Tekemistä kohteessa
Atlantis, Dubai

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Atlantis, Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Atlantis, Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Atlantis, Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 8 499 arvosteluun

Meillä on 3 tuntia aamulla ennen lähtöä Dubaista. Tämä pieni ryhmäkierros on täydellinen, jotta voimme ottaa kuvia tietyistä paikoista, joihin emme ole pystyneet menemään toisena päivänä aikarajoituksen vuoksi. Se päättyy Dubai Mall -kaupungissa keskipäivän aikana, jolloin voimme rauhallisesti nauttia lounaan Dubai-suihkulähteen vieressä ennen lähtöä takaisin lentokentälle.

aktiviteetti ympäri maailmaa oli hauskaa, rakasti näkymiä, ajo oli kuoppainen, mutta se on osa mielestäni viihdettä. Henkilökunta oli todella mukavaa ja mukavaa. Lämpötila vedessä oli kuitenkin erittäin kylmä. Toivon neuvoja vaatteiden pitämiseksi lämpimänä pitämiseksi. Lisäksi sadetakit eivät ole sadetapoja, mikä jättää matkustajat alttiiksi ja haavoittuviksi.

Se on kiertue, joka vie sinut paikkaan, jonka haluat ottaa kuvassa. Voit ottaa kuvan auton ikkunalasin läpi, tai voit nousta paikan päällä ja ottaa kuvan. Jos puhun siitä yksityiskohtaisesti, mielestäni tyytyväisyystaso olisi parantunut, jos auton lasilasi pidettäisiin puhtaana.

Nautin itsestäni ja se oli yksi parhaimmista aikani maan päällä, se oli hauskaa, se ei ollut koskaan tylsää, Dubai kiitos viisaasta ajattelustasi, meri, uinti paikan ympäri ja lopulta vesiliukumäki teki päiväni. Kiitos

Viikonloppupäivän sijaan jonoja ei ollut ollenkaan. Todella mukava ilmapiiri, jännittäviä dioja. Ainoa asia, jonka ikävöimme, oli ilmainen kaappi. Sinun on maksettava ylimääräistä rahaa käyttääksesi sitä.