Lisää päivät

BarcelonaEnsikertalaisille

Suosituksemme kategoriassa Barcelona Ensikertalaisille

Barcelona: Sagrada Familia -pääsylippu ja audio-opas

1. Barcelona: Sagrada Familia -pääsylippu ja audio-opas

Tutustu Antoni Gaudin keskeneräiseen mestariteokseen, Sagrada Familiaan, ja koe kaunis basilika omaan tahtiisi. Tutustu sen historiaan mukana olevan audio-oppaa avulla. Selvitä omin silmin, miksi Gaudin ikoninen teos, sen vaikuttavat julkisivut sekä sisätila ovat yksi Espanjan suosituimmista monumenteista. UNESCOn listalla olevan rakennuksen goottilaisen ja jugend-tyylin yhdistelmä dominoi Barcelonan siluettia. Gaudi aloitti Barcelonan todellisen symbolin rakentamisen vuonna 1882, ja Sagrada Familia on edelleen keskeneräinen rakennus. Vaikka basilika on keskeneräinen, se on edelleen ainutlaatuinen nähtävyys. 

Barcelona: Güellin puiston pääsylippu

2. Barcelona: Güellin puiston pääsylippu

Vieraile Parc Güellissa ajoitetun pääsylippusi avulla ja tutustu tähän ainutlaatuiseen paikkaan omaan tahtiisi. Ihastele Antoni Gaudín värikästä mosaiikkitaidetta, kuten lohikäärmeportaikkoja ja se maailmankuulua salamanteria. Pidä tauko kaupungin hulinasta kävellessäsi vihreän Austria Gardens -puutarhan läpi ja ota upeita valokuvia Barcelonasta puiston näköalapaikoilta.  Gaudí sai puiston suunniteltavakseen katalaaniliikemies Eusebi Güellilta, joka halusi rakennuttaa brittiläistyyppisen puiston Muntanya Pelada -vuorelle. Se avattiin kunnallisena puistona vuonna 1926, tunnustettiin taiteelliseksi monumentiksi vuonna 1969 ja julistettiin UNESCOn maailmanperintökohteeksi vuonna 1984. Vaikka sinun on mentävä puistoon varattuna aikana, voit jäädä sen jälkeen niin pitkäksi aikaa kuin haluat ja nauttia kaikesta.

Barcelona: Casa Batlló ja itseopastettu audiokierros

3. Barcelona: Casa Batlló ja itseopastettu audiokierros

Uppoudu Casa Batlló 10D Experience -elämykseen, jossa yhdistyvät tekoäly, lisätty todellisuus ja koneoppiminen. Koe arkkitehtuurin ja designin legendan, Antoni Gaudín, mestariteos omin silmin. Gaudín universumissa voit kokea muun muassa binauraalisia ääniä, immersiivisiä tiloja, makuja, tuoksuja ja volumetrisiä projektioita. Mene sisään lordi Batllón makuuhuoneeseen (jos kultavaihtoehto valitaan). Koe kaksi uutta immersiivistä huonetta: Gaudí Dome (ensimmäinen huone, jossa on kupoli, jossa on yli tuhat näyttöä) ja Gaudí Cube (kuusisivuinen LED-kuutio, joka on ainutlaatuinen maailmassa). Kuuntele audio-opasta, joka on saatavilla 15 kielellä, sekä säveltäjä Dani Howardin yksinomaisesti luomaa ääniraitaa, jonka esittää Berliinin sinfoniaorkesteri. Tarjolla olevista uutuuksista voit kokea japanilaisen arkkitehdin Kengo Kuman suunnitteleman uuden vertikaalisen viestinnän ytimen, 13 tonnin kiillotetusta marmorista koostuvat kelluvat tikkaat, jotka on ripustettu ilmaan, ensimmäisen 6-puoleisen sisätilojen kartoituksen Gaudín valojen terassilla sekä uuden "Simbolic"-myymälän.

