Suosittelemamme elämykset kaupungissa Argyroupoli, Kreeta

Kournas-järvi - Argyroupolisin lähteet

1. Kournas-järvi - Argyroupolisin lähteet

Tutustu Kreetan kätkettyihin aarteisiin lumoavalla matkalla Kournas-järvelle ja Argyroupolisin lähteille. Uppoudu Kournas-järven henkeäsalpaavaan kauneuteen, sen turkoosiin veteen ja ympäröiviin vehreisiin maisemiin. Vaeltele sitten lumoavassa Argyroupolis-kylässä, jossa luonnonlähteet ja putoavat vesiputoukset luovat seesteisen keidasmaiseman. Lähde tähän unohtumattomaan seikkailuun ja anna luonnon ihmeiden valloittaa sielusi. Georgioupolis on pieni merenrantakaupunki Länsi-Kreetalla. Georgioupolis sijaitsee vehreällä maaseudulla, jossa on suuri ranta. Juuri ennen kaupunkia se muodostaa pienen järven, joka on monien lintujen ja eläinten koti. Georgioupoliksen pääaukio on yksi houkuttelevimmista, joita Kreetan matkailukylistä löytyy. Georgioupolis on kylä, jossa on paljon kauppoja. Sataman suosituin nähtävyys on kuitenkin Agios Nikolaoksen kappeli, joka on pystytetty keinotekoiselle kalliolaiturille. Sitä pitkin kannattaa kävellä ottamaan upeita kuvia. Kournas-järvi on saaren ainoa luonnollinen järvi. Järvi sijaitsee kauniissa maisemissa, laaksossa kukkuloiden keskellä. Ui tai aja polkuveneellä järven vesillä. Kournas-järven rannalla on pieniä rantoja aivan päätien alapuolella ja tavernojen edessä. Siellä on kesäkuukausina aurinkotuoleja ja -varjoja. Argyroupolin vesiputoukset Argiroupolisin virkistävät lähteet ovat vehreitä maisemia, joissa on lähteitä, vesimyllyjä ja puroissa virtaavaa hanavettä! Mitä tulee ruokaan, useimmissa tavernoissa on tarjolla elävää taimenta ja särkeä!

Argiroupolis - Kournas-järvi - Georgioupolis

2. Argiroupolis - Kournas-järvi - Georgioupolis

Argiroupolis - Kournas-järvi - Gergioupolis Lähde erikoiselle seikkailulle Kournas-järvelle, Argiroupoliin ja Georgioupoliin ja uppoa niiden lumoavaan kauneuteen. Ihastu Kournas-järven koskemattomiin, läpinäkyviin vesiin, eksy Argiroupolin perinteisen kylän lumoavaan tunnelmaan ja rentoudu Georgioupolin viehättävillä kultaisilla rannoilla. Tämä kiehtova matka takaa upeat inspiroivat maisemat ja arvokkaat muistot, ja se on ehdoton valinta pienten lasten perheille ja niille, jotka haluavat minimoida bussimatkan keston.

Eloundasta: Eundaunda: Länsi-Kreetan salaisuudet & Rethymno Yksityinen kiertomatka

