Suosittelemamme elämykset kaupungissa Atsipopoulo

Rethymnosta: Elafonissin vaaleanpunainen ranta -kierros

1. Rethymnosta: Elafonissin vaaleanpunainen ranta -kierros

Koe yksi maailman kauneimmista rannoista. Elafonissi on todellinen taivas maan päällä, jonka valkoinen ja vaaleanpunainen hiekka, kristallinkirkas vesi ja setripuu ulottuvat koko rannikolle. Se sijaitsee helposti saavutettavissa olevassa paikassa, Kreetan lounaisosassa. Sinut noudetaan hotelliltasi klo 8.00. Kierros käydään mukavassa pienryhmässä. Ensimmäinen etappi on Aghia Sofian luola, jossa voit viettää lyhyen tauon. Vieraile luolassa ja nauti halutessasi kahvia tai virvokkeita. Suuntaa seuraavaksi kohti Elafonissia. Matkalla voit nähdä pieniä kyliä ja katsella perinteistä välimerellistä maisemaa, sekä Topolian rotkon ympärillä olevaa karua maisemaa. Elafonississa voit viettää neljä tuntia nauttien auringosta sekä rannan tunnelmasta. Kierroksen päätteeksi sinut viedään takaisin majoituspaikkaasi Kreetaan.

Heraklionista/Rethymnosta: Santorini Cruise with Pickup

2. Heraklionista/Rethymnosta: Santorini Cruise with Pickup

Kiehtova ihana risteily pariskunnalle, ystäville tai koko perheelle.Ota auringonlasku kiinni ilman rajoja! Me noutaa sinut hotellilta ja kuljetus Heraklion satamaan, jossa löydät oppaasi ja ryhmä.Purjehdus 2 tuntia kunnes Santorini ja sitten otamme bussit, jotka siirtävät teidät kuuluisimmat kylät saarella, Oia ja Fira voit viettää 4 tuntia molemmissa kylissä, katsellen täydellistä näkymää, tutkimalla, syöminen, ostokset ja kävelyä around.After menette tapaamispaikka purjehdit takaisin Heraklion.Take niin monta kuvaa kuin voit päässä kuvankaunein saari Kreikassa.

Rethymno: Rethmarno: Päiväretki Falassarnan rannalle

3. Rethymno: Rethmarno: Päiväretki Falassarnan rannalle

Falasarnan ranta sijaitsee Kreetan länsiosassa, noin 53 kilometrin päässä Hanian kaupungista. Se on melko suosittu päiväretkeilijöiden keskuudessa, sillä sen upeat rannat ja kirkas turkoosinsininen meri ovat ainutlaatuisia. Kierros alkaa ajamalla noin 2 tuntia ohi Hanian kaupungin ja Kastellin kautta ennen kuin saavumme Fallasarnaan. Siellä meillä on 4 täyttä vapaata tuntia aikaa nauttia uimisesta Fallasarnan lahden kristallinkirkkaissa vesissä. Sinulla on myös mahdollisuus ja aikaa vierailla Fallasarnan vanhan kaupungin muinaisissa paikoissa ja lisätä joitakin hyviä valokuvia kokoelmaasi, muutaman metrin päässä. Sinulla on myös mahdollisuus nauttia hyvästä ateriasta mukavassa ravintolassa, jonka voit valita. Falasarnan ranta sijaitsee Kreetan länsiosassa, noin 53 km Hanian kaupungista ja 13 km Kissamosin kaupungista. Melko suosittu päiväretkeilijöiden keskuudessa, sen upeat rannat ja kirkas turkoosinsininen meri ovat ainutlaatuisia. Se on saanut monia palkintoja kauneudestaan, mukavuuksistaan ja palveluistaan, joista kävijä nauttii. Pitkä hiekkaranta on yksi sen tärkeimmistä eduista, sillä se tarjoaa kävijöille mahdollisuuden nauttia siitä myös sesonkiaikana. Uiminen rannan kristallinkirkkaissa turkooseissa vesissä saa kenet tahansa tuntemaan äärimmäistä nautintoa. Sen ranta on täysin järjestetty, ja sen suurimmassa osassa on aurinkovarjoja ja aurinkotuoleja. On kuitenkin useita vapaita paikkoja niille, jotka haluavat laittaa oman sateenvarjonsa ja pyyhkeensä hiekalle. Se, mikä tekee sinuun suurimman vaikutuksen, on viehättävä ja ainutlaatuinen auringonlasku, joka on yksi Kreikan kauneimmista. Auringonlasku siellä on todella vaikuttava, sillä mikään ei estä näkökenttääsi rannan ja horisontin välillä.

