Barcelona

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Barcelona

Kymmenen Barcelonan huippunähtävyyttä

Huipputason jalkapallojoukkue, upeat rannat, herkullisia tapaksia ja ainutlaatuista arkkitehtuuria. Barcelona on Espanjan Katalonian alueen pääkaupunki, jossa riittää loputtomasti nähtävää ja koettavaa. Tässä kymmenen nähtävyyttä, jotka kannattaa ottaa osaksi Barcelonan matkasuunnitelmaa

 • Sagrada Familia

  1. Sagrada Familia

  Barcelonan matkasi on täydellinen vasta, kun olet vieraillut Sagrada Familiassa. Paavi Benedict XVI julisti vuonna 2010 tämän katalaaniarkkitehti Antoni Gaudín suunnittelema ainutlaatuisen rakennuksen kirkoksi.

 • Passeig de Gràcia

  2. Passeig de Gràcia

  Plaça Cataluynan pohjoispuolella sijaitseva Passeig de Gràcia on kaupungin upein katu. Kadulla kävellessään kannattaa pitää katse ylhäällä, jotta näkee kaikki sen upeat arkkitehtoniset kohteet.

 • Camp Nou

  3. Camp Nou

  Jalkapallofanien kannattaa suunnata Camp Noulle. Tämä yli 99 000-paikkainen stadion on Espanjan suurin ja se on ollut FC Barcelonan kotistadion vuodesta 1957 saakka.

 • Casa Milà (La Pedrera)

  4. Casa Milà (La Pedrera)

  Gaudín kunnianhimoinen Casa Milà tunnetaan lempinimellä kivilouhos. Se on yksi 1900-luvun katalaanimodernismin kuuluisimmista rakennuksista.

 • Casa Batlló

  5. Casa Batlló

  Gaudí teki tämän asuinrakennuksen tekstiilipohatta Josep Batllólle vuosien 1902-1906 aikana. Käy kierroksella Casa Batllóssa nähdäksesi esimerkin Gaudín upeista yksityiskohdista.

 • Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC)

  6. Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC)

  Katalonian kansallinen visuaalisen taiteen museo sijaitsee kuninkaallisessa Palau Nacionalissa, Montjuïc-kukkulan huipulla. Taide-elämyksen jälkeen voit rentoutua puistossa ja ihailla upeita maisemia.

 • Barri Gòtic (goottilainen kortteli)

  7. Barri Gòtic (goottilainen kortteli)

  Barcelonan vanhan kaupungin ytimessä Ciutat Vella -alueella sijaitseva Barri Gòtic on täynnä romanttisia kujia, joiden varrella voi ottaa upeita valokuvia ja herkutella tapaksilla.

 • Montserrat-vuori

  8. Montserrat-vuori

  Lähde päiväretkelle Katalonian maaseudulle. Montserrat on Santa Maria de Montserrat -luostarista tunnettu vuori, joka sijaitsee tunnin junamatkan päässä Barcelonasta.

 • Plaça del Rei

  9. Plaça del Rei

  Kuninkaan aukiona](/placa-del-rei-l4327/) tunnettu 1300-luvulta peräisin oleva aukio sijaitsee Barri Gòticissa. Aukio ja siellä sijaitseva palatsi Palau Reial Major ovat osa Barcelonan keskiaikaista historiaa.

 • Museu d'Història de Barcelona (MUHBA)

  10. Museu d'Història de Barcelona (MUHBA)

  [Barcelonan historiallinen museo(/muhba-museo-de-historia-de-barcelona-l3044/) on omistettu kaupungin historialliselle perinnölle aina roomalaisraunioiden ajalta alkaen. Museo sijaitsee Plaça del Reillä.

Suunnittele vierailusi

 • Kuinka monta päivää Barcelonassa kannattaa viettää?

  Barcelonassa on lukemattoman paljon nähtävää ja koettavaa etenkin jos haluat tutustua kaupungin kuuluisaan yöelämään. Kolmessa päivässä ehdit nähdä Gaudín merkittävimmät luomukset sekä Picasso ja Miró -museot. Kaupungissa viihtyy helposti yli viikonkin. Lisäpäivinä voit rentoutua rannalla, vierailla läheisessä Sitgesin kylässä tai käydä ostoksilla goottilaisessa korttelissa.