3. Eloundasta: Eundaunda: Länsi-Kreetan salaisuudet & Rethymno Yksityinen kiertomatka

Liity pariksi paikallisen sisäpiirin huippuasiantuntijan kanssa ja matkusta pitkin Länsi-Kreetan kultaista laajuutta ylellisessä autonkuljettajan mukavassa kyydissä. Uppoudu räätälöityyn seikkailuun, jonka polttoaineena ovat muinaisten kylien hohtava aitous, vieraanvaraiset paikalliset, jotka elävät lähellä koskematonta luontoa, ylelliset rotkot, jotka virtaavat mereen, ja utopististen ihmeiden keskellä sijaitsevat tarinalliset bysanttilaiset luostarit. Nauti legendaaristen esi-isiemme aidoista mauista. Tutustu kuningas Agamemnonin arkaaiseen kylään, jossa vesivarat ovat puhtaita, lämpötila ihanteellinen ja paikallinen ruokatuntemus on taidetta. Valmistaudu lumoutumaan hitaasti grillatun lampaanlihan ja suussa sulavan jokikalan herkullisista tuoksuista, jotka on laitettu avotulen ympärille suoraan edessäsi. Nauti Rethymnon merenrantakaupungissa ja nauti sokkeloisten katujen ja venetsialaisen linnoituksen viehätyksestä. Nauti vanhan kaupungin loistosta, joka tekee siitä autenttisten katumarkkinoiden ja eklektisten viini- ja cocktailbaarien pienen leikkikentän.

Eloundasta: Kournas-järvi - Chania: Rethymno - Argiroupoli - Kournas-järvi - Chania

4. Eloundasta: Kournas-järvi - Chania: Rethymno - Argiroupoli - Kournas-järvi - Chania

Lähde uskomattomaan kulttuuriseikkailuun Kreetan länsipuolella. Tutustu perinteisiin kyliin ja vaikuttaviin maisemiin yksityisellä opastetulla matkalla Agios Nikolaosista ja Eloundasta. Ota kokemuksestasi kaikki irti lisäämällä viininmaistajaiset tai paikallinen lounas omalla kustannuksellasi.Hyvä on, että voit tehdä siitä parhaan mahdollisen. Nouto majapaikastasi Agios Nikolaosissa tai Eloundassa ja lähde matkalle Länsi-Kreetan halki. Tutustu venetsialaiseen Rethymnon kaupunkiin, viehättävään Kournas-järveen ja romanttiseen Hanian kaupunkiin, kun autonkuljettaja on koko päivän käytössäsi.Hanian kaupunki ei ole kaukana Kreetasta. Taukoa Argyroupolisin muinaisessa kylässä, jossa voit ostaa lounaan ja syödä viihtyisässä ympäristössä vuoriston vesiputousten ympäröimänä. Lopuksi voit vielä lisätä opastetun kotitekoisen viinin maistelun Kournas-järven rannalla.

Kreetan kiertomatka: Argyroupoli - Rethymno - Kournas-järvi Chaniasta käsin

5. Kreetan kiertomatka: Argyroupoli - Rethymno - Kournas-järvi Chaniasta käsin

Pakene Länsi-Kreetalle - saaren idylliseen lomakohteeseen, jossa aitoa Philoxenia-henkeä ("vieraanvaraisuutta") on vaivatta havaittavissa. Kun käytössäsi on koko päivän ajettava premium-luokan ajoneuvo, voit tutustua venetsialaiseen Rethymnon kaupunkiin, viehättävään Kournasin järveen ja romanttiseen Hanian kaupunkiin nauttien maksimaalisesta mukavuudesta ja yksityisyydestä. Yksityinen paikallinen sisäpiirin oppaasi rikastuttaa päivää vierailulla Argyroupolisin kylään (muinainen Lappan kaupunki), jossa koet autenttisen lounaan viihtyisässä paikassa, jota ympäröivät vuoriston vesiputoukset, maukkaan grillatun lampaanlihan (kreetalainen Antikristo) tuoksu ja ystävälliset paikalliset. Lopuksi sinulla on mahdollisuus ainutlaatuiseen kotitekoisen viinin maisteluun Kournas-järven rannalla. Valmistaudu kiihottamaan kaikkia aistejasi. Älä unohda, että Kreetan ikonisten helmien, kuten Elafonisin rannan, Chrissi-saaren, Knossoksen palatsin ja safarin lisäksi on niin paljon muuta tutkittavaa!

