Suosittelemamme elämykset kaupungissa Ao Nang

Krabi: Phi Phi -saarten pikavenekierros

1. Krabi: Phi Phi -saarten pikavenekierros

Rentoudu tällä koko päivän pikavenematkalla Phi Phin saarille, joita ympäröivät turkoosi vesi ja korkeat kalkkikivijyrkänteet. Phi Phi tunnetaan suositun The Beach -elokuvan kuvauspaikkana, joka sijaitsee alle 50:n kilometrin päässä Thaimaan pääsaaresta. Kahdesta saariryhmästä koostuvan alueen suurempi saari on Phi Phi Don, joka tunnetaan erinomaisista rannoistaan ja korallimuodostelmistaan. Ton Sain ja Lodalamin rannoilta voit löytää turistipalveluita. Kierroksellasi voit käydä myös Mayan lahdella, jossa The Beach -elokuva on kuvattu. Ui maailman kirkkaimmissa vesissä, snorklaile kauniissa Hin Klangissa ja näe Viikinkiluola, jossa asustaa tuhansia pääskysiä. Näe Phi Phi Leen salaiset poukamat kuten Phi Leen lahti, jossa tippukivirakennelmat kohoavat vedestä yläilmoihin. Niille pääsee ainoastaan veneellä. Snorklaile Ao Lo Saman ja Ao Mayan korallipuutarhoissa. Koskemattomilla hiekkarannoilla voit nähdä riuttakaloja ja ehkä jopa leopardihain. Voit vierailla myös Monkey Beachillä, joka sijaitsee Ton Sai -lahden kaakkoispuolella. "Apinaranta" on 150 metriä pitkä valkoisen hiekan ja kirkkaan veden ympäröimä pieni paratiisi. Matalan vuoroveden aikaan voit nähdä, kuinka apinat nauttivat aamupalaa rannalla. Kierroksen aamuosio päättyy Phi Phi Donille, joka on suurempi kahdesta sisarsaaresta. Kattava Thai-buffetlounas tarjoillaan Phi Phi Cliff Beach Resortin ravintolassa. Seuraavaksi voit tutkia Ton Sain rantareittiä, joka sijaitsee Ton Sain ja Loh Dalumin kauniilla lahdilla. Iltapäivällä voit uida ja snorklata Bamboo Islandilla, joka on pieni ja tasainen kasvillisuuden peittämä ranta, jota ympäröi kaunis valkoinen hiekka ja riutta, joka ulottuu jopa 500 metrin päähän rannasta. Asuttomaton paratiisisaari sijaitsee 5 km päässä Koh Phi Phi Donin pohjoiskärjestä ja siellä uiminen on kuin hyppäisi akvaarioon.

Krabi: 7 saaren auringonlaskukierros grilliillallisen ja snorklauksen kera

2. Krabi: 7 saaren auringonlaskukierros grilliillallisen ja snorklauksen kera

Nauti saarihyppelyseikkailusta Krabin lähellä sijaitseville 7 kauniille saarelle pitkähäntäveneellä. Vieraile useilla viehättävillä saarilla ja nauti maukas BBQ-illallinen katsellessasi taianomaista auringonlaskua Koh Podalla. Aloita 7 saaren auringonlaskukierros noutamalla sinut hotellistasi Krabissa tai jostakin alueen useista kohtaamispaikoista. Lähtö perinteisellä longtail-veneellä Ao Nangin Nopparat Thara -laiturilta, ja teet lyhyen pysähdyksen Railay Beachilla noutaaksesi kanssamatkailijat.Hyväksyttiin. Jatka Koh Yawasamille ja sukella suurten matalien korallipuutarhojen muodostamaan paratiisiin, jota ympäröivät tasaiset hiekka-alueet. Risteile Koh Kain kananmuotoisen kallion ympäri. Nauti erinomaisesta valokuvausmahdollisuudesta tämän oudon muotoisen luonnonmaamerkin luona.Hyvinvoiva valokuvausmahdollisuus. Seuraava pysähdys on Koh Tubissa, jossa voit viettää aikaa rannalla tai (laskuveden aikaan) kävellä upean hiekkarannan yli, joka yhdistää sen läheisiin Chicken- ja Mor-saariin. Ui kristallinkirkkaassa vedessä Koh Tan Mingillä, joka on pieni kalliosaareke Koh Podan edustalla. Rikkaan rasituksen ja aktiviteetin jälkeen nautit sitten herkullisen grilliillallisen aivan Koh Podan rannalla auringon laskiessa. Päätä ilta lyhyellä uinnilla Koe Raengin ympäröivän valtameren biovalaisevan planktonin keskellä ennen kuin palaat Ao Nangin laiturille.P>Voit päättää illan lyhyellä uinnilla Koe Raengin ympäröivän valtameren biovalaisevan planktonin keskellä.

