Tekemistä kohteessa
Barcelona

Vaikuttava arkkitehtuuri, värikkäät torit ja maistuvat tapakset odottavat sinua Katalonian pääkaupungissa.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Barcelona: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Barcelona parhaat nähtävyydet?

Millä kohteen Barcelona kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Kymmenen Barcelonan huippunähtävyyttä

Huipputason jalkapallojoukkue, upeat rannat, herkullisia tapaksia ja ainutlaatuista arkkitehtuuria. Barcelona on Espanjan Katalonian alueen pääkaupunki, jossa riittää loputtomasti nähtävää ja koettavaa. Tässä kymmenen nähtävyyttä, jotka kannattaa ottaa osaksi Barcelonan matkasuunnitelmaa

 • Sagrada Familia

  1. Sagrada Familia

  Barcelonan matkasi on täydellinen vasta, kun olet vieraillut Sagrada Familiassa. Paavi Benedict XVI julisti vuonna 2010 tämän katalaaniarkkitehti Antoni Gaudín suunnittelema ainutlaatuisen rakennuksen kirkoksi.

 • Passeig de Gràcia

  2. Passeig de Gràcia

  Plaça Cataluynan pohjoispuolella sijaitseva Passeig de Gràcia on kaupungin upein katu. Kadulla kävellessään kannattaa pitää katse ylhäällä, jotta näkee kaikki sen upeat arkkitehtoniset kohteet.

 • Camp Nou

  3. Camp Nou

  Jalkapallofanien kannattaa suunnata Camp Noulle. Tämä yli 99 000-paikkainen stadion on Espanjan suurin ja se on ollut FC Barcelonan kotistadion vuodesta 1957 saakka.

 • Casa Milà (La Pedrera)

  4. Casa Milà (La Pedrera)

  Gaudín kunnianhimoinen Casa Milà tunnetaan lempinimellä kivilouhos. Se on yksi 1900-luvun katalaanimodernismin kuuluisimmista rakennuksista.

 • Casa Batlló

  5. Casa Batlló

  Gaudí teki tämän asuinrakennuksen tekstiilipohatta Josep Batllólle vuosien 1902-1906 aikana. Käy kierroksella Casa Batllóssa nähdäksesi esimerkin Gaudín upeista yksityiskohdista.

 • Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC)

  6. Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC)

  Katalonian kansallinen visuaalisen taiteen museo sijaitsee kuninkaallisessa Palau Nacionalissa, Montjuïc-kukkulan huipulla. Taide-elämyksen jälkeen voit rentoutua puistossa ja ihailla upeita maisemia.

 • Barri Gòtic (goottilainen kortteli)

  7. Barri Gòtic (goottilainen kortteli)

  Barcelonan vanhan kaupungin ytimessä Ciutat Vella -alueella sijaitseva Barri Gòtic on täynnä romanttisia kujia, joiden varrella voi ottaa upeita valokuvia ja herkutella tapaksilla.

 • Montserrat-vuori

  8. Montserrat-vuori

  Lähde päiväretkelle Katalonian maaseudulle. Montserrat on Santa Maria de Montserrat -luostarista tunnettu vuori, joka sijaitsee tunnin junamatkan päässä Barcelonasta.

 • Plaça del Rei

  9. Plaça del Rei

  Kuninkaan aukiona](/placa-del-rei-l4327/) tunnettu 1300-luvulta peräisin oleva aukio sijaitsee Barri Gòticissa. Aukio ja siellä sijaitseva palatsi Palau Reial Major ovat osa Barcelonan keskiaikaista historiaa.

 • Museu d'Història de Barcelona (MUHBA)

  10. Museu d'Història de Barcelona (MUHBA)

  [Barcelonan historiallinen museo(/muhba-museo-de-historia-de-barcelona-l3044/) on omistettu kaupungin historialliselle perinnölle aina roomalaisraunioiden ajalta alkaen. Museo sijaitsee Plaça del Reillä.

Suunnittele vierailusi

 • Kuinka monta päivää Barcelonassa kannattaa viettää?

  Barcelonassa on lukemattoman paljon nähtävää ja koettavaa etenkin jos haluat tutustua kaupungin kuuluisaan yöelämään. Kolmessa päivässä ehdit nähdä Gaudín merkittävimmät luomukset sekä Picasso ja Miró -museot. Kaupungissa viihtyy helposti yli viikonkin. Lisäpäivinä voit rentoutua rannalla, vierailla läheisessä Sitgesin kylässä tai käydä ostoksilla goottilaisessa korttelissa.

 • Mikä on paras tapa liikkua paikasta toiseen Barcelonassa?

  Barcelonaan on helppo tutustua jalan. Voit kävellä saman iltapäivän aikana La Ramblalta rannalle ja takaisin goottilaiseen kortteliin. Kaupunki on melko tasainen, joten myös pyöräily on hyvä vaihtoehto. Joukkoliikenteellä matkustamisesta nauttivien kannattaa vierailla Tibidabossa, 1890-luvun huvipuistossa, jonka alueelta avautuu upeat näkymät koko kaupunkiin. Huvipuistolle pääsee metrolla, raitiovaunulla ja köysiradalla. Perillä voit hypätä maailmanpyörän kyytiin!

 • Mitkä kierrokset ovat hauskimpia?

  Barcelonassa on lukuisia kierroksia aina kuumailmapalloajeluista pyöräkierroksiin sekä kävelykierroksiin, joilla voi tutustua Gaudín parhaisiin teoksiin. Arkkitehtuuriin keskittyvillä kierroksilla opas kertoo sinulle mielenkiintoisia tarinoita kaupungin historiasta. Katsasta kaikki Barcelonan kierrokset täältä.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Katalaani ja espanja
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +34
 • Paras aika vierailla
  Barcelona on pohjimmiltaan rantakaupunki, joten se on eloisin kesäaikaan. Mikäli haluat nähdä Barcelonan parhaat puolet, suunnittele matkasi Sant Joan -festivaalin ajalle. Tätä tuliyön festivaalia juhlitaan aina 23. kesäkuuta, jolloin kaupungissa on kokkoja ja ihmiset juhlivat siellä aamunkoittoon saakka.

Barcelona: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 117 891 arvosteluun

Tee tästä ensimmäinen asia, jonka teet. Heillä on "hissi"-kokemus, joka näyttää kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ilmakuvasta. Se auttaa orientoitumaan. Vahafiguurit olivat hauskoja ja pystytetty niin, että niillä voi ottaa kuvia.

I had all The tour guided by My native tongue, which is Finnish and IT was extremely good.

Todella upea . Ei kovin suuri ,mutta ehdottomasti näkemisen arvoinen.

Best option to book a perfect tour and get most of the church!

Very nice day! Castle and wine in good proportion :)