Lisää päivät

Arolithosin kreettalaiskylä

Arolithosin kreettalaiskylä: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Iraklion: Arolithosissa: Kreetalainen ruoanlaittotunti ja lounas Arolithoksessa.

1. Iraklion: Arolithosissa: Kreetalainen ruoanlaittotunti ja lounas Arolithoksessa.

Hyvät vieraat, meillä on suuri ilo toivottaa teidät tervetulleeksi yhteen Kreetan kauneimmista nähtävyyksistä, Arolithoksen perinteiseen kreetalaiseen kylään. Kävelemme pienillä kaduilla vierailemalla tiloissa ja museossa, jossa näet perheemme vanhojen esineiden kokoelman näyttelyn. Vierailemme kahdessa vanhassa talossa, jotka vievät meidät ajassa taaksepäin. Myöhemmin menemme tavernaan, jossa valmistamme yhdessä herkullisia ruokia useista resepteistä, joita myös kulutamme viikoittaisessa ruokavaliossamme. Perinteistä kreetalaista ruokaa pidetään yhtenä maailman terveellisimmistä. Täällä voit oppia meiltä jokaisen ruokalajin ympärillä olevat salaisuudet ja osallistua käytännönläheisesti prosessiin. Voit valmistaa täytettyjä viininlehtiä, täytettyjä vihanneksia, sianlihaa viinikastikkeessa, lammasta vihreiden papujen kanssa, ntakos, tzatzikia ja juustopiirakoita. Jos sinulla on erityisruokavaliota tai allergioita, sinun on ilmoitettava meille etukäteen, jotta voimme mukauttaa ruokalistan vaatimuksiisi. Tulette nauttimaan valmistamistanne ruokalajeista. Paikallinen viini ja kivennäisvesi sisältyvät hintaan. Tavernasta on panoraamanäkymät lähimpään laaksoon ja Iraklionin kaupunkiin. Edessäsi on ihastuttava maisema, jossa on viinitarhoja, oliivipuita ja Giouchtasin pyhä vuori. Korviisi kantautuu eläinten kellojen ääniä. Isäntäsi ja tiimimme ovat paikalla, jotta voit tuntea olosi tervetulleeksi ja tarjota sinulle arvokkaan kokemuksen. Omalla vapaa-ajallasi Arolithosin kylässä voit syödä lounaan ja rentoutua näin luovan kokemuksen jälkeen tavernassa ja uima-altaassa.

Heraklion Kreeta: Arolithosissa: Kreetalainen ja kreikkalainen tanssitunti Arolithosissa.

2. Heraklion Kreeta: Arolithosissa: Kreetalainen ja kreikkalainen tanssitunti Arolithosissa.

Nimeni on Maria ja olen kreetalaisten ja kreikkalaisten tanssien ammattitanssija. Olen myös Arolithosin kylän tanssiryhmän johtaja ja asuinalueeni paikallisen kulttuuriyhdistyksen lasten ja aikuisten tanssinopettaja. Olen erittäin hyvä ystävä Michalisille, joka on tämän kokemuksen pääisäntä ja yksi Arolithos Villagen omistajista. Teen hänen kanssaan yhteistyötä, koska hän rakastaa tanssia ja kulttuuria kuten minäkin. Usein Evi, yksi Tilissoksen alueen parhaista kreetalaisista tanssijoista, auttaa minua myös tanssituntien toteuttamisessa. Ammattitaitoisena tanssinopettajana, pukeutuneena perinteiseen univormuun, näytän sinulle Kreetan ja Kreikan suosittujen tanssien ensiaskeleet. Sousta, Zorba the Greek ja paljon muuta. Meillä on myös mahdollisuus tehdä kierros Arolithosin kylässä ja näyttää sinulle lyhyesti museo, vanhat talot ja muu kylä. Nautit tervetuliaisdrinkin terassilla panoraamanäköalalla. Lopuksi tarjoan sinulle kopion CD-levystä, jossa on kreikkalaista ja kreetalaista musiikkia, sekä tanssikorttisi. Minulle on suuri kunnia olla isäntänne, ja minä tai Evi teemme parhaani, jotta saatte ikimuistoisen kokemuksen kreetalaisesta huvituksesta ja kulttuurista. Omalla vapaa-ajallasi Arolithosin kylässä voit lounastaa ja rentoutua tällaisen luovan kokemuksen jälkeen tavernassa ja uima-altaassa.

