Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Pääsylippu

Krakovasta: Lippu Auschwitz-Birkenaulle kuljetuksella - ei palauteta

Krakovasta: Lippu Auschwitz-Birkenaulle kuljetuksella - ei palauteta

alkaen 18,58 € per henkilö

Tutki itse Auschwitz-Birkenaun museota ja muistomerkkiä. Kunnioita entisten keskitysleirien uhreja ja hyödynnä hotellin nouto- ja edestakaisia kuljetuksia Krakovasta.

Tietoa tästä lipusta

Peruutuskäytäntö
Tätä aktiviteettia ei hyvitetä
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Kestovaihtoehdot: 7 - 8 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Passi tai henkilökortti
 • Mukavat jalkineet
 • Säänmukainen vaatetus

Ei sallittu

 • Matkatavarat tai suuret laukut
 • Hihaton paita

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Ole valmis käymään läpi turvatarkastuksen päästäksesi Auschwitz-Birkenaun.
Kohokohdat
 • Nauti edestakaisesta kuljetuksesta Auschwitz-Birkenaun museoon ja muistomerkille
 • Tutustu entisiin keskitysleireihin omaan tahtiisi itseopastetulla kiertueella
 • Katsele alkuperäisiä rakennuksia ja jäljessä olevia ahdistavia henkilökohtaisia esineitä
 • Muistele leirin uhreja ja kuule selviytymisen tarinoita
 • Hyödynnä Krakovan hotellisi noutopalvelun mukavuutta
Koko kuvaus
Käy Auschwitz-Birkenaun museossa ja muistomerkissä ja kävele omaan tahtiisi itseohjatulla kiertueella. Nauti etukäteen varatun sisäänpääsylipun ja hotellin nouto- ja edestakaisen kuljetuksen mukavuudesta Krakovasta. Nouto hotelliltasi ja matkustaminen Auschwitz I -museoon. Hanki pääsylippusi ja aloita tutkia natsileirin kasarmien, vartiotornien ja krematorioiden jäännöksiä. Lue informaatiotaulut sivuston kautta ja opi täällä tehdyt hirvittävät natsirikokset ja kuule tarinoita vankien arjesta. Jatka Auschwitz-Birkenau II -muistomerkille. Todistajien kaasukammioita, ahdistuneita henkilökohtaisia esineitä ja rautateiden jäännöksiä, jotka kuljettivat vankeja leireihin. Muistele leirin uhreja ja löydä selviytymistarinoita muistomerkiltä. Jälkeenpäin tapaat kiertueryhmän kuljetettavaksi takaisin majoituspaikkaasi Krakovaan.
Sisältää
 • Auschwitz II-Birkenau käynti
 • Auschwitz I käynti
 • Auschwitzin pääsisäänkäynti käynti
 • Nouto ja kuljetus aktiviteetin aikana: Auto, bussi, pakettiauto
 • Paluukuljetus: Auto, bussi, pakettiauto

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Tapaamispaikka

  Tapaaminen bussipysäkillä, joka sijaitsee Kiss and Ride -bussipysäkillä (K+R) Mercure-hotellia vastapäätä.

  Avaa Google Maps ⟶
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4,4 /5

  perustuen 3106 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Opas
   4,5/5
  • Kuljetus
   4,5/5
  • Hinta-laatusuhde
   4,4/5
  • Turvallisuus
   4,6/5

  Järjestys:

  Matkustajatyyppi:

  Tähtiarvosana:

  Koska Auschwitzin tarina on niin ahdistava ja surullinen, päätin valita kierroksen, jossa saan kävellä paikasta toiseen omaa tahtia. Kaikille osallistujille annettiin matkan alussa pieni opaskirja, joten täysin ilman selostusta ei tälläkään kierroksella tarvinnut kulkea. Pysähdyimme molemmissa kohteissa, Auschwitz II:ssä ja I:ssä noin kaksi tuntia, mikä riitti hyvin matkanvetäjän suositusten näkemiseen. Vetäjä oli oikein mukava ja selitti bussimatkojen aikana tietoa matkakohteistamme. Auschwitch I:n ei saanut ottaa mukaan 20×30cm isompaa laukkua, mikä tuli minulle pienenä yllätyksenä. Sisälle piti myös hakea erikseen liput, joiden lunastamiseen tarvittiin kuvallinen henkilötodistus (lippujen hinta kuului kierroksen hintaan). Suosittelen kierrosta kaikille peruskoulun käyneille, sillä perheen pienimmät eivät vielä ymmärrä paikan historiaa ja hirveyksiä, jota siellä on tehty. "Those who cannot remember the past are condemned to repeat it" -George Santayana

  Lue lisää

  22. joulukuuta 2019

  Meille tuli vuorokautta aikaisemmin vahvistus, mistä lähdemme. Lähtöaikataulu viivästyi n. 20 minuuttia, kun odottelimme osallistujia, jotka tulivat myöhässä. Matkassa meni n. 1h 20 min/suunta. Aikaa oli varattu molempiin leireihin 2h, mikä oli mielestäni hyvä aika. Saimme opaskirjaset, joiden perusteella oli helppo suunnistaa. Ei jouduttu jonottamaan pitkiä aikoja. Auschwitz I oli turvatarkastus, mikä meni nopeasti. Lisäksi kannattaa muistaa ottaa henkkarit mukaan. Molempiin leireihin kannattaa ottaa vesipullot mukaan. Jätettiin isompia tavaroita linja-autoon siksi aikaa, kun kiersimme keskitysleirejä. Unohtumaton paikka, paljon kävelemistä. Oltiin hyvin tyytyväisiä oppaaseen ja matkan järjestämiseen.

  Lue lisää

  18. syyskuuta 2019

  Hyvin toimi varaus ja oppaalta tuli vielä sähköpostia illalla ennen aamun lähtöä. Sähköposti olisi voinut tulla jo aiemmin, koska se tuli n. klo 22, kun aamulla lähtö oli klo 6, joten näin viestin vasta aamulla. Autoon voi jättää ylimääräisiä tavaroita vierailun ajaksi, koska alueelle saa viedä vain tietyn kokoisen, aika pienen laukun. Alueelle voi ottaa mukaan esim. juomista ja wc-tiloja löytyy. Mahdollisuus on myös ostaa syömistä ja juomista kohteista. Opas ehti aloittaa jo asioiden läpikäymisen, vaikka me emme olleet vielä paikalla, mutta se ei onneksi haitannut vierailua. Saimme suomenkieliset opaskirjaset mukaan ja niiden avulla oli oikein kätevää kiertää itsenäisesti alueet.

  Lue lisää

  28. heinäkuuta 2019

  Tuotteen tunnus: 397468

  VA ID: 397468