Suosittelemamme elämykset kaupungissa Avignon

Nizza: Päiväkierros laventelipelloille & Verdonin rotkolle

1. Nizza: Päiväkierros laventelipelloille & Verdonin rotkolle

Tutustu Ranskan kauneimpiin maisemiin kokopäiväretkellä Castellaneen, Moustiers-Sainte-Marieen ja Verdon Gvuoreen Nizzasta lähtevällä retkellä. Näe ikoniset laventelipellot ja tutustu oppaaltasi näihin viehättäviin paikkoihin. Nouto hotelliltasi tai kotiosoitteestasi Nizzassa. Lähde kuljettajasi kanssa maaseutukohteesi kukkuloille.Hyvinvointikohteesi kukkuloille.Hyvinvointikohteesi kukkuloille. Ylität "suden rotkon", jossa on 40 metriä korkea vesiputous, ennen kuin pysähdyt Castellaneen. Kun matkustat Verdon-jokea (joka on saanut nimensä hämmästyttävän turkoosin vihreän värinsä vuoksi) pitkin, nauti upeista näkymistä 700 metriä syvään kanjoniin. Sitten siirry Moustiers-Sainte-Marien kylään, joka sijaitsee kalliojyrkänteen alla ja jota ympäröivät vuoret joka puolelta. Se tunnetaan rikkaasta keramiikkakäsityön historiastaan, ja sinulla on täällä vapaata aikaa tutustua Moustiersiin kaikessa rauhassa. Tutustu saviesineisiin kaupoissa ja osta matkamuistoja ennen lounasta yhdessä terassikahviloista. Valokuvaa maailmankuuluja laventelilautasia tai nauti St Croix'n järvestä, joka on kirkasvetinen keinotekoinen aarreaitta ja yksi Provencen kauneimmista järvistä. Hämmästele sitten loputtomia laventelipeltoja Alppien juurella ja pysähdy ottamaan ainutlaatuisia ja ikimuistoisia kuvia tästä vaikuttavasta taustasta. Pysähdy samalla haistelemaan ympäröivää kevyttä ja lumoavaa laventelin tuoksua. Retkestä nautittuasi palaat ajoneuvoosi, josta sinut ajetaan takaisin lähtöpaikkaasi Nizzaan.Hyvinvointimatkasta nautittuasi voit palata ajoneuvoosi. Nb: Laventelin sesonki kestää noin kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin.

Pont du Gard Skip the Line Pääsylippu

2. Pont du Gard Skip the Line Pääsylippu

Käy Pont du Gardissa, joka on yksi maailman parhaiten säilyneistä roomalaisen kekseliäisyyden esimerkeistä. Sen ristiriitainen historia on myös inspiroinut lukuisia taiteilijoita. Roomalaisen akveduktin 2 000 vuotta vanha osa toimitti aikoinaan vettä Nîmesiin. Unescon vuonna 1985 maailmanperintökohteeksi luetteloima, paljon kuvattu silta on maailmanperintökohde. Montpellierin, Marseillen ja Avignonin välissä sijaitseva kohde on Provencen ja Etelä-Ranskan todellinen maamerkki. Pääset lipulla sisään sillan ensimmäiselle tasolle, museoon ja elokuvaan, jossa voit tutustua tarkemmin erityisesti lapsille suunnitellun Ludo-alueen historiaan, ulkoilmakävelyyn Mémoires de Garrigue ja vaihtuviin näyttelyihin. Sukella 1. lokakuuta 2023 asti maailmaan, jossa läpinäkyvä kohtaa konkreettisen, tilapäisnäyttelyssä Light as Space! Tutustu taiteilija Yasuhiro Chidan kiehtoviin teoksiin. Tutustu tämän tunnetun japanilaisen taiteilijan kiehtovaan maailmaan ainutlaatuisen immersiivisen kokemuksen avulla. Taiteilija on luonut maailmankaikkeuden, jossa illuusio ja todellisuus yhdistyvät, ja kutsuu yleisön vuorovaikutukseen hänen lumoavien ja kiehtovien installaatioidensa kanssa.

