Tekemistä kohteessa
Anne Frankin talo

Tutustu Annen tarinaan salaisessa lisähuoneessa, jossa hän kirjoitti kuuluisan päivänkirjansa.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Kertaus Anne Frankin tarinasta

Olet ehkä lukenut Anne Frankin päiväkirjan, mutta hänen sanansa iskostuvat sinuun todella vasta vierailtuasi hänen talossaan. Tässä tietopaketti muistutukseksi tämän upean tytön elämästä ennen vierailuasi Anne Frankin talossa, joka on Amsterdamin todellinen huippunähtävyys.

 • Tämä on kirje Kittylle

  1. Tämä on kirje Kittylle

  Iso osa Annen päiväkirjasta on kirjoitettu kirjeiden muotoon, jotka on osoitettu Kittylle. Tutkijat kiistelevät yhä tänäkin päivänä siitä, oliko Kitty Annen sotaa edeltävän ajan ystävä vai Annen suosikkikirjan hahmo.

 • Yksi kahdeksasta selvisi sodasta

  2. Yksi kahdeksasta selvisi sodasta

  Maailmankuulussa piilopaikassa piileksi yhteensä kahdeksan henkilöä, joista ainoastaan Annen isä Otto Frank selvisi hengissä.

 • Päiväkirja lähes tuhoutui

  3. Päiväkirja lähes tuhoutui

  Alankomaalainen nainen nimeltä Miep Gies olisi tuhonnut kirjan, jollei olisi lukenut sitä ensin. Gies auttoi Frankien piilottamisessa, joten kirjan sisältö teki myös hänestä syyllisen.

 • Anne innostui ideasta, että hänen kirjoituksensa voitaisiin julkaista

  4. Anne innostui ideasta, että hänen kirjoituksensa voitaisiin julkaista

  Hän kuuli alankomaalaisen ministerin Gerrit Bolkesteinin puheen radiossa, jonka mukaan tavallisten ihmisten tarinat ja dokumentit ovat arvokkaimpia paloja historiaa.

 • Frankit yrittivät paeta ennen piiloutumista

  5. Frankit yrittivät paeta ennen piiloutumista

  Frankit toivoivat, ettei sota tulisi Alankomaihin ollenkaan. Uhan kasvaessa Otto perheineen yritti paeta Englantiin ja Yhdysvaltoihin, mutta epäonnistui.

Suunnittele vierailusi

 • Tutustuta lapsesi Annen tarinaan ennen vierailuasi

  Voit löytää useita lähteitä, kuten YouTube-kanavia sekä kirjallisuutta, joiden avulla voit kertoa Annen ja hänen perheensä tarinan perheen pienimmille. Suosittelemme vierailua kymmenvuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita. Taloon ei saa tuoda lastenrattaita tai -vaunuja, mutta sieltä löytyy tavaransäilytysalue.

 • Suunnittele vierailusi etukäteen ja vältä jonot

  Amsterdamissa vierailee joka vuosi satoja tuhansia turisteja, joiden matkasuunnitelmalistalla talon piilopaikka on korkealla. Voit varata liput etukäteen verkossa ja jopa välttää jonot kokonaan. Talossa voit myös helposti vierailla suuren ryhmän kanssa.

 • Paljonko sisäänpääsy Anne Frankin taloon maksaa?

  Anne Frankin taloon on saatavilla lippuja ja kierroksia kohtuulliseen hintaan. Esimerkiksi alle kymmenvuotiaiden lippujen hinnat alkavat 50 sentistä per lapsi.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Voit vierailla talossa ympäri vuoden, mutta tarkasta aukioloajat verkkosivuilta. Talo on suljettu merkittävinä vapaapäivinä.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Opastettu kierros maksaa alle 30 € per henkilö. Bonus: voit ohittaa jonot, jotka saattavat olla jopa kolmen tunnin pituisia.
 • Kuinka päästä perille
  Anne Frankin talo sijaitsee 20 minuutin päässä Centraal Station -asemalta.
 • Lisävinkkejä

  • I amsterdam -kortilla ei pääse taloon sisään ilmaiseksi.

  • Viimeinen sisäänkäynti on 30 minuuttia ennen talon sulkemisaikaa.

Anne Frankin talo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Anne Frankin talo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Anne Frankin talo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 3 044 arvosteluun

Niin erittäin ystävällinen, niin erittäin informatiivinen ja niin erittäin nautinnollinen! ! ! Matkaoppaamme Marijoke on lukion historianopettaja (niin täydellinen oppaallemme!) ja oli ehdottoman mukaansatempaava esittelystämme koko kiertueemme ajan! Opimme niin paljon 2 1/2 tunnin aikana, kun kävelimme Amsterdamissa ja opimme sekä Amsterdamin varhaisesta juutalaisesta historiasta että Anne Frankin ja hänen perheensä Hollannissa vietetyn ajan tapahtumista. Suosittelemme tätä kiertuetta!

Oppaamme Daniel Rood oli aivan upea! Hänen innostuksensa historiasta ja henkilökohtaiset yhteydet Amsterdamin historiaan ja Anne Frankin tarinaan oli niin vaikuttava. Nautimme perusteellisesti koko ajastamme Danielin kanssa ja suosittelemme lämpimästi häntä ja GetYourGuide-tiimiä. Kokemus ja henkilökohtaiset kosketukset olivat enemmän kuin hintansa arvoisia. Kiitos Daniel kahdesta kanadalaisesta vieraasta Robert ja Shandra! Toivomme, että polut risteytyvät uudelleen.

Timo luettiin aiheesta erittäin hyvin, joten se antoi erittäin informatiivisen ja valaisevan kokemuksen. Timo välittää yleisöstään selkeästi, harjoittamalla ja tarkistamalla aina, seuraammeko hänen antamiaan tietoja. lisäkysymyksiin ja keskusteluun oli paljon aikaa. kiertue oli hyvin vauhdikas, runsaasti aikaa sulattaa historiaa ja ottaa ympäristöön.

Kiertue oli hyvä ja tietoa oli lähinnä Anne Frankin historiasta eikä elämästä. Oletetaan, että olimme lukeneet päiväkirjan, eikä kaikilla meistä ollut vielä. Joten opas ei mennyt liian yksityiskohtaisesti. Ei löytänyt kutsuvan oppaan tavoin kuin muut matkaoppaat, joita meillä on ollut tällä matkalla. Ehkä tämä johtui sisällöstä.

On ollut kiehtovaa kuulla kaupungin historia nuoren juutalaisen tytön ja hänen perheensä tarinan kautta. Vierailimme eri paikoissa kaupungin keskustassa ja saimme tuntea kaupungin tunnelman. Suosittelen kiertuetta kaikille lähihistoriasta kiinnostuneille ja kävelystä nauttiville.