Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Baden-Württemberg

Baden-Württemberg: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Baden-Württemberg parhaat nähtävyydet?

Baden-Württemberg: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Baden-Württemberg? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Baden-Württemberg : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 9 054 arvosteluun

Mitä voin sanoa, jos aiot tälle matkalle pyytää opas Paulia. Hänellä oli huomattava määrä tietoa ja intohimoa siihen, mitä hän tekee. Hän oli erittäin kohtelias, ystävällinen ja ammattimainen ja jopa lauloi muutaman kappaleen mikrofonin yli matkan varrella. Linna oli huomattavan hyvässä kunnossa ja linnan opas oli erittäin intohimoinen linnan ja sitä ympäröivien maiden historiasta ja kulttuurista. Rottenburg itse näytti ja tuntui joltain elokuvasta. Matkaoppaamme (Paul) toi käyttöön herkullisen ravintolan lounaaksi ja teimme miellyttävän kävelyn ympäri kaupunkia ja koimme siirtomaa-ajan juomassa olutta kaupungin keskustaaukiolla. Kaiken kaikkiaan tämä oli yksi parhaista kiertuekokemuksista, jolla olen koskaan ollut.

Oli erittäin hienoa, että ajoimme ajoissa matkaoppaamme herra Paul oli erittäin ystävällinen ja hänen kanssaan oli todella mukavaa, hienot päivät selittivät paljon, vaikka tein varauksen saksaksi ja se oli englanniksi, en löytänyt tuota ammattia yrityksestä, mutta Götze kiittää häntä Paul oli ammattimainen henkilö ja ponnisteli eivätkä vieraat puhuneet englantia selitti meille saksaksi Götze kiitos olimme onnekkaita hänen kanssaan bussi Fahra oli myös mukava Sheer kaikki oli hyvin meillä oli mukava päivä, mutta iso loop on Kiitos herra Paulille mukavasta päivästä hänen kanssaan, olisi todella hauskaa

Yksi parhaista ideoista Müncheniin mentäessä. Poikaystäväni ja minulla oli hämmästyttävä aika alusta loppuun. Paul oli oppaamme, eikä minulla ole sanoja kiittää häntä siitä, että hän teki päivästämme niin erityisen. Paul on ehdottoman ammattimainen, hänellä on paljon historiallista ja mielenkiintoista tietoa alueesta. Jos menet tekemään tämän kiertueen, varmista, että Paul on oppaasi, hän tekee eron.