Avignonista: Puolen päivän Great Vineyards Tour

3. Avignonista: Puolen päivän Great Vineyards Tour

Tutustu 3 Grand Crusin viinimaahan tällä 5 tunnin opastetulla kierroksella Côtes du Rhônessa. Tämän tunnetun viinialueen kohokohtia ovat Gigondas, Seguret ja Châteauneuf-du-Pape, joiden viinit ovat Appellation d'Origine Contrôlée (AOC) -sertifioituja. Kierroksen aikana sinulla on mahdollisuus ihailla viinitarhojen kauneutta ja pieniä alueellisia kyliä, joita hallitsevat kellotornit. Olet Dentelles de Montmirailin juurella, ja tässä kauniissa maisemassa opit viinin tuotannosta ja rypälelajikkeista. Lisäksi sinulla on mahdollisuus maistaa hienoja viinejä viiniasiantuntijan kanssa. Asiantuntijan asiantuntemus auttaa tekemään maisteluistunnostasi ainutlaatuisen ja ikimuistoisen kokemuksen.

Avignonista: Iltapäivän viinikierros Châteauneuf du Pape:ssa

4. Avignonista: Iltapäivän viinikierros Châteauneuf du Pape:ssa

Provence sijaitsee idässä Alppien ja lännessä Rhone-joen välissä, ja se on luonnon ja ihmisen tekemien ihmeiden rikas kudos. Tällä Avignonista lähtevällä kiertomatkalla nautit matkasta Châteauneuf-du-Papen kuuluisille viinitarhoille. Pysähdy sen linnan raunioille, jonka rakensivat entiset paavit, jotka siirsivät paaviuden Avignoniin 1300-luvulla ja käyttivät sitä kesäasuntonaan. Aja sitten Châteauneuf-du-Papen, yhden maailman suosituimmista viineistä, viinitarhoille. Tutustu eri rypälelajikkeisiin, kuten Grenacheen, Syrahiin ja Mourvedreen, joista saadaan selvästi hedelmäisiä ja mausteisia viinejä. 13 rypälelajiketta yhdistettynä erilaisiin maaperäolosuhteisiin luovat laajan paletin monimutkaisia punaviinejä ja tyylikkäitä valkoviinejä. Nauti kahdesta viininmaistiaisesta kahdessa kylän lukuisista kellareista ennen paluuta Avignoniin.

Avignonista: kokopäiväretki Provencen parhaimmistoa - Provence Tour

5. Avignonista: kokopäiväretki Provencen parhaimmistoa - Provence Tour

Löydä Provencen henkeäsalpaava kauneus tällä opastetulla koko päivän kiertueella Avignonista. Nauti Fontaine de Vauclusen kaupungista ja pysähdy laventelipelloilla katsomaan valokuvia. Lähde kävelylle St-Rémy-de-Provenceen ja ihaile näkymiä Pont du Gardista. Nouda tapaamispaikasta Avignonissa ja nouse mukavaan ja ilmastoituun pakettiautoon matkaaksesi luonnonkauniille Fontaine de Vaucluseen. Nauti rentouttavasta tunnelmasta tässä kaupungissa, joka on lähteen vieressä Vaucluse-vuorten juurella. Ihaile Provencen maisemia Luberonissa ja pääse valokuvapysähdykselle laventelipelloilla kesällä (15.6.-31.7.). Siirry Gordesiin, joka on listattu "yhdeksi Ranskan kauneimmista kylistä". Kävele Roussillonin punaisilla kaduilla ja ihaile panoraamanäkymiä Alpillesiin Baux-de-Provencessa. Kävele kauniissa St-Rémy-de-Provencen kaupungissa. Pysähdy muinaisessa roomalaisessa akveduktissa Pont du Gardissa ennen kuin palaat kohtaamispaikkaasi.