Kreeta: Loutro ja hotellin kuljetus: Edestakainen laivamatka Loutroon ja hotellin kuljetus

4. Kreeta: Loutro ja hotellin kuljetus: Edestakainen laivamatka Loutroon ja hotellin kuljetus

Aloitat päiväsi kulkemalla tietä Askifoun kauniille ylätasangolle, jossa voit jo nyt tuntea erilaista tunnelmaa kuin vilkkaalla rannikolla. Pysähdy pienessä kylässä kahvitauolle ja nauti maalaiselämän tunnelmasta ennen kuin suuntaat kohti Kreetan etelärannikkoa. Matkalla avautuu upea näkymä Imbrosin rotkoon ja Libyanmerelle. Saavut Chora Sfakionin satamaan, jossa sinua odottaa yksityinen taksivene. Kun olet ajanut kristallinkirkkaan meren yli, saavut pian Loutron kalastajakylään - yksikään auto, mopo tai kuorma-auto ei häiritse hiljaisuutta. Tämä pieni kylä on yhteydessä ulkomaailmaan vain kaksi kertaa päivässä lauttayhteydellä, ja siksi se on yleinen salaisuus ihmisille, jotka etsivät muutaman päivän rauhaa. Nauti ajasta kauniissa pienissä lahdissa uiden, kävellen tämän kauniin paikan kapeilla kaduilla tai rentoutuen pienessä kalatuvassa sataman äärellä. Iltapäivällä taksivene vie sinut takaisin sivistykseen ja bussi vie sinut pohjoisrannikolle ja hotelliisi.

Kournas-järvi: Kournas: Polkuveneen vuokraus ja valinnainen siirto

5. Kournas-järvi: Kournas: Polkuveneen vuokraus ja valinnainen siirto

Maaginen Kournas-järvi on yksi Kreetan kiehtovimmista kohteista, ihmeellinen luonnon aarre, joka tarjoaa paljon koettavaa. Ensivaikutelma järvestä on ällistyttävä, sillä sen uskomattomat siniset sävyt ympäröivät vihreää kasvillisuutta ja Valkoisten vuorten vaikuttavia kallioisia kukkuloita. Kournas-järvi on ihanteellinen paikka iltapäiväkävelylle tai päiväretkelle lähistöllä. Paikka sopii erinomaisesti kävelyretkiin ja kukkien poimimiseen, kun taas lapsille suurin hauskuus on polkuveneellä järven ympäri ajelu. Aja polkuveneellä järven vesillä, ui ja nauti ateria yhdessä pienistä tavernoista. Tarkkaile ankkoja ja ruoki niitä. Kournas-järvellä on paljon ankkoja ankanpoikasineen, ja kun ne kaikki alkavat kvaakata yhdessä, se voi olla korviahuumaavaa. Varaa haluamasi polkuvene ja nauti päivästä Kournas-järvellä. Sinulla on 4 tuntia vapaa-aikaa kävellä ja tutustua Kournas-järveen. Löydät paljon tavernoita, joissa voit nauttia lounaan järvinäkymällä.

Koillis-Kreeta: Chania: Kokopäiväretki välipalalla ja noutopalvelulla.

6. Koillis-Kreeta: Chania: Kokopäiväretki välipalalla ja noutopalvelulla.

Ennen kuin saavut Hanian kaupunkiin ja vaeltaa vanhan kaupungin kapeilla kaduilla, pysähdy ensin Akrotirin niemimaalla. Siellä on merkittävän poliitikon Eleftherios Venizelosin hauta, josta on upeat näkymät Soudan lahdelle. Seuraavana pysähdyspaikkana on Hania, Kreetan saaren toiseksi suurin kaupunki. Kaupunkikierroksen jälkeen askeleesi vievät sinut kaupungin satamaan, jossa voit nauttia pieniä kreetalaisia erikoisuuksia. Seuraavaksi on vapaata aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti. Täällä voit myös vierailla kuuluisassa kauppahallissa. Jatkamme pysähdyksellä "Apteran" raunioilla ja vietämme aikaa sensaatiomaisen näkymän katselemiseen pohjoisrannikolle. Viimeinen pysähdyspaikka on makean veden järvi "Kournas", täällä voit päättää päivän kreikkalaisella kahvilla terassilla jossakin lukuisista kahviloista.

