Lisää päivät

Arkadin luostari

Arkadin luostari: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Kreeta: Arkadi Monastery e-Bike Tour lounaalla: Arkadi Monastery e-Bike Tour lounaalla

1. Kreeta: Arkadi Monastery e-Bike Tour lounaalla: Arkadi Monastery e-Bike Tour lounaalla

Tutustu Rethymnoa ympäröivään kauneuteen, kun pyöräilet rannikkoa pitkin. Juuri ennen kuin aloitat matkan ylämäkeen, teet ensimmäisen pysähdyksen Arsanin luostarilla. Sieltä jatkat ylämäkeen oliivilehtojen halki ja ohitat pieniä viehättäviä kyliä ennen seuraavaa pysähdystäsi Amnatoksen kylässä. Siellä voit ihailla Sanguinazzon kartanoa, jonka pääoven yläpuolella on kaiverrus "Initium sapientiae timor Domini". Seuraava pysähdyspaikkasi on Arkadin luostari, jolla on rikas ja arvostettu historia. Voit oppia paikallisten asukkaiden vastarinnasta ja munkkien sankarillisista teoista, jotka auttavat sinua ymmärtämään heidän merkittävän roolinsa Kreikan vallankumouksen aikana ottomaaneja vastaan. Luostarissa käynnin jälkeen sinua hemmotellaan perinteisillä ruokalajeilla perinteisessä tavernassa. Korkealla sijaitsevan paikan ansiosta sinulla on myös henkeäsalpaavat panoraamanäkymät Rethymnoniin ja Välimeren rannikolle ruokailun aikana. Lounaan jälkeen ratsastatte kohti Pigi-kylää ja pysähdytte vielä Adelessa, ennen kuin palaatte hitaasti takaisin lähtöpaikkaanne.

Rethymnosta: Arkadi- Margarites - Melidonin luola - Axos

2. Rethymnosta: Arkadi- Margarites - Melidonin luola - Axos

Kun sinut noudetaan aamulla hotelliltasi Rethymnonissa, tämä ainutlaatuinen kyläkierros alkaa Arkadista. Siellä vierailet historiallisessa Arkadin luostarissa, joka on tunnettu keskeisestä roolistaan turkkilaisten vastaisessa vastarinnassa. Opit paljon paikallishistoriasta siellä olevista ikoneista ja aseista. Tämän rikastuttavan vierailun jälkeen nautit majesteettisesta reitistä kohti Eleuthernaa, jossa pysähdyt lasittamaan maisemaa ja nauttimaan näkymistä. Seuraava pysäkki on Margaritesin kylä, jossa voit tutustua keramiikkataiteeseen ja valmistaa oman keramiikkasi heidän paikallisessa keramiikkapajassaan. Keramiikkaperinne ulottuu tässä kylässä monien sukupolvien taakse, ja sikäläiset naiset perehdyttävät sinut mielellään kreetalaiseen keramiikkataiteeseen. Sen jälkeen suuntaat Melidonin luolaan, jota kutsutaan myös nimellä "Gerodospilios" ja joka on historiallinen luola, joka on täynnä tippukiviä ja tippukiviä. Tämä 220 metrin korkeudessa sijaitseva luola oli palvontapaikka Talokselle, Kreetan pronssiselle jättiläisvartijalle, joka suojeli Kreetan saarta vihollisilta. Sinulla on tunti aikaa tutustua luolaan. Ennen kuin suuntaat takaisin Rethymnoniin, pysähdyt Axosin kylässä, jossa sinulla on mahdollisuus kokea omakohtaisesti tuorejuuston valmistusprosessi. Paikallisten asukkaiden kanssa voit osallistua lypsyprosessiin, seurata paikallisten juustopiirakoiden ja juustojen valmistusta ja tietysti maistella tuoreita perinteisiä käsintehtyjä välipaloja. Kun olet viettänyt rentouttavaa aikaa välipalojen ja lepäämisen parissa, olet valmis lähtemään ja sinut jätetään hotellillesi Rethymnonissa, ja saat täyden kokemuksen Kreetan historiasta, taiteesta ja mauista.

