Aquaventuren vesipuisto

Rentouttavat rannat, vaikuttavat akvaariot ja fantastiset vesiliukumäet saavat koko perheen viihtymään.

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Kaupunkikortit
8 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Aquaventuren vesipuisto: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Aquaventuren vesipuisto? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Aquaventuren vesipuisto : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 6 314 arvosteluun

Paras kokemus koskaan! Oppaamme kutsuttiin Vinziksi, ja hän oli erittäin avulias ja sai meidät tuntemaan olonsa erittäin mukavaksi ja käytti aikaa selittääkseen kaiken. Delfiinimme oli nimeltään Hilma, emmekä muista toisen ohjaajan nimiä, mutta molemmat tekivät upeaa työtä. Suosittelen tätä ehdottomasti kaikille, jotka haluavat kokea sen, delfiinit olivat niin hyvin käyttäytyviä ja koulutettuja ja yksinkertaisesti aivan kauniita.

Aivan jumalallista! Kävin vaimoni kanssa häämatkallamme. Erittäin hyvin järjestetty, delfiinit ovat ystävällisimpiä ja majesteettisimpia. Voit nyt ottaa matkapuhelimesi rantaan, mutta jonkun uima-altaan ulkopuolella pitäisi ottaa valokuvasi (ystävän tai lastenhoitajan). Akvaariokuvaajan viralliset kuvat ovat niin kalliita! 50 dollaria per kuva! Mutta se on todella kaunis kokemus

Niin ihana kokemus, valokuvat ovat vähän kalliita, mutta myös sen arvoisia. Saimme upeita valokuvia, henkilökuntamme oli ihana ja avulias koko ajan, näyttää siltä, että he kaikki rakastavat työtään, joka on mukavaa ja vieraanvaraista. Minun ei olisi pitänyt kertoa heille, että oli syntymäpäiväni, koska delfiini roiskui minulle lahjaksi lopussa.

Todella rahan arvoinen .. Meillä oli yksi vuorovaikutus delfiinien kanssa ja esikunnat ovat erittäin kohteliaita ja ystävällisiä. Saimme märkäpuvut ja kuivat pyyhkeet sekä kaapit tavaroidemme säilyttämistä varten. Kaiken kaikkiaan kokemus oli todella unohtumaton. Kuvapaketit olisivat voineet hinnoitella hieman paremmin. Se on erittäin kallista.

Tämä hämmästyttävä kommunikointi upean olennon kanssa tapahtui viimeisellä vierailullani Dubaissa, ja valokuva, jossa on delfiinisuudelma kaikille sukulaisilleni ja ystävilleni, on erilainen löytö ja maailmankuva. Älä säästä rahaa ystävät, sellaista yhtenäisyyden tunnetta luonnon kanssa ei voi opettaa missään vastineeksi.