Lisää päivät

Barcelona
Eläintarhat ja akvaariot

Eläintarhat ja akvaariot

Suosituksemme kategoriassa Barcelona Eläintarhat ja akvaariot

Barcelona: Sagrada Familia -pääsylippu ja audio-opas

1. Barcelona: Sagrada Familia -pääsylippu ja audio-opas

Tutustu Antoni Gaudin keskeneräiseen mestariteokseen, Sagrada Familiaan, ja koe kaunis basilika omaan tahtiisi. Tutustu sen historiaan mukana olevan audio-oppaa avulla. Selvitä omin silmin, miksi Gaudin ikoninen teos, sen vaikuttavat julkisivut sekä sisätila ovat yksi Espanjan suosituimmista monumenteista. UNESCOn listalla olevan rakennuksen goottilaisen ja jugend-tyylin yhdistelmä dominoi Barcelonan siluettia. Gaudi aloitti Barcelonan todellisen symbolin rakentamisen vuonna 1882, ja Sagrada Familia on edelleen keskeneräinen rakennus. Vaikka basilika on keskeneräinen, se on edelleen ainutlaatuinen nähtävyys. 

Barcelona: Güell-puiston pääsylippu

2. Barcelona: Güell-puiston pääsylippu

Vieraile Parc Güellissa ajoitetun pääsylippusi avulla ja tutustu tähän ainutlaatuiseen paikkaan omaan tahtiisi. Ihastele Antoni Gaudín värikästä mosaiikkitaidetta, kuten lohikäärmeportaikkoja ja se maailmankuulua salamanteria. Pidä tauko kaupungin hulinasta kävellessäsi vihreän Austria Gardens -puutarhan läpi ja ota upeita valokuvia Barcelonasta puiston näköalapaikoilta.  Gaudí sai puiston suunniteltavakseen katalaaniliikemies Eusebi Güellilta, joka halusi rakennuttaa brittiläistyyppisen puiston Muntanya Pelada -vuorelle. Se avattiin kunnallisena puistona vuonna 1926, tunnustettiin taiteelliseksi monumentiksi vuonna 1969 ja julistettiin UNESCOn maailmanperintökohteeksi vuonna 1984. Vaikka sinun on mentävä puistoon varattuna aikana, voit jäädä sen jälkeen niin pitkäksi aikaa kuin haluat ja nauttia kaikesta.

Barcelona: Montjuïcin köysirata, meno-paluulippu

3. Barcelona: Montjuïcin köysirata, meno-paluulippu

Koe Barcelona lintuperspektiivistä varaamalla meno-paluulippu Montjuïcin köysiradalle. Vastikään entisöity köysirata tarjoaa upeat näkymät Barcelonaan. Suuntaa Parc de Montjuïcin köysirata-asemalle aloittaaksesi elämyksesi. Kohoa noin 84,5 metrin korkeuteen. Radan pituus on 750 metriä. Matkan aikana voit ihailla näkymiä aina Välimereltä Serra de Collserolaan sakka. Radalla on kolme pysäkkiä: Parc de Montjuïc, Miramar ja Castell de Montjuïc. Näe vaikuttavat näkymät monumenteille, kuten Sagrada Familia. Voit välttää kävelyn alas, sillä lipulla voi kulkea myös takaisin.