Kreeta: Kreetan kulttuurikierros ja keramiikkapaja

3. Kreeta: Kreetan kulttuurikierros ja keramiikkapaja

Katso Kreeta opastetulla kierroksella, jossa historia ja käsityö yhdistyvät käytännön kokemukseen. Vieraile saaren historiallisimmissa paikoissa, opi niiden historiaa ja nauti keramiikkatunnista ja oliiviöljyn maistelusta. Vieraile muinaisen Elefthernan museossa, Melidonin luolassa ja muissa. Aloita nouto majoituksestasi Rethymnonissa ja saavu sitten Kreetan tärkeimpään luostariin: Arkadin luostariin. Tutustu museoon, jossa monet ikonit, luostarijäännökset ja aseet paljastavat luostarin historian. Nauti tunnin vapaa-ajasta. Seuraavaksi vieraile muinaisen Elefthernan museossa, jossa on historiallisia löytöjä Homeroksen aikakaudelta. Tämä on Kreetan ensimmäinen arkeologinen museo. Museossa on esillä koko Elefthernan historia vuodesta 3000 eKr. aina vuoteen 1300 jKr Jälkeenpäin tutustu keramiikkapajaan “TSIKALARIO” Margariteen kylässä, jossa opit keramiikasta ja luo oma keramiikkasi. Tässä huvilassa keramiikkaperinne ulottuu useiden sukupolvien taakse. Myöhemmin vieraile Margaritesin kylässä, jossa sinulla on vapaa-aikaa lounaalle tai kävelylle. Suuntaa seuraavaksi oliiviöljytehtaan. Opi kuinka kreetalaiset valmistivat oliiviöljyä menneisyydessä ja katso kehitystä tähän päivään asti. Osallistu oliiviöljyn maisteluun ennen kuin suuntaat seuraavalle pysäkille, Melidonin luolalle. Saavu lopuksi Melidoniin, jota kutsutaan myös "Gerodospilioksiksi", historialliseen luolaan, joka on täynnä tippukivikiviä ja stalagmiiteja. Tätä 220 metrin korkeudessa sijaitsevaa luolaa käytettiin uskonnollisiin seremonioihin ja palvontapaikkana. Opi luolan arkeologinen ja historiallinen merkitys ennen kuin lähdet takaisin Rethymnoon.

Kreeta: Rethymno Opastettu pyöräretki & Arkadin luostari.

4. Kreeta: Rethymno Opastettu pyöräretki & Arkadin luostari.

Ensin haemme sinut bussilla hotelliltasi ja ajamme Arkadin luostariin. Ennen kuin lähdemme pyörillä liikkeelle, sinulla on mahdollisuus vierailla historiallisessa ja erittäin kuuluisassa luostarissa. Arkadilla oli erittäin tärkeä rooli Kreetan historiassa, kun se vastusti turkkilaisia, ja voit myös nähdä museossa kiehtovan kokoelman ikoneita, aseita ja kirkollisia esineitä. Sitten nousemme pyörillemme ja pyöräilemme läpi upeiden maisemien, oliivilehtojen ja appelsiinipuiden läpi Amnatoksen, Kyriannan, Loutran ja Asterin kylien läpi. Täällä saat vilauksen siitä, miten kreetalaiset yhä elävät ja työskentelevät perinteisellä tavalla. Sitten kuljemme Hamalevrin läpi ja saavumme lopulta Stavromenokseen ja sitten Scaletaan. Pysähdymme kahvitauolle ihastuttavaan Scaletan kylään rannan viereen juuri ennen kuin lastataan kaikki pyörät takaisin perävaunuun ja ajetaan Margaritesin keramiikkakylään. Heti kylän ulkopuolella nousemme takaisin pyörien selkään, ja saat tilaisuuden tutustua tähän kauniiseen paikkaan, joka on ollut kuuluisa keramiikastaan vuosisatojen ajan. Sitten tapaamme ja nautimme rentouttavan välipalan viehättävässä maalaismaisemassa ja johanneksenleipäpuun alla. Välipalan jälkeen pyöräilemme alas Peramaan, ennen kuin hyppäämme takaisin bussiin ja ajamme Melidoniin ja käymme kuuluisassa luolassa. Tämän hämmästyttävän arkeologisen kohteen historia ulottuu tuhansien vuosien taakse, ja sen sanotaan olevan Talosin, Kreetan jättimäisen pronssisen suojelijan, myyttinen koti. Täältä palaamme takaisin bussiin ja käymme hiekkarannalla, jossa voit uida tai vain laiskotella auringossa, ennen kuin viemme sinut takaisin hotelliisi täydellisen päivän päätteeksi.

