Valitse päivämäärät

Auschwitz-Birkenaun muistomerkki ja museo

Vieraile toisen maailmansodan suurimmassa keskitysleirissä ja opi holokaustin historiasta.

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Monen päivän matkat
  • Kuljetukset
106 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 106

Auschwitz-Birkenaun muistomerkki ja museo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Auschwitz-Birkenaun muistomerkki ja museo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Auschwitz-Birkenaun muistomerkki ja museo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 55 592 arvosteluun

Sesonkiaikana pystyin varaamaan matkan Auschwitz Birkenau -museoon, joka järjestettiin Krakovan vierailutoimiston kanssa. Olin hieman huolissani, jos minulla oli aikaa, koska minulla oli ongelmia hotellissa, mutta pakettiauto odotti minua saapumisenani. Paikan päällä lentäjä auttoi kaikkia läpikäymään koko lentokenttämaisen maahantulomenettelyn. Järjestäjä järjesti myös siirron Auschwitzin ja Birkenaun välillä. Lopussa minulla oli silti herkullinen illallinen museoravintolassa. Jos sää oli hyvä, olisi todella hienoa, jos voisit sanoa, että tämä paikka on upea.

Kuljettajamme puhui liian nopeasti englanniksi. Kun pääset pois minibussisuunnitelmasta pitää rahat mukanasi kiireisen tarpeen ilmetessä, on jano jano. Laukut on jätettävä pikkubussin sisään. Voit vain ottaa pullon vettä.

Nautin todella olemisesta siinä surullisessa paikassa. Erittäin hyvin organisoitu siirto ja erittäin mielenkiintoinen oppaan tulkinta. Kaikki tapahtui ilmoitetun oleskeluajan mukaan. Kiitos...

Itseopastettu retki muuttui päivää ennen opastetuksi. Tällä mentiin kun muita vaihtoehtoja ei ollut tarjolla. Hinta pysyi alkuperäisenä.

Kaikki oli todella suunniteltua. Hän ei löydä puutteita.