Tekemistä kohteessa
Bangkok

Thaimaan pääkaupunki on kuin villi tuk-tuk -matka vilkkailla markkinoilla, rauhallisilla temppeleillä ja kaupunkien toiminnalla.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Bangkok: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Bangkok? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Bangkok : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 13 802 arvosteluun

Erittäin mukava kokemus. Meidät haettiin Bangkokista ja tuotiin takaisin sinne kokemuksen lopussa. Ryhmään kuului vain 10 henkilöä. Tällä retkellä voit nauttia hyvästä huumorista ja kiivien asiantuntemuksesta Ayutthayalla. Ymmärsimme helposti ja pidimme tästä legendaarisesta kaupungista sen selitysten ansiosta. Kiwi otti myös hienoja kuvia ja videoita meille vaimoni kanssa. Lopulta meidät kutsuttiin jakamaan lounas paikallisessa ravintolassa, joka oli erittäin hyvä. Tällä retkellä saimme nähdä kauneimmat ja tärkeimmät temppelit, säästää aikaa ja olla hyvien ihmisten seurassa. Suosittelen lämpimästi !

En voi suositella tätä kiertoajelua korkeammalle. Matkaoppaamme puhui erittäin vahvaa englantia ja jakoi mielenkiintoisia haittoja koko matkan ajan. Kiertue oli ajoituksen suhteen erittäin hyvin järjestetty ja kuljetusauto oli erittäin mukava. Itse nähtävyydet olivat uskomattomia ja hinta oli kohtuullinen. Tämä ei todellakaan ole kiertomatka, jota kannattaa jättää väliin, vaikka se alkaisi hyvin varhain!

Kaikin puolin onnistunut matka! Nouto toimi moitteettomasti, meidät näytettiin ammattimaisesti pienessä (ja erittäin mukavassa) ryhmässä ja Ayutthaya on ehdottomasti sen arvoinen. Asettelu oli myös loistava, ruoka erinomaista ja kaiken kaikkiaan aivan loistava päivä! Mielellään taas

Gezimiz güzel geçti.Rehberimiz ilgili,bilgili ve yardım sever.Sadece yemek yeri seçimi çok kötü ve otelden alma var ama bırakma yok buda sorun. Geneli iyi ama yemek yeri seçimi kesinlikle yanlış çok pis bir yer kanalizasyon kokusu ağır yemekler kötü

Kiwi teki hienon kiertueen ja vastasi erittäin joustavasti pyyntöihimme. Näin toivot! Ruoka oli myös hienoa.