Barcelona: Casa Batlló ja itseopastettu audiokierros

4. Barcelona: Casa Batlló ja itseopastettu audiokierros

Sukellu Casa Batlló -kokemukseen, jossa yhdistyvät tekoäly, lisätty todellisuus ja koneoppiminen. Nauti ainutlaatuisesta kokemuksesta yhdestä arkkitehtuurin ja muotoilun legendan Antoni Gaudín mestariteoksesta. Matkusta Gaudínin universumiin, jossa on mahdottomalta vaikuttavia volumetrisia projektioita, binauraalista ääntä, liiketunnistimia, immersiivisiä tiloja, makuja ja tuoksuja. Sisäänpääsy Lord Batllón makuuhuoneeseen (jos kultainen vaihtoehto valittu). Nauti immersiivisestä huoneesta, Gaudín kuutiosta (maailmassa ainutlaatuinen kuusisivuinen LED-kuutio). Kuuntele käsikirjoitusta, joka on saatavilla 15 kielellä, sekä säveltäjä Dani Howardin yksinomaisesti luomaa ääniraitaa, jonka esittää Berliinin sinfoniaorkesteri. Tarjolla olevista uutuuksista voit tutustua japanilaisen arkkitehdin Kengo Kuman suunnittelemaan uuteen vertikaalisen viestinnän ytimeen, 13 tonnin kiillotetusta marmorista koostuviin leijuviin tikkaisiin, jotka riippuvat ilmassa, ensimmäiseen kuusisivuiseen sisätilakartoitukseen Gaudín valojen terassilla sekä uuteen "Simbolic"-myymälään.

Barcelona: Hola Barcelonan julkisen liikenteen matkakortti

5. Barcelona: Hola Barcelonan julkisen liikenteen matkakortti

Julkisen liikenteen lipulla, joka tarjoaa rajoittamattoman matkustusoikeuden vähintään 2 päivän ajan, voit liikkua Barcelonassa ja sen ympäristössä ja säästää aikaa ja rahaa. Tutustu Barcelonaan kaikessa rauhassa, kun matkustat metrolla, busseilla ja raitiovaunuilla niin monta kertaa kuin haluat. Ennen kuin aloitat seikkailusi, suuntaa matkailuneuvontaan ja vaihda voucherisi. Vieraile kaupungin maamerkkeihin ja monumentteihin omaan tahtiisi passilla, joka on voimassa rajattomaan määrään matkoja Transports Metropolitans de Barcelonan (TMB) liikennöimissä metrossa ja busseissa, Generalitatin kaupunkiverkon liikennöimissä junissa sekä raitiovaunuissa ja Renfen esikaupunkijunissa. Mukana on myös kulkulupa Barcelonan lentokenttälinjan yhteyteen. Julkisen liikenteen lippusi on voimassa 48, 72, 96 tai 120 peräkkäistä tuntia voimassaolopäivän jälkeen (valitusta vaihtoehdosta riippuen).

Barcelona: La Pedrera-Casa Milà Ticket & Audio Guide Option: Barcelona: La Pedrera-Casa Milà Ticket & Audio Guide Option

6. Barcelona: La Pedrera-Casa Milà Ticket & Audio Guide Option: Barcelona: La Pedrera-Casa Milà Ticket & Audio Guide Option

Löydä yksi 1900-luvun merkittävimmistä ja innovatiivisimmista rakennuksista ohittamalla rivin äänikierros Casa Milàssa (La Pedrera), joka rakennettiin Antoni Gaudin uran huipulla. Kun olet tyylikkään Passeig de Gracia -kadun ainutlaatuisen rakennuksen julkisivun takana, ihaile katseenvangitsevia portaikkoja ja korkkiruuvipiipuja, joista on tullut Gaudín Barcelonan symboleja. Suuntaa katolle ihailemaan sen mutkaisia muotoja ja hassuja savupiippuja läheltä. Mene sitten ullakolle katsomaan "Espai Gaudi" -näyttelyä, ainoaa Gaudin elämälle ja työlle omistettua näyttelyä. Opi lisää hänen arkkitehtonisista innovaatioistaan pienoismallien, rakennussuunnitelmien, historiallisten valokuvien ja videoiden avulla. Koe La Pedreran kokemus täysin siemauksin yhdistämällä vierailusi uuteen vuonna 2022 lanseeraukseen, La Pedrera Virtual Experience -kokemukseen. La Pedrera Virtual Experience vie sinut ennennäkemättömään tilaan La Pedreraan huipputeknologian avulla ja antaa sinun yhdistää näkemyksen todellisesta ympäristöstä upeisiin holografisiin elementteihin. Laita sekatodellisuuslasit päähän matkustaaksesi eri aikakausiin ja ympäristöihin ja tuntea olevasi osa rakennuksen historiaa.

