Valitse päivämäärät

Barcelona Aktiviteetit sadepäiville

154 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/10

Barcelona: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Barcelona parhaat nähtävyydet?

Kohteen Barcelona parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Barcelona?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Barcelona ovat

Montserratin luostari

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Barcelona?

Barcelona: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 14 134 arvosteluun

Todella mielenkiintoista! Voit vierailla kaikilla stadionin alueilla rauhallisesti ja leikkisästi. Erittäin interaktiivinen ja useita kokemuksia, jotka korvaavat arvon. Suosittelen aina valitsemaan ensimmäisen käynnin ajan, koska virtaus vain kasvaa. Ruoka paikan päällä on erittäin kallista, joten suosittelen menemään sinne jo tyytyväisenä tai etsimään muualta.

Suosittelemme tätä kokemusta. Oppaat olivat hauskoja, asiantuntevia ja persoonallisia. En koskaan tuntenut kiirettä kummallakaan pysäkillä ja minulla oli runsaasti aikaa tutkia. Molemmat pysäkit olivat kauniita ja julkisesta liikenteestä pitämättömänä bussi oli erittäin mukava. Suosittelen kaikille Barcelonassa vieraileville!

Opas oli erinomainen. Tietoa tuli hyvin paljon ja helposti ymmärrettävästi. Erityisesti monet pienetkin yksityiskohdat käytiin läpi ja mikä oli niiden tarkoitus. Tämä oli muotoiltu hyväksi ja selkeäksi kokonaisuudeksi. Aikaa oli varattu riittävästi ja opaskierroksen jälkeen sai jäädä vapaasti vielä kiertelemään.

En todellakaan ole jalkapallofani, menin sinne ystäväni seuraksi ja se oli hienoa aikaa! Museo-osa on erittäin täydellinen FCB:n perustamisesta lähtien. Sitten vierailu stadionilla oli erittäin täynnä, stadion on valtava! Vierailu tiloissa, pukuhuoneissa, kulissien takana. Oikein mahtava!!!

Helppo tapa vierailla Monntserratissa, vaikka aikaa olisi kaivannut lopulta enemmän.