Tekemistä kohteessa Barcelona

Vaikuttava arkkitehtuuri, värikkäät torit ja maistuvat tapakset odottavat sinua Katalonian pääkaupungissa.

Barcelona: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Barcelona parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Barcelona?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Barcelona ovat

Sitges

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Barcelona?

Barcelona: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 145 504 arvosteluun

Arkkitehtuurin ihme!!! Ulkopuolelta, mutta melkein vielä enemmän sisältä, hämmästyttää arkkitehtonisten ja logististen mestariteosten vaikuttava valikoima. Jo nyt, neljä vuotta ennen rakennuksen valmistumista ja 100 vuotta Gaudin kuoleman jälkeen, meille maailman kaunein rakennus, jossa olemme koskaan vierailleet. Pakollinen kulttuurin ystäville. Jokainen sentti kannattaa käyttää täällä! Online-varaus, mukaan lukien ääniopas, toimi täydellisesti! Mielellään taas GetYourGuidessa. K+B

Vierailin tässä kohteessa 14 vuotta sitten venäjänkielisen oppaan kanssa. Nyt ei ole venäläisiä oppaita ja he käyttivät ääniopasta. Kaikki on selkeää ja mielenkiintoista. Oli vähän ärsyttävää, kun puhelimiin yritettiin laittaa ääniopas, mutta onneksi se epäonnistui ja toi meille tavalliset aiemmin käytetyt. Tuomiokirkoa koskevia tietoja oli mahdollista kuunnella useita kertoja. Kello 12 kellojen soitto ja miellyttävä musiikki katedraalissa aiheuttivat kyyneleitä ....

Erittäin käytännöllinen, mutta ajattelimme, että meidän piti mennä metron sisäänkäynnille saadaksemme lippumme. Emme olleet nähneet lentokentän matkailutoimistoa. Lisäksi yksikään lentoaseman henkilökunnan jäsen ei voinut ilmoittaa meille. Kävimme tiedotustoimistosta toimistoon.

Erittäin suositeltavaa ostaa Hola Barcelona -kortti. Se on paljon helpompaa ja halvempaa kuin ostaa lippu joka kerta, kun astut joukkoliikenteeseen.Vuucherin voi helposti vaihtaa kortiksi lentokentällä: vain huolehdi aukioloajoista. Nauti Barcelonassa oleskelusta!

Poikkeuksellinen kokemus. Ostamalla lipun verkosta tulet paikalle ja pääset heti sisään. Täytyy vain muistaa, että ääniopas on kännykässäsi ja kuulokkeissasi, minä, jolla oli myös 3 lasta, annoin minulle "puhelimet", joilla voit kuunnella tarinaa.