Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Bali

Tässä paratiisissa yhdistyvät upeat maisemat, luonnon monimuotoisuus ja kiehtova arkkitehtuuri.

Parhaat aktiviteetit

Bali: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Bali parhaat nähtävyydet?

Kohteen Bali parhaat nähtävyydet ovat:

Bali: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Bali? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Bali : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 26 599 arvosteluun

Olimme onnekkaita näkemään päivällämme 4 säteilyä runsaan kalan lisäksi !!! Säteiden sijaintialueet voivat olla hiljaisia karkeita, joten jos sinulla on taipumus merivaurioon, on ehdottomasti syytä tuoda merirauhoituslääkkeitä. Henkilökunta on loistavaa, erittäin kokenut ja ystävällinen - heillä on upea ensiapukoulutus ja alueen tuntemus. Suosittelen ehdottomasti !!!!

Meitä nostettiin nopeasti, kaikki tehtiin helposti. Noudettuna hotellilta, C tarttui lauttaan, nousi toiselle puolelle ja vietiin määränpäähän. Näimme 2 manta-säteilyä 5 minuutin kuluessa manta-lahden saapumisesta. Palasi myös hotelliin helposti. Henkilökunta puhui englantia erittäin hyvin ja oli erittäin avulias ja kohtelias. Suosittelen

Erittäin mukava matka. Oppaat olivat erittäin mukavia, meillä oli mahdollisuus nähdä rausku, kilpikonna ja monia kauniita kaloja. Ateria oli myös erittäin hyvä, ja kajakkimatka lopussa erittäin mukava. Koko organisaatio oli täydellinen ja ryhmä ei ollut liian suuri. Minä suosittelen !

Tämä retki on vain tehtävä Ubudissa! Se oli poikkeuksellista, vaikka kiipeäminen vaatii hieman vaivaa, huipulle päässeessä näkymä on niin majesteettinen, että kaikki unohtuu! Auringonnousun katsominen livenä tulivuoren yläpuolella on aivan ihanaa! Suosittelen +++++++

Ehdottomasti Balin lomamme kohokohta. Kaunis auringonnousu, nautinnollinen ja toteutettavissa oleva kiipeily ja erittäin asiantunteva ja ystävällinen opas. 8 tuntia hauskaa pienellä rahalla, enemmän kuin suositeltavaa!