Lisää päivät

Anfield

Anfield: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Liverpool: Liverpool Football Club -museo ja kävelykierros

1. Liverpool: Liverpool Football Club -museo ja kävelykierros

Tutustu Anfieldiin ja opi Liverpool FC:n historiasta interaktiivisessa museossa. Vieraile eksklusiivisilla alueilla, kuten pelaajatunnelissa ja pukuhuoneissa, joissa on live- ja audio-oppaita. Aloita kierros laajennetussa pääkatsomossa ja nauti näkymistä kentälle ja Liverpoolin horisonttiin. Koe, miten stadion herää eloon ottelupäivinä immersiivisen teknologian avulla. Tutustu seuran historiaan ja tärkeimpiin alueisiin, kuten lehdistökonferenssihuoneeseen, This Is Anfield -kylttiin, pelaajatunneliin, managerin koppiin ja pukuhuoneisiin.  Stadionkierrosta täydentää multimedialaite jonka lisäksi opastajat vastaavat kysymyksiin. Lippusi sisältää myös pääsyn LFC Storyyn, jossa joukkueen historia herää henkiin ennennäkemättömillä näytöksillä.  Tutustu Boom Room Th:e Epic Story of Jurgen Klopp's Dream Team -näyttelyyn, joka on kunnianosoitus pelaajille ja kaikille, jotka vaikuttivat unelman toteutumiseen. Tutustu myös kuuteen Euroopan cupiin ja yli 125 vuoden takaiseen LFC:n historiaan.

Liverpool Football Club: Legends Q&A ja Stadium Tour

2. Liverpool Football Club: Legends Q&A ja Stadium Tour

Lähde Anfield-stadionille ja vieraile Liverpool FC:n kotona – pyhä maa kaikille Liverpool-faneille. Nauti eksklusiivisista kysymyksistä ja vastauksista Liverpoolin legendan kanssa. Vieraile Liverpool FC -museossa. Tutustu LFC-stadioniin. Kuuntele henkilökohtaisia muistoja, pukuhuonetarinoita ja hauskoja anekdootteja Liverpoolin legendalta Q&A-istunnon aikana. Sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Ota valokuva entisen Liverpool-pelaajan kanssa ja hanki hänen nimikirjoitus. Legendoihin kuuluvat Ian Callaghan, Jan Molby, John Aldridge, Phil Neal, Phil Thompson ja Terry McDermott. Kiertele stadionilla ja kävele ulos pelaajan tunnelista legendaarisen This is Anfield -kyltin alla. Katso eeppisiä kaupunkinäkymiä pääosaston korkeimmasta tasosta. Astu koti- ja vierasjoukkueen pukuhuoneeseen. Ota valokuva suosikkijoukkueen jäsenesi paidalla. Katso Kop, lehdistöhuone ja johtajan korsu. Vieraile Liverpool FC -museossa ja katso muistoesineitä joukkueen historiasta, mukaan lukien kuusi Euroopan cupia.

Liverpool: FC Liverpoolin museo: Anfield Abseil & Liverpool FC Museum

3. Liverpool: FC Liverpoolin museo: Anfield Abseil & Liverpool FC Museum

Ole yksi ensimmäisistä ihmisistä, jotka näkevät Anfieldin täysin eri näkökulmasta, ja tule mukaan upouuteen Anfield-kiipeilyyn. Tämä on pakollinen kokemus kaikille Liverpoolin jalkapalloseuran faneille. Tämä on ainutkertainen tilaisuutesi seisoa päätykatsomon huipulla, nauttia lintuperspektiivistä ja katsella kaupungin yli ennen kuin lähdet jännittävään 100 jalan laskuvarjohyppyyn kuuluisan stadionin kylkeä alaspäin. Kun laskeudut alas Paisley Squarelle ja 97 Avenuelle, pysähdy puolivälissä kuuluisan LFC:n vaakunan viereen. Laskeutumisen jälkeen voit vierailla Liverpool FC -museossa, jossa on Liverpoolin jalkapalloseuran hopeaesineitä ja muistoesineitä.

Liverpoolin jalkapalloseura: Liverpooli Liverpool: Museolippu

4. Liverpoolin jalkapalloseura: Liverpooli Liverpool: Museolippu

Jalkapallofani tai ei, Anfieldin stadionin vierailu ei ole täydellinen ilman vierailua Liverpool FC Story ja Trophy Collection -tapahtumassa, jossa on Liverpoolin jalkapalloseuran hopeaesineitä ja muistoesineitä. Tutustu maineikkaisiin pokaaleihin ja yli 125 vuoden LFC-historiaan. Lippusi sisältää sisäänpääsyn seuran interaktiiviseen museoon, The Liverpool FC Storyyn, jossa kävijät voivat myös nauttia seuran eloisasta näyttelystä, jossa juhlitaan kauden 19/20 joukkueen eeppisiä saavutuksia, sekä kesällä 2023 upouudesta Jamie Carragherin kokoelmasta, joka on olemassa olevan Steven Gerrardin kokoelman rinnalla ja muodostaa uuden näyttelyn nimeltä Two Local Lads Who Shook The Kop. Museolippusi sisältää myös pääsyn katsomaan pokaalejamme. Kaikkien Liverpool FC:n fanien on pakko käydä museossa.

