Valitse päivämäärät

Atlantis, Dubai

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Päiväretket
  • Seikkailut
60 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 60

Atlantis, Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Atlantis, Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Atlantis, Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 29 869 arvosteluun

Aikainen herätys, mutta päivä oli sen arvoinen. Sopivan pienellä ryhmällä käytiin mm. moskeijassa, soukeissa, matkattiin paikallisella veneellä kanaalin yli ja ruokailtiin perinteisessä ravintolassa. Kannattaa ehdottomasti ottaa ruokailu mukaan ohjelmaan! Lopuksi kierros Framessa ja hieman eri näkökulmasta Dubai. Oppaamme Khan oli mukava ja hän kertoi mielenkiintoisia yksityiskohtia ja vastaili kysymyksiin. Sopivasti jäi silti omaakin aikaa kierrellä kohteissa.

hienoa aikaa 1 tunnin ajomatka huipulla. Kävelyoppaamme Sako oli huipulla, hän puhuu hyvää ranskaa. hän otti valokuvia Atlantiksessa ja Burj l Arabissa ja lopulta lähetti ne meille. Meillä oli liian hauskaa. Jos hän näkee, että sinulla menee hyvin, voit todella kiihtyä täydellä nopeudella. Kiitos koko todellisten ammattilaisten tiimille tekemisestä ja uusimisesta!!!

Hämmästyttävä kokemus! Olin hermostunut lennosta, mutta ei todellakaan tarvinnut olla. Kaikki oli todella ammattimaista ja koko kokemus alusta loppuun kesti noin tunnin. Olimme onnekkaita, sillä helikopterissamme oli 5 istuinta, joten vain yhdellä henkilöllä ei ollut ikkunapaikkaa, mikä oli mukavaa. Kannattaa tehdä ja suosittelen kaikille Dubaihin lomaileville.

Hyvin järjestetty. Nousimme aikaisin, joten otimme drinkin Atlantis-hotellissa. Lähellä monorail-asemaa ja taksien nouto pysäköintialueelta. Helikopterimatka oli upea, ja sieltä oli hyvät näkymät Burj al Arabille, Burj Khalifalle, Palmulle jne. upeita valokuvausmahdollisuuksia. Tarvitsee liikkuvuutta voidakseen nousta helikopteriin.

Varattu kotona ja löytyi erittäin helposti. Lisäksi vierailusta Hotel Atlantiksessa on tullut jotain hyvin erikoista. Mikä ei vielä toimi, on erilaisten ilmaisten WLAN-liittymien rekisteröinti. Täältä pääset tekstiviestillä. Juuri tämä on pois päältä, kun tulet Euroopasta