Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Arizona

Parhaat aktiviteetit

Arizona: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Arizona parhaat nähtävyydet?

Kohteen Arizona parhaat nähtävyydet ovat:

Arizona: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Arizona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Arizona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 15 449 arvosteluun

Meidät haettiin hotellilta täsmällisesti aamulla ja ajoimme autiomaahan minibussilla. Oppaamme Kurt oli erittäin mukava, mukava ja avulias. Hän jakoi meille tietoa oikeissa paikoissa, näytti meille parhaat kuvapaikat ja tarjosi myös hyviä taukoaikoja. Matka Horseshoe Bandiin ja Antelope Canyoniin oli ainutlaatuinen ja ehdottomasti sen arvoinen. Aluksi ajattelimme tehdä matkan itse vuokra-autolla, mutta jälkeenpäin olemme enemmän kuin iloisia, että emme tehneet sitä, koska päivä on todella pitkä ja matkalla on aina paljon nähtävää. Todella upea ja henkeäsalpaava kontrastiohjelma Las Vegasiin!

Päivää ennen lähtöä johtaja lähettää sinulle sähköpostin, jossa kerrotaan tarkalleen, milloin kokous on ja missä se on. Yleensä, jos se ei ole hotellissasi, se on jossain muualla lähellä. Valmentaja saapui ajoissa ja samalla pääsin käyttämään wifiä ja lataamaan puhelimeni. Tie on hieman pitkä, mutta se on vaivan arvoista nähdäksesi Grand Canyonin. Opas oli fantastinen ja halukas ottamaan paljon valokuvia ja kertomaan anekdootteja paikasta. Voileipä oli erittäin hyvä. Kaiken kaikkiaan erittäin suositeltava kokemus

Tämä matka oli uskomaton, varattu poikaystäväni kanssa. Noutiin hotellilta ja bussi oli mukava. Ryhmääni kuului noin 8 henkilöä. Bussissa oli ilmastointi ja teimme paljon pysähdyksiä wc:tä ja välipaloja varten. Linja-autonkuljettajamme oli mahtava, hän oli ystävällinen, uutta tiellä ja erittäin vieraanvarainen (tarjoaa meille jatkuvasti kylmävesipulloja). Kaiken kaikkiaan se oli hieno kokemus, ja tietysti paikat itsessään olivat kauniita!

Huolimatta tiellä vietetystä ajasta lyhyellä pysähdyksellä reitillä 66, Grand Canyon on todella näkemisen arvoinen. Meillä oli mahdollisuus valita saapuessamme paikan päälle löytääksemme kohteen itse 4 km kävelyllä 3 tunnin ajan, mikä on erittäin riittävä, tai lisätä 100 dollaria oppaan kanssa. Halusimme löytää sivuston yksin, se oli täydellinen.

Hyvin järjestetty. Nouto sovittuna aikana, asiallinen palvelu ja hyvä lentäjä.