Liverpool: City and Cavern Quarter Walking Tour

5. Liverpool: City and Cavern Quarter Walking Tour

Tutustu Liverpooliin, yhteen Yhdistyneen kuningaskunnan ikonisimmista kaupungeista, kävelykierroksella Cavern Quarterin ja Liverpoolin keskustan läpi ja vieraile ikonisissa paikoissa, kuten Picton Reading Roomsissa, Liverpoolin kirjastossa ja Cavern Pubissa. Osallistu kävelyretkelle Liverpoolin läpi paikallisen oppaan johdolla ja ryhdy kunniatohtoriksi Scouseriksi uuden tietämyksesi ansiosta. Kävele William Brown Streetillä, Liverpoolin kulttuurikorttelin sydämessä, jossa pysähdymme Liverpoolin kirjastossa ja Picton Reading Roomsissa sekä maailmanmuseossa. Kuule tarinoita Beatlesista ja heidän nousustaan maailmanmaineeseen kotikaupungissaan. Saat parhaat vinkit vilkkaasta ostoskorttelista ja annat oppaasi esitellä sinulle Bluecoatin high street -liikkeitä, putiikkeja ja käsityöläisliikkeitä. Kierroksen jälkeen voit ladata Vox City -sovelluksen (sisältyy kierrokseen) ja tutustua lisää Liverpooliin ja sen uskomattomaan historiaan kuratoitujen audio-opastettujen reittien avulla, jotka kulkevat pääkortteleissa, kuten Anfieldillä ja Penny Lanella. Kävelykierrokset sisältävät mm: The Cavern Club Bluecoat St George's Hall Old Dock Kuningatar Victorian muistomerkki 16 Cook Street John Lennonin patsas Mathew Street Eleaanor Rigbyn patsas Dr. Duncan's Pub St John's Gardens Walker Art Gallery Paradise Street Liverpoolin kaupungintalo Castle Street Titanicin muistomerkki Royal Albert Dock Beatlesin tarina Liverpoolin museo Liver Birds Pyhän Nikolauksen kirkko ja puutarhat Derby Square Chavasse Park Tärkeimmät nähtävyydet itseopastetuilla reiteillä: Stanley Park Penny Lane -kyltti Chinatown 9 Newcastle Road Rodney Street Kristuksen kuninkaan metropoliittinen katedraali Anglikaaninen katedraali St James Gardens Strawberry Field Gates Vanha louhos

Liverpool: 1 päivän Liverpool-passi suosituimpiin nähtävyyksiin

6. Liverpool: 1 päivän Liverpool-passi suosituimpiin nähtävyyksiin

Ihaile Liverpoolia maasta käsin ja näe 1 päivän tai 2 päivän Liverpool Passilla, jolla pääset River Explorer -risteilylle ja City Explorer Liverpoolin hop-on hop-off -bussiin. Nauti pääsystä British Music Experienceen, Strawberry Fieldsiin, The Beatles Storyyn ja Liverpool FC Museumiin. Tutustu ranta-Liverpooliin ja matkusta Mersey-jokea pitkin River Explorer -risteilyllä. Kuuntele kommentteja, jotka kertovat salakuljetuksesta, musiikista ja sodasta liukuessasi alas jokea. Astu musiikin historiaan ja pääset nauttimaan British Music Experiencesta. Katso Freddie Mercuryn lavaasut, käsinkirjoitetut Adelen sanoitukset, Sex Pistolsin kitarat ja tanssistudio. Aja väkijoukkojen läpi ja vakoile Liverpoolin parhaita paloja avoimen City Explorer Liverpool -bussin korkealta näkymästä. Hyppää kyytiin ja pois millä tahansa 14 pysäkistä esimerkiksi Cavern Quarterissa, historiallisessa Albert Docksissa ja Liverpoolin katedraalissa. Katso, missä John Lennon leikki puutarhoissa lapsena päästäkseen mansikkapelloille. Nauti harvinaisista albumikoteloista, käsinkirjoitetuista sanoituksista, Lennonsin silmälaseista ja Ringo Starrin rumpusetistä The Beatles Storyssa. Katso jäljennöksiä ikonisista Beatlesin paikoista, kuten Abbey Road Studios ja Casbah. Tutustu Liverpool Football Clubin hopeaesineisiin ja muistoesineisiin Liverpool Football Club Museumissa. Vieraile upouudessa Boom Room -näyttelyssä, joka kertoo eeppisen tarinan Jurgen Kloppin unelmatiimistä.

