Pääsylippu

Barcelona: Camp Nou ja FC Barcelona -museo

Aktiviteetin tarjoaja: FC Barcelona
Pääsylippu

Barcelona: Camp Nou ja FC Barcelona -museo

Aktiviteetin tarjoaja: FC Barcelona
Pian loppuunmyyty

alkaen 20 € per henkilö

Pian loppuunmyyty
Sertifioitu

Koe kierros Camp Noulla, Euroopan isoimmalla stadionilla ja vieraile FC Barcelonan museossa. Kävele legendaaristen pelaajien jalanjäljissä tällä jalkapallofaneille suunnitellulla kierroksella.

Tietoa tästä lipusta

Peruutuskäytäntö
Tätä aktiviteettia ei hyvitetä
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Vaihtoehtoinen audio-opas
espanja, katalaani, kiina, hollanti, englanti, ranska, saksa, italia, japani, arabia, korea, portugali, venäjä

Elämys

Kohokohdat
 • Koe Barçan intohimo Camp Noulla, FC Barcelonan kotistadionilla
 • Astu ajassa taaksepäin Barcelonan historiaan kiertäessäsi Camp Noulla
 • Ihaile panoraamisia näkymiä stadionista
 • Vieraile FC Barcelonan museossa
 • Uppoudu upouuden audiovisuaalisen multimedia-alueen kiehtovaan maailmaan
Koko kuvaus

Kierrä Camp Nou, Euroopan suurin stadion, ja vieraile siihen liittyvässä museossa. Seuraa Futbol Club Barcelonan legendaaristen pelaajien, kuten Kubalan, Cruyffin, Maradonan, Guardiolan ja Ronaldinhon, jalanjälkiä.

Mitä? Aloita kierros modernissa museossa, jossa on suurikokoisia interaktiivisia seiniä, uusia vitriinejä ja laaja kokoelma esineitä, jotka paljastavat FC Barcelonan historian ja selittävät arvot, jotka ovat tehneet Barçasta "enemmän kuin seuran."

Lähde sitten Camp Nou Experience -kierrokselle. Vieraile Barçan keskeisillä alueilla, kuten vierailijoiden pukuhuoneessa ja tunnelissa kentälle. Näet panoraamanäkymän koko stadionille.

Hyvästi.

Käy televisiostudiossa, sekavyöhykkeellä, lehdistöhuoneessa ja selostuskopissa. Kierros päättyy toiseen kerrokseen, jossa voit tutustua kiehtovaan multimediatilaan, joka remontoitiin tammikuussa 2010.

Sisältää
 • Museon sisäänpääsymaksu
 • Interaktiivinen vierailu Camp Noulla
 • Opas
 • Ruoka ja juomat
Ei sovellu
 • Liikuntarajoitteiset henkilöt
 • Pyörätuolia käyttävät

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaamispaikka voi vaihdella valitusta kierrosvaihtoehdosta riippuen.

Tärkeää tietoa

Ei sallittu

 • Matkatavarat tai suuret laukut

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • FC Barcelona pidättää oikeuden muuttaa aikataulua ja reittejä otteluaikatauluista, harjoituksista tai erityistilaisuuksista johtuen. Myös osa museokierroksesta saatetaan joutua jättämään pois. Sinulle kerrotaan tästä ennen vierailuasi
 • Tämä elämys ei ole saatavilla La Ligan tai Espanjan Cupin otteluiden aikana. Museo sulkeutuu kolme tuntia ennen ottelun alkua (sisältää stadionin toisen kerroksen)
 • Tämä kokemus ei ole saatavilla Mestarien liigan ottelupäivinä. Voit vierailla vain museon 1. kerroksessa klo 15.00 saakka. Päivää ennen ottelua järjestetään kierros kaikille muille alueille paitsi museon 2. kerrokseen
 • Alle 4-vuotiaat lapset voivat osallistua ilmaiseksi, mutta he tarvitsevat lipun. Nouda lippu lipunmyynnistä ennen aktiviteetin alkua
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,5 /5

perustuen 7486 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4/5
 • Palvelu
  4,3/5
 • Organisointi
  4,2/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Fantastinen kokemus. Ostamalla perusliput, museon ja kentälle pääsyn lisäksi, pääsin osallistumaan lehdistötilaisuuden ja Barcelonan pukuhuoneen kautta kulkevalle kierrokselle. Siitä tuli pieni haitta: minulla oli sisäänpääsy varattuna klo 10.30 ja kun saavuin museon sisäänkäynnille, minulle ilmoitettiin, että tapahtuma on meneillään ja että siksi minulla on mahdollisuus vierailla vain museossa tai palata klo. iltapäivällä samalla lipulla. Onneksi pääsin takaisin iltapäivällä, koska minulla ei ollut muita vierailuja suunniteltuna. Tästä syystä en halua antaa 5 tähteä, koska niin tärkeä tapahtuma, johon ihmisillä on kielletty pääsy, en usko, että se oli suunniteltu edellisenä päivänä ja siksi Camp Noussa ei olisi pitänyt antaa mahdollisuutta ostaa liput aamulle. Ehdottomasti tapaus. Vika ei ole Get Your Guide -yrityksen, vaan Camp Noun organisaation syynä. Mutta suosittelen vierailua lämpimästi.

Lue lisää

6. marraskuuta 2022

Vierailu oli ehdottomasti rahan arvoinen; voit katsoa ympärillesi melkein missä tahansa stadionilla, joskus istua valmennuspenkillä jne. Viime vuosien tekninen hienostuneisuus, että pystyt katsomaan jompaakumpaa tavoitetta, on vaikuttavaa ja erinomaista digitaalisten mahdollisuutemme mukaisesti . Myös näyttelyt olivat erittäin mielenkiintoisia jalkapallon ulkopuoliselle fanille. Stadionille pääsee helposti metrolla, jos kävelee 5 minuuttia. Fanikauppoja ei tietenkään kannata pilkata.

Lue lisää

30. lokakuuta 2022

Märkä kiireinen. Stadionille johtavan suunnan puute. Joten piti arvata, mikä jono aloittaa. Onneksi valitsimme ennakkoon maksetut liput. IMO museo oli liian täynnä. Kuitenkin loput sinun oli hajallaan. Näkymät stadionille ovat erinomaiset. Pokaalikokoelma on valtava! Teimme myös VR-kokemuksen - erittäin fiksua, varsinkin jos sinulla on teini. PSG-kiertue oli parempi. Silti parempi kuin Manchester Unitedin kiertue.

Lue lisää

29. lokakuuta 2022

Tuotteen tunnus: 201295