Lisää päivät

BarcelonaAktiviteetit sadepäiville

Suosituksemme kategoriassa Barcelona Aktiviteetit sadepäiville

Barcelona: Casa Milà eksklusiivinen kierros ennen aukioloaikoja ja terassi.

1. Barcelona: Casa Milà eksklusiivinen kierros ennen aukioloaikoja ja terassi.

Kokeile Gaudin arkkitehtuurin mestariteosta, Casa Milàa, ennen kuin väkijoukot saapuvat paikalle ja hanki lippu ennen aukioloaikoja. Tutustu unenomaisiin sisätiloihin opastetulla kierroksella, johon on yksinoikeus vain ryhmällesi, mukaan lukien terassi ja 1900-luvun alun hissi, jota ei ole koskaan aiemmin avattu yleisölle. Seuraa opastasi vaikuttavaan sisäpihaan ja ihaile yläpuolellasi kohoavia asuntoja. Hämmästy huuhtoutuneista seinämaalauksista ja takorautaparvekkeista noustessasi ylöspäin kiveä pitkin portaita. Kuljeskele tyhjillä käytävillä ja tutustu sen värikkäisiin sisätiloihin, kuten aikakauden huonekaluilla täytettyyn huoneistoon, johon yleisöllä ei ole pääsyä. Tutustu tämän ikonisen rakennuksen ja sen arkkitehdin, Antoni Gaudin, syntyhistoriaan. Tutustu sen historiaan, rakentamiseen ja siihen, miksi se tunnetaan myös nimellä "La Pedrera", sekä joihinkin vähemmän tunnettuihin faktoihin. Astu sisään hämärään holvattuun ullakkotilaan ja tutustu Gaudin taiteellisuutta ja Casa Milàa esittelevään näyttelyyn. Korkeudu aidossa 1900-luvun hississä, joka on avattu ryhmälle ensimmäistä kertaa historiassa, ja tutustu terassille, jossa on pyöriviä kiviä muistuttavia savupiippuja, joissa on Gaudin tunnusomainen mosaiikkipinta. Ihaile dramaattisia näkymiä Barcelonaan tästä erityisestä näköalapaikasta, josta ryhmäsi pääsee yksin. Seuraavaksi pääset yksinoikeudella tutustumaan kellariin ja auditorioon, jonne ei normaalisti pääse. Opastetun osuuden jälkeen suuntaa kahvilaan nauttimaan maukas välimerellinen aamiainen ja kahvi ilman aamuisen väkijoukon hälinää. GetYourGuide tekee yhteistyötä Casa Milàn kanssa tuodakseen sinulle ainutlaatuisen kokemuksen Barcelonassa. Nauti eksklusiivisesta sisäänpääsystä ennen aukioloaikoja vain ryhmällesi, kun koet Gaudin arkkitehtuurin mestariteoksen aivan uudessa valossa.

Barcelona: Sagrada Familia -pääsylippu ja audio-opas

2. Barcelona: Sagrada Familia -pääsylippu ja audio-opas

Tutustu Antoni Gaudin keskeneräiseen mestariteokseen, Sagrada Familiaan, ja koe kaunis basilika omaan tahtiisi. Tutustu sen historiaan mukana olevan audio-oppaa avulla. Selvitä omin silmin, miksi Gaudin ikoninen teos, sen vaikuttavat julkisivut sekä sisätila ovat yksi Espanjan suosituimmista monumenteista. UNESCOn listalla olevan rakennuksen goottilaisen ja jugend-tyylin yhdistelmä dominoi Barcelonan siluettia. Gaudi aloitti Barcelonan todellisen symbolin rakentamisen vuonna 1882, ja Sagrada Familia on edelleen keskeneräinen rakennus. Vaikka basilika on keskeneräinen, se on edelleen ainutlaatuinen nähtävyys. 