Kreetalta : Yksityinen päiväretki Baloksen ja Gramvousan saarelle

7. Kreetalta : Yksityinen päiväretki Baloksen ja Gramvousan saarelle

Lähde Rethymnon ja Hanian alueilta ja matkusta ylellisellä Mercedes Vitolla uutta kansallista tietä pitkin kohti Kreetan läntisintä kärkeä. Ohitatte Soudan lahden ja entisen Kreetan pääkaupungin Hanian ennen saapumistanne Kissamosiin. Saavuttuasi perille nouse veneeseen ja siirry Balosin lahdelle niemimaan pohjoisimmassa kärjessä. Rentoudu 1 tunnin venematkalla ja nauti 2,5 tuntia Balosin lahdella nauttiaksesi pehmeästä valkoisesta hiekasta ja laguunin ainutlaatuisista sinivihreistä vesistä. Tee seuraavaksi 20 minuutin venematka Gramvousan saarelle, jolloin sinulla on runsaasti aikaa nauttia unohtumattomasta uimisesta kristallinkirkkaissa vesissä. Jos tunnet olosi energiseksi, tee valinnainen 137-metrinen kiipeilyretki 1500-luvulla rakennetulle venetsialaiselle linnoitukselle, josta avautuvat verrattomat näkymät ympäröivään ympäristöön. Nauti noin 1,5 tunnin rauhasta Gramvousan saarella ja lähde sitten tunnin venematkalle takaisin Kissamosiin. Saavuttuasi perille jatka leppoisan retken päätteeksi bussilla Rethymnoniin.

Rethymnonin alueelta: Damnonin rantaan.

8. Rethymnonin alueelta: Damnonin rantaan.

Tutustu kolmeen Kreetan etelärannikon kuuluisimpaan rantaan. Matkusta villin Kourtaliotisin rotkon läpi, jossa pysähdyt katsomaan upeita vesiputouksia ja Preveli-joen lähteitä, jotka virtaavat rotkon sisällä ja joista syntyy joki Prevelin rannalla. Ensimmäinen pysähdys etelässä on Damnonin hiekkarannalla, jossa vene odottaa viedäkseen sinut Palm Beach Prevelille Kourtaliotisin rotkon eteläpäässä, Preveli-joen suulla.Preveli-joen eteläpäässä. Nauti aikaa upeaan uintiin Libyanmeren kristallinkirkkaissa vesissä, ota aurinkoa ja rentoudu, ja lähde lyhyelle vaellukselle trooppisen metsän läpi. Vieraile Kreetan eteläosassa ja pysähdy yllä olevalla näköalapaikalla, josta voit nauttia henkeäsalpaavista näkymistä ja ottaa upeita kuvia. Kipeä veneeseen, joka vie sinut Preveliin, joka on ainutlaatuinen sekoitus hiekkarantaa ja vihreää jokea, jota reunustavat palmumetsät ja kallioinen ympäristö. Täällä sinulla on aikaa nauttia virkistävästä Libyanmerestä ja Kreetan auringosta. Jatka Damnonin hiekkarannalle, jossa vene odottaa viedäkseen sinut Palm Beach Preveliin, joka sijaitsee Kourtaliotisin rotkon eteläpäässä, Preveli-joen suulla.Hyvä on, että pääset Prevelin palmurannalle. Nauti aikaa upeaan uintiin Libyanmeren kristallinkirkkaissa vesissä, ota aurinkoa ja rentoudu, ja lähde lyhyelle vaellukselle trooppisen metsän läpi. Hyppää takaisin veneeseen ja palaa takaisin Damnonin hiekkarannalle. Seuraava pysähdyspaikka on pieni lomakohde Plakias, joka sijaitsee luonnollisella lahdella. Täällä voit syödä lounasta, käydä taas uimassa tai tehdä ostoksia. Palaamme Rethymnoon toista tietä ajamalla vaikuttavan Kotsifoun rotkon läpi.