Iraklion: Arkadin luostarin kanssa.

5. Iraklion: Arkadin luostarin kanssa.

Tapaa oppaasi Cretan Spiti Travelin terminaalissa Eleftherias-aukiolla Astoria Capsis -hotellin edessä klo 08.30 ja lähde ajamaan ensimmäiselle pysähdyspaikalle Zarosiin, joka on viehättävä, virkistävän koskematon kylä, joka on kuuluisa lähdevedestään, jota nykyään pullotetaan ja myydään kaikkialla Kreikassa, ja ihanteellinen tukikohta kävelijöille, jotka haluavat tutustua kauniiseen luontoon. Zarosissa on myös hienoja bysanttilaisia luostareita ja herkullisia maatilalla kasvatettuja taimenia, joita tarjoillaan tavernoissa ympäri kaupunkia ja smaragdinvihreällä Votomos-järvellä, jossa vieraillaan. Sen jälkeen jatkamme matkaa perinteiseen kreetalaiseen Vatosin kylään, joka on pieni, vehreään piilossa oleva kylä, josta löytyy kaikki sen perinteen elementit. Kävelemme kujia pitkin ja vierailemme vanhassa koulussa ja sen suihkulähteessä sekä museossa, jossa on aikaisempien aikojen maataloustyökaluja ja -välineitä. Lopetamme retken kylän kattilalla, jossa valmistetaan Raki (Kreetan kuuluisa alkoholijuoma). Spili on seuraava pysähdyspaikkamme, joka tunnetaan venetsialaisesta käärmeestään, jossa on pitkä rivi 25 kivileijonan päätä, jotka juoksuttavat viileää vettä suustaan. Sitten vierailemme Lampinissa, kirkossa ja Panagian museossa. Kirkko on kaiverrettu kupoli, ja siinä on freskoja 1200- ja 1300-luvuilta. Se oli episkopaalinen kirkko, sillä Lampinin kylässä sijaitsi aikoinaan kuuluisan Lampisin episkopaatin kotipaikka, joka oli ollut olemassa vuodesta 431 lähtien. Aja Pyhän Antonioksen rotkoon, lyhyt kävely kauniissa luonnossa Pyhän Antonioksen luolalle ja nauti lounas Drymos-ravintolassa (vapaaehtoinen). Lounaan jälkeen Amariosin vehreiden kylien läpi saavumme Arkadin luostariin, joka on arkkitehtuurin ja sivilisaation maamerkki, kun otetaan huomioon kirkon upea julkisivu, erittäin kehittynyt hengellinen perinne sekä kuvataiteen kukoistava kehitys. Vuonna 1866 tapahtunut joukkomurha antoi kuitenkin luostarille merkittävän aseman historiassa ja nosti sen ikuiseksi vapauden ja sankaruuden symboliksi, joka on tunnustettu maailmanlaajuisesti. Myöhään iltapäivällä klo 19:00 palaamme Heraklioniin Astoria Capsis -hotellin edessä olevasta terminaalista.

