Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Barcelona

Vaikuttava arkkitehtuuri, värikkäät torit ja maistuvat tapakset odottavat sinua Katalonian pääkaupungissa.

Aktiviteetit saatavilla

736 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/46

Barcelona: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Barcelona parhaat nähtävyydet?

Kohteen Barcelona parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Barcelona?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Barcelona ovat

Montserratin luostari

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Barcelona?

Barcelona: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 159 670 arvosteluun

Piti odottaa pitkä jono (johon et saa mennä ennen aikatauluasi, mutta jos olet myöhässä, voit mennä sisään), ja päärakennukseen mentäessä oli erittäin tungosta. Paikka oli mukava, mutta mielestäni järjestely voisi olla parempi. Audiokiertueen piti joutua toiseen jonoon, jota emme lopulta saaneet. Puutarha oli valtava, mutta ei niin upea. Suosittelen ehdottomasti golfkärryn vuokraamista!

Suosittelemme tätä kokemusta. Oppaat olivat hauskoja, asiantuntevia ja persoonallisia. En koskaan tuntenut kiirettä kummallakaan pysäkillä ja minulla oli runsaasti aikaa tutkia. Molemmat pysäkit olivat kauniita ja julkisesta liikenteestä pitämättömänä bussi oli erittäin mukava. Suosittelen kaikille Barcelonassa vieraileville!

Opas oli erinomainen. Tietoa tuli hyvin paljon ja helposti ymmärrettävästi. Erityisesti monet pienetkin yksityiskohdat käytiin läpi ja mikä oli niiden tarkoitus. Tämä oli muotoiltu hyväksi ja selkeäksi kokonaisuudeksi. Aikaa oli varattu riittävästi ja opaskierroksen jälkeen sai jäädä vapaasti vielä kiertelemään.

En todellakaan ole jalkapallofani, menin sinne ystäväni seuraksi ja se oli hienoa aikaa! Museo-osa on erittäin täydellinen FCB:n perustamisesta lähtien. Sitten vierailu stadionilla oli erittäin täynnä, stadion on valtava! Vierailu tiloissa, pukuhuoneissa, kulissien takana. Oikein mahtava!!!

Jos aikalippu ja kaikki toimi hyvin, emme tienneet vain, että suihkulähteet ja vaununäyttely ovat avoinna vain viikonloppuisin, mutta arkisin sama hinta. Älä pidä puutarhoja niin vaikuttavina, koska ne ovat vain suuria ja niissä on erittäin pitkät polut.