Barcelona: Casa Batlló ja itseopastettu audiokierros

3. Barcelona: Casa Batlló ja itseopastettu audiokierros

Uppoudu Casa Batlló 10D Experience -elämykseen, jossa yhdistyvät tekoäly, lisätty todellisuus ja koneoppiminen. Koe arkkitehtuurin ja designin legendan, Antoni Gaudín, mestariteos omin silmin. Gaudín universumissa voit kokea muun muassa binauraalisia ääniä, immersiivisiä tiloja, makuja, tuoksuja ja volumetrisiä projektioita. Mene sisään lordi Batllón makuuhuoneeseen (jos kultavaihtoehto valitaan). Koe kaksi uutta immersiivistä huonetta: Gaudí Dome (ensimmäinen huone, jossa on kupoli, jossa on yli tuhat näyttöä) ja Gaudí Cube (kuusisivuinen LED-kuutio, joka on ainutlaatuinen maailmassa). Kuuntele audio-opasta, joka on saatavilla 15 kielellä, sekä säveltäjä Dani Howardin yksinomaisesti luomaa ääniraitaa, jonka esittää Berliinin sinfoniaorkesteri. Tarjolla olevista uutuuksista voit kokea japanilaisen arkkitehdin Kengo Kuman suunnitteleman uuden vertikaalisen viestinnän ytimen, 13 tonnin kiillotetusta marmorista koostuvat kelluvat tikkaat, jotka on ripustettu ilmaan, ensimmäisen 6-puoleisen sisätilojen kartoituksen Gaudín valojen terassilla sekä uuden "Simbolic"-myymälän.

Casa Milà-La Pedrera: Ohita jono -lippu ja audio-opas

4. Casa Milà-La Pedrera: Ohita jono -lippu ja audio-opas

Koe yksi 1900-luvun vaikuttavimmista ja kekseliäimmistä rakennuksista tällä jonot ohittavalla ääniopasteisella kierroksella Casa Milàan (La Pedrera), joka on rakennettu Antoni Gaudin ollessa uransa huipulla. Päästyäsi tämän elegantille Passeig de Gracialle rakennetun erikoislaatuisen rakennuksen julkisivun taakse, voit ihastella katseen vangitsevia portaikkoja ja korkkiruuvisavupiippuja, joista on tullut Gaudin Barcelonan symboleja. Nouse katolle ihastelemaan sen kiemuraisia muotoja ja eriskummallisia savupiippuja läheltä. Siirry sen jälkeen ullakkotiloihin näkemään "Espai Gaudi" -näyttely, joka on ainoa Gaudin elämälle ja työlle omistettu näyttely. Opi lisää hänen arkkitehtonista keksinnöistään pienoismallien, rakennussuunnitelmien sekä historiallisten valokuvien ja videoiden kautta.

90 minuutin opastettu Sagrada Familia -kierros pikapääsy

5. 90 minuutin opastettu Sagrada Familia -kierros pikapääsy

Tämä elämys vie sinut nopeasti sisään Sagrada Familiaan aikana, jonka voit valita etukäteen. Yhä rakenteilla olevan katedraalin taustoista ja arkkitehtuurista sinulle kertoo opas. Kierroksen tapaamispaikka sijaitsee basilikakirkon tuntumassa. Tapaa aktiviteetin tarjoajan toimistolla oppaasi, joka saattaa sinut kohti kirkkoa. Seuraavaksi on aika hyödyntää nopeaa sisäänpääsyä yhteen Barcelonan tunnetuimmista ikoneista. Paikallisoppaan avulla voit tutustua tarkemmin kirkon menneisyyteen ja sen tärkeyteen. Luonnonvoimien innoittama, symbolisesti rikas kirkon sisätila on upea näky. Antoni Gaudin arkkitehtonista merkkipaalua ihaillessasi voit kuulla opastasi helposti, sillä kierrokseen sisältyy kuulokkeet. Huomioi kaikki arkkitehtuurin ja hengellisyyden täydellisen yhdistelmän yksityiskohdat. Kierrä julkisivuja ja ihastele yksityiskohtien komeutta. Kierroksesi päätteeksi voit jäädä vielä Sagrada Familiaan ja vierailla sen museossa. Koe kirkon koko rikas historia kuvien, mallien ja piirustusten avulla. Myös Antoni Gaudin elämä on keskeisessä roolissa museon näyttelyssä.