Länsi-Kreetan salaisuudet & Rethymnon Yksityinen kiertomatka Heraklionista käsin

6. Länsi-Kreetan salaisuudet & Rethymnon Yksityinen kiertomatka Heraklionista käsin

Tapaat paikallisen sisäpiiriläisen ja matkustat pitkin Länsi-Kreetan kultaista laajuutta ylellisen autonkuljettajan mukavuudessa tällä päiväretkellä Heraklionista. Valitse 3-12-paikkaisten ajoneuvojen joukosta. Vieraile kohteissa, kuten Argyroupolin vuoristokylässä. Nouto majapaikastasi Agia Pelagiassa, Iraklionissa tai Hersonissoksessa ja aloita matkasi Länsi-Kreetalle. Siemaile kivennäisvettä ja napostele tuoreita hedelmiä ajon aikana. Kuljeskele Spilin kylässä, joka on tunnettu muistomerkeistään ja lääkekasvitarhastaan. Matka vuoren juurelle vierailemaan Prevelin bysanttilaisessa luostarissa, josta avautuu näkymä valtavan siniselle Libyanmerelle. Koe näkymät Kourtaliotikon ja Kotsifoun rotkoihin. Kohtaat vieraanvaraisia paikallisia, jotka elävät lähellä koskematonta luontoa. Vieraile Argyroupolin kylässä paikallinen lähde synnyttää Mouselas-joen. Saat paikallisia suosituksia siitä, missä voit herkutella Kreetan aidoilla mauilla. Löydä esiin kuningas Agamemnonin arkaainen kylä, jossa vesivarat ovat puhtaita, lämpötila ihanteellinen ja ruoka on taidetta. Valmistaudu lumoutumaan hitaasti grillatun lampaanlihan herkullisista aromeista ja avotulen ympärille asetellusta suussa sulavasta jokikalasta. Lähde kävelylle merenrantakaupunki Rethymnoniin ja ihaile sokkeloisten katujen ja venetsialaisten linnoitusten viehätystä. Harrasta vanhankaupungin autenttisten katumarkkinoiden ja eklektisten viini-cocktailbaarien glamouria. Palaa majapaikkaasi kierroksen päätteeksi.

Chania: Länsi-Kreetan salaisuudet & Rethymno Yksityinen kiertomatka

7. Chania: Länsi-Kreetan salaisuudet & Rethymno Yksityinen kiertomatka

Lähde paikallisen sisäpiiriläisen pariksi ja matkusta pitkin Länsi-Kreetan kultaista laajuutta ylellisen autonkuljettajan mukavuudessa. Sukellu räätälöityyn seikkailuun, jonka polttoaineena ovat muinaisten kylien hohtava aitous, vieraanvaraiset paikalliset, jotka elävät lähellä koskematonta luontoa, ylelliset rotkot, jotka vuodattavat jokiaan mereen, ja utopististen ihmeiden keskellä sijaitsevat tarunhohtoiset bysanttilaiset luostarit. Nauti legendaaristen esi-isiemme aidoista mauista. Löydä esiin kuningas Agamemnonin arkaainen kylä, jossa vesivarat ovat puhtaat, lämpötila ihanteellinen ja paikallinen ruokatuntemus on taidetta.Hyvinvointikylät ovat kuin taidetta. Valmistaudu lumoutumaan hitaasti grillatun lampaanlihan ja suussa sulavan jokikalan herkullisista aromeista, jotka on aseteltu avotulen ympärille suoraan edessäsi. Nauti pitkin Rethymnon merenrantakaupunkia paistattelemalla sokkeloisten katujen ja venetsialaisen linnoituksen viehätyksessä. Nauti vanhan kaupungin loistosta, joka tekee siitä autenttisten katumarkkinoiden ja eklektisten viini-cocktailbaarien pienen leikkikentän.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Argyroupoli, Kreeta

Argyroupoli, Kreeta

Argyroupoli, Kreeta: Koe enemmän

Näytä kaikki

Argyroupoli, Kreeta: usein kysytyt kysymykset

Argyroupoli, Kreeta: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Argyroupoli, Kreeta? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.