Ateena Kulttuuri ja historia

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Päiväretket
  • Monen päivän matkat
309 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/20

Ateena: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Ateena parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Ateena?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Ateena ovat

Delfoi

Ateena: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Ateena? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Ateena : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 6 241 arvosteluun

Meillä oli Athena oppaanamme ja hän oli aivan uskomaton, ystävällinen ja ystävällinen. Tämä kiertue vie sinut Delphiin ennen muita (huuta kuljettajamme Yannisille), ja se, että sinulla ei ole opasta, joka vie sinut ympäriinsä, on siunaus, koska voit mennä omaan tahtiisi (Athena kertoo kaiken Delphistä 2 tunnin aikana matka). Ravintola, jossa pysähdyt Delphin vierailun jälkeen, on uskomaton (kokeile paikallista juustoa, toivon, että minulla olisi sitä enemmän) ja yllätyskävelymatka Arachovan ympäri oli ihana tapa lopettaa matka. Palattuamme Halandriin Athena antoi meille paljon suosituksia arkeologisista kohteista baareihin ja ravintoloihin! Kaiken kaikkiaan upea kokemus 10/10

Erittäin nautinnollinen kokemus. Vierailimme arkeologisessa museossa ja Delphin alueella (kokonaisaika siellä 2 tuntia ja 20, ehkä vähän lyhyt minulle, mutta kohtuullinen aika). Erittäin ystävällinen, avulias ja valmis opas (hän esitteli meille matkan aikana sivuston ja kuvasi ympäristöä) sai meidät vierailemaan muinaisessa Athenen temppelissä ja vei meidät lounaalle tyypilliseen hyvään ravintolaan (runsaita ruokia ja alhaiset hinnat). Lopulta hän seurasi meidät Arachovalle ja näytti meille kaupungin kellotornista sekä paikallisia perinteitä käsittelevän museon.

Kaikki oli hyvin järjestetty, opas oli erittäin ystävällinen ja asiantunteva, mutta ei ylimielinen. Ryhmään kuului 12 matkustajaa, ja bussi oli moderni ja siisti, ja siihen mahtui noin 16 henkilöä, joten kokonaiskokemus oli intiimi ja rento. Kiehtova matka, kannattaa tehdä, jos oleskelet Ateenassa.

Reservation was made very easy, there were many options to choose from and major credit cards were accepted. The tour itself was simply perfect, from start to finish. Our guide, Marta, was humorous and very knowledgeable. She made everyone feel at ease around her.

Hieno lisä oli tutustua ensin demokratian alkuläihteisiin erittäin rennon, mukavan ja asiantuntevan oppaamme avulla. Oppaalta sai hyvät vinkit Acropolikseen tutustumiseen.