Panimot, näkymät, jalkapallo ja historia Tour

7. Panimot, näkymät, jalkapallo ja historia Tour

Brews, Views & History Tour: A Tour of Liverpool Icons: A Tour of Liverpool Icons on jännittävä ja kattava kierros, jossa tutustutaan Liverpoolin rikkaaseen kulttuuriperintöön sen ikonisten maamerkkien kautta. Tämä kierros on suunniteltu kaikille, jotka rakastavat tutustua kaupungin historiaan, arkkitehtuuriin, urheiluun ja kulttuuriin. Seikkailu alkaa vierailulla Liverpoolin katedraalissa, joka on yksi Euroopan suurimmista ja vaikuttavimmista katedraaleista. Ihailet upeaa arkkitehtuuria ja opit tämän upean rakennuksen kiehtovasta historiasta. Sinulla on myös mahdollisuus tutustua kunnioitusta herättäviin sisätiloihin, kuten suureen tilaan ja Lady Chapeliin, ja nauttia pala paikallista kakkua ja virvokkeita. Seuraavaksi siirrymme Liverpool FC:n stadionille, jossa sinulla on mahdollisuus kiertää stadion ja nähdä ikoninen Kop-katsomo. Opit stadionin historiasta ja kentällä pelanneista legendoista. Pysähdymme myös Liverpool FC -museossa. Vierailemme myös joissakin kuuluisissa jalkapallomaalauksissa, jotka juhlistavat Liverpoolin legendaarista jalkapalloperintöä. Nämä seinämaalaukset kuvaavat joitakin Liverpoolin suurimpia jalkapalloilijoita ja heidän suurimpia pelihetkiään. Paluumatkalla Liverpoolissa pysähdymme kaupungin korkeimmalla kohdalla katsomaan upeaa näkymää ylhäältä, voit ihastella näkymää ja napata itsellesi kuvan tien päältä. Pysähdymme pikaiselle drinkille Liverpoolin vanhimpaan pubiin, jossa saat kuulla isännän tarinoita menneiltä vuosilta ja kuulla, mitä kuuluisia kasvoja on käynyt tässä 300 vuotta vanhassa pubissa. Lopuksi viimeisellä pysähdyksellä vierailemme paikallisessa panimossa, jossa voit maistella joitakin Liverpoolin hienoimpia oluita ja oluita. Täällä opit oluenvalmistusprosessista ja Liverpoolin oluenvalmistusperinteen historiasta ja päätteeksi saat kotitekoisen 12-tuumaisen pizzan (ruokatarjonta voi vaihdella). The Cathedral, The Kop ja The Brewery: A Tour of Liverpool Icons on ehdoton vierailukohde kaikille Liverpoolissa vieraileville. Älä missaa tilaisuutta tutustua Liverpoolin kulttuurin, historian ja urheilun parhaimmistoon yhdellä upealla kierroksella!

Liverpool: The Beatles and Waterfront Guided Walking Tour: The Beatles and Waterfront Guided Walking Tour

8. Liverpool: The Beatles and Waterfront Guided Walking Tour: The Beatles and Waterfront Guided Walking Tour

Tutustu Liverpooliin, yhteen Yhdistyneen kuningaskunnan ikonisimmista kaupungeista, Waterfront-kävelykierroksella, jolla vierailet ikonisissa paikoissa, kuten Royal Albert Dockissa ja Queen Victoria Monumentissa. Liity kävelyretkelle Liverpoolin läpi paikallisen oppaan johdolla ja ryhdy kunniatohtoriksi Scouseriksi uuden tietämyksesi ansiosta. Tutustu Liverpoolin sataman vaatimattomiin alkuihin ja siihen, miten siitä tuli yksi sen suurimmista aarteista, kuten Royal Albert Dock, Town Hall ja tyylikäs Castle Street. Kuule tarinoita Beatlesista ja heidän nousustaan maailmanmaineeseen kotikaupungissaan ja ymmärrä, miten Liverpoolin vaatimattoman alun ikonit ovat nousseet sen suurimmiksi aarteiksi. Kierroksen jälkeen voit ladata Vox City -sovelluksen (sisältyy kierrokseen) ja tutustua lisää Liverpooliin ja sen uskomattomaan historiaan kuratoitujen audio-opastettujen reittien avulla, jotka kulkevat pääkortteleissa, kuten Anfieldillä ja Penny Lanella. Kävelykierrokset sisältävät mm: The Cavern Club Bluecoat St George's Hall Old Dock Kuningatar Victorian muistomerkki 16 Cook Street John Lennonin patsas Mathew Street Eleaanor Rigbyn patsas Dr. Duncan's Pub St John's Gardens Walker Art Gallery Paradise Street Liverpoolin kaupungintalo Castle Street Titanicin muistomerkki Royal Albert Dock Beatlesin tarina Liverpoolin museo Liver Birds Pyhän Nikolauksen kirkko ja puutarhat Derby Square Chavasse Park Tärkeimmät nähtävyydet itseopastetuilla reiteillä: Stanley Park Penny Lane -kyltti Chinatown 9 Newcastle Road Rodney Street Kristuksen kuninkaan metropoliittinen katedraali Anglikaaninen katedraali St James Gardens Strawberry Field Gates Vanha louhos

Saatavilla olevat aktiviteetit

8 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

Anfield: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Anfield? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.