Suosittelemamme elämykset kaupungissa Anissaras

Kreeta: Snorklausveneen retki välipalalla ja kuljetuksella

1. Kreeta: Snorklausveneen retki välipalalla ja kuljetuksella

Nauti Kreetanmeren kauneudesta luonnonkauniilla veneretkellä, jossa on ikoniset snorklausmahdollisuudet. Lähde Maliasta moottorijahdilla ja tutustu Stalisiin, Hersonisosiin ja Saint George Bayhin. Ui kristallinkirkkaissa vesissä, ihaile meren elävää elämää ja nauti maukkaita välipaloja. Aloita seikkailusi noutamalla sinut hotellista ennen Maliaan suuntaamista. Lähde purjehtimaan ja ihaile upeita näkymiä rannikolle ja Egeanmeren kirkkaansinisille vesille. Pysähdy matkan varrella eri rannoilla ja poukamissa uimaan, snorklaamaan tai ottamaan aurinkoa. Tutustu Staliksen ja Hersonisoksen kyliin, jotka molemmat tunnetaan vilkkaasta ilmapiiristään ja yöelämästään, ja nauti auringosta Saint Georgen lahdella, jota ympäröivät kalliojyrkänteet ja vehreys. Palaa lopuksi Maliaan, jossa sinut siirretään majapaikkaasi.

Heraklion: CRETAquarium -pääsylippu

2. Heraklion: CRETAquarium -pääsylippu

Seikkaile merenpinnan alla tällä pääsylipulla CRETAquarium-akvaarioon. CRETAquarium on yksi Euroopan suurimmista akvaarioista, josta löytyy yli 2 000 merenelävää ja 60 eri elinympäristöä Sukella Välimeren luoliin, jossa rauskut ja skorpionisimput elävät. Suuntaa avomerelle ja näe nälkäiset hait. Näe lähietäisyydeltä meduusoja ja vuokkokaloja avonaisissa tankeissa, joista voit katsella lajeja lähempää.  Voit tutustua maailman mystisimpien paikkojen ekosysteemeihin. Kun olet tutustunut meren asukkaisiin, voit pulahtaa uimaan. CRETAquarium sijaitsee sopivasti rannan tuntumassa.

Kreeta: Päiväretki Agios Nikolaokseen ja Spinalongan saarelle

3. Kreeta: Päiväretki Agios Nikolaokseen ja Spinalongan saarelle

Lähde koko päivän kestävälle opastetulle retkelle Koillis-Kreetalle ja tee veneretki Spinalongan saarelle. Vieraile Agios Nikolaoksessa ja sen kuuluisalla järvellä ja tutustu Eloundan viehättävään kylään. Aloita päivä vierailemalla Agios Nikolaoksessa ja tutustu Mirabellon lahden rantaan. Tutustu kaupunkiin, joka on kuuluisa keskellä sijaitsevasta järvestään sekä ostosmahdollisuuksistaan ja kahviloistaan. Varaa aikaa kävelylle nauttiaksesi maisemista, shoppailemaan tai nauttimaan drinkki jossakin järven ympärillä sijaitsevista lukuisista kahviloista. Tutustu keskiviikkoisin järjestettäviin ulkoilmamarkkinoihin. Siirry tutustumaan Eloundan kylään, entiseen kalastajakylään saaren pohjoisrannikolla. Lähde Eloundasta risteilylle Spinalongan saarelle. Opi saaren vilkkaasta historiasta venetsialaisten ja turkkilaisten kodista lepraa sairastavien eristyspaikaksi. Kokeile saarta, joka on tullut suositummaksi vuonna 2005 julkaistun historiallisen romaanin "The Island" jälkeen, joka kertoo siitä, miten spinalongalaiset elivät Spinalongassa. Yhdy niihin satoihin ihmisiin, jotka tulevat saarelle päivittäin vierailemaan ja oppimaan sen historiaa.