Krabi: Ao Nang Elephant Sanctuary, puolen päivän kierros

3. Krabi: Ao Nang Elephant Sanctuary, puolen päivän kierros

Vierailusi alkaa noudolla majoituspaikastasi, josta ajat kohti Ao Nang Elephant Sanctuarya. Tapaat englantia puhuvan oppaasi ja tutustut norsujen historiaan Thaimaassa, niiden käyttäytymiseen, ruokavalioon ja tarinoihin. Saat banaanit norsujen ruokkimista varten, ja voit ruokkia elefantteja ja tutustua niiden tarinoihin. Voit koskea norsuihin, syöttää ja valokuvata niitä sekä olla niiden kanssa vuorovaikutuksessa omaan tahtiisi oppien samalla lisää niiden elämästä ja käytöksestä. Useimmat norsuista on pelastettu ratsastus- tai hakkuutöistä, ja nykyään ne ovat turvassa tässä rauhoitusalueessa, jossa niillä ei ratsasteta. Voit seuraavaksi katsoa, kun norsut nauttivat mutakylvystä. Norsut käyttävät mutaa aurinkovoiteena ja hoitomuotona. Kävele sitten norsujen vierellä ja liity niiden seuraan nauttimaan virkistävästä kylvystä. Harjaa norsuja samalla kun ne telmivät vedessä, ja katsele kun ne nauttivat kylvystä. Kun norsut ovat puhtaita, voit ottaa niiden kanssa viimeiset valokuvat ennen kun on aika sanoa hyvästit uusille ystävillesi ja vaihtaa puhtaisiin kuiviin vaatteisiin. Nauti lopuksi kauden hedelmiä ja kookosmehua ennen kuljetusta takaisin hotellillesi.

Krabi: Koh Hongin päiväretki pikaveneellä ja lounas

4. Krabi: Koh Hongin päiväretki pikaveneellä ja lounas

Sinut noudetaan Krabin hotelliltasi klo 8.00 ja 9.00 välillä, minkä jälkeen suuntaat pikaveneellä kohti Hongin saarta. Mene laguuniin läpi kapean käytävän kautta ja ihaile kristallinkirkasta vettä, trooppisia saaria sekä kallioita.  Vieraile pienillä saarilla aloittaen Koh Pakbialta sekä Koh Railta, jonka vaikuttavat hiekkatörmät tulevat esiin laskuveden aikaan. Sen jälkeen pääset vierailemaan  Koh Lahdingilla, joka tunnetaan myös Paratiisisaarena siellä sijaitsevan kauniin hiekkapoukaman ansiosta. Lopuksi vierailet vielä Daengin saarella, jossa voit nähdä valtavan punaisen kiven, snorklata kirkkaissa vesissä ja katsella trooppisia kaloja. Nauti sinulle tarjottavaa eväslounasta rannalla upeita näkymiä katsellen. Valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen voit myös tutustua alueeseen kajakilla meloen. Päivän lopuksi saavut takaisin laiturille klo 15.00, ja sinut viedään takaisin hotellillesi. Matkasuunnitelma: • Klo 8.00 - 9.00: Nouto hotellilta  • Klo 9.00 - 9.30: Lähtö Nopparat Tharan satamasta • Klo 9.30 - 10.20: Snorklausta Daengin saarella • Klo 10.20 - 10.40: Jatka Ladingin saarelle uimaan ja snorklaamaan • Klo 10.40 - 11.20: Ota valokuvia Pakbian ja Rain hiekkasärkistä • Klo 11.20 - 12.00: Risteily salaiselle Hongin laguunille • Klo 12.00 - 12.30: Lounastauko Hong-saaren rannalla • Klo 12.30 - 14.00: Vapaa-aikaa rentoutumiselle, uimiselle, auringonotolle ja kajakoinnille (vain jos kajakkivaihtoehto valitaan) • Klo 14.00 - 15.00: Suuntaa takaisin Nopparat Tharan laiturille, josta sinut kuljetetaan hotellillesi

