Tekemistä kohteessa
Auschwitz-Birkenaun muistomerkki ja museo

Vieraile toisen maailmansodan suurimmassa keskitysleirissä ja opi holokaustin historiasta.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Auschwitz-Birkenaun muistomerkki ja museo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Auschwitz-Birkenaun muistomerkki ja museo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Auschwitz-Birkenaun muistomerkki ja museo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 49 644 arvosteluun

Vierailu Auschwitzissa ja Birkenaussa oli hyvin opettavaista, mutta silti masentavaa. On mahdotonta olla tuntematta näissä keskitysleireissä tapahtuneissa kauhistuttavissa tapahtumissa. On ällistyttävää, kuinka paljon vihaa voi olla eri etnisiä ja uskontoja edustavia ihmisiä kohtaan ja kuinka paljon vahinkoa se aiheutti niin pienessä paikassa ja lyhyessä ajassa. Suosittelen tätä kiertuetta. He olivat asiantuntevia, ystävällisiä ja antoivat meille tarpeeksi aikaa vaeltaa ympäriinsä ja katsoa kasarmeja, raunioita ja yleisiä leirejä omassa käytössämme.

Se oli upea kokemus, toivon jokaisen tekevän sen ainakin kerran elämässään. Meillä oli onni saada mukanamme opas Michele, joka oli poikkeuksellinen, henkilökohtaisesti olin liikuttunut joka hetki siitä, kuinka hän kertoi ja selitti tuon paikan tapahtumia. Fantastinen!

Lähdimme aamulla Krakovan keskustasta. Rentouttava matka ja ihailimme maaseutua ja pikkukaupunkeja matkan varrella. Saapuessaan oppaamme odotti meitä ja kaikki oli täydellistä.Ainoa negatiivinen huomio oli baari, jossa oli absurdit hinnat!

kaikki oli hyvin yksinkertaista ja hyvin järjestetty, meillä oli hauskaa .. kiitos

Hyvä kierros ja sopivasti myös vapaa-aikaa. Kaikki sujui mutkattomasti.