Tekemistä kohteessa
Auschwitz

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Auschwitz: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Auschwitz parhaat nähtävyydet?

Kohteen Auschwitz parhaat nähtävyydet ovat:

Auschwitz: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Auschwitz? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Auschwitz : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 50 566 arvosteluun

Tällainen oivaltava päivä ja pakko tehdä, jos vierailet Puolassa. Matka oli erittäin hyvin järjestetty, matkatoimisto ilmoitti meille edellisenä päivänä, mistä bussi noutaa meidät ja mihin aikaan. Bussi oli erittäin mukava ja ryhmänjohtaja oli erittäin ystävällinen ja avulias ja kertoi meille, mitä odottaa saapuessamme Auschwitziin. Saapuessamme saimme lippumme ja tapasimme oppaamme. Vietimme noin 2 tuntia ensimmäisellä leirillä ja pidimme sitten tauon ennen kuin nousimme takaisin bussiin ja ajoimme Auschwitz-Birkeneauhun, jossa vietimme noin tunnin. Se oli todella silmiä avaava kokemus ja opas kertoi paljon kahdella leirillä tapahtuneista asioista. Kiertue ei tuntunut ollenkaan kiireiseltä, mikä tarkoitti, että saimme todella ottaa kaiken mukaan. Kun olimme lopettaneet, pidimme uuden tauon ja sitten bussi vei meidät takaisin sinne, mistä se nouti meidät aamulla. Kaiken kaikkiaan meillä oli todella hyvä päivä ja suosittelemme sitä kaikille, jotka harkitsevat kiertueen varaamista!

Hyvin järjestetty, eikä olisi voinut mennä paremmin. Muutama vuosi sitten opastetun kiertueen jälkeen jäin väliin näyttelyistä ja se tuntui kiireiseltä - siksi halusin kokeilla itseopastettua kiertoajeluvaihtoehtoa. Se oli hienoa alusta loppuun; Minulle ilmoitettiin edellisenä päivänä, että aikani oli muuttunut, eikä tämä ollut minulle ongelma. Kuljettaja tapasi meidät haluttuun paikkaan ajoissa ja hänellä oli lippumme ja opaskirjamme mukanaan. Kaikki opaskirjat oli merkitty meille näyttelyillä, jotka on pakko nähdä, ja pidin siitä, että aloitimme Birkenausta ensin, koska itse opastetut kierrokset pääsevät Auschwitzin pääleirille vasta 3. kiertueryhmistä ja kun menimme Auschwitziin, kiertueryhmät olivat suodattuneet Birkenauhun. Upea, mutta erittäin tunteellinen ja surullinen vierailu, mutta ehdoton.

Se oli vaikuttava kokemus. Kuljetus hyvin järjestetty ja myös opas puhui hyvää englantia. Itse koimme Birkenaun mielenkiintoisemmaksi, itse Auschwitzissa kasarmi oli pääosin perustettu museoksi ja osa huoneista oli suljettuna koronaviruksen vuoksi. Muuten se oli silti kokemus, jota emme unohda…

Opasmme Natalia oli hämmästyttävä. Hän puhui niin suurella tiedolla ja intohimolla, että hän todella antoi meille mahdollisuuden saada parasta irti tästä matkasta. Todella unohtumaton päivä. Matkaisäntämme oli myös loistava. Noudettiin ajoissa ja säilytettiin meillä koko ajan. Erittäin tehokas.

Everything was very well organized, we didn’t have to line up to get in and we stuck to a schedule. Our guide spoke good English and I liked the fact that our group was quite small.