Tekemistä kohteessa Ao Nang

Ao Nang: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Ao Nang? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Ao Nang : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 2 717 arvosteluun

Pikavenekierros jossa nähtiin neljä saarta (PhiPhi saaret). Tähän kuului mm. Maya Bay, Monkey Island, Bamboo Island, Viking Cave ja yksi saari jossa tarjoiltiin myös ruoka. Päästiin myös hyppimään veneestä uimaan, sekä snorklailemaan. Miinuksen joudun kuitenkin antamaan, ettei apinasaarelle päästy kävelemään, vaan näimme apinat pikaisesti veneestä käsin. Viikinkiluolat jouduttiin myös yllättäen skippaamaan ja nopea vilkaisu veneestä käsin oli ainoa kokemus näistä. Sisälle ei päästykään koska siellä olikin yllättäen jotain tekeillä joka esti vierailun. Matkapppaat eivät aluksi olleet tästä tietoisia.

Saarihyppely ja sukellus, nopealla veneellä matkustaminen jokaiseen kohteeseen oli jännittävää ja fantastista hauskaa. Oppaamme Sali oli aina valmis auttamaan ja saamaan sinut nauramaan ja hymyilemään aurinkoisella persoonallisuudellaan koko päivän. Jos haluat nähdä nopeasti kauniita alueita sekä meren ylä- että alapuolella hymyjen välissä, tämä on sinun matkasi.

Meidät noudettiin hotellissa ajoissa ja vietiin laiturille. Sitten jatkoimme longtail-veneellä. Oppaat puhuivat erittäin hyvin englantia ja olivat erittäin mukavia. Saari ei ollut ihmisten täynnä ja voit snorklata hyvin. BBQ oli herkullinen ja ilmapiiri oli upea. Täysikuusta huolimatta, näit planktonin. Voimme suositella kierrosta kaikille!

Todella hyvä kokemus sateesta ja ukkosta huolimatta, söpöt oppaat / henkilökunta ja oli hauska kokemus päästä todella lähelle norsuja ja hankaa niitä vedellä

Olipa mukavaa nähdä että elefanteista välitetään ja niitä pelastetaan ihmisen julmuudelta. Mieluusti laittaa rahaa tälläiseen aktiviteettiin☆☆☆☆☆