Auschwitz-Birkenaun muistomerkki ja museo

Vieraile toisen maailmansodan suurimmassa keskitysleirissä ja opi holokaustin historiasta.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Auschwitz-Birkenaun muistomerkki ja museo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Auschwitz-Birkenaun muistomerkki ja museo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Auschwitz-Birkenaun muistomerkki ja museo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 50 566 arvosteluun

Sesonkiaikana pystyin varaamaan matkan Auschwitz Birkenau -museoon, joka järjestettiin Krakovan vierailutoimiston kanssa. Olin hieman huolissani, jos minulla oli aikaa, koska minulla oli ongelmia hotellissa, mutta pakettiauto odotti minua saapumisenani. Paikan päällä lentäjä auttoi kaikkia läpikäymään koko lentokenttämaisen maahantulomenettelyn. Järjestäjä järjesti myös siirron Auschwitzin ja Birkenaun välillä. Lopussa minulla oli silti herkullinen illallinen museoravintolassa. Jos sää oli hyvä, olisi todella hienoa, jos voisit sanoa, että tämä paikka on upea.

Kuljettajamme puhui liian nopeasti englanniksi. Kun pääset pois minibussisuunnitelmasta pitää rahat mukanasi kiireisen tarpeen ilmetessä, on jano jano. Laukut on jätettävä pikkubussin sisään. Voit vain ottaa pullon vettä.

Nautin todella olemisesta siinä surullisessa paikassa. Erittäin hyvin organisoitu siirto ja erittäin mielenkiintoinen oppaan tulkinta. Kaikki tapahtui ilmoitetun oleskeluajan mukaan. Kiitos...

Erittäin informatiivinen ja tosiasiallisesti hallittu. Englanninkieliset selitykset olivat erittäin ymmärrettäviä ja hyviä.

Kaikki oli todella suunniteltua. Hän ei löydä puutteita.