Valitse päivämäärät

Aquaventuren vesipuisto

Rentouttavat rannat, vaikuttavat akvaariot ja fantastiset vesiliukumäet saavat koko perheen viihtymään.

8 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Aquaventuren vesipuisto: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Aquaventuren vesipuisto? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Aquaventuren vesipuisto : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 7 091 arvosteluun

Aivan täydellinen! Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja välittävä. He tuntevat delfiininsä erittäin hyvin ja kertovat niistä meille paljon. Pysyimme vedessä hyvät 30 minuuttia, se oli mahtavaa! Pystyimme nauttimaan vesipuistosta loppupäivän. Tehdä epäröimättä! Hinta on edelleen korkea, mutta meillä oli upea päivä, jota emme todellakaan ole pahoillani!

Niin ihana kokemus, valokuvat ovat vähän kalliita, mutta myös sen arvoisia. Saimme upeita valokuvia, henkilökuntamme oli ihana ja avulias koko ajan, näyttää siltä, että he kaikki rakastavat työtään, joka on mukavaa ja vieraanvaraista. Minun ei olisi pitänyt kertoa heille, että oli syntymäpäiväni, koska delfiini roiskui minulle lahjaksi lopussa.

Meillä oli upea aika puistossa. saavuimme aikaisin noin klo 9.30 arkipäivänä ja heillä ei ollut jonoja kyydissä. Joten suositukseni ei ole ostaa pikalippuja etukäteen. Hinta on korkealla puolella, mutta sen arvoinen - puisto on erittäin hyvin hoidettu, tilat erittäin siistit ja turvallisuus otetaan vakavasti.

Täällä on hyvin tungosta. Jonot ovat välillä pitkiä. Mutta: Lapset ja nuoret saavat rahoilleen vastinetta. Turvallisuus on erittäin tärkeää. Emme ehtineet tehdä kaikkea yhdessä päivässä. Mukava retki veden ystäville ja adrenaliinin ystäville. Loppujen lopuksi akvaario on mukava yhdistelmä.

Poikkeuksellisen hyvä!!! Olimme BLACKin kanssa (Dauphinin nimi ;)). Vartijat käyttävät aikaa selittääkseen meille delfiinien erityispiirteet ennen kohtaamista. Ja sitten se on syvä pää ja se on poikkeuksellista. Tehdä ottaa täysillä silmät!!