Barcelona
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Barcelona

Barcelona: Kaikki retket ja aktiviteetit

Barcelona: huippunähtävyydet

Kymmenen Barcelonan huippunähtävyyttä

Huipputason jalkapallojoukkue, upeat rannat, herkullisia tapaksia ja ainutlaatuista arkkitehtuuria. Barcelona on Espanjan Katalonian alueen pääkaupunki, jossa riittää loputtomasti nähtävää ja koettavaa. Tässä kymmenen nähtävyyttä, jotka kannattaa ottaa osaksi Barcelonan matkasuunnitelmaa

Sagrada Familia

Sagrada Familia

Barcelonan matkasi on täydellinen vasta, kun olet vieraillut Sagrada Familiassa. Paavi Benedict XVI julisti vuonna 2010 tämän katalaaniarkkitehti Antoni Gaudín suunnittelema ainutlaatuisen rakennuksen kirkoksi.

Passeig de Gràcia

Passeig de Gràcia

Plaça Cataluynan pohjoispuolella sijaitseva Passeig de Gràcia on kaupungin upein katu. Kadulla kävellessään kannattaa pitää katse ylhäällä, jotta näkee kaikki sen upeat arkkitehtoniset kohteet.

Camp Nou

Camp Nou

Jalkapallofanien kannattaa suunnata Camp Noulle. Tämä yli 99 000-paikkainen stadion on Espanjan suurin ja se on ollut FC Barcelonan kotistadion vuodesta 1957 saakka.

Casa Milà (La Pedrera)

Casa Milà (La Pedrera)

Gaudín kunnianhimoinen Casa Milà tunnetaan lempinimellä kivilouhos. Se on yksi 1900-luvun katalaanimodernismin kuuluisimmista rakennuksista.

Casa Batlló

Casa Batlló

Gaudí teki tämän asuinrakennuksen tekstiilipohatta Josep Batllólle vuosien 1902-1906 aikana. Käy kierroksella Casa Batllóssa nähdäksesi esimerkin Gaudín upeista yksityiskohdista.

Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC)

Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC)

Katalonian kansallinen visuaalisen taiteen museo sijaitsee kuninkaallisessa Palau Nacionalissa, Montjuïc-kukkulan huipulla. Taide-elämyksen jälkeen voit rentoutua puistossa ja ihailla upeita maisemia.

Barri Gòtic (goottilainen kortteli)

Barri Gòtic (goottilainen kortteli)

Barcelonan vanhan kaupungin ytimessä Ciutat Vella -alueella sijaitseva Barri Gòtic on täynnä romanttisia kujia, joiden varrella voi ottaa upeita valokuvia ja herkutella tapaksilla.

Montserrat-vuori

Montserrat-vuori

Lähde päiväretkelle Katalonian maaseudulle. Montserrat on Santa Maria de Montserrat -luostarista tunnettu vuori, joka sijaitsee tunnin junamatkan päässä Barcelonasta.

Plaça del Rei

Plaça del Rei

Kuninkaan aukiona](/placa-del-rei-l4327/) tunnettu 1300-luvulta peräisin oleva aukio sijaitsee Barri Gòticissa. Aukio ja siellä sijaitseva palatsi Palau Reial Major ovat osa Barcelonan keskiaikaista historiaa.

Museu d'Història de Barcelona (MUHBA)

Museu d'Història de Barcelona (MUHBA)

[Barcelonan historiallinen museo(/muhba-museo-de-historia-de-barcelona-l3044/) on omistettu kaupungin historialliselle perinnölle aina roomalaisraunioiden ajalta alkaen. Museo sijaitsee Plaça del Reillä.

Suunnittele käyntisi paikassa Barcelona

Kuinka monta päivää Barcelonassa kannattaa viettää?

Barcelonassa on lukemattoman paljon nähtävää ja koettavaa etenkin jos haluat tutustua kaupungin kuuluisaan yöelämään. Kolmessa päivässä ehdit nähdä Gaudín merkittävimmät luomukset sekä Picasso ja Miró -museot. Kaupungissa viihtyy helposti yli viikonkin. Lisäpäivinä voit rentoutua rannalla, vierailla läheisessä Sitgesin kylässä tai käydä ostoksilla goottilaisessa korttelissa.

Mikä on paras tapa liikkua paikasta toiseen Barcelonassa?

