Tekemistä kohteessa

Barcelona

Vaikuttava arkkitehtuuri, värikkäät torit ja maistuvat tapakset odottavat sinua Katalonian pääkaupungissa.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Kymmenen Barcelonan huippunähtävyyttä

Huipputason jalkapallojoukkue, upeat rannat, herkullisia tapaksia ja ainutlaatuista arkkitehtuuria. Barcelona on Espanjan Katalonian alueen pääkaupunki, jossa riittää loputtomasti nähtävää ja koettavaa. Tässä kymmenen nähtävyyttä, jotka kannattaa ottaa osaksi Barcelonan matkasuunnitelmaa

 • Sagrada Familia

  1. Sagrada Familia

  Barcelonan matkasi on täydellinen vasta, kun olet vieraillut Sagrada Familiassa. Paavi Benedict XVI julisti vuonna 2010 tämän katalaaniarkkitehti Antoni Gaudín suunnittelema ainutlaatuisen rakennuksen kirkoksi.

 • Passeig de Gràcia

  2. Passeig de Gràcia

  Plaça Cataluynan pohjoispuolella sijaitseva Passeig de Gràcia on kaupungin upein katu. Kadulla kävellessään kannattaa pitää katse ylhäällä, jotta näkee kaikki sen upeat arkkitehtoniset kohteet.

 • Camp Nou

  3. Camp Nou

  Jalkapallofanien kannattaa suunnata Camp Noulle. Tämä yli 99 000-paikkainen stadion on Espanjan suurin ja se on ollut FC Barcelonan kotistadion vuodesta 1957 saakka.

 • Casa Milà (La Pedrera)

  4. Casa Milà (La Pedrera)

  Gaudín kunnianhimoinen Casa Milà tunnetaan lempinimellä kivilouhos. Se on yksi 1900-luvun katalaanimodernismin kuuluisimmista rakennuksista.

 • Casa Batlló

  5. Casa Batlló

  Gaudí teki tämän asuinrakennuksen tekstiilipohatta Josep Batllólle vuosien 1902-1906 aikana. Käy kierroksella Casa Batllóssa nähdäksesi esimerkin Gaudín upeista yksityiskohdista.

 • Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC)

  6. Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC)

  Katalonian kansallinen visuaalisen taiteen museo sijaitsee kuninkaallisessa Palau Nacionalissa, Montjuïc-kukkulan huipulla. Taide-elämyksen jälkeen voit rentoutua puistossa ja ihailla upeita maisemia.

 • Barri Gòtic (goottilainen kortteli)

  7. Barri Gòtic (goottilainen kortteli)

  Barcelonan vanhan kaupungin ytimessä Ciutat Vella -alueella sijaitseva Barri Gòtic on täynnä romanttisia kujia, joiden varrella voi ottaa upeita valokuvia ja herkutella tapaksilla.

 • Montserrat-vuori

  8. Montserrat-vuori

  Lähde päiväretkelle Katalonian maaseudulle. Montserrat on Santa Maria de Montserrat -luostarista tunnettu vuori, joka sijaitsee tunnin junamatkan päässä Barcelonasta.

 • Plaça del Rei

  9. Plaça del Rei

  Kuninkaan aukiona](/placa-del-rei-l4327/) tunnettu 1300-luvulta peräisin oleva aukio sijaitsee Barri Gòticissa. Aukio ja siellä sijaitseva palatsi Palau Reial Major ovat osa Barcelonan keskiaikaista historiaa.

 • Museu d'Història de Barcelona (MUHBA)

  10. Museu d'Història de Barcelona (MUHBA)

  [Barcelonan historiallinen museo(/muhba-museo-de-historia-de-barcelona-l3044/) on omistettu kaupungin historialliselle perinnölle aina roomalaisraunioiden ajalta alkaen. Museo sijaitsee Plaça del Reillä.

Suunnittele vierailusi

 • Kuinka monta päivää Barcelonassa kannattaa viettää?