Nizzasta: Verdon Gorge koko päivän kiertue

6. Nizzasta: Verdon Gorge koko päivän kiertue

Aloita koko päivän jaettu ryhmä- tai yksityinen kiertue noutolla majoituksestasi Nizzassa ja ihailla kuuluisaa Promenade des Anglais -kadua lähdettäessä kaupungista. Matkusta oppaasi kanssa ensin Castellaneen, joka on pohjimmiltaan ranskalainen kulttuurikylä kuuluisan Verdon-rotkon portilla, ja joka luokitellaan "merkkikaupungiksi". Käy sen muinaisilla valleilla ja kolmella luettelossa olevalla muistomerkillä, mukaan lukien Pyhän Victorin kirkko, Kellotorni ja Viisikulmainen torni. Jatka viehättävään Moustiers-Sainte-Marien kylään, joka on yksi Ranskan kauneimmista kylistä ja osa ilmiömäistä Verdonin luonnonpuistoa. Täältä muista napsauttaa kuvia idyllisestä Provence-asetuksesta, jossa on laventelikenttiä, panoraamanäkymät ympäröiville kallioisille vuorille ja Sainte-Croix -järven, Ranskan kolmanneksi suurimman järven, siniset vedet. Palaa lopuksi Nizzan majoitukseen koko päivän ikimuistoisen nähtävyyksien jälkeen.

Avignonista: Koko Provence yhdessä päivässä

7. Avignonista: Koko Provence yhdessä päivässä

Uppoudu Provencen viehättävään alueeseen kattavalla päiväretkellä, joka lähtee Avignonista. Tutustu kaikkiin paikallisiin kohokohtiin, kuten kukkulan laella sijaitseviin kyliin, joissa on värikkäitä koteja, historiallisiin muistomerkkeihin ja dramaattisiin vuoristomaisemiin. Aloita matkasi vierailemalla Roussillonin kylässä ja sen värikkäissä taloissa. Tartu torstaisin tilaisuuteen ja tutustu paikallisiin markkinoihin. Nauti valokuvauspysähdyksestä Gordesin viehättävässä kylässä ja aja sitten Fontaine de Vaucluseen. Kävele ylös luolalle, josta Sorgues-joki virtaa. Pysähdy viehättävässä Saint-Rémy de Provencen kaupungissa tutustuaksesi sen keskustaan. Les Baux de Provencessa sinulla on vapaata aikaa tutustua keskiaikaiseen linnoitukseen, joka sijaitsee Alpillesin alueella kallion laella. Jatka Pont du Gardiin ja vieraile roomalaisen ajan parhaiten säilyneessä akveduktissa. Tämä kokopäiväretki palaa Avignoniin keskellä päivää.

Aix-en-Provencesta: Valensole

8. Aix-en-Provencesta: Valensole

Aja Durance-joen laakson läpi ja tutustu lavandin viljelyyn erikoistuneeseen Valensolen ylätasankoon, jossa pienet tiet kiemurtelevat kukkapeltojen halki. Monet pysähdykset sisältyvät kukkivien peltojen äärellä. Pysähdy viljelijän/tuottajan luona, jossa on laventelin ja lavandin eteerisiä öljyjä, oliiviöljyä ja laventelihunajaa. Pysähdy Moustiers-Sainte-Marien kylässä, joka on kuuluisa saviastioiden työpajoista (vapaa aika vierailuun ja lounas ei sisälly hintaan). Jatka iltapäivällä Verdon-joen kanjonin henkeäsalpaavaan avautumiseen. Pysähdy laventelipelloille valokuvaa varten. Vapaa-aikaa Sainte Croix du Verdonin viehättävässä kylässä Sainte Croix -järven rannalla ja mahdollisesti uida tai ottaa aurinkoa ennen paluuta Aix-en-Provenceen.

