Anne Frankin talo

Tutustu Annen tarinaan salaisessa lisähuoneessa, jossa hän kirjoitti kuuluisan päivänkirjansa.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suunnittele vierailusi

 • Tutustuta lapsesi Annen tarinaan ennen vierailuasi

  Voit löytää useita lähteitä, kuten YouTube-kanavia sekä kirjallisuutta, joiden avulla voit kertoa Annen ja hänen perheensä tarinan perheen pienimmille. Suosittelemme vierailua kymmenvuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita. Taloon ei saa tuoda lastenrattaita tai -vaunuja, mutta sieltä löytyy tavaransäilytysalue.

 • Suunnittele vierailusi etukäteen ja vältä jonot

  Amsterdamissa vierailee joka vuosi satoja tuhansia turisteja, joiden matkasuunnitelmalistalla talon piilopaikka on korkealla. Voit varata liput etukäteen verkossa ja jopa välttää jonot kokonaan. Talossa voit myös helposti vierailla suuren ryhmän kanssa.

 • Paljonko sisäänpääsy Anne Frankin taloon maksaa?

  Anne Frankin taloon on saatavilla lippuja ja kierroksia kohtuulliseen hintaan. Esimerkiksi alle kymmenvuotiaiden lippujen hinnat alkavat 50 sentistä per lapsi.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Voit vierailla talossa ympäri vuoden, mutta tarkasta aukioloajat verkkosivuilta. Talo on suljettu merkittävinä vapaapäivinä.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Opastettu kierros maksaa alle 30 € per henkilö. Bonus: voit ohittaa jonot, jotka saattavat olla jopa kolmen tunnin pituisia.
 • Kuinka päästä perille
  Anne Frankin talo sijaitsee 20 minuutin päässä Centraal Station -asemalta.
 • Lisävinkkejä

  • I amsterdam -kortilla ei pääse taloon sisään ilmaiseksi.

  • Viimeinen sisäänkäynti on 30 minuuttia ennen talon sulkemisaikaa.

Anne Frankin talo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Anne Frankin talo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Anne Frankin talo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 3 602 arvosteluun

Ok, oli kylmää ja ulkoilmaveneessä, mutta ei satanut ja meille annettiin peitot. Risteily oli noin tunnin mittainen ja juuri sopiva. Se oli erittäin mielenkiintoinen ja informatiivinen, ja kaksi kaveria kiertueelta olivat mahtavia (Joey ja Bram?) Meillä oli kylmiä juomia veneessä (alkoholiton) ja se oli hienoa koksia / Fanta jne. olemme 3 €. Rahan arvoinen, toivon vain, että ranskalaiset matkustajat olisivat kunnioittaneet sitä tosiasiaa, että kun opas puhui englanniksi, olisimme halunneet kuulla häntä! Rakasta Amsterdamia, todella hämmästyttävää ja mielenkiintoinen paikka niin monista syistä.

Suosittelisin tätä kanavaristeilyä, se oli erittäin miellyttävä ja rento tapa nähdä kaupunki. Opas ja kippari olivat erittäin ystävällisiä ja avuliaita, samoin kuin henkilökunta, joka tapasi sinut laiturilla (aloin kiertueen Anne Frankin talon ulkopuolella, mikä teki risteilystä erittäin helpon paikantaa). Vene oli mukava ja meillä kaikilla oli runsaasti tilaa istua.

Nautin todella, oli uskomaton kiertue. Ihana sää, hyviä juomia! Kippari Roger ja isäntä Koen ovat niin ystävällisiä ja hauskoja ja tekivät tästä kokemuksesta paljon paremman. Suosittelen ehdottomasti xx

Erittäin mukava matka Amsterdamin kanavien ympäri, oppi myös muutamia asioita kaupungista. Sää auttoi olemaan avoimessa veneessä. Bas ja Flos tekivät siitä mukavan kokemuksen!

Täydellinen risteilyn pituus aikarajoituksiin. Erinomainen palvelu! Suosittelen!