Casa Milà-La Pedrera: Ohita jono -lippu ja audio-opas

4. Casa Milà-La Pedrera: Ohita jono -lippu ja audio-opas

Koe yksi 1900-luvun vaikuttavimmista ja kekseliäimmistä rakennuksista tällä jonot ohittavalla ääniopasteisella kierroksella Casa Milàan (La Pedrera), joka on rakennettu Antoni Gaudin ollessa uransa huipulla. Päästyäsi tämän elegantille Passeig de Gracialle rakennetun erikoislaatuisen rakennuksen julkisivun taakse, voit ihastella katseen vangitsevia portaikkoja ja korkkiruuvisavupiippuja, joista on tullut Gaudin Barcelonan symboleja. Nouse katolle ihastelemaan sen kiemuraisia muotoja ja eriskummallisia savupiippuja läheltä. Siirry sen jälkeen ullakkotiloihin näkemään "Espai Gaudi" -näyttely, joka on ainoa Gaudin elämälle ja työlle omistettu näyttely. Opi lisää hänen arkkitehtonista keksinnöistään pienoismallien, rakennussuunnitelmien sekä historiallisten valokuvien ja videoiden kautta.

Barcelona: Picasso-museo: Skip-the-line opastettu kierros Picasso-museossa

5. Barcelona: Picasso-museo: Skip-the-line opastettu kierros Picasso-museossa

Ohita jonot ja tutustu Picasson historiaan ja työhön asiantuntijaoppaan avulla. Tutustu Pablo Picasson kehitysvuosiin ja löydä nuoren taiteilijan nerokkuus ihailemalla pysyvän kokoelman 4 251 kappaletta. Tapaa opas museon sisäänkäynnillä ja lyhyen selityksen jälkeen ihaile kokoelmaa ja väliaikaista näyttelyä, joka tarjoaa perusteellisen kronologian Picasson kehityksestä taiteilijana. Ihaile töitä hänen varhaisista Barcelonan päivistään hänen tärkeimpiin myöhempiin kausiinsa vierailemalla mestariteoksissa, kuten "Science and Charity", "Royan" ja "Las Meninas", joka on uudelleentulkinta Velazquezin samannimisestä maalauksesta. Vuonna 1963 avattu Picasso-museo paljastaa myös taiteilijan syvän suhteen Barcelonaan: intiimin suhteen, joka muotoutui hänen nuoruudessaan ja jatkui hänen kuolemaansa saakka. Keskustelun päätteeksi käsitellään Picasson aikalaisia ja hänen pysyvää vaikutustaan taidemaailmaan. Kierroksen lopussa opas jättää sinut jatkamaan tutkimusta omaan tahtiisi ja antaa mielellään suosituksia muista kiinnostavista kohteista.

Barcelonan akvaario: Ohita jono -pääsylippu

6. Barcelonan akvaario: Ohita jono -pääsylippu

Barcelona Aquarium sijaitsee Port Vellissä, kaupungin vanhan sataman alueella, ja on maailman tärkein Välimereen keskittyvä merikoulutuskeskus. Akvaariossa on vieraillut jo yli 14 miljoonaa kävijää, ja voit ohittaa jonon tähän suosittuun nähtävyyteen tämän lipun avulla. Barcelonan akvaario tarjoaa opettavaisen matkan merenpinnan alle ja sen asukkaiden elämään. Koe yli 35 tankkia Välimeren ja trooppisen alueen tankkia, joissa elää 450 eri lajia ja jopa 11 000 eläintä. Oceanirum-tankki on viisi metriä syvä ja 36 metriä halkaisijaltaan pitkä tankki, joka on akvaarion kohokohta. Oceanariumin keskellä on 80 metriä pitkä läpinäkyvät tunneli, jossa asustaa muun muassa kultaotsa-ahvenia, mureenoja, möhkäkaloja, haita ja muita kalalajeja. Lippu oikeuttaa pääsyyn Planeta Aquaan ja Exploraan. Nämä pysyvät näyttelyt kertovat planeetan veden tärkeydestä, ja niissä lapset voivat tutustua meren maailmaan kaikkien aistien avulla. Akvaariovierailun päätyttyä voit tutustua sen liikkeisiin, kahviloihin ja muihin palveluihin. 

