Tekemistä kohteessa
Antibes

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Antibes: huippunähtävyydet

Antibes: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Antibes parhaat nähtävyydet?

Kohteen Antibes parhaat nähtävyydet ovat:

Millä kohteen Antibes kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Antibes: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Antibes? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Antibes : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 1 569 arvosteluun

Kaiken kaikkiaan kokemus oli mukava ja sain nähdä paljon erilaisia paikkoja. Ainoa haittapuoli oli, että joissakin paikoissa annettiin liian vähän aikaa ja kuljettaja / opas suuttui, jos olimme 5 minuuttia myöhässä, ja sitten huusi meille, mitä en arvostanut ollenkaan. 1 tunnin antaminen koko Monacon maan näkemiseen ja lounaaseen oli erittäin tehotonta. Heidän tulee kertoa meille etukäteen ennen varauksen tekemistä, kuinka paljon aikaa saamme kullakin pysäkillä.

Mielestäni tämä kiertue on pakollinen kaikille Nizzassa vieraileville. Reitti oli täydellinen ja aikaa riitti jokaiseen paikkaan. Lisäksi oppaamme Parfait oli hämmästyttävä. Hän selitti kohteiden, myös matkalla olevien kaupunkien, historian todella hyvin ja mukaansatempaavasti. Hänen ansiosta matka-aikamme oli yhtä mielenkiintoista kuin kohteisiin viettämämme aika.

Odotimme parasta, mutta saimme TÄYDELLISEN, läpikotaisin: täydellinen sää, täydelliset matkakumppanit ja täydellinen kuljettaja, jolla on erittäin hyvät ajotaidot ja loistava huumorintaju nimeltä .. Perfect/Parfaits. Et voi pyytää enempää ja saimme kaiken. Kiitos ja varmasti jos lähdemme toiselle matkalle, pyydämme samaa..Parfaits! Kiitos kaikille!

Keräys toimi loistavasti. Opas teki hienoa työtä johtaessaan kiertuetta kiertueen läpi saksaksi. Meidät vietiin lähtöpisteeseen, sitten meille kerrottiin jotain paikasta ja kerrottiin tarkalleen minne mennä ja mitä nähdä missä. Sen jälkeen saimme mennä omin päin.

I loved the trip throughout Riviera. It did take the whole day so one needs to rest afterwards:) great chauffeaur and guide in one, a reasonably timed programme