Kreetalainen yö perinteistä tanssia ja ruokaa

4. Kreetalainen yö perinteistä tanssia ja ruokaa

Varhain illalla, tähtitaivaan alla, kesäisessä tavernassa, jonka tunnelmaa tulvii jasmiinin tuoksu ja lyyran ja bouzoukin suloinen melodia, Karouzanoksen muinaisessa kylässä, sinulla on tilaisuus kävellä perinteisen kylän kaduilla ja tutustua tämän viehättävän paikan maaseutuelämään. Sitten maistat perinteisiä paikallisia ruokia ja kuuluisaa viiniä, ja pian sen jälkeen voit nauttia kreetalaisten tanssijoiden ainutlaatuisesta armosta perinteisissä puvuissaan, jotka tanssivat sinulle kreetankielisiä kreikkalaisia ja kansantansseja. Lähde tanssimaan heidän kanssaan, seuraa heidän jalanjälkiään ja tunne itsesi illaksi kuin Zorba. Ihanteellinen tilaisuus pitää hauskaa kuin kreetalaiset, maistella perinteisiä ruokia, oppia hieman lisää Kreetan kansasta ja pitää muiston tästä ihanasta illasta sydämessäsi.

Kreetalta: Santorinin päiväretki laivalla Oian ja Firan vierailulla

5. Kreetalta: Santorinin päiväretki laivalla Oian ja Firan vierailulla

Nouse suurnopeusalukseen, jossa on avoin kansi ja kahvibaarit, ja nauti mukavasta lauttaristeilystä Heraklionista Santorinin saarelle (kesto: noin 2 tuntia). Saavuttuasi Santorinille sinut kuljetetaan satamasta Oian upeaan kylään pohjoisessa. Kuljetuksen aikana bussissa oleva kokenut opas kertoo monia mielenkiintoisia tietoja Santorinista, sen historiasta, ominaisuuksista ja salaisuuksista. Oiassa sinulla on noin 2 tuntia vapaata aikaa käydä viehättävissä paikoissa ja näköalapaikoissa ja nauttia henkeäsalpaavista näkymistä. Oian kaupunki on maailmankuulu ikonisista panoraamanäkymistä, sykladilaisesta arkkitehtuurista, jossa on valkoisia taloja ja kirkkoja, joissa on sinisiä kupoleita. Oian jälkeen matka jatkuu Santorinin pääkaupunkiin, Firan kaupunkiin. Fira on yhtä kaunis kuin Oia, ja sen kaduilta on henkeäsalpaavat näkymät merelle ja Calderalle. Voit vierailla Firan keskustassa sijaitsevalla pääaukiolla sijaitsevassa suuressa ortodoksisessa katedraalissa ja kävellä kaupungin läpi. Fira on täynnä mielenkiintoisia ja viehättäviä paikkoja ja kulmia. Sinulla on siellä lähes 1,5 tuntia aikaa tutustua siihen omin päin. Retki päättyy kuljetukseen Santorinin satamaan, josta lähdet paluumatkalle Kreetalle. Päiväretki päättyy Heraklionin satamaan tai hotellialueellesi, jos valitset vaihtoehdon, joka sisältää hotellikuljetuksen.

Dia Island: Dia Dia: Auringonlaskun purjehdusmatka illallisella

6. Dia Island: Dia Dia: Auringonlaskun purjehdusmatka illallisella

Tutustu Dian kauniiseen rannikkoon purjehdusmatkalla. Nauti upeasta auringonlaskusta ja panoraamanäkymistä rannoille, kallioille ja muuhun samalla, kun herkuttelet välimerellisillä ruoilla. Laskeudu purjeveneeseen ja koe ainutlaatuinen tapa arvostaa alueen rannikon viehätystä. Nauti lempeästä merituulesta samalla kun siemailet maukkaita juomia. Matkan aikana sinulla on runsaasti tilaisuuksia napsauttaa kuvia matkan varrella sijaitsevista kylistä. Nauti herkullinen välimerellinen illallinen ihaillessasi saaren luonnonkauneutta. Voit myös snorklata tai nauttia virkistävästä uinnista sinisessä Kreetanmeressä. Saat tilaisuuden käyttää harrastelijakalastustaitojasi tai käyttää stand up -melontaa ja tuntea vesillä olemisen iloa. Katsele lopuksi taivaan maagisia värejä, kun aurinko laskee joen ylle, ennen kuin palaat takaisin rannalle.