Barcelona: Música Palau de la Música -opastettu kierros.

7. Barcelona: Música Palau de la Música -opastettu kierros.

Nauti itseopastetusta kierroksesta Palau de la Música -rakennuksessa, joka on yksi Barcelonan tunnetuimmista rakennuksista. Seuraa informatiivista esitettä ja tutustu syvälle tähän Barcelonan modernismin helmiin. Tämä kaupungin sydämessä, vain muutaman minuutin päässä Las Ramblasilta ja Plaza Catalunyalta sijaitseva konserttisali on koristeellisten hienostojen temppeli. Aloita kierroksesi aulasta ja jatka suureen portaikkoon ihailemaan sitä koristavia koristeellisia kukkia ja lippuja; hämmästy sen yksityiskohdista, jotka on rakennettu useista eri materiaaleista, kuten raudasta ja lasista. Vieraile seuraavaksi Lluís Millet -salissa ja vilkaise suurta parveketta, jonka pylväät symboloivat luontoa kaikenlaisten kukkien kanssa. Hämmästy lopuksi värien, muotojen ja valon räjähdyksestä, kun astut konserttisaliin. Toisesta kerroksesta sinulla on mahdollisuus ihailla vaikuttavaa valonlähdettä läheltä. Nauti vierailun päätteeksi kauniista elävästä piano- tai urkukonsertista.

Barcelona: Flamenco-esitys, kaupungintalon teatteri

8. Barcelona: Flamenco-esitys, kaupungintalon teatteri

Koe espanjalainen taide-elämys vuonna 2010 UNESCOn listalle lisätyssä Barcelonan kaupungintalossa. Ihastu flamenco-mestarien laulusta, tanssista ja koreografioista. Entisessä Teatro de Barcelonassa järjestettävässä esityksessä voit kokea katalonialaisten huipputanssijoiden kyvyt. Näe 1800-luvun teatterin upeat ominaispiirteet, kuten historialliset lavakoneistot, vaikuttava lampuilla koristeltu lava sekä samettiset verhot. Lavalla voit kokea improvisoiduin flamcon raa'an tunteen. Voit ihastua muun muassa Buleríasin rytmeistä, häikäistyä kitarasooloista ja katsella kaksintaisteluita sekä Soleás-tansseja. Näe tanssijoita, kuten Yolanda Cortés, Raúl Ortega, Ivan Alcalà ja Patricia Dominguez. Koe laulajien, kuten Josefa G.Contreras, Antonio el Mantecao, La Tana ja Miguel de la Tolea, taidot. Kuuntele kitaristien Eduardo Cortés ja Oliver Haldon, sekä perkussionistien Jacobo C. Sanchezin ja Joni C. Sanchesin rytmit ja sävelet.

Barcelonasta: Montserratin puolen päivän opastettu kierros

9. Barcelonasta: Montserratin puolen päivän opastettu kierros

Kierros lähtee Barcelonasta kohti  Katalonian kaunista maaseutua. Matkalla opas kertoo sinulle tarinoita Montserratin historiasta ja sen uskonnollisesta merkityksestä. Ihaile upeita maisemia minibussista, jonka jälkeen saavut alueen kuuluisimmalle vuorijonolle, Montserratille, joka on nimetty sen sahalaitaisten reunojen ja vaikuttavan koon mukaan. Matkaa rautatietä pitkin huipulle ja katsele maisemia vuorijonolle. Vieraile sitten benediktiiniluostarissa ja Santa Maria  de Montserratissa, josta löytyy Montserratin neitsyen pyhäkkö, ja tutustu näiden kiveen kaiverrettujen rakennusten historiaan. Vieraile myös Montserratin luostarissa, jossa sijaitsee Mare de Déu de Montserratin kuva. La Morenetana tunnettu hahmo on ollut Katalonian suojelupyhimys vuodesta 1881 alkaen. Kierrospäivästä ja -ajasta riippuen voit myös nähdä Montserratin poikakuoron esityksen, joka on yksi Euroopan vanhimmista ja arvostetuimmista kuoroista.

