Barcelona Bussi- ja tila-auto-kierrokset

  • Opastetut kierrokset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
24 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Barcelona: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Barcelona parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Barcelona?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Barcelona ovat

Sagrada Familia

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Barcelona?

Barcelona: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 16 885 arvosteluun

Olemme vieneet sen koko päivän Barcelonassa ja se on valmis, he eivät kestäneet kauan tulla ja mitä tarvittiin. Toiset ovat kommentoineet, että tiedosta on pulaa, mutta se on hyvä tasapaino nauttia ja oppia. Näin on muissakin kaupungeissa ympäri maailmaa. Kaupungin ominaisuuksien vuoksi on paikkoja, jotka eivät ole kovin lähellä vetopistettä, mutta se on ymmärrettävää.

Kannattaa hankkia tämä lippu ja se on loistava tapa matkustaa. Meillä oli kahden päivän liput vähän eroa hinnassa. Jos sinulla on aikaa tehdä vain yksi reitti, suosittelen punaista reittiä. Punainen reitti ei ohita Sagradaa, mutta jos hyppäät Casa Milaan, Sagrada on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Valitsisinko uudestaan ja uudestaan kahdeksi päiväksi, taajuus on erittäin tiheä, saat tärkeimmät tiedot, ensin sinistä reittiä, ajaa kierros, noin 2 tuntia, vaihda punaiselle viivalle ilman ongelmia, myös noin 2 tuntia, voi vain suositella , opit tuntemaan Barcelonan hyvin ja voit löytää reittisi.

Täydellinen kulkuväline :) teimme molemmat retket kahden päivän aikana ja pääsimme kyytiin ja pois milloin tahansa. Nähtävyyksiin pääseminen oli suuri apu. Kolmannesta päivästä lähtien käytimme metroa. Nuorten 4 hengen perheenä maksat hieman enemmän.

Bussikierros näyttää kaikki tärkeät paikat Barcelonassa. Voit nousta pois ja nousta uudelleen millä tahansa pysäkillä, saat kaikki tärkeät tiedot yksittäisistä nähtävyyksistä kuulokkeiden kautta, ehdottomasti suositeltavaa.