Krabi: 4 saaren kiertue Longtail-veneellä

5. Krabi: 4 saaren kiertue Longtail-veneellä

Tutustu eräisiin Krabin lähistöllä sijaitseviin viehättävimpiin saariin päiväretkellä longtail-veneellä, jonka aikana voit pysähtyä uimaan ja snorklaamaan kirkkaissa sinisissä vesissä. Rentoudu rauhallisilla rannoilla ja nappaa upeita kuvia upeista maisemista. Aloita retki suoraan Krabin hotelliltasi noutamalla sinut minibussilla. Tapaa miehistö ja nouse puiseen longtail-veneeseen Nopparat Thara -laiturissa Ao Nangissa. Suuntaa ensimmäiselle neljästä saaresta, ja tee lyhyt pysähdys Railay Beachilla poimiaksesi muita tutkimusmatkailijoita. Vieraile Railayn maailmankuululla Phra Nang Cave -rannalla. Ihaile pystysuoria kalkkikivikallioita, vehreää viidakkoa, valkoisia rantoja ja kirkkaita turkooseja vesiä. Vieraile rannan päässä sijaitsevassa Prinsessaluolassa, jossa kalastajat tekevät suitsukkeiden ja kukkien muodossa uhrauksia turvallisen matkan takaamiseksi. Jatka Poda-saarelle, joka on kuuluisa valkoisista rannoistaan ja turkoosista vedestään. Havaitse saaren edustalla valtava kallio, joka on esillä lukemattomissa postikorteissa, joten älä jätä käyttämättä tilaisuutta napsauttaa täällä oma valokuvamuistosi. Uinnin ja snorklauksen jälkeen voit nauttia thaimaalaistyylisen laatikkopikniklounaan rannalla. Seuraavaksi voit kiertää Chicken Islandin "pään", joka on tunnettu nimensä antaneesta oudon muotoisesta kalliosta. Täällä on myös erinomainen valokuvausmahdollisuus. Seuraava pysähdys on Koh Tubilla, jossa voit kävellä upean hiekkasärkän yli, joka yhdistää sen läheisiin Chicken- ja Mor-saariin. Kävelyn jälkeen voit suunnata seikkailusi paluuosuudella takaisin Ao Nangin laiturille.

Krabi: Bioluminescent Plankton, snorklaus & auringonlasku retki

6. Krabi: Bioluminescent Plankton, snorklaus & auringonlasku retki

Jos haluat nähdä saaret, mutta haluat välttää väkijoukkoja, tämä on paras kiertomatka sinulle! Tämä 7 saaren auringonlaskukierros sisältää kuuluisan Krabin 4 saaren kierroksen, joka sisältää hiekkabaarin ja snorklauksen, sekä upean näkymän auringonlaskuun, illallisen Bbq (100% Halal; kasvisvaihtoehto saatavilla) ja nähdä ainutlaatuiset bioluminesenssi planktonit henkilökohtaisesti! Retki alkaa majoituspaikastasi (tai nimetystä tapaamispaikasta) ja päättyy takaisin majoituspaikkaasi. Ota mukaan rantapyyhkeet, aurinkolasit, ylimääräiset vaatteet ja aurinkorasva, niin olet valmis lähtemään! Tämä auringonlaskun ryhmämatkapaketti sisältää hotellikuljetukset, Halal bbq -illallisen, jossa on saatavilla myös kasvisvaihtoehto, pullotettua juomavettä, virvoitusjuomia, välipaloja, maskin ja snorkkelin, matkavakuutuksen ja englanninkielisen oppaan. Huomautus: Tämä matkasuunnitelma voi muuttua ja riippuu suuresti säästä ja vuorovesiolosuhteista (erityisesti hiekkapenkereestä, auringonlaskusta ja bioluminesenssiplanktonien saatavuudesta).

Krabi: Krabi Elephant Shelter: Elefanttien kylpeminen

7. Krabi: Krabi Elephant Shelter: Elefanttien kylpeminen

Laskeakseen lämpötilaa ihonsa alla norsut käyvät suihkussa yli kolme kertaa päivässä. Tule meille ja käy suihkussa niiden kanssa, jotta voit osallistua tähän rutiiniin! Mikä olisikaan miellyttävämpää kuin kokea tämä toiminto kerran elämässä?

Krabi: Yksityinen ylellinen luksus Longtail Boat Island Hopping Tour

8. Krabi: Yksityinen ylellinen luksus Longtail Boat Island Hopping Tour

Tutustu Krabin saariin yksityisellä ikonisella ylellisellä pitkähäntäveneellä puolen päivän tai koko päivän ohjelmalla. Reitit: - Krabin saaret: Wonderful 4 Islands Trip (Thale Waek, Chicken Island, Poda Island, Ma Tang Ming Island, Railay Beach). - Wonderful Hong Island -matka (Hong Lagoon, Hong Island, Lao Lading Island, Pakbia Island). - Ihana Hong Island 4 saaren matka (Hong Lagoon, Hong Island, Lao Lading Island, Thale Waek, Chicken Island, Poda Island). Aika ja kierrokset Puoli päivää: Iltapäivä 14:00-18:30. Kokopäivä: 10:00-18:30 Ilmainen nouto Aonangin alueelta