Barcelona: Barcelonan museo "Barça Immersive Tour" -lippu: FC Barcelonan museo "Barça Immersive Tour" -lippu

6. Barcelona: Barcelonan museo "Barça Immersive Tour" -lippu: FC Barcelonan museo "Barça Immersive Tour" -lippu

Lähde unohtumattomaan seikkailuun FC Barcelonan kiehtovaan maailmaan Barça Immersive Tourilla. Tämän eksklusiivisen kokemuksen avulla voit tutustua seuran menneisyyteen, nykyhetkeen ja tulevaisuuteen stadionin remontin aikana. Tämä immersiivinen näyttely sijaitsee Spotify Camp Noun lähellä sijaitsevassa, erityisesti siihen mukautetussa tilassa, ja se sisältää 18 interaktiivista ja audiovisuaalista installaatiota. Aloita matkasi tervetuliaisalueelta, jossa saat ääniopastusta ja löydät hyödyllistä tietoa. Älä missaa tilaisuutta vangita ikimuistoisia hetkiä valokuvapisteessä. Astu sisään "Me olemme historiaa" -tunneliin, jossa Barçan rikas perintö herää henkiin kiehtovien valokuvien ja merkittävien esineiden kautta, mukaan lukien Johan Cruyffin kunniaksi omistettu tila. Uppoudu "Tots units fem força" -alueelle, jossa interaktiiviset asemat esittelevät sekä miesten että naisten ykkösjoukkueita. Koe jännitystä "More than Achievements" -installaatiossa, jossa koet ikonisia hetkiä, legendaarisia pelaajia ja pokaaleja immersiivisten maalilähetysten ja juhlallisten äänien avulla. Kierroksen kohokohta odottaa "Camp Nou Live", joka on kunnioitusta herättävä audiovisuaalinen esitys, joka sijoittaa sinut stadionin keskelle ja tarjoaa 360º-kokemuksen ainutlaatuisesta näköalapaikasta. Tutustu FC Barcelonan tulevaisuuteen "Espai Barçassa", jossa mallit, grafiikat ja upottavat audiovisuaaliset teokset esittelevät kaikille Barça-faneille tulevan kodin monimutkaisia yksityiskohtia. Osallistu tälle poikkeukselliselle matkalle FC Barcelonan olemuksen läpi. Uppoudu historiaan, tunteisiin ja toiveisiin, jotka määrittelevät tämän ikonisen jalkapalloseuran, ja lähde kotiin rakkaiden muistojen ja syvemmän yhteyden kanssa Barçan maineikkaaseen perintöön.

Barcelona: Picasso-museo: Skip-the-line opastettu kierros Picasso-museossa

7. Barcelona: Picasso-museo: Skip-the-line opastettu kierros Picasso-museossa

Ohita jonot ja tutustu Picasson historiaan ja työhön asiantuntijaoppaan avulla. Tutustu Pablo Picasson kehitysvuosiin ja löydä nuoren taiteilijan nerokkuus ihailemalla pysyvän kokoelman 4 251 kappaletta. Tapaa opas museon sisäänkäynnillä ja lyhyen selityksen jälkeen ihaile kokoelmaa ja väliaikaista näyttelyä, joka tarjoaa perusteellisen kronologian Picasson kehityksestä taiteilijana. Ihaile töitä hänen varhaisista Barcelonan päivistään hänen tärkeimpiin myöhempiin kausiinsa vierailemalla mestariteoksissa, kuten "Science and Charity", "Royan" ja "Las Meninas", joka on uudelleentulkinta Velazquezin samannimisestä maalauksesta. Vuonna 1963 avattu Picasso-museo paljastaa myös taiteilijan syvän suhteen Barcelonaan: intiimin suhteen, joka muotoutui hänen nuoruudessaan ja jatkui hänen kuolemaansa saakka. Keskustelun päätteeksi käsitellään Picasson aikalaisia ja hänen pysyvää vaikutustaan taidemaailmaan. Kierroksen lopussa opas jättää sinut jatkamaan tutkimusta omaan tahtiisi ja antaa mielellään suosituksia muista kiinnostavista kohteista.

