Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Bangkok

Thaimaan pääkaupunki on kuin villi tuk-tuk -matka vilkkailla markkinoilla, rauhallisilla temppeleillä ja kaupunkien toiminnalla.

Aktiviteetit saatavilla

  • Buddhalaistemppeli ja -palatsit
  • Thaimaalainen katuruoka, ruoanlaitto ja muuta
  • Norsut, kansallispuistot ja muut
  • Thaimaan kelluvat markkinat
  • Tutustu Bangkokiin
223 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/14

Bangkok: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Bangkok parhaat nähtävyydet?

Kohteen Bangkok parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Bangkok?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Bangkok ovat

Ayutthaya

Bangkok: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Bangkok? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Bangkok : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 19 024 arvosteluun

Hieno kiertue, kaikki meni loistavasti. Meidät noutettiin hotellilta ajoissa ja meillä oli 2 upeaa opasta pienessä bussissa. Lyhyt junamatka torille oli erityinen kokemus. Nautimme myös todella venematkasta kelluvilla markkinoilla. Voimme suositella tätä kiertuetta kaikille, joilla on vähän enemmän aikaa Bangkokissa. Valitettavasti vain 3 tähteä kuljetuksesta. Bussi oli yksinkertaisesti liian pieni pitemmille ihmisille (185).

Kaikki on mennyt erittäin hyvin. Opas, joka oli aina hyvin tietoinen ryhmästä, on selittänyt kaiken, mitä aiomme tehdä. Olemme menneet junalla markkinoille, mitä emme odottaneet. Sitten menimme kelluville markkinoille ja teimme myös venematkan. Hän vei koko ryhmän syömään kelluvien markkinoiden kioskille, jossa ruoka oli hyvää ja halpaa. Kaikki siis hienoa!

Oli erinomainen kokemus, oppaamme "Lucky" oli erittäin mukava nainen ja hauska.. hän oli vuorovaikutuksessa kaikkien kanssa ja piti meidät viihdytteenä koko matkan ajan. Suosittelen lämpimästi tätä matkaa. Huomautus säilytettäväksi. On vain ollut kovaa ja kelluvat markkinat olivat tavallista pienemmät, mutta nautimme silti markkinakokemuksesta.

Opas Victor oli informatiivinen ja organisoitu. Bangkokin liikenne on aina haaste, mutta bussi oli mukava. Mahtavaa ajaa junalla ja nähdä markkinoiden toimintaa junan ympärillä. Kelluvat markkinat ovat myös pakollisia tekemistä kaikille ensimmäistä kertaa Thaimaassa vieraileville. Ryhmällämme oli hieno päivä.

Loistava keino välttää ne hirveät jonon pitkän lennon jälkeen!Suosittelen!!