Kreeta: Zeuksen luola ja Lasithin ylätasanko: Lasithin tasanko ja Zeuksen luola Off Road Safari Tour

7. Kreeta: Zeuksen luola ja Lasithin ylätasanko: Lasithin tasanko ja Zeuksen luola Off Road Safari Tour

Tutustu perinteiseen elämään Kreetan maaseudulla todistamalla paikallisten päivittäisiä toimia ja vierailemalla paikoissa, joissa kreikkalaiset myytit ovat syntyneet. Nauti kierroksesta Potamiesissa, Aposelemiksen padolla, Empasassa, Zeuksen luolassa ja tasangon kauniissa maisemissa. Aloita nouto majapaikastasi. Vieraile yhdessä tyypillisimmistä kreetalaisista kylistä, Potamiesissa, ja tutustu perinteiseen paikalliseen maatilaan. Näe lypsy- ja juustonvalmistusprosessi, tapaa eläimiä ja maista tuorejuustoa.Kerro lisää. Seuraavaksi suuntaat Aposelemisin padolle, joka on Kreetan suurin vesihuoltohanke. Näe padon veteen uponnut Sfendilin kylä, jonka vaikuttavat vanhat talot haalistuvat veden pinnalla. Tutustu luonnolliseen kosteikkoon ja bongaa ainutlaatuinen lintulajisto.Kaikkea ei ole vielä nähty. Jatka hiekkateitä ylöspäin Empasan rotkoon. Nauti vuoristomaiseman ja kukoistavan villieläimistön näkymistä. Kokeile etsiä paikallisia yrttejä tai rentoudu ja nauti panoraamanäkymistä.Kokeile, miten voit kerätä paikallisia yrttejä tai rentoutua ja nauttia panoraamanäkymistä. Tehkää retki Lassithin ylätasangolle ja astukaa Psychron luolaan, joka on kreikkalaisen Zeus-jumalan tarunhohtoinen syntymäpaikka. Seuraa jumalten polkuja ja lähde sen jälkeen kiertoajelulle tasangolle tutustumaan paikalliseen elämään.Kaikki nämä ovat vain yksi tapa tutustua paikalliseen elämään. Tule lopuksi nauttimaan puu-uunissa paistettua aitoa ruokaa yhdessä Krasin viehättävän kylän kuuluisimmista tavernoista. Ihaile suihkulähteiden täyttämää kaupunkiaukiota ja näe mahtavia, jopa 2000 vuotta vanhoja plataaneja. Palaa hotelliin täynnä unohtumattomia muistoja Kreetalta.

Chersonissos: Mini-Train City Highlights Tour

8. Chersonissos: Mini-Train City Highlights Tour

Tutustu Chersonissosiin ajaessasi minituristijunalla. Kierrä viehättävän vanhankaupungin, kahden rannan ja satamassa olevien veneiden ohi. Katso lisää Kreetasta puolen päivän vaihtoehdolla Avdoun, Goniesin ja Potamiesin maalaiskyliin. Hyppää junaan ja kuuntele kreikkalaista musiikkia ja äänikommentteja, kun näet Chersonissoksen eloisan vanhankaupungin. Ihaile kapeita katuja ja kirkkoja. Ota kuvia veneistä satamassa. Katso Analipsin ja Anisarasin hiekkarantoja. Puolen päivän matkalla suuntaa Avdoun, Goniesin ja Potamiesin kyliin. Nauti näkymistä maaseudulle ja vesille ajaessasi. Dink Raki (perinteinen viina) ja välipala paikallisia makeisia.