Yksityinen retki Arkadiin ja Rethymnoniin tila-autolla

6. Yksityinen retki Arkadiin ja Rethymnoniin tila-autolla

Koe läntisen Kreetan ihmeet omaan tahtiisi henkilökohtaisella yksityisellä kiertomatkalla, matkustaen äärimmäisen mukavasti upouudessa ylellisessä Mercedes Vito -minibussissa, jossa on ammattitaitoinen kuljettaja. Aloita matkasi vierailemalla historiallisessa Arkadin luostarissa, joka on tunnettu keskeisestä roolistaan turkkilaisten vastaisessa vastarinnassa. Tämän rikastuttavan vierailun jälkeen kuljettajasi saattaa sinut kiehtovaan Rethymnonin kaupunkiin, jossa sinua odottaa herkullinen lounas lähellä viehättävää satamaa. Kun olet nauttinut kulinaristisesta herkusta, sinulla on runsaasti aikaa kuljeskella lumoavassa vanhassa kaupungissa, uppoutua sen viehättävään ilmapiiriin, kierrellä ihastuttavissa kaupoissa ja eksyä kapeiden katujen sokkeloisessa labyrintissä. Iltapäivän kuluessa teidät kuljetetaan kiltisti takaisin hotellillenne ja muistelette unohtumatonta tutkimusmatkaa Länsi-Kreetalle.

Rethymnon: Yksityinen matka Arkadi -Eleftherna-Margarite-Melidoni

7. Rethymnon: Yksityinen matka Arkadi -Eleftherna-Margarite-Melidoni

Tee yksityinen päiväretki Mercedes Vito -pakettiautolla Rethymnosta Arkadin luostariin - Muinaisen Elefternan museoon - Margaritesin kylään ja Melidonin luolaan. Arkadin luostari Tärkein ja historiallisin venetsialainen kirkko Kreetan historiassa. Kreetalaisten sankarillisella vallankumouksella aina täydelliseen vapautumiseen asti on oma kiintopisteensä, eikä se ole mikään muu kuin Arkadin luostari. Muinaisen Eleuthernan museo Kreetan ensimmäinen arkeologisen kohteen museo, Museum of Ancient Eleftherna, kattaa 1700 neliömetriä, kun taas arkeologisen kohteen kokonaispinta-ala on 13 hehtaaria. Vuonna 2012 alkaneen museon rakentaminen käsittää kolme huonetta, joissa on esillä koko kaupungin historiaa vuodesta 3000 eKr. vuoteen 1300 jKr. arkielämän esineitä ja taideteoksia esihistorialliselta, geometriselta, arkaaiselta, klassiselta, hellenistiseltä, roomalaiselta, varhaisbysanttilaiselta ja bysanttilaiselta ajalta. Margaritesin kylä Keramiikkaperinne ulottuu tässä kylässä monien sukupolvien taakse, ja voit löytää vanhimman, joka näyttää sinulle, miten ruukut heitetään käsin. Kylään, jossa on erikoista arkkitehtuuria ja ihastuttavia kapeita mutkittelevia katuja, kannattaa tutustua. Kesto 6 tuntia Jos valittu Melidonin luola Melidonioun luola, tunnettu Gerontospelios Rethymnonin prefektuurissa, on yksi eniten Kreetan tärkeimpiä historiallisia luolia. Ihailtava luonnon luomus 220 metrin korkeudessa, jotta Kouloukona-vuoren eteläpuolella, lähellä samannimistä kylää. Kesto 8 tuntia