Barcelonaan on helppo tutustua jalan. Voit kävellä saman iltapäivän aikana La Ramblalta rannalle ja takaisin goottilaiseen kortteliin. Kaupunki on melko tasainen, joten myös pyöräily on hyvä vaihtoehto. Joukkoliikenteellä matkustamisesta nauttivien kannattaa vierailla Tibidabossa, 1890-luvun huvipuistossa, jonka alueelta avautuu upeat näkymät koko kaupunkiin. Huvipuistolle pääsee metrolla, raitiovaunulla ja köysiradalla. Perillä voit hypätä maailmanpyörän kyytiin!

Mitkä kierrokset ovat hauskimpia?

Barcelonassa on lukuisia kierroksia aina kuumailmapalloajeluista pyöräkierroksiin sekä kävelykierroksiin, joilla voi tutustua Gaudín parhaisiin teoksiin. Arkkitehtuuriin keskittyvillä kierroksilla opas kertoo sinulle mielenkiintoisia tarinoita kaupungin historiasta. Katsasta kaikki Barcelonan kierrokset täältä.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Katalaani ja espanja
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +34
 • Paras aika vierailla
  Barcelona on pohjimmiltaan rantakaupunki, joten se on eloisin kesäaikaan. Mikäli haluat nähdä Barcelonan parhaat puolet, suunnittele matkasi Sant Joan -festivaalin ajalle. Tätä tuliyön festivaalia juhlitaan aina 23. kesäkuuta, jolloin kaupungissa on kokkoja ja ihmiset juhlivat siellä aamunkoittoon saakka.

Tekemistä: Barcelona

Huippunähtävyydet kohteessa Barcelona

Kaupungit: Espanja

Barcelona: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Palvelu oli erinomaista lähtöpäivänä 6.4.

Paluumatka 6.4. hotellilta lentokentälle sujui hienosti. Sitä vastoin tulomatka 3.4. lentokentältä hotellille ei sujunut lainkaan. Lento oli 1,5 tuntia myöhässä eikä kuljettajaa löytynyt mistään. Lennon oikean saapumisajan olisi voinut tarkistaa helposti, koska tilatessani kuljetusta olin laittanut tilaukseen lennon numeron. Haluaisin siksi rahani takaisin ko. tilauksesta. Tilausnumero GYG32298369

Barcelonan lentoasema: Yksityiskuljetus Arvostelija: Marja, 07.04.2018

Erinomainen perehdytys Katalonian ruokakulttuuriin ja elämäntapaan

Meillä oli loistava opas, joka näytti mukavia keskenään erilaisia (Katalonia /Baski) tapaspaikkoja ja opetti meidät valitsemaan itsellemme mieluisimpia syötäviä. Lisäksi opas tuli. Kertoneeksi muutaman tunnin ajan erittäin kiinnostavaa tietoa Barcelonan taiteesta, arkkitehtuurista ja muusta kulttuurihistoriasta.

Barcelona: Gastronomit Tapas Tour Arvostelija: Ritva, 27.10.2018

Puisto oli hyvä, järjestäjästä olen toista mieltä.

Turhaan maksoin järjestäjäle, kun tapaamispaikka oli epämääräinen enkä löytänyt sitä, yht.nroon ei vastattu. Menimme keskenämme sisään ilman ohjausta. En tule käyttämään getyourguidea jatkossa. Myös se, pitääkö olla tulostettu kuitti, oli epämääräistä eikä mistään voi kysyä.

Barcelona: Güellin puiston pääsylippu Arvostelija: Petra, 05.06.2018

Erittäin hyvin ja edullisesti toimiva kulkuratkaisu jo lentokentältä.

Toisen matkailijan lippu lopetti toimintansa kesken reissun, mutta saatiin uusittua metroasemalla. "Help napin" kautta saatiin virkailija paikalle noin 5:ssä minuutissa, kun ensin kielimuuri oli ylitetty! Mobiili lipulle en nähnyt lukijaa metro asemilla??

Todella kaunis puisto varsinkin monumenttialueelta.

Lipun aika kannattaa miettiä tarkkaan.. Huonoa oli että paikalle yli tunnin myöhässä tuleet pääsivät edelleen sisään,mutta me emme päässeet puolta tuntia tai minuuttiakaan aikaisemmin kuin lipussa luki. Jonotus tapahtui kuumassa auringonpaahteessa.

Barcelona: Güellin puiston pääsylippu Arvostelija: Miia, 13.07.2018