Kreeta: Quad Safari, luostarivierailu ja lounas

9. Kreeta: Quad Safari, luostarivierailu ja lounas

Retkeile mönkijällä Kreetan maastopoluille. Ihaile Minoa-palatsia ja aja oliivilehtojen halki. Näe ikivanha tammi ja 1500-luvun luostari. Nauti perinteinen kreikkalainen lounas viihtyisässä tavernassa ja kiertele oliivitehtaalla. Nauti auringosta ja viilentäydy lopuksi uimalla meressä.Hyvinvointiretken päätteeksi. Mene aktiviteetin tarjoajan tiloihin Maliassa turvallisuuskoulutukseen. Suuntaa sitten Maliassa sijaitsevaan Minoa-palatsiin ja jatka Sisin kylään. Ylitä metsä ja kulje oliivitarhojen läpi matkalla ylös vuorille ja pysähdy ikimuistoiseen valokuvaan 800-vuotiaan tammen luona. Käy sen jälkeen Vrahasin kylässä ja kulje sen kapeilla kaduilla, kun suuntaat jyrkkää tietä ylös Agios Georgios Vrahasiotisin luostariin. Tämä luostari on peräisin 1500-luvulta. Voit pysähtyä 30 minuutin välein ottamaan valokuvia ja kuuntelemaan oppaan selostusta siitä, minne menette seuraavaksi.Hyvä on, että voitte pysähtyä. Seuraavaksi menet Latsidan kylään ja syöt perinteisen paikallisen lounaan tavernassa. Syö ateria loppuun ja seuraa sitten opastasi Neapoliin. Tutustu Vasilakis Estateen, palkittuun oliivitehtaaseen, jossa valmistetaan oliiviöljyä. Nauti kierroksesta täällä ja jatka sitten Sisiin, jossa voit rentoutua rannalla ja uida. Palaat lopuksi takaisin lähtöpaikkaan ja siirryt sitten takaisin majapaikkaasi päättämään seikkailusi.

Kreeta: Land Rover Safari Minolaisten reitillä

10. Kreeta: Land Rover Safari Minolaisten reitillä

Tutustu Kreetalle Land Roverilla koko päivän mittaisella seikkailulla minolaisen polun varrella ja koe sekoitus muinaisia myyttejä, upeita maisemia ja grillilounas Lassithin tasangolla. Kun sinut on noudettu hotellistasi, ajele upeiden vuorten halki matkalla Aposelemis Basin -vesialtaalle ja tutustu Rooman valtakunnan muinaiseen akvedukttiin. Jatka matkaasi Kastamonitsan kylään Afendi-vuorten juurella. Pysähdy kreetalaistyyliseen aamiaiseen ja raki maisteluun. Seuraavaksi valmistaudu minolaisen polun hiekkatietä varten. Aja läpi upean vuoristomaiseman nähdäksesi villieläimiä ja uskomattomia maisemia. Opi Kreetan myyttejä ja legendoja matkalla paimenen mitato (vuoristosuoja) luo. Ruoki eläimiä samalla kun katselet, kuinka paimenet valmistavat juustoa perinteisin menetelmin. Maista tuoretta, täyteläistä juustoa. Nauti lintuperspektiivistä Lassithin ylätasangolle ja pohjoisrannikolle. Jatka Dikteonin luolaan ihailemaan Zeuksen syntymäpaikkaa. Ruokahalu kasvaa ennen lounasta paikallisessa tavernassa. Kokeile perinteisiä ruokia (tarjolla on myös kasvisvaihtoehto) ja lasillinen tai kaksi viiniä. Mene sitten Lassinthos Eco Parkiin ihailemaan perinteisiä käsitöitä. Takaisin Lassithin ylängöllä voit kokea erämaata ja viljelymaata, jossa aika on pysähtynyt. Näe aaseja, jotka auttavat maanviljelyssä. Mene sitten Seliä ottamaan valokuvia ainutlaatuisista maisemista. Aja Krassin kylään, joka on kuuluisa 2 000 vuotta vanhasta puustaan ja luonnollisesta lähdevesilähteestään. Jatka vuoristoteitä pitkin ohi ikivanhojen oliivitarhojen ennen kuin saavut upealle rannikolle ja syvänsiniselle merelle.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Anissaras

Kaikki aktiviteetit

39 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 3

Immersiivisiä elämyksiä

Anissaras: Koe enemmän

Näytä kaikki

Anissaras: usein kysytyt kysymykset

Anissaras: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Anissaras? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.