Rethimnosta: Thronos Tour: Margarites, Arkadi Monastery, & Thronos Tour

9. Rethimnosta: Thronos Tour: Margarites, Arkadi Monastery, & Thronos Tour

Aamupäivän nouto: Aamulla: Haemme sinut hotellista. Riippuen hotellisi/huoneistosi sijainnista bussimatka vaihtelee. 1: Margarites Vieraile Margaritesin kylässä, joka tunnetaan Kreetalla keramiikkatuotannostaan, ja tämän viehättävän pikkukylän katuja reunustavat keramiikkaliikkeet ja työpajat. Keramiikkaperinne ulottuu tässä kylässä monien sukupolvien taakse. Vierailet Keramionin keramiikkatyöpajassa, jossa pääset nauttimaan ammattitaitoisesta työpajasta, jossa näet, miten perinteisiä keramiikkatuotteita valmistetaan, ja voit kokeilla oman keramiikkasi luomista (vapaaehtoinen)! Lisäksi voit tutustua erityiseen ja ainutlaatuiseen tuotteeseen, kuuluisaan oikeudenmukaisuusmaljaan. Se oli nerokas viinimuki, jossa oli täyttymisrajan määrittävä viiva ja aksiaalinen tai kaareva sifoni. Kun sitä täytettiin liikaa, nestetaso peitti sifonin ja tyhjeni automaattisesti. Sitä pidetään Pythagoraan keksintönä, sillä hän halusi opettaa oppilailleen, että elämässämme on noudatettava kohtuutta. 2. pysäkki: Arkadin luostari Tutustu luostariin, jonka arkkitehtuuri ja historia vangitsevat sinut. Se on yksi Kreetan vaikuttavimmista luostareista, jolla oli aktiivinen rooli kreetalaisten vastarinnassa ottomaanien hallintoa vastaan Kreetan kapinan aikana vuonna 1866. Erityisen kiinnostavia paikkoja luostarissa -Kirkko, joka on kaksilaivainen basilika, joka on omistettu Kristuksen kirkastumiselle sekä Pyhälle Konstantinukselle ja Pyhälle Helenalle. Se rakennettiin vuonna 1587 1200-luvulla rakennetun pienemmän kirkon paikalle. -Luotipuu, joka todisti vuoden 1866 suurta taistelua, seisoo turkkilaisten luotien haavoittamana, ja ristin tilassa oleva vanhentunut sypressi osoittaa kirkkoon päin. -Munkkien sellit, jotka olivat munkkien henkilökohtainen alue, rukouksen ja sisäisen ajattelun paikka. -Museo, jossa on esillä monia ikoneita ja luostarijäännöksiä sekä aseita. 3. pysähdyspaikka: Thronoksen kylä Sen jälkeen vierailette kylän perinteisessä kattilassa, jossa voitte seurata kaikkia tislausvaiheita, mutta myös maistella tuoretta rakia sekä kaikkia niitä kreetalaisia herkkuja, jotka kuuluvat rakin seuraan, ja pitää myös hauskaa! Päivän päätteeksi kuljetamme sinut takaisin hotelliisi onnellisena ja hymyillen ainutlaatuisen kokemuksen jälkeen.

Kreeta: Samarian rotkoon ja kuljetus.

10. Kreeta: Samarian rotkoon ja kuljetus.

Lähde yksityiselle päiväretkelle Mercedes Viton pakettiautolla Rethymnosta tai Hanian kaupungista ja lähde ulkoilmaseikkailulle Samarian rotkon kansallispuistoon. Vaella omaan tahtiin oppaan johdolla kallioiden ja kivien yli, tuhatvuotiaiden puiden metsän läpi, jokea pitkin ja makean veden lähteiden äärellä. Pidä silmällä luonnossa liikkuvia vuoristovuohia. Aloita kokopäiväretki Samarian rotkoon noutamalla ja ajamalla Omalosiin, Valkoisten vuorten sydämeen, jossa voit nauttia aamiaisen ennen vaelluksen aloittamista. Haasta itsesi 18 kilometrin mittaisella kävelyretkellä kallioisessa maastossa. Vaella Samarian rotkossa yksin ilman opasta. Saat tiedotuksen vaelluksestasi ja saat liput sisäänkäynnillä ja lauttalaivan lopussa. Nämä maksut on maksettava erikseen Aamiaisen jälkeen astu Samarian rotkoon. Kävele omaan tahtiisi. Käy vaelluksen lopussa Agia Roumelin kylässä, jossa on useita tavernoja, baareja ja kauppoja. Nauti vapaa-ajasta ja mene uimaan tai syömään lounasta. voit noutaa lauttalippusi agia roumelista. Myöhään iltapäivällä nouse laivaan, joka vie Agia Roumelista Sfakiaan, jossa ylellisen pakettiauto mercedes vito -kuljettaja odottaa sinua siirtääkseen sinut takaisin hotelliisi tai airbnb:hen.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Atsipopoulo