 • Mikä on paras tapa liikkua paikasta toiseen Barcelonassa?

  Barcelonaan on helppo tutustua jalan. Voit kävellä saman iltapäivän aikana La Ramblalta rannalle ja takaisin goottilaiseen kortteliin. Kaupunki on melko tasainen, joten myös pyöräily on hyvä vaihtoehto. Joukkoliikenteellä matkustamisesta nauttivien kannattaa vierailla Tibidabossa, 1890-luvun huvipuistossa, jonka alueelta avautuu upeat näkymät koko kaupunkiin. Huvipuistolle pääsee metrolla, raitiovaunulla ja köysiradalla. Perillä voit hypätä maailmanpyörän kyytiin!

 • Mitkä kierrokset ovat hauskimpia?

  Barcelonassa on lukuisia kierroksia aina kuumailmapalloajeluista pyöräkierroksiin sekä kävelykierroksiin, joilla voi tutustua Gaudín parhaisiin teoksiin. Arkkitehtuuriin keskittyvillä kierroksilla opas kertoo sinulle mielenkiintoisia tarinoita kaupungin historiasta. Katsasta kaikki Barcelonan kierrokset täältä.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Katalaani ja espanja
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +34
 • Paras aika vierailla
  Barcelona on pohjimmiltaan rantakaupunki, joten se on eloisin kesäaikaan. Mikäli haluat nähdä Barcelonan parhaat puolet, suunnittele matkasi Sant Joan -festivaalin ajalle. Tätä tuliyön festivaalia juhlitaan aina 23. kesäkuuta, jolloin kaupungissa on kokkoja ja ihmiset juhlivat siellä aamunkoittoon saakka.

Más actividades y cosas que hacer en Barcelona

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Barcelona? Pincha aquí para ver la lista completa.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 91 882 arvosteluun

It was as described, you got to sail, eat tapas and have some beverages. The staff was very friendly and easy to deal with and the boat was nice. The experience was even better when my husband had the opportunity to stear the boat for most part of the trip. The time went fast and we all enjoyed the time. Part of the trip is on open water and the waves are bigger there so it might cause some seasickness if it gets ruff but we had a great time and wasn't bothered by that. Big thanks to the company for a great afternoon.

Hyvin järjestetty retki. Vetäjä Tim porukan hauskuuttaja. Loistavaa palvelua kun peruutetusta retkestä (sää)) soitettiin ajoissa ja paikat hoidettiin seuraavalle päivälle. Noin 3-4 tunnissa ei ihmeitä ehdi (osa ajasta menee matkoihin yms), mutta toisaalta kun päästiin takaisin rannalle, olimme aivan poikki melomisesta, uimisesta ja sukeltelusta. Ei liene extremeharrastajan retki, mutta sopi loistavasti minulle ja teini-ikäiselle pojalle.

Huikea! Suosittelen ehdottomasti! Lähdimme syksyiseen sumu ja sade aamuu, joten niistäkin lähtökohdista voi tämä reissu todellakin onnistua! Basilica päösi yllättämään upeudellaan, joten jos oloisi tarvinnut sateentakia jäädä sisälle olisi sielläkin viihtynyt tuon ajan!

Erittäin hyvin ja edullisesti toimiva kulkuratkaisu jo lentokentältä.

Toisen matkailijan lippu lopetti toimintansa kesken reissun, mutta saatiin uusittua metroasemalla. "Help napin" kautta saatiin virkailija paikalle noin 5:ssä minuutissa, kun ensin kielimuuri oli ylitetty! Mobiili lipulle en nähnyt lukijaa metro asemilla??

Flamenco esitys oli aivan ilmiömäinen. Kaksitoista vuotias poikani ihmetteli, että miten ihmisten jalat voivat liikkua niin nopeasti. Meitä oli neljän hengen joukko, kaikki olimme mykistyneitä. Jokainen esiintyjä ansaitsee erityiskiitoksen.!!!!!!!