Ao Nangista: Nang Nang: Hong Islands Day Tour veneellä lounaalla

9. Ao Nangista: Nang Nang: Hong Islands Day Tour veneellä lounaalla

Veneen lähtö alkaa klo 09:00 Tämä yhden päivän pikavene- tai longtail-veneen ryhmämatka sopii niille, jotka etsivät parasta ja kätevintä tapaa kokea Hong ja sitä ympäröivät saaret yhdessä päivässä. Sinulla on runsaasti aikaa uida, rentoutua, snorklata, syödä, ottaa valokuvia ja videoita sekä kokea Hongin saaret. Retki alkaa majoituspaikastasi (tai nimetystä tapaamispaikasta) ja päättyy takaisin majoituspaikkaasi. Ota mukaan rantapyyhkeet, aurinkolasit, ylimääräiset vaatteet, aurinkovoidetta ja hieman taskurahaa (ruoan ja juomien ostamista varten Hong Islandilla). Tämä yhden päivän ryhmämatkapaketti sisältää hotellikuljetukset, Halal-minibuffetlounaan, jossa on tarjolla myös kasvisvaihtoehto, pullotettua juomavettä, virvoitusjuomia, välipaloja, naamarin ja snorkkelin, matkavakuutuksen ja englanninkielisen oppaan.

Krabi: Neljän saaren päiväretki pikaveneellä ja eväslounas

10. Krabi: Neljän saaren päiväretki pikaveneellä ja eväslounas

Sinut noudetaan hotelliltasi Krabi Townista, Klong Muangista tai Ao Nangista klo 8.00-8.30. Nauti 20 minuutin pikavenekyydistä Railayn rannalle, josta vene noutaa vielä loput matkustajat klo 9.30. Sitten matka jatkuu Phranang-luolalle, joka on retken ensimmäinen pysähdyspaikka. Pääset vierailemaan Phranangin luolassa, joka on kuuluisa siellä asuvasta prinsessan hengestä, jota paikalliset ihmiset kunnioittavat ja palvovat. Jatka Kanasaarelle, jossa on upea kananmuotoinen kivimuodostelma. Saari on erinomainen snorklauspaikka, jossa pääset hämmästelemään merenelämää. Nauti saarella myös retken hintaan kuuluva lounaspakkaus. Näe Tupin saar, joka on yksi Thaimaan salaisista kohokohdista Koh Dam Khwanin varrella. Kun vuorovesi laskee, valkoinen hiekka- ja kalkkikiviranta alkavat näkyä, ja kaksi saarta yhdistyvät laskuveden aikana. Viimeinen pysäkki on Podan saari. Ihana, valkoinen hiekkaranta on ihanteellinen auringonottamiselle, uinnille ja snorklaukselle. Nauti vedenalaisista seikkailuista ja värikkäisiin koralleihin sekä riuttakaloihin tutustumisesta. Pitkän ja ihanan päivän jälkeen matkustat takaisin laiturille noin klo 15.00 ennen takaisin hotellillesi ajamista.  

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Ao Nang

Kaikki aktiviteetit

104 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 7

Immersiivisiä elämyksiä

Ao Nang: Koe enemmän

Näytä kaikki

Ao Nang: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Ao Nang parhaat nähtävyydet?

Ao Nang: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Ao Nang? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Ao Nang : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 3 870 arvosteluun

Saarihyppely ja sukellus, nopealla veneellä matkustaminen jokaiseen kohteeseen oli jännittävää ja fantastista hauskaa. Oppaamme Sali oli aina valmis auttamaan ja saamaan sinut nauramaan ja hymyilemään aurinkoisella persoonallisuudellaan koko päivän. Jos haluat nähdä nopeasti kauniita alueita sekä meren ylä- että alapuolella hymyjen välissä, tämä on sinun matkasi.

Hinta on korkea, mutta mielestäni se on erittäin hyvä kiertue, koska sen kiertäminen vie aikaa. Opas oli myös erittäin hyvä ja helppo ymmärtää. Pieni pettymys oli, etten nähnyt maayhteyttä Tup Islandiin, koska kiertelin ensin Podan saaren aikataulun muutoksen vuoksi, mutta muuten se oli erittäin hyvä.

Se oli mahtavaa. Jokainen paikka kauniimpi kuin toinen. Hotellikuljetukset sujuivat mutkattomasti ja oppaamme Bobby oli aivan fantastinen, hän teki kiertueesta vieläkin ilmiömäisemmän.

Todella hyvä kokemus sateesta ja ukkosta huolimatta, söpöt oppaat / henkilökunta ja oli hauska kokemus päästä todella lähelle norsuja ja hankaa niitä vedellä

Kaikki oli hienoa. Meistä pidettiin huolta ja rakkautta. Saavuimme Maya Beachille hyvin aikaisin, joten pystyimme välttämään massaturismin kokonaan.