Barcelona: Gaudin Casa Vicens Skip-the-Line -sisäänpääsylippu

10. Barcelona: Gaudin Casa Vicens Skip-the-Line -sisäänpääsylippu

Käy Casa Vicensissä, Gaudín ensimmäisessä talossa, ja arkkitehdin ensimmäisessä tärkeässä työssä. Tämä oli työ, joka merkitsi hänen lähtökohtansa, arkkitehtonisen helmen, jonka UNESCO julisti maailmanperintökohteeksi vuonna 2005. Vuosina 1883-1885 rakennettu herra Manuel Vicensin toimesta rakennettu Casa Vicens on yksi ensimmäisistä modernismin mestariteoksista ja ennakointi Gaudín myöhemmälle teokselle. Alun perin se oli suunniteltu lomamökiksi, jossa on puutarha, jossa geometriset muodot ja runsas koristelu ympäröivän kasvillisuuden innoittamana ovat läsnä sekä talon ulkosivulla että eri sisätiloissa. Tämä ohita jono -lippu antaa sinulle ensisijaisen pääsyn ja pääsyn koko kompleksiin.

16 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Barcelona, Ensikertalaisille

Ensikertalaisille: Mitä muuta kokemista on kohteessa Barcelona?

Barcelona: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Arkkitehtuurin ihme!!! Ulkopuolelta, mutta melkein vielä enemmän sisältä, hämmästyttää arkkitehtonisten ja logististen mestariteosten vaikuttava valikoima. Jo nyt, neljä vuotta ennen rakennuksen valmistumista ja 100 vuotta Gaudin kuoleman jälkeen, meille maailman kaunein rakennus, jossa olemme koskaan vierailleet. Pakollinen kulttuurin ystäville. Jokainen sentti kannattaa käyttää täällä! Online-varaus, mukaan lukien ääniopas, toimi täydellisesti! Mielellään taas GetYourGuidessa. K+B

Vierailin tässä kohteessa 14 vuotta sitten venäjänkielisen oppaan kanssa. Nyt ei ole venäläisiä oppaita ja he käyttivät ääniopasta. Kaikki on selkeää ja mielenkiintoista. Oli vähän ärsyttävää, kun puhelimiin yritettiin laittaa ääniopas, mutta onneksi se epäonnistui ja toi meille tavalliset aiemmin käytetyt. Tuomiokirkoa koskevia tietoja oli mahdollista kuunnella useita kertoja. Kello 12 kellojen soitto ja miellyttävä musiikki katedraalissa aiheuttivat kyyneleitä ....

Sinun täytyy valmistautua moniin ihmisiin. On sääli, että kaikilla (!) on oltava sovellus kuullakseen äänioppaan! Se on melko hankalaa paikan päällä! niin monet kävelivät kaiuttimet päällä.. ei myöskään aivan halpa katedraalissa..! Sisäänkäynnin selkeä merkintä, joka koskee Get-your Guide -asiakkaita, olisi etu!

Poikkeuksellinen kokemus. Ostamalla lipun verkosta tulet paikalle ja pääset heti sisään. Täytyy vain muistaa, että ääniopas on kännykässäsi ja kuulokkeissasi, minä, jolla oli myös 3 lasta, annoin minulle "puhelimet", joilla voit kuunnella tarinaa.

Barcelonassa on kaksi vastaavaa palveluntarjoajaa, katso reitit ja päätä itse. Meillä oli 2 päivän lippu ja näimme sen kanssa paljon. Käytämme melkein aina tätä tapaa tutustua kaupunkiin - se todella vakuutti meidät jälleen Barcelonassa.