Rethymnon historia, taide ja käsityöt Yksityinen kierros

8. Rethymnon historia, taide ja käsityöt Yksityinen kierros

Tämä yksityinen opastettu kierros järjestetään Rethymnossa, ja voit tutustua Rethymnon alueen historiaan. Tuntemattomat historialliset tiedot ja erilaiset merkittävät kohteet pitäisi löytää tällä kokopäiväkierroksella. Aloitamme tämän kierroksen tekemällä erilaisia nähtävyyspysähdyksiä, jotta näemme Manner-Rethymnon, Hanian alueen itäpuolella sijaitsevan prefektuurin, laaksoja ja kyliä. Kun olemme ajaneet ihastuttavan ajelun läpi yhden Rethymnon kauneimmista rotkoista, saavumme lopulta Arkadin luostariin, jolla on valtava historiallinen ja arkeologinen merkitys. Vapaa-aikaa on aikaa tutustua luostarin artefakteihin, rukoilla ja meditoida sekä kokoontua ruutihuoneeseen ja oppia historiasta, jossa munkit, naiset ja soturit tekivät itsemurhan saaren ottomaanien vallan aikana. Jatkamme kokopäivän opastettua kierrosta vierailemaan Elefthernan museossa, jossa on monia historiallisia esineitä, jotka ovat peräisin Homerin vuosilta peräisin olevan vanhan kaupungin ja nekropolin viimeaikaisista kaivauksista. Aikaa on vapaata aikaa tutustua museoon ja olla vuorovaikutuksessa kokeneen museohenkilökunnan kanssa. Kun jatkamme matkaa, voimme pysähtyä lounaalle ihastuttavaan tavernaan, jossa tarjoillaan perinteistä ja luonnonmukaista kreetalaista ruokaa, tai jatkamme suoraan Margaritesin taide- ja käsityökylään. Tämä kylä on maailmankuulu monista taidetyöpajoista ja käsityötaiteilijoista, jotka asuvat kylässä, omistavat omat liikkeensä ja valmistavat korkealaatuisia matkamuistoja. Kun olemme kävelleet kylässä ja ostaneet ainutlaatuisia käsintehtyjä matkamuistoja edulliseen hintaan, jatkamme matkaa ainutlaatuiseen maanalaiseen luolaan, jolla on valtava historiallinen merkitys. Tämä maanalainen luola on ainutlaatuinen Kreetalla, ja se on nähtävä! Sanomattakin on selvää, että tämä on Rethymnon retken kohokohta, kun seisomme ihaillen lukuisia tippukiviä ja tippukiviä ja opimme luolan historiasta Ida-vuoren (Psiloritis-vuori) juurella.

Rethimnosta: Thronos Tour: Margarites, Arkadi Monastery, & Thronos Tour

9. Rethimnosta: Thronos Tour: Margarites, Arkadi Monastery, & Thronos Tour

Aamupäivän nouto: Aamulla: Haemme sinut hotellista. Riippuen hotellisi/huoneistosi sijainnista bussimatka vaihtelee. 1: Margarites Vieraile Margaritesin kylässä, joka tunnetaan Kreetalla keramiikkatuotannostaan, ja tämän viehättävän pikkukylän katuja reunustavat keramiikkaliikkeet ja työpajat. Keramiikkaperinne ulottuu tässä kylässä monien sukupolvien taakse. Vierailet Keramionin keramiikkatyöpajassa, jossa pääset nauttimaan ammattitaitoisesta työpajasta, jossa näet, miten perinteisiä keramiikkatuotteita valmistetaan, ja voit kokeilla oman keramiikkasi luomista (vapaaehtoinen)! Lisäksi voit tutustua erityiseen ja ainutlaatuiseen tuotteeseen, kuuluisaan oikeudenmukaisuusmaljaan. Se oli nerokas viinimuki, jossa oli täyttymisrajan määrittävä viiva ja aksiaalinen tai kaareva sifoni. Kun sitä täytettiin liikaa, nestetaso peitti sifonin ja tyhjeni automaattisesti. Sitä pidetään Pythagoraan keksintönä, sillä hän halusi opettaa oppilailleen, että elämässämme on noudatettava kohtuutta. 2. pysäkki: Arkadin luostari Tutustu luostariin, jonka arkkitehtuuri ja historia vangitsevat sinut. Se on yksi Kreetan vaikuttavimmista luostareista, jolla oli aktiivinen rooli kreetalaisten vastarinnassa ottomaanien hallintoa vastaan Kreetan kapinan aikana vuonna 1866. Erityisen kiinnostavia paikkoja luostarissa -Kirkko, joka on kaksilaivainen basilika, joka on omistettu Kristuksen kirkastumiselle sekä Pyhälle Konstantinukselle ja Pyhälle Helenalle. Se rakennettiin vuonna 1587 1200-luvulla rakennetun pienemmän kirkon paikalle. -Luotipuu, joka todisti vuoden 1866 suurta taistelua, seisoo turkkilaisten luotien haavoittamana, ja ristin tilassa oleva vanhentunut sypressi osoittaa kirkkoon päin. -Munkkien sellit, jotka olivat munkkien henkilökohtainen alue, rukouksen ja sisäisen ajattelun paikka. -Museo, jossa on esillä monia ikoneita ja luostarijäännöksiä sekä aseita. 3. pysähdyspaikka: Thronoksen kylä Sen jälkeen vierailette kylän perinteisessä kattilassa, jossa voitte seurata kaikkia tislausvaiheita, mutta myös maistella tuoretta rakia sekä kaikkia niitä kreetalaisia herkkuja, jotka kuuluvat rakin seuraan, ja pitää myös hauskaa! Päivän päätteeksi kuljetamme sinut takaisin hotelliisi onnellisena ja hymyillen ainutlaatuisen kokemuksen jälkeen.