9 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Atsipopoulo: Koe enemmän

Näytä kaikki

Atsipopoulo: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Atsipopoulo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Atsipopoulo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 316 arvosteluun

Rakastimme sitä ehdottomasti. Varsinkin kuinka kiertue oli hyvin järjestetty ja ajoissa. Myös kuljettajamme Kostas oli erittäin mukava ja hänen bussinsa oli erittäin puhdas ja mukava, ja ilmastointi oli hyvin asetettu, jotta se oli tarpeeksi viileä, mutta meillä ei myöskään ollut kylmä. Koimme sekä Balos- että Elafonissi-rantaretkiä Markidis-matkalla ja olisimme valinneet ne uudelleen. Arvostamme suuresti sitä, että kiertuetta säädettiin hieman ja menimme suoraan rannalle ja välttelimme tungosta rantaa. Mitä tulee itse retkiin, jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa ja haluat kokea jotain uutta, mene Balos-kiertueelle. Jos haluat mieluummin mukavan hiekkarannan, mene Elafonissin kanssa. Elafonissin ranta on erittäin kaunis, mutta se on vähän "tylsää" - mukava hiekkaranta aurinkotuoleineen ja -varjoineen. Sinun on myös etsittävä vaaleanpunaista hiekkaa, joten voit ottaa sen haasteena. Paluumatkalla menimme katsomaan luolaa, joka oli erittäin mielenkiintoinen, koska luolaa käytetti

Rethymnonista on parasta tehdä koko kierros bussilla päästäksesi sinne. Matkalla on kaunista katsella ympäristöä, ajetaan vuorten halki. Elafonisi on kaunis nähdä, mutta erittäin kiireinen. Ensimmäiset rannat olivat täynnä, joten jatkoimme reppujen kanssa matalassa vedessä, hyvä niin. Siellä oli paljon hiljaisempaa, koska sijaitsimme rannalla. Rannalla ei ole sänkyjä. Vesi on kristallinkirkasta ja ihanaa vilvoitella. Paluumatkalla Eloksen kylään söimme myöhäisen lounaan. Hyvä, ei kovin erikoista. Takaisin Rethymnoniin melko väsyneenä pitkästä päivästä.

Upea kiertue - Anastasia ja kuljettaja Kostas olivat mahtavia. Ajon aikana kuului tietoa alueesta ja historiasta sekä erilaista musiikkia, mikä sai ajon kulumaan suhteellisen nopeasti. Olimme ensimmäinen bussi aivan upealla rannalla ja pystyimme siksi varmistamaan mukavan paikan. Myöhemmin pysähdyimme pieneen luolaan ja söimme siellä jotain ennen kuin palasimme hotellille. Upea matka - voimme suositella sitä ehdoitta. Aivan mahtavaa.

Kiertue oli erittäin mukava. Matkaopas Anastasia ja bussikuski Kostas olivat täydellinen joukkue ja erittäin ystävällisiä. Et ole vieraillut vain rannalla, vaan myös vuoren luolassa ja lopulta klassisessa kreikkalaisessa tavernassa. Päivä oli mahtava monien uusien vaikutelmien kera, kiertue on ehdottomasti suositeltavaa!

Nouto hotellilta ilman ongelmia. Costa ja Anastacia olivat erittäin persoonallisia, ahkeria ja sydämellisiä. Ranta oli upea. Viimeinen pysähdyspaikka oli Milin perheen tavernassa. Ruoka oli erinomaista ja joukkue erittäin ystävällinen. Kaiken kaikkiaan matka on erittäin suositeltavaa.