Tekemistä kohteessa Aqaba

Aqaba: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Aqaba? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Aqaba : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 314 arvosteluun

Erittäin hyvin organisoitu matka Nizarin kanssa. Hän oli hieno bussilla matkalla Petraan ja antoi meille paljon taustatietoja Jordaniasta ja Petrasta. Kun Jordanian poliisi pysäytti meidät matkalla takaisin, hän hallitsi tilanteen niin, että voimme jatkaa ilman, että poliisit saisivat mennä bussiin! Petra on kaunis ja jännittävä, ja jälkikäteen on parempi suunnitella enemmän aikaa kuin yhden päivän matka. Jos sinulla on vähän aikaa, tämä matka on ihanteellinen.

Se ei ole kovin halpaa. Kiertue maksaa 183 euroa plus 125 dollarin viisumi. MUTTA: Yli yli 100 euron hintainen merkintä sisältyy 183 euroon. Tässä mielessä hinta on OK. Bussi on moderni ja siinä on Wi-Fi. Rajalle saapuminen kesti noin 2 tuntia.

Kaiken kaikkiaan kiertue oli mahtava, oppaamme aivan mahtava! Rajan ylitys oli hyvin järjestetty. Pelkästään se, että jouduimme odottamaan Jerusalemista muita matkustajia yli tunnin ajan ennen rajaa sinä päivänä, oli hieman ärsyttävä.

Kokemusta suositellaan. Lue täältä kommentteja, että rajalla oli vähän sekaisin, mutta meillä kaikki meni hyvin. Opas oli mukava ja kaikki meni hyvin.

Matka oli ylivoimainen monista vaikutelmista.

Matkaopas rakastaa maataan ja tuo hänelle paljon tunteita. Eri asemat valitaan rakkaudella ja antavat hyvän yleiskuvan. Suurin oli kiertue Petraan.