Barcelona. Ohita jono -pääsy ja opastettu pääsy Guellin puistoon

7. Barcelona. Ohita jono -pääsy ja opastettu pääsy Guellin puistoon

Tämä elämys vie sinut tutustumaan Carmelin kukkulalla sijaitsevaan Guellin puistoon. Hyödynnä ohita jono sisäänpääsyä ja asiantuntevan oppaan opastusta. Kulje läpi vuosisadan taiteen ja tutustu yhteen Gaudin ikuisimmista luomuksista. Elämyksesi alkaa matkalla kohti Carmelin kukkulaa, jonne Gaudi suunnitteli puiston yli sata vuotta sitten. Ihaile vaikuttavaa liskomaista El Drac -patsasta sisäänkäynnin luona, jossa voit havaita Gaudin upean värikkään mosaiikkityylin. Matkaa ajassa taakse päin vuoteen 1900, jolloin Barcelona liittyi koko maailmalla tunnettujen metropolien joukkoon. Kuuntele Ildefons Cerdan tarina. Tämä insinööri oli keskeisessä roolissa, kun Barcelona kasvoi nopeasti 1900-luvun toisella puolella. Opas esittelee sinulle jugend-piirteet, jotka ovat puiston merkittävin suuntaus. Katsele puiston veistoksia ja koe rakennustyylit, jotka muovasivat modernismityyliä Barcelonassa. Elämyksesi loppuun kävellessäsi puistossa kukkulan huipulle, josta sijaitsevalta aukiolta avautuu vaikuttavat näkymät Barcelonaan.

Barcelonan akvaario: Ohita jono -pääsylippu

8. Barcelonan akvaario: Ohita jono -pääsylippu

Barcelona Aquarium sijaitsee Port Vellissä, kaupungin vanhan sataman alueella, ja on maailman tärkein Välimereen keskittyvä merikoulutuskeskus. Akvaariossa on vieraillut jo yli 14 miljoonaa kävijää, ja voit ohittaa jonon tähän suosittuun nähtävyyteen tämän lipun avulla. Barcelonan akvaario tarjoaa opettavaisen matkan merenpinnan alle ja sen asukkaiden elämään. Koe yli 35 tankkia Välimeren ja trooppisen alueen tankkia, joissa elää 450 eri lajia ja jopa 11 000 eläintä. Oceanirum-tankki on viisi metriä syvä ja 36 metriä halkaisijaltaan pitkä tankki, joka on akvaarion kohokohta. Oceanariumin keskellä on 80 metriä pitkä läpinäkyvät tunneli, jossa asustaa muun muassa kultaotsa-ahvenia, mureenoja, möhkäkaloja, haita ja muita kalalajeja. Lippu oikeuttaa pääsyyn Planeta Aquaan ja Exploraan. Nämä pysyvät näyttelyt kertovat planeetan veden tärkeydestä, ja niissä lapset voivat tutustua meren maailmaan kaikkien aistien avulla. Akvaariovierailun päätyttyä voit tutustua sen liikkeisiin, kahviloihin ja muihin palveluihin. 

Barcelona: Kaupunkikierros Hop-On Hop-Off bussikierros.