Heraklionista: Kourna-järven päiväretki: Rethymno, Arkadi ja Kourna-järvi

10. Heraklionista: Kourna-järven päiväretki: Rethymno, Arkadi ja Kourna-järvi

Tapaa yksityinen kuljettajasi aloittaaksesi tämän ihanan yksityisen kiertomatkan Kreetalla. Margaritesin kylä: Margaritesin kylässä, joka on kuuluisa perinteisistä keramiikkatuotteistaan. Voit katsella paikallisia savenvalajia työssään ja ostaa käsintehtyjä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Arkadin luostari: Margaritesista suuntaamme Arkadin luostariin, jonka UNESCO on nimennyt Euroopan vapauden muistomerkiksi. Tämä 1500-luvulla rakennettu luostari on symboli Kreetan vastarinnasta ottomaanien hallintoa vastaan, ja se tunnetaan kauniista arkkitehtuuristaan ja uskonnollisesta merkityksestään. Se on rakennettu 1200-luvulla 500 metrin korkeuteen hedelmälliselle tasangolle, jossa on oliivilehtoja, viinitarhoja, mäntyjä, sypressi- ja tammipuita. Kävelykierros Rethymnossa: Aloita kierros venetsialaiselta Fortezzalta, 1500-luvun linnoitukselta, josta on näkymät kaupunkiin ja merelle. Kävele mäkeä alas vanhaankaupunkiin ja astu sisään venetsialaisesta loggiasta, kauniista rakennuksesta, joka toimi aikoinaan venetsialaisen aateliston kokoontumispaikkana. Nykyään siinä sijaitsee kaupungintalo. Suuntaa Loggiasta Rimondin suihkulähteelle, joka on 1500-luvulla rakennettu suihkulähde, joka oli aikoinaan kaupungin tärkein vedenlähde. Suihkulähdettä koristavat leijonien, delfiinien ja myyttisten olentojen veistokset. Kävele Arkadiou-katua pitkin, jota reunustavat kaupat, kahvilat ja ravintolat. Käänny vasemmalle Vernardou-kadulle, joka on viehättävä katu, jota reunustavat matkamuistoja, käsitöitä ja paikallisia tuotteita myyvät pikkuliikkeet. Jatka matkaa Nerantze-moskeijalle, jonka ottomaanit rakensivat 1600-luvulla ja jota käytetään nykyään taidegalleriana. Moskeijassa on kaunis sisäpiha, jossa on suihkulähde ja puutarha. Kävele Paleologou-katua pitkin ja ihaile venetsialaisia ja ottomaanien aikaisia rakennuksia, joita koristavat värikkäät julkisivut, puiset parvekkeet ja koristeelliset ovet.

Saatavilla olevat aktiviteetit

11 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

Arkadin luostari: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Arkadin luostari? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.