Moco Museum Barcelona: Pääsyliput Banksyn ja muiden kanssa

8. Moco Museum Barcelona: Pääsyliput Banksyn ja muiden kanssa

Varaa pääsylippu Barcelonan Moco-museoon nähdäksesi ajankohtaiset näyttelyt, jotka keskittyvät tuomaan modernia ja nykytaidetta suurelle yleisölle. Koe unohtumaton ja todella silmiä avaava taidekokoelma. Katso Andy Warholin, Jean-Michel Basquiatin, Banksyn, Salvador Dalín, Damien Hirstin, Keith Haringin, KAWS:n, Hayden Kaysin, Yayoi Kusaman, David LaChapellen, Takashi Murakamin ja muiden ainutlaatuisia moderneja, nykyaikaisia ja katutaideteoksia. Vieraile Guillermo Lorcan "Esplendor de la Noche" -elokuvassa, joka on ensimmäinen eurooppalainen yksityisesitys chileläiseltä nykytaiteilijalta Simon de Puryn kuratoimassa näyttelyssä, jossa yhdistyvät taikuutta ja realismia. Inspiroidu digitaalisen taiteen mahdollisuuksista vierailemalla TeamLabin, Les Fantômesin ja Studio Irman näyttelytiloissa. Vieraile "NFT:issä" (non-fungible tokens), joka on Euroopan ensimmäinen NFT-ilmiölle omistettu näyttelytila. Nämä ovat vain osa monista tällä hetkellä esillä olevista kiehtovista näyttelyistä.

Barcelona: Música Palau de la Música -opastettu kierros.

9. Barcelona: Música Palau de la Música -opastettu kierros.

Nauti itseopastetusta kierroksesta Palau de la Música -rakennuksessa, joka on yksi Barcelonan tunnetuimmista rakennuksista. Seuraa informatiivista esitettä ja tutustu syvälle tähän Barcelonan modernismin helmiin. Tämä kaupungin sydämessä, vain muutaman minuutin päässä Las Ramblasilta ja Plaza Catalunyalta sijaitseva konserttisali on koristeellisten hienostojen temppeli. Aloita kierroksesi aulasta ja jatka suureen portaikkoon ihailemaan sitä koristavia koristeellisia kukkia ja lippuja; hämmästy sen yksityiskohdista, jotka on rakennettu useista eri materiaaleista, kuten raudasta ja lasista. Vieraile seuraavaksi Lluís Millet -salissa ja vilkaise suurta parveketta, jonka pylväät symboloivat luontoa kaikenlaisten kukkien kanssa. Hämmästy lopuksi värien, muotojen ja valon räjähdyksestä, kun astut konserttisaliin. Toisesta kerroksesta sinulla on mahdollisuus ihailla vaikuttavaa valonlähdettä läheltä. Nauti vierailun päätteeksi kauniista elävästä piano- tai urkukonsertista.

