Tekemistä kohteessa
Bangkok

Thaimaan pääkaupunki on kuin villi tuk-tuk -matka vilkkailla markkinoilla, rauhallisilla temppeleillä ja kaupunkien toiminnalla.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Bangkok: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Bangkok parhaat nähtävyydet?

Bangkokin parhaat nähtävyydet ja aktiviteetit

Eloisan katuelämän lisäksi Thaimaan pääkaupungissa on rauhallisia temppeleitä, palatseja ja puutarhoja. Tässä vinkit, joiden avulla voit tutustua Bangkokin parhaisiin nähtävyyksiin!

 • Kultainen Buddha

  1. Kultainen Buddha

  Bangkokin kiinalaisalueella sijaitseva jopa viiden tonnin painoinen Kultainen Buddha odottaa vierailijoita Wat Traimitin temppelissä.

 • Wat Arun

  2. Wat Arun

  Wat Arun on tunnettu buddhalaistemppeli, joka on saanut nimensä hindujumala Arunalta. Varhain temppelille saapuvat voivat nähdä, kuinka auringonnousun säteet muodostavat temppelin ympärille upean sädekehän!

 • Wat Pho

  3. Wat Pho

  Saatat tunnistaa temppelin makaava buddha -patsaan. Alun perin Wat Pho oli Thaimaan ensimmäinen julkinen yliopisto sekä paikka, jossa thaihieronta keksittiin!

 • Wat Phra Kaew

  4. Wat Phra Kaew

  Bangkokin temppelikierroksesi huipennus on Smaragdibuddhan temppeli. Vain kuningas saa koskea patsaaseen!

 • Suuri palatsi

  5. Suuri palatsi

  Suuren palatsin valtava koko ja kuninkaallisuus tekee siitä yhden Bangkokin suosituimmista nähtävyyksistä. Wat Phra Kaew sijaitsee palatsin muurien sisällä.

 • 6. Siam Park City

  Tarvitsetko vaihtelua nähtävyyksiin? Hemmottele sisäistä lastasi (tai oikeita lapsiasi) käymällä joka päivä avoinna olevassa Siam Park Cityssä, joka on kaupungin paras huvi- ja vesipuisto!

 • Jim Thompsonin talo

  7. Jim Thompsonin talo

  Tämä talomuseo sisältää silkkikauppias Jim Thompsonin mielenkiintoisia thaiesineitä. Jim Thompsonin talon kierrokset ovat edullisia ja niitä järjestetään usein!

Suunnittele vierailusi

 • Paras aika vierailulle

  Bangkokissa kannattaa vierailla marraskuun ja tammikuun välisenä aikana, jota paikalliset kutsuvat viileäksi jaksoksi. Sää on silti kostea ja lämmin, mutta voit olla hikoilematta vaatteesi läpimäriksi - ainakin melkein!

 • Suositeltu matkan kesto

  Bangkokissa kannattaa viipyä ainakin kolme yötä, mutta mielellään viikko. Pidemmällä matkalla voit tutustua Thaimaahan laajemmin!

 • Majoitusvinkit

  Majoitusalue kannattaa valita mielenkiinnon kohteittesi mukaan. Lyhyellä matkalla kannattaa majoittua Rattanakosinissa, eli vanhassa Bangkokissa, jossa suurin osa kaupungin historiallisista nähtävyyksistä sijaitsee. Sukhumvit on eloisa alue, joka on kaupungin turismin keskus. Silomin finanssialue muuttuu yöllä Bangkokin bilealueeksi. Mikäli haluat hiljaisempaan paikkaan, varaa hotelli Banglamphun alueelta.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Thai
 • Rahayksikkö
  Thaimaan baht (฿)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+07:00)
 • Maakoodi
  +66
 • Paras aika vierailla
  Lämpötila parhaimmillaan marraskuusta tammikuuhun.

Bangkok: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Bangkok? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Bangkok : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 13 802 arvosteluun

Se oli täydellinen matka, oppaani herra phayungsin 'Sam' oli aivan ihana ystävällinen ja avulias ja hyvin perillä sillasta ja sen historiasta, hän vastasi kaikkiin kysymyksiini ja jopa ajatteli minulle asioita, joita en koskaan edes tiennyt, että kuljettaja MrDenchai oli ammattimainen ja luotettava ja teki Tunnen oloni turvalliseksi ja mukavaksi istuessani auton takaosassa, suosittelin tätä matkaa, jos pidät historiasta, erityisesti ww2:sta ja sillasta, erittäin hyvää vastinetta rahalle ja lounas oli herkullista upeilla näkymillä joelle ja rautatietiehen, erittäin onnellinen päiväretken kanssa

Erittäin mukava kokemus. Meidät haettiin Bangkokista ja tuotiin takaisin sinne kokemuksen lopussa. Ryhmään kuului vain 10 henkilöä. Tällä retkellä voit nauttia hyvästä huumorista ja kiivien asiantuntemuksesta Ayutthayalla. Ymmärsimme helposti ja pidimme tästä legendaarisesta kaupungista sen selitysten ansiosta. Kiwi otti myös hienoja kuvia ja videoita meille vaimoni kanssa. Lopulta meidät kutsuttiin jakamaan lounas paikallisessa ravintolassa, joka oli erittäin hyvä. Tällä retkellä saimme nähdä kauneimmat ja tärkeimmät temppelit, säästää aikaa ja olla hyvien ihmisten seurassa. Suosittelen lämpimästi !

Kaikin puolin onnistunut matka! Nouto toimi moitteettomasti, meidät näytettiin ammattimaisesti pienessä (ja erittäin mukavassa) ryhmässä ja Ayutthaya on ehdottomasti sen arvoinen. Asettelu oli myös loistava, ruoka erinomaista ja kaiken kaikkiaan aivan loistava päivä! Mielellään taas

Gezimiz güzel geçti.Rehberimiz ilgili,bilgili ve yardım sever.Sadece yemek yeri seçimi çok kötü ve otelden alma var ama bırakma yok buda sorun. Geneli iyi ama yemek yeri seçimi kesinlikle yanlış çok pis bir yer kanalizasyon kokusu ağır yemekler kötü

Kiwi teki hienon kiertueen ja vastasi erittäin joustavasti pyyntöihimme. Näin toivot! Ruoka oli myös hienoa.