Valitse päivämäärät

Augustusbrücke

10 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Augustusbrücke: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Augustusbrücke? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Augustusbrücke : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 2 318 arvosteluun

Kävelykierroksemme Gritin kanssa oli paras, mitä minulla on koskaan ollut!

Teimme kävelykierroksen englanniksi Gritin kanssa. Olen asunut Euroopassa viimeiset 4 vuotta ja tehnyt kymmeniä matkoja. Kiertueemme Gritin kanssa oli paras, ei epäilystäkään. Hän oli erittäin avoin taustansa kasvaessa Itä-Saksassa ja hyvin perillä kaikesta, mitä katsoimme. Kysyin en yhtään asiaa, johon hänellä ei olisi ollut kovin hyvin tutkittua vastausta. Hän on niin intohimoinen työssään – hän päätyi viettämään ylimääräisen tunnin kanssamme, jotta hän voisi selittää asioita syvemmin. En ole helposti vaikuttunut, mutta hänen sitoutumisensa ja tietonsa tyrmäsivät minut!

Loistava tapa saada yleiskuva Dresdenistä.

Dresdenissä on niin monia kiehtovia paikkoja ja niin paljon historiaa, että voi olla ylivoimaista tietää, mistä aloittaa. Hop on hop off -bussi kiertää 22 tärkeää kohdetta ja selittää hieman kustakin noin 1 1/2 tunnissa, minkä jälkeen voit päättää minne haluat mennä ja jäädä pois bussista milloin haluat ja sitten takaisin mennäksesi toinen paikka. Nautimme kiertueesta. Dresden tarvitsee todella viikon tehdäkseen sen oikein. Tulemme takaisin.

Kaiken kaikkiaan se oli hyvä kiertue.

Yksi ehdotus: muilla hop-on-hop-off -kiertueilla kaikki kielet, myös maan äidinkieli, kuultiin kuulokkeilla. Mikään muu äidinkieli (Espanja, Ranska, Belgia) ei kuulunut kaiuttimeen, koska saksaa heijastettiin Dresdenissä. Vaikka pidimme kiertueen hyväksi, olisimme haluttomia suosittelemaan sitä saksaa puhumattomille ystäville. Kaiutin häiritsee kuulokkeiden ääntä. Kaikilla pitäisi olla kuulokkeet!