Valitse päivämäärät

Barcelona-El Pratin lentoasema

18 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Barcelona-El Pratin lentoasema: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona-El Pratin lentoasema? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona-El Pratin lentoasema : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 12 430 arvosteluun

Erittäin hyvä kokemus, liput olivat hyviä, vain, että heidän täytyy painottaa paljon sitä, mitä heidän on vaihdettava, en tiennyt tätä ja minun piti maksaa Uberille erityisesti kuljettaakseen minut vaihtamaan lipun, heidän pitäisi antaa vähän eräänlainen ratkaisu tähän, paitsi että, kaikki hyvä!

Erittäin käytännöllinen, mutta ajattelimme, että meidän piti mennä metron sisäänkäynnille saadaksemme lippumme. Emme olleet nähneet lentokentän matkailutoimistoa. Lisäksi yksikään lentoaseman henkilökunnan jäsen ei voinut ilmoittaa meille. Kävimme tiedotustoimistosta toimistoon.

Erittäin suositeltavaa ostaa Hola Barcelona -kortti. Se on paljon helpompaa ja halvempaa kuin ostaa lippu joka kerta, kun astut joukkoliikenteeseen.Vuucherin voi helposti vaihtaa kortiksi lentokentällä: vain huolehdi aukioloajoista. Nauti Barcelonassa oleskelusta!

BCN Hola Card -kortilla voit poistua El Prat T1 -lentokentältä ja saapua keskustaan metrolla, joka kulkee joka päivä ja myös köysirata Paral-lelin pysäkiltä Telefericille (ei sisälly HBC:hen) ja lentää. Montjuicin yli.

Helppoa liikkumista kun ei tarvitse ostella lippuja joka kulmalla