Tekemistä kohteessa
Baleaarit

Tämä espanjalainen saaristo tarjoaa upeita maisemia, arkkitehtuuria ja seikkailuja yllin kyllin.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Baleaarit: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Baleaarit parhaat nähtävyydet?

Kohteen Baleaarit parhaat nähtävyydet ovat:

Millä kohteen Baleaarit kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Baleaarit: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Baleaarit? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Baleaarit : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 19 731 arvosteluun

Se oli hauska päivä ja hyvä kokemus minulle ja lapsilleni (10 ja 11). Tämä on ensimmäinen kerta Ibizalla, joten se oli täydellinen tutkia mukavia paikkoja ja rantoja Ibizalla. Runsaasti ruokaa ja juomia sekä kaikki laitteet, jotka he tarjosivat meille nauttiaksemme vedessä. Otimme mukaan omat snorklausvälineet hygieniasyistä. Lapseni nauttivat uimisesta meressä niin paljon, kunnes poikani juuttui hyytelökalaan. Ole siis tietoinen siitä! Se oli hänelle erittäin tuskallista, mutta lopulta (parin tunnin kuluttua) kipu oli poissa. Auringonlaskun katselu oli päivän kohokohta. He veivät meidät parhaaseen paikkaan katsella auringonlaskua. Hyvä hinta, mukava kokemus.

Ehdottomasti pakko käydä, jos et ole koskaan käynyt Ibizalla. Tervetuliaisjuomista välipaloihin aluksella sekä miehistöstä ja risteilyn aikana saamista tiedoista on kokemus jatkaa. Paitsi jos aiot snorklata ensikertalaisena, tämä ei ehkä ole sinua varten, sillä sinun on mentävä veteen itse. Mutta kaiken kaikkiaan hieno meininki laivalla!

Se oli aivan mahtavaa, valitettavasti sää ei ollut niin mahtava, vaikka aurinkoinen tuuli teki kylmästä. Tiimi yritti saada kaikki veneen peitoilla pysymään lämpimänä, mikä oli hienoa. Vierailee ehdottomasti uudelleen!

Hyvät covid-toimenpiteet, koska ne ovat edelleen tiukkoja Mallorcalla. Ihana porukka ja hyvää ruokaa. Pari pysähdystä uimaan, joten mukava päivä. Vilkas vene, mutta tarpeeksi tilaa kaikille

You get so much for a very reasonable price that I have to recommend. Everything worked well and it was so beautiful. We got so many amazing memories!