolla. Poistu Santa Ponsasta ajaessasi tyylikkäällä kaksipaikkaisella Cabriolla ja suuntaa Son Ferreriin pysähtyen hämmästyttävässä Islas de Malgrats -pisteessä, josta on upea näköala Välimerelle. Jatka kohti yhtä saaren kuuluisaa satamaa, Puerto Portalsia, ja pysähdy täällä ensimmäisen kerran. Lyhyen tauon jälkeen jatka kiertueella vieraillaksesi yhdessä Mallorcan kauneimmista ja vanhimmista kylistä, joka sijaitsee Sierra Tramuntana-Calvian juurella. Ajamalla kohti Es Capdelláa, viehättävää vuoristokaupunkia, joka erottuu aaltoilevista teistään ja uskomattomista vuoristo- ja metsämaisemistaan. Seuraava pysäkki on Puerto D'Andratx, tämä moderni satamakaupunki on muuttunut vanhasta kalastajien turvapaikasta yhdeksi Mallorcan tärkeimmistä ja vierailluimmista turistikeskuksista sen merenkulkutoiminnan ja kauniiden läpinäkyvien vesien poukamien ansiosta. Takaisin Santa Ponsaan kuljemme Camp de Marin läpi, astumme sisään Cala Fornellsin kautta, jossa nautimme upeista panoraamanäkymistä, joihin kuuluvat Pagueran ja Santa Ponsan rannat. Kierros päättyy Santa Ponsan toimistoon, jossa kaikki tekevät maljan Cava-lasillisen kanssa viimeistelläkseen kokemuksen tyylikkäästi. Tämän kiertueen aikana on ohjelmoitu kolme tai neljä pysäkkiä.

Andratxista: Formula Sunset Driving Tour

6. Andratxista: Formula Sunset Driving Tour

Opaasi lyhyen perehdytyksen jälkeen aloitat kierroksen Mallorcan rannikolla kohti Palmaa. Lähde Paguerasta Calviàn rannikkoa reunustavan Pagueran kautta ja kulje kiinnostavimpien kohteiden kautta saapuaksesi ensimmäiselle pysähdyksellesi kauniille Malgratzin saarelle. Siirry edelleen Mallorcan pääkaupunkiin Palmaan ja kulje merimiesklubin ohi ja katedraalin eteen. Pysähdy toisen kerran Dique del Oesten merellä ja ota valokuvia, ennen kuin palaat Paseo Maritimoa pitkin Port Andratxin suuntaan. Kolmas pysähdyksesi on Port Andratxissa, jossa voit nauttia saaren kauneimmasta auringonlaskusta. Sieltä palaat toimistolle vuorten ohi, josta avautuu kaunis näköala Camp de Marin golfkentille.

Andratxista: Andratx: Opastettu Quad Bike Tour

7. Andratxista: Andratx: Opastettu Quad Bike Tour

Kierros alkaa Andratxista, josta matka jatkuu San Telmoon, S'Arracoon, Mallorcan läntisimpään paikkaan. Reitti kulkee tietysti usein tavallisilta teiltä. Kierroksen aikana vaikeustaso nousee jatkuvasti, ja se mukautetaan asiakkaiden mukaan. Vakioreittiä ei ole olemassa - jokainen kierros on ainutlaatuinen. Koe unohtumaton retki pienellä mönkijäkierroksella Mallorcalla. Koe äärimmäinen ympärivuotinen ajamisen ilo. Tutustu Playa de Palman koskemattomaan sisämaahan ja koe Mallorcaa kaukana turistiradoista. Valitse itse, haluatko maastokierroksen, joka on todellinen haaste, vai pidätkö mieluummin rennommasta maantieajelusta, jossa voit nauttia Sierra de Tramuntanan eteläisistä juurista ja upeista panoraamanäkymistä. Jos haluat kokea molempia, voit valita myös sekamatkan - juuri niin kuin haluat.

Mallorca: (4,5t): Cabrio Sports Car Tour (4,5t)

8. Mallorca: (4,5t): Cabrio Sports Car Tour (4,5t)

Tutustu Mallorcan kauneimpiin kohteisiin avoauton urheiluautokierroksella. Poistu Santa Ponsasta ajaessasi tyylikkäällä kaksipaikkaisella Cabriolla ja kulje Son Ferrerin, Magalufin ja Palmanovan läpi vierailemalla Calvian rannikolla. Nauti ensimmäisestä pysähdyksestäsi Port Portalsissa, joka on yksi saaren luksussatamista. Kauniit näkymät lounaisrannikolle, aja pääkaupunkiin Palmaan. Aja Paseo Maritimoa pitkin, vieraile katedraalissa ja pidä lyhyt tauko. Jatka kohti Esporlesia ja Estellenchsiä ajaen Serra de Tramuntanan tuulisia teitä. Pysähdy Estellencsissä drinkille ja kävele Ricardo Rocan näköalapaikalle, joka on yksi retken suosituimmista paikoista. Kulje Port de Andratxin ja Camp de Marin läpi kulkevien vuorten yli. Aja Cala Fornellsin läpi, joka tarjoaa kauniit maisemat Välimerelle. Kulje Pagueran läpi ja lopeta kiertue Santa Ponsassa.