9. Barcelona: Kaupunkikierros Hop-On Hop-Off bussikierros.

Tämä lippu oikeuttaa sinut hyödyntämään jopa 40 pysäkin ja kahden bussireitin kautta liikennöiviä busseja, jotka esittelevät sinulle Barcelonan parhaat palat. Hyppää pois niillä pysäkeillä joilla itse haluat. Avokattoiset kaksikerrosbussit vievät sinulle Picasson museon ja goottilaiskorttelin kaltaisille kohteille. Jatka sitten kierrosta hyppäämällä takaisin auton kyytiin. Hop-on hop-off -autot ovat kaksikerroksisia, ja niiden avokannelta avautuu upeat maisemat. Tämä on paras tapa kokea juuri ne kohteet Barcelonassa, jotka kiehtovat sinua. Tutustu maailman suurimpaan Picasson teosten kokoelmiin Picasso-museon pysäkillä pois jäädessäsi. Koe lukuisia ravintoloita ja kuppiloita La Ramblalla, joka on yksi Barcelonan suosituimmista kaduista. Voit nähdä myös Barcelonan lukuisat UNESCO-listatut nähtävyydet. Kierroksella ajellessasi voit nähdä usean kerran yhden kuuluisimmista maailmanperintökohteista, Antoni Gaudin upean Sagrada Familian. Reittien pituus on jota kuinkin kaksi tuntia. Autoja liikennöi noin 20–30 minuutin väliajoin. Lista kierroksen pysäkeistä:  Punaisen linjan pysäkit: • Plaça de Catalunya -aukio • Casa Batlló ja Fundació Antoni Tàpies • Passeig de Gràcia ja La Pedrera • Francesc Macià ja Diagonal • Estació de Sants • Plaça d'Espanya -aukio • Caixa Fòrum, Pavelló Mies Van Der Rohe • Poble Espanyol • Museu Nacional d'Art de Catalunya, katalonian kansallismuseo • Anella Olímpica • Fundació Joan Miró • Teleferic de Montjuïc, Montjuïcin köysirata • Miramar, Jardins Costa i Llobera • World Trade Center • Colom, Museu Marítim -merimuseo • Port Vell -satama • Katalonian historiallinen museo • Port Olímpic, olympiasatama • Barcelonan eläintarha • Parc de la Ciutadella -puisto Sinisen linjan pysäkit: • Plaça de Catalunyan aukio • Casa Batlló ja Fundació Antoni Tàpies • Passeig de Gràcia ja La Pedrera • Sagrada Familian katedraali • Sant Pau Recinte Modernista • Park Güellin puisto • Tramvia Blau, Tibidabo • Sarrià • Monestir de Pedralbes • Palau Reial, Pavellons Güell • Camp Nou (FC Barcelonan kotistadion) • Diagonal Les Corts • Francesc Macià ja Diagonal • Eixample

Hop-on hop-off -kierros Barcelonassa, 24 tai 48 tunnin lippu

10. Hop-on hop-off -kierros Barcelonassa, 24 tai 48 tunnin lippu

Hop-on hop-off -kierros tarjoaa joustavan tavan tutustua Barcelonan kohokohtiin. Kaksi reittiä tarjoavat kattavan tavan kokea lukuisia nähtävyyksiä. Kummankin reitin kesto ilman poistumista on noin kaksi tuntia. Audio-opas kertoo sinulle nähtävyyksistä. Hyödynnä lisäksi karttaa. Sateen sattuessa bussit katetaan sähkökatolla. Bussit on muunneltu siten, että ne ovat sopivia myös liikuntarajoitteisille ja niissä on sekä anatomisesti muotoillut penkit että lämmitys molemmissa kerroksissa. Kyydissä on myös avustaja, joka auttaa sinua tarvittaessa. Itäreitti • Catalunya-aukio • Vell-satama • Historiallinen museo • La Barceloneta • Olympiasatama • Poble Nou ja eläintarha • Kansallisteatteri • Agbarin torni ja Glories • Sagrada Familian katedraali • Recinte Modernista de Sant Pau • Park Guell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batlló Läntinen reitti • Catalunya-aukio • Riemukaari • Eläintarha, El Born, Ciutadella • Passeig Colom • World Trade Center -rakennus • Miramorin puutarha • Fundació Joan Miró • Anella Olímpica • Kansallismuseo (Katalonian kansallismuseo) • Poble Espanyol • Caixa Fòrum-Pavelló Mies Van Der Rohe • d'Espanyan aukio • Estació de Sants • FC Barcelonan Stadion • Plaça Pius XII – Palau Reial- Pavellons Guell – Monestir de Pedralbes • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Catalunya-aukio

5 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Barcelona

Barcelona

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Barcelona, Eläintarhat ja akvaariot

Eläintarhat ja akvaariot: Mitä muuta kokemista on kohteessa Barcelona?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Barcelona ovat:

Barcelona, Eläintarhat ja akvaariot: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Barcelona: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 1 973 arvosteluun

Nice Time to see all of The different fish species and take photos. It was a good Time to go to Aquarium, sinne there was not so many people.