Barcelona Eläintarhat ja akvaariot

  • Pääsyliput
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Seikkailut

Barcelona: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Barcelona parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Barcelona?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Barcelona ovat

Sitges

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Barcelona?

Barcelona: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 1 973 arvosteluun

Super arvo ja tyttäreni rakasti sitä! Paljon nähtävää!!

Tyttäreni ja minä menimme päiväksi ulos akvaarioon ja olimme innoissamme voidessamme kävellä akvaarioissa ja nähdä paikallisia kaloja ja mustekalaa, mutta myös haiden kauneimpia yksilöitä, ja Adeline on todellinen innokas, joten hän esitteli minulle kaikkea erilaista. tyypit. Siellä on erittäin vaikuttava kävelymatka suuren akvaarion läpi, joka on täynnä merirauskuja, haita jne., se oli siellä! Ravintolassa myydään myös erittäin maukasta ruokaa ja siellä on espanjalainen osasto, jossa meillä oli maukkainta paellaa. Akvaariokauppa on loistava, melkein liiankin hyvä, koska käytin omaisuuksia T-paitoihin, pehmoleluihin, pikkutarjoihin ja paljon lahjoja perheelle, joten kaiken kaikkiaan upea päivä.

Vierailun arvoinen, hyvin varusteltu, mutta voi olla tungosta

Varaa ehdottomasti etukäteen ja ohita jono. Kerran siellä on sarja akvaarioita, joissa on suuri valikoima erilaisia kaloja. Se oli tungosta vieraillessamme, mikä vaikeutti näkemistä ja sinun on tönäistävä hieman. Pääsäiliö on loistava, ja siinä on näppärä kuljetinhihna seisomaan, jotta kaikki pääsevät katsomaan reilua vuoroa. Tarvitsee vain noin yhdestä puoleentoista tuntia. Ohita kahvila mitään erikoista siellä. Lahjakauppa on vain heittää pois lelut (häpeä).

Upea akvaario, jossa on upeita havaintolajeja

Barcelonan akvaario oli käymisen arvoinen. Paljon erilaisia lajeja, mukaan lukien mustekala (ensimmäistä kertaa näkemässä ne) ja rauskut (rakkaat ystäväni). Paikka on todella täynnä, mutta jokaisella on mahdollisuus tutustua tarkasti mihin tahansa tiettyyn akvaarioon. Vierailua suunnitteleville kannattaa säästää aikaa ostamalla lippu. Jonot ovat erittäin pitkiä ja pelottavia.

Ehdottomasti kannatti ostaa liput ennakkoon. Myös ennakkolippujono oli paikan päällä, mutta siinä jonotus oli ainoastaan 10 min, verrattuna parin tunnin perusjonoon ilman ennakkolippua.

Nice Time to see all of The different fish species and take photos. It was a good Time to go to Aquarium, sinne there was not so many people.