Tekemistä kohteessa Baleaarit

Tämä espanjalainen saaristo tarjoaa upeita maisemia, arkkitehtuuria ja seikkailuja yllin kyllin.

Baleaarit: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Baleaarit parhaat nähtävyydet?

Kohteen Baleaarit parhaat nähtävyydet ovat:

Baleaarit: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Baleaarit? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Baleaarit : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 37 790 arvosteluun

Kokemukseni oli poissa maailmasta. En ole koskaan ennen ollut vedessä ja pelännyt sitä, ja kun tapasin Amazone-veneen henkilökunnan tällä matkalla ja puomilla, he olivat erittäin ystävällisiä ja kannustavia, ja nautin siitä paljon. Olin uimassa, snorklauksessa, melomassa kapteenin ja kaikkien jäsenten ansiosta.

Mieheni ja minä varasimme tämän viime hetken, ja se oli yksi kohokohdistamme Ibizalla. Kaikki henkilökunnan jäsenet olivat erittäin ystävällisiä ja hauskoja! Rakastin snorklausta, niin paljon kaloja snorklattavaksi. Auringonlasku oli aivan upea. Täytyy tehdä Ibizalla. Se on ikimuistoinen kokemus!

Super siisti reissu! Kauniit näkymät, mukava bbq ja erittäin ystävällinen miehistö. Uintipaikalla on 3 pysäkkiä, joissa voi myös kanootilla tai seisten meloa kerran. Kanootteja ei ole valtavasti, mutta jos kaikki jakavat, se toimii. Erittäin suositeltavaa!

Sataprosenttisesti suositeltavaa. Hyvä tiimi, joka vastaa katamaraanista ja hyvästä ruoasta. Vaihtaisin vain pysäkit niin, että ne olisivat kauniimmissa poukamissa.

WAU! Täysi vastine rahoille ja vielä enrmmänkin! Ehdottoman iso suositus