Avignonista: Luberonin parhaat puolet iltapäivällä

9. Avignonista: Luberonin parhaat puolet iltapäivällä

Vietä iltapäivä tutustuen Luberonin alueen viehättävimpiin kyliin. Lähde Avignonista ilmastoidulla minibussilla ja tutustu oppaan johdolla Lacosten, Ménerbesin, Roussillonin ja Gordesin viehättäviin kyliin. Lähde Avignonissa sijaitsevasta kokoontumispaikasta Lacosten kylään, joka oli aikoinaan markiisi de Saden asuinpaikka, ja pysähdy valokuvausretkelle. Jatka sitten Ménerbesiin, joka tuli tunnetuksi Peter Maylen kirjasta Vuosi Provencessä. Nauti vapaa-ajasta tutustuaksesi kylään. Huhtikuun 1. päivästä alkaen vierailu Ménerbesin kylässä korvataan useilla valokuvauspysähdyksillä Luberonin maisemissa, jotka on nähtävä kiertomatkan aikana. Matkalla Roussilloniin käy katsomassa Pont Julienin roomalaista siltaa, joka on yksi Provencen lukuisista roomalaisista jäännöksistä. Saavu Roussilloniin ja ihaile, miten kylä on rakennettu okranvärisen kallion huipulle, sekä sen rakennusten okranvärisiä julkisivuja. Suuntaa seuraavaksi Gordesiin, joka on toinen kallion huipulle rakennettu kylä, ja tutustu sen linnoitukseen ja kirkkoon. Tutustu kylän tyypillisiin taloihin, jotka on rakennettu kalliosta, jonka päällä ne seisovat, ennen kuin palaat Avignoniin.

Aix-en-Provencesta: Aamukierros: Laventeli: Puolipäiväinen aamukierros

10. Aix-en-Provencesta: Aamukierros: Laventeli: Puolipäiväinen aamukierros

Lähde Aix-en-Provencesta ja aja kukkapeltojen halki kiemurtelevia maisemallisia teitä pitkin. Saavut Valensolen laajalle tasangolle, jonka 800 neliömetrin suuruinen tasanko on erikoistunut lavandin, hybridilaventelikasvin sekä viljan viljelyyn. Se on saanut lempinimen "alueen viljamakasiini". Teillä on monia valokuvauspysähdyksiä kukkivien laventelipeltojen luona ja voitte nauttia henkeäsalpaavista näkymistä ja tuoksuista. Pysähdy maanviljelijän/tuottajan luona ja opi kaikkea puhtaan laventelin ja lavandiinin viljelystä, tislauksesta ja ominaisuuksista. Sinulla on tilaisuus ostaa puhtaita laventeli- ja lavandiinieteerisiä öljyjä, oliiviöljyä ja laventelihunajaa suoraan heiltä.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Avignon

Kaikki aktiviteetit

66 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Immersiivisiä elämyksiä

Avignon: Koe enemmän

Näytä kaikki

Avignon: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Avignon?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Avignon ovat

Pont du Gard

Mitkä ovat parhaat edulliset kierrokset kohteessa Avignon?

Avignon: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Avignon? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Avignon : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 1 048 arvosteluun

Matka on hieman pitkä, mutta Iounes-opas on erittäin ystävällinen, tuntee reitin ja matkailukohteet sekä osaa tehdä matkasta kevyen ja miellyttävän. Erittäin kauniit näkymät sekä laaksoon että matkan varrella oleviin kyliin (Moustiers Saint Marie on uskomaton), joissa on hienoa vierailla. Kaiken kaikkiaan kokemus oli erittäin hyvä, suosittelen sen tekemistä.

Erittäin vaikuttava reissu, jonka aikana meillä oli paljon pysähdyksiä tarkkailemaan luontoa, eläimiä, kaupunkeja, kuvaamaan, ystävällistä tunnelmaa, kansainvälistä porukkaa. Oli mukava tavata ihmisiä muista maista. Hyvä ohje.

Se oli kaikki kaunista tiellä ja varsinkin näkymä! Kuljettaja oli myös erittäin mukava ja kertoi meille paljon alueesta

Aika järvellä oli mahtavaa. Opas oli ajoissa ja mukava. Kerro meille myös paljon vinkkejä!

Retki oli monipuolinen. Opas oli todella kohtelias, avulias ja asiantunteva.