Barcelona: Montserrat, valinnainen viininmaistelu ja lounas

10. Barcelona: Montserrat, valinnainen viininmaistelu ja lounas

Koe unohtumaton opastettu ryhmäkierros Montserratiin, Katalonian kuuluisimpaan vuoristoon. Nauti luonnonkauniista kumpuilevista maisemista ja tutustu sen keskiaikaisen luostarin historiaan ja perinteisiin. Barcelonasta lähtevän bussimatkan jälkeen voit nousta luostariin vievään hammaspyöräjunaan ja ihailla kaunista luontoa ja Montserratin monihuippuista vuorijonoa. Luostarissa oppaasi vie sinut kävelykierrokselle sen historialliseen keskustaan. Tutustu Santa Maria de Montserratin luostarin rikkaaseen historiaan. Se on 1100-luvulla perustettu luostari, joka toimii yhä tänäkin päivänä ja jossa on yli 70 munkkia. Käytä vapaa-aikaa vapaaseen vaelteluun, vieraile kuuluisan Mustan Madonnan luona ja tutustu Picasson, El Grecon ja Dalin maalauksiin Montserratin museossa. Vapaa-aikanasi voit myös matkata köysiradalla ylös vuoren rinteelle, josta avautuvat vielä paremmat näkymät luostarille.  Matkustajat, jotka varaavat puolen päivän kierroksen, palaavat Barcelonaan Montserratin vierailun jälkeen. Jos valitset kokopäiväkierroksen, jatkat matkaa kohti kaunista viinitilaa. Saavu viinitilalle ja nauti varaamastasi ruokavaihtoehdosta riippuen joko kevyt tapaslounas ta usean ruokalajin lounas. Ihaile upeita näkymiä viinitilalle ja Montserrat-vuorille, kun nautit alueen perinteisiä ruokia. Aterian jälkeen voit kierrellä viinitarhoilla, tutustua viininvalmistusprosessiin ja nauttia viininmaistajaisista ennen kuin matkaat takaisin Barcelonaan.

227 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 15

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Barcelona, Aktiviteetit sadepäiville

Aktiviteetit sadepäiville: Mitä muuta kokemista on kohteessa Barcelona?

Barcelona: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 14 134 arvosteluun

Arkkitehtuurin ihme!!! Ulkopuolelta, mutta melkein vielä enemmän sisältä, hämmästyttää arkkitehtonisten ja logististen mestariteosten vaikuttava valikoima. Jo nyt, neljä vuotta ennen rakennuksen valmistumista ja 100 vuotta Gaudin kuoleman jälkeen, meille maailman kaunein rakennus, jossa olemme koskaan vierailleet. Pakollinen kulttuurin ystäville. Jokainen sentti kannattaa käyttää täällä! Online-varaus, mukaan lukien ääniopas, toimi täydellisesti! Mielellään taas GetYourGuidessa. K+B

Vierailin tässä kohteessa 14 vuotta sitten venäjänkielisen oppaan kanssa. Nyt ei ole venäläisiä oppaita ja he käyttivät ääniopasta. Kaikki on selkeää ja mielenkiintoista. Oli vähän ärsyttävää, kun puhelimiin yritettiin laittaa ääniopas, mutta onneksi se epäonnistui ja toi meille tavalliset aiemmin käytetyt. Tuomiokirkoa koskevia tietoja oli mahdollista kuunnella useita kertoja. Kello 12 kellojen soitto ja miellyttävä musiikki katedraalissa aiheuttivat kyyneleitä ....

Sinun täytyy valmistautua moniin ihmisiin. On sääli, että kaikilla (!) on oltava sovellus kuullakseen äänioppaan! Se on melko hankalaa paikan päällä! niin monet kävelivät kaiuttimet päällä.. ei myöskään aivan halpa katedraalissa..! Sisäänkäynnin selkeä merkintä, joka koskee Get-your Guide -asiakkaita, olisi etu!

Poikkeuksellinen kokemus. Ostamalla lipun verkosta tulet paikalle ja pääset heti sisään. Täytyy vain muistaa, että ääniopas on kännykässäsi ja kuulokkeissasi, minä, jolla oli myös 3 lasta, annoin minulle "puhelimet", joilla voit kuunnella tarinaa.

Helppo tapa vierailla Monntserratissa, vaikka aikaa olisi kaivannut lopulta enemmän.