Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Opastettu kierros

Antigua Guatemala: Guatemala: Gastronominen ja kulttuurinen puolipäiväretki

Aktiviteetin tarjoaja:Gray Line Guatemala
Opastettu kierros

Antigua Guatemala: Guatemala: Gastronominen ja kulttuurinen puolipäiväretki

Aktiviteetin tarjoaja:Gray Line Guatemala

alkaen 46,69 € per henkilö

Tutustu Antiguan kiehtovaan kaupunkiin ja tutustu paikalliseen kulttuuriin. Asiantunteva oppaasi esittelee sinulle kaupungin ihania paikallisia ruokia. Tutustu kaupungin markkinoihin, käy perinteisissä ravintoloissa ja ihaile siirtomaa-ajan arkkitehtuuria.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Kesto 3 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
espanja, englanti
Pienryhmä
Enintään 15 osallistujaa

Elämys

Kohokohdat
 • Nauti mahdollisuudesta maistaa guatemalalaista ruokaa
 • Tapaa paikallisia ihmisiä ja tutustu heidän kulttuuriinsa
 • Arvosta Antigua Guatemalan upeita maisemia ja Agua-tulivuorta.
Koko kuvaus
Tapaa oppaasi tapaamispaikalla ja aloita kiertoajelu keskuspuistossa tutustumalla Guatemalan gastronomian historiaan. Kävelet Antiguan ruokamarkkinoille ja opit perinteisessä ruoanlaitossa käytettyjen viljojen, vihannesten ja hedelmien historiasta. Ihaile Antiguan siirtomaakaupungin arkkitehtuuria kävellessäsi kaduilla. Sinulla on mahdollisuus oppia paikallisilta, miten maissitortilloja valmistetaan. Sitten maistelet paikallisia ruokia ja opit niiden historiasta sekä esikolumbialaisen keittiön yhdistämisestä espanjalaisiin ja arabialaisiin ainesosiin. Useimmat ruoat valmistetaan vihanneksista, lihasta ja mausteista. Vieraile kuuluisassa ravintolassa, joka tunnetaan paikallisista ruokalajeista. Tutustu siihen, millaisia keittiöt olivat muinaisina aikoina, ja maista herkullista guatemalalaista jälkiruokaa. Sitten jatkat tyypilliseen guatemalalaiseen karkkikauppaan, jossa voit maistella käsintehtyjä ja paikallisista raaka-aineista valmistettuja karkkeja. Sen jälkeen kävelet Santa Catalinan kainalolle. Seuraavaksi vierailet La Mercedin kirkossa, joka on hämmästyttävä barokkikirkko ja yksi Antiguan tunnetuimmista rakennuksista. Kierroksen päätteeksi sinut kuljetetaan takaisin hotelliisi.
Sisältää
 • Kaksikielinen opas
 • Ruoanmaistiaiset
 • Hotellin nouto ja kotiinkuljetus
 • Lounas
 • Juomat
 • Valinnaiset juomarahat
Ei sovellu
 • Liikuntarajoitteiset henkilöt

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Mukavat jalkineet

Ei sallittu

 • Lemmikkieläimet

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • - Pyhän viikon aikana (17.-21. huhtikuuta 2019) hotellin noutopalvelu ei ole käytettävissä, ja sinua pyydetään saapumaan tapaamispaikkaan, josta sinut noudetaan. Ole valmiina tapaamispaikalla 15 minuuttia ennen kierroksen alkamisaikaa. Nämä kokoontumispaikat ovat Casa Santo Domingo Hotel ja Soleil Hotel.
 • - Kierroksen järjestäminen edellyttää vähintään 2 matkustajaa (aikuisia). Jos vähimmäismäärää ei saavuteta, kierros peruutetaan ja kaikki liput palautetaan tai ne siirretään.
 • - On suositeltavaa ottaa mukaan kävelykengät, hattu, aurinkolasit ja kamera.
 • - Ota yhteyttä paikalliseen palveluntarjoajaan, jos tarvitset oppaan jollakin muulla kielellä. Ranskaa, saksaa ja italiaa puhuvia kierroksia on saatavilla lisäkustannusten ja oppaan saatavuuden mukaan.
 • - Vähintään 10 hengen ryhmät, ota yhteyttä paikalliseen palveluntarjoajaan.
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

5 /5

perustuen 1 arvosteluun

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

We absolutely loved our private experience learning about Guatemalan history. Our guide was extremely accommodating, knowledgeable, and truly made us feel welcomed. We especially enjoyed trying the different local foods and learning which places we should come back to for a great meal. We look forward to visiting and touring with you again.

Lue lisää

30. kesäkuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 175032