Mallorca: Sa Foradada

9. Mallorca: Sa Foradada

Kun oppaasi on selittänyt asiaa useilla eri kielillä, aloitat upean kierroksen Valdemossan ja Sollerin suuntaan. Lähdette Paguerasta Calviàn rannikkoa pitkin kulkien kiinnostavimpien kohteiden kautta. Saavutte lopulta ensimmäiseen pysähdyspaikkaanne, kuuluisaan ja ylelliseen Puerto Portalsiin. Myöhemmin siirryt Mallorcan pääkaupunkiin Palmaan, ohi merenkulkuklubin ja katedraalin edustalla. Paseo Maritimolta lähdet saaren pohjoisrannikolle Sollerin ja Deyan suuntaan, jossa voit nauttia alueen parhaista näköalapaikoista. Voit ihailla upeita näkymiä ja kauniita maisemia sekä kohdata erittäin hyvän tien, jolla voit nauttia hauskasta ajelusta formula-autollasi. Sa Foradadan näköalapaikalla on toinen pysähdys, jossa on mahdollisuus nauttia kahvia ja vierailla näköalapaikalla. Paluumatkalla ajat Valdemossan ja Calvian kautta. Saavutte Cala Fornellsin kauniiseen poukamaan ja palaatte lopulta Pagueraan päättämään retkenne.

Andratx: Opastettu Quad Sightseeing Tour

10. Andratx: Opastettu Quad Sightseeing Tour

Tervetuloa Mallorcan vanhimpaan ja kokeneimpaan mönkijämatkanjärjestäjään. Vuodesta 2004 lähtien olemme innostaneet luonnosta ja ulkoilmasta kiinnostuneita asiakkaita retkillämme, jotka on suunniteltu erityisesti nähtävyyksien katseluun ja ainutlaatuisuuteen.Monitoimi on ollut ainutlaatuinen. Sinä pääset näkemään Andratxin ympärillä sijaitsevien vuoristo- ja merimaisemien kauneimmat alueet ja optiset kohokohdat. Tervetuloa Mallorcan vanhimmalle ja kokeneimmalle mönkijämatkojen järjestäjälle. Vuodesta 2004 lähtien olemme innostaneet luonnosta ja ulkoilusta kiinnostuneita asiakkaita retkillämme, jotka on suunniteltu erityisesti nähtävyyksien ja ainutlaatuisuuden vuoksi.Hyvästi. Sinä pääset näkemään Andratxin ympärillä sijaitsevien vuoristo- ja merimaisemien kauneimmat alueet ja optiset kohokohdat. Tämä tutustumiskierros kestää 1 tunnin lisäopetuksen, jotta saat ensimmäisen kokemuksen mönkijällä ajamisesta. Ajat parhaita merkkijunia (Yamaha-automaattimönkijä ATV Grizzly 300/350). Tarvitset vain voimassa olevan ajokorttisi (auto) alkuperäisenä! (ei kopioita, ei sovelluksia, ei valokuvia jne.)Tämä tutustumiskierros kestää 1 tunnin lisäopetusta, jotta saat ensimmäisen kokemuksen mönkijän ajamisesta. Ajat parhaita merkkijunia (Yamaha automaattinen ATV Grizzly 300/350). Tarvitset vain voimassa olevan ajokorttisi (auto) alkuperäisenä! (ei kopiota, ei sovelluksia, ei valokuvia jne.)

Andratx: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Andratx? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Andratx : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 1 430 arvosteluun

Minulla oli ihana päivä luolissa, nautin kokemuksesta erittäin paljon, mutta muutama viikko ennen vierailua oli lähetetty sähköpostiviestejä, joissa sanottiin, että valitsemani sijainnin nouto huomioimatta ja noutan nyt hotellistamme, sitten edellisenä iltana, viesti, jossa sanottiin noutaa dif hotellista, ei ongelma ei ollut kaukana, mutta muista tarkistaa sähköpostit.

Kiertue oli täynnä 8 ajoneuvoa ja opas. Kurt piti tiedotuksen saksaksi. Sitten menimme Mallorcan eteläpuolelle useiden valokuvapysähdysten kera. Valitettavasti ajonautintoa vaikeutti liian tiukka opas. Siitä huolimatta meillä oli hauskaa ja saimme paljon ilmeitä Mallorcan lomailijoilta, suosittelen 4,5 tunnin kiertueen tekemistä, 2,5 ei ole paljon. Hyvästi ystävät

Siellä oli liian paljon vanhoja ihmisiä, joten tuntui, että olimme väärässä paikassa. Opas oli erittäin mukava. Tunti ajelua kohti luolaa ja luultavasti tunti sisällä. Musiikkiesitys oli lopussa aika mahtava. Ota venematka pois luolasta. Kannattaa vain jos on aikaa.

Kaikki oli hyvin järjestetty. Mukava retki. Aikataulu oli kuitenkin aika tiukka,

Hieno kokemus. Hyvin järjestetty. Autot pitää huoltaa. Kurt oli hyvä opas