  Barcelonassa on lukemattoman paljon nähtävää ja koettavaa etenkin jos haluat tutustua kaupungin kuuluisaan yöelämään. Kolmessa päivässä ehdit nähdä Gaudín merkittävimmät luomukset sekä Picasso ja Miró -museot. Kaupungissa viihtyy helposti yli viikonkin. Lisäpäivinä voit rentoutua rannalla, vierailla läheisessä Sitgesin kylässä tai käydä ostoksilla goottilaisessa korttelissa.

 • Mikä on paras tapa liikkua paikasta toiseen Barcelonassa?

  Barcelonaan on helppo tutustua jalan. Voit kävellä saman iltapäivän aikana La Ramblalta rannalle ja takaisin goottilaiseen kortteliin. Kaupunki on melko tasainen, joten myös pyöräily on hyvä vaihtoehto. Joukkoliikenteellä matkustamisesta nauttivien kannattaa vierailla Tibidabossa, 1890-luvun huvipuistossa, jonka alueelta avautuu upeat näkymät koko kaupunkiin. Huvipuistolle pääsee metrolla, raitiovaunulla ja köysiradalla. Perillä voit hypätä maailmanpyörän kyytiin!

 • Mitkä kierrokset ovat hauskimpia?

  Barcelonassa on lukuisia kierroksia aina kuumailmapalloajeluista pyöräkierroksiin sekä kävelykierroksiin, joilla voi tutustua Gaudín parhaisiin teoksiin. Arkkitehtuuriin keskittyvillä kierroksilla opas kertoo sinulle mielenkiintoisia tarinoita kaupungin historiasta. Katsasta kaikki Barcelonan kierrokset täältä.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Katalaani ja espanja
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +34
 • Paras aika vierailla
  Barcelona on pohjimmiltaan rantakaupunki, joten se on eloisin kesäaikaan. Mikäli haluat nähdä Barcelonan parhaat puolet, suunnittele matkasi Sant Joan -festivaalin ajalle. Tätä tuliyön festivaalia juhlitaan aina 23. kesäkuuta, jolloin kaupungissa on kokkoja ja ihmiset juhlivat siellä aamunkoittoon saakka.

Barcelona: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 100 626 arvosteluun

Vieraillut joulukuussa 2019. Mikä hieno kokemus. Matkustin yksin yksin naisena, ja kaikki olivat erittäin ystävällisiä ja tunsin oloni turvalliseksi koko ajan. Minusta tuntui, että minulla oli paljon aikaa Andorrassa, jopa pysähdyimme leikkimään lumessa hetkeksi. Sinulla on aikaa ostoksille kaupungissa, mutta kun olet vain maassa yhden päivän, haluat mieluummin nähdä historialliset paikat, eikö !? Kävelin katsomaan kirkkoa ja sain paistetun leivonnaisen. Joki oli ihana. Myös pysähtyminen Ranskassa oli erittäin söpö. Meillä oli aikaa lounaalle, joka oli herkullista (voit valita mistä syödä). Ensimmäinen pysäkki Espanjassa oli myös ihana, meillä oli aikaa saada kuumaa suklaata, jos halusimme, ja meillä oli kävelykierros.

Tämä ei ole kiertue, vain ohituslinjan sisäänpääsylippu katedraaliin. Jos haluat kiivetä torneihin, sinun on varattava opastettu kierros joko suoraan katedraalin kautta tai kolmannen osapuolen ryhmän kautta. Koska katedraali on luonut äänioppaan sovelluksen, tarvitset vain sisäänpääsylipun, jonka tämän sivuston saaminen on erittäin helppoa.

Tämä kokemus oli hämmästyttävä! Arnau oli oppaamme ja hän teki uskomattoman työn. Hän oli erittäin avulias ja teki fantastista työtä selittäessään erilaisia nähtävyyksiä. Jos teet kiertueen, tee se hänen kanssaan!

Vierailin joulukuussa 2019. Matkustin yksin, viihdyin hyvin, meillä oli paljon vapaa -aikaa patikoidessamme ja tutustumalla luostariin. Kauniit näkymät.

Erinomainen tapa viettää päivä. Upea opas Gloriassa, joka tarjosi runsaasti tietoa eri paikoista ja minne mennä jne.