Kreeta: Arolithosin kreetalaiskylässä.

3. Kreeta: Arolithosin kreetalaiskylässä.

Niki Lyroni toivottaa sinut tervetulleeksi Arolithosin perinteiseen kreetalaiseen kylään. Niki aloitti taiteellisen toimintansa monta vuotta sitten. Niki on erittäin miellyttävä henkilö - perheeni ystävä, joka antaa kaiken huomionsa sinulle ja auttaa sinua oppimaan hänen taiteestaan, vaikka et olisikaan perehtynyt siihen. Lyhyen kierroksen jälkeen kylämuseossa ja nopean hoidon jälkeen Taverna Delfysissä vierailet lopuksi hänen työpajassaan. Nikin työpaja on täynnä taideteoksia pienistä hyvin suuriin koriste-esineisiin. Hän tarjoaa sinulle kreikkalaista kahvia ja vettä, kuten meillä on tapana tehdä kaikkien ystävien kanssa. Hän perehdyttää sinut useisiin tekniikoihin ja selittää sinulle yksityiskohtaisesti kunkin tekniikan väliset erot. Mosaiikki on hyvin vanhaa taidetta, jota taiteilijat käyttivät julkisten muistomerkkien tai omien talojensa koristeluun. Sitten käytät hänen omia työkalujaan pienten kivien leikkaamiseen. Tässä vaiheessa sinun on oltava hyvin varovainen, ettet leikkaa sormiasi tai kynsiäsi, sillä prosessi vaatii sinulta hieman voimaa. Luomasi pikku palat asetat huolellisesti hänen omien ohjeidensa mukaan. Askel askeleelta näet oman mosaiikkisi syntyvän. Sinun ei tarvitse olla taitava. Sitten sinun on odotettava puoli tuntia, että esine kuivuu, ja lopuksi pidät sen matkamuistona. Omalla vapaa-ajallasi Arolithosin kylässä voit syödä lounasta ja rentoutua tällaisen luovan kokemuksen jälkeen tavernassa ja uima-altaassa.

Iraklion: Saippuanvalmistuskokemus perinteisessä kylässä

4. Iraklion: Saippuanvalmistuskokemus perinteisessä kylässä

Liity mukaani ja koe Kreetan luonto ja viime vuosisadan paikallinen maataloushistoria saippuanvalmistusprosessin kautta. Tapaamispaikkamme on kylän kahvila, jossa nautimme perinteistä kreikkalaista kahvia paikallisten tapaan ja käytämme tämän ajan keskustellaksemme Arolithosin kylän historiasta ja filosofiasta sekä saippuanvalmistuksesta Kreetalla. Nautimme kävelyretkestä kylän kujilla ja käytämme tämän tilaisuuden tutustuaksemme maamme kauneuteen ja luonnonrikkauksiin. Vierailu perinteisissä taloissa, mitatoissa ja kukkapenkeissä yrtteineen auttaa meitä ymmärtämään tämän. Sitten menemme laboratorioon, ja näytän teille askel askeleelta kaikki saippuanvalmistuksen kylmämenetelmän vaiheet (ainesosat ja kunkin materiaalin ominaisuudet, valmistaminen, mittaaminen, sekoittaminen, jäljittäminen, valmistus). Lopussa saat valmistamasi saippuan ja ohjeet sen kovettamiseen sekä tietenkin reseptini, jotta voit valmistaa kotona omia puhtaita käsintehtyjä saippuoitasi. Sinun ei tarvitse tuoda mukanasi mitään muuta kuin, rakkautesi. tehdä omia luonnollisia kotitekoisia saippuoita. Sinun ei tarvitse tuoda mukanasi mitään muuta kuin rakkautesi.

Saatavilla olevat aktiviteetit

Arolithosin kreettalaiskylä: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Arolithosin kreettalaiskylä? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.