Lisää päivät

BarcelonaEsteetön pääsy pyörätuolilla

Suosituksemme kategoriassa Barcelona Esteetön pääsy pyörätuolilla

Barcelona: Güellin puiston pääsylippu

1. Barcelona: Güellin puiston pääsylippu

Vieraile Parc Güellissa ajoitetun pääsylippusi avulla ja tutustu tähän ainutlaatuiseen paikkaan omaan tahtiisi. Ihastele Antoni Gaudín värikästä mosaiikkitaidetta, kuten lohikäärmeportaikkoja ja se maailmankuulua salamanteria. Pidä tauko kaupungin hulinasta kävellessäsi vihreän Austria Gardens -puutarhan läpi ja ota upeita valokuvia Barcelonasta puiston näköalapaikoilta.  Gaudí sai puiston suunniteltavakseen katalaaniliikemies Eusebi Güellilta, joka halusi rakennuttaa brittiläistyyppisen puiston Muntanya Pelada -vuorelle. Se avattiin kunnallisena puistona vuonna 1926, tunnustettiin taiteelliseksi monumentiksi vuonna 1969 ja julistettiin UNESCOn maailmanperintökohteeksi vuonna 1984. Vaikka sinun on mentävä puistoon varattuna aikana, voit jäädä sen jälkeen niin pitkäksi aikaa kuin haluat ja nauttia kaikesta.

Barcelona: Casa Batlló ja itseopastettu audiokierros

2. Barcelona: Casa Batlló ja itseopastettu audiokierros

Uppoudu Casa Batlló 10D Experience -elämykseen, jossa yhdistyvät tekoäly, lisätty todellisuus ja koneoppiminen. Koe arkkitehtuurin ja designin legendan, Antoni Gaudín, mestariteos omin silmin. Gaudín universumissa voit kokea muun muassa binauraalisia ääniä, immersiivisiä tiloja, makuja, tuoksuja ja volumetrisiä projektioita. Mene sisään lordi Batllón makuuhuoneeseen (jos kultavaihtoehto valitaan). Koe kaksi uutta immersiivistä huonetta: Gaudí Dome (ensimmäinen huone, jossa on kupoli, jossa on yli tuhat näyttöä) ja Gaudí Cube (kuusisivuinen LED-kuutio, joka on ainutlaatuinen maailmassa). Kuuntele audio-opasta, joka on saatavilla 15 kielellä, sekä säveltäjä Dani Howardin yksinomaisesti luomaa ääniraitaa, jonka esittää Berliinin sinfoniaorkesteri. Tarjolla olevista uutuuksista voit kokea japanilaisen arkkitehdin Kengo Kuman suunnitteleman uuden vertikaalisen viestinnän ytimen, 13 tonnin kiillotetusta marmorista koostuvat kelluvat tikkaat, jotka on ripustettu ilmaan, ensimmäisen 6-puoleisen sisätilojen kartoituksen Gaudín valojen terassilla sekä uuden "Simbolic"-myymälän.

Barcelona: Barcelonan museo "Barça Immersive Tour" -lippu: FC Barcelonan museo "Barça Immersive Tour" -lippu

3. Barcelona: Barcelonan museo "Barça Immersive Tour" -lippu: FC Barcelonan museo "Barça Immersive Tour" -lippu

Lähde unohtumattomaan seikkailuun FC Barcelonan kiehtovaan maailmaan Barça Immersive Tourilla. Tämän eksklusiivisen kokemuksen avulla voit tutustua seuran menneisyyteen, nykyhetkeen ja tulevaisuuteen stadionin remontin aikana. Tämä immersiivinen näyttely sijaitsee Spotify Camp Noun lähellä sijaitsevassa, erityisesti siihen mukautetussa tilassa, ja se sisältää 18 interaktiivista ja audiovisuaalista installaatiota. Aloita matkasi tervetuliaisalueelta, jossa saat ääniopastusta ja löydät hyödyllistä tietoa. Älä missaa tilaisuutta vangita ikimuistoisia hetkiä valokuvapisteessä. Astu sisään "Me olemme historiaa" -tunneliin, jossa Barçan rikas perintö herää henkiin kiehtovien valokuvien ja merkittävien esineiden kautta, mukaan lukien Johan Cruyffin kunniaksi omistettu tila. Uppoudu "Tots units fem força" -alueelle, jossa interaktiiviset asemat esittelevät sekä miesten että naisten ykkösjoukkueita. Koe jännitystä "More than Achievements" -installaatiossa, jossa koet ikonisia hetkiä, legendaarisia pelaajia ja pokaaleja immersiivisten maalilähetysten ja juhlallisten äänien avulla. Kierroksen kohokohta odottaa "Camp Nou Live", joka on kunnioitusta herättävä audiovisuaalinen esitys, joka sijoittaa sinut stadionin keskelle ja tarjoaa 360º-kokemuksen ainutlaatuisesta näköalapaikasta. Tutustu FC Barcelonan tulevaisuuteen "Espai Barçassa", jossa mallit, grafiikat ja upottavat audiovisuaaliset teokset esittelevät kaikille Barça-faneille tulevan kodin monimutkaisia yksityiskohtia. Osallistu tälle poikkeukselliselle matkalle FC Barcelonan olemuksen läpi. Uppoudu historiaan, tunteisiin ja toiveisiin, jotka määrittelevät tämän ikonisen jalkapalloseuran, ja lähde kotiin rakkaiden muistojen ja syvemmän yhteyden kanssa Barçan maineikkaaseen perintöön.

Barcelona: Picasso-museo: Skip-the-line opastettu kierros Picasso-museossa

4. Barcelona: Picasso-museo: Skip-the-line opastettu kierros Picasso-museossa

Ohita jonot ja tutustu Picasson historiaan ja työhön asiantuntijaoppaan avulla. Tutustu Pablo Picasson kehitysvuosiin ja löydä nuoren taiteilijan nerokkuus ihailemalla pysyvän kokoelman 4 251 kappaletta. Tapaa opas museon sisäänkäynnillä ja lyhyen selityksen jälkeen ihaile kokoelmaa ja väliaikaista näyttelyä, joka tarjoaa perusteellisen kronologian Picasson kehityksestä taiteilijana. Ihaile töitä hänen varhaisista Barcelonan päivistään hänen tärkeimpiin myöhempiin kausiinsa vierailemalla mestariteoksissa, kuten "Science and Charity", "Royan" ja "Las Meninas", joka on uudelleentulkinta Velazquezin samannimisestä maalauksesta. Vuonna 1963 avattu Picasso-museo paljastaa myös taiteilijan syvän suhteen Barcelonaan: intiimin suhteen, joka muotoutui hänen nuoruudessaan ja jatkui hänen kuolemaansa saakka. Keskustelun päätteeksi käsitellään Picasson aikalaisia ja hänen pysyvää vaikutustaan taidemaailmaan. Kierroksen lopussa opas jättää sinut jatkamaan tutkimusta omaan tahtiisi ja antaa mielellään suosituksia muista kiinnostavista kohteista.

Barcelonan akvaario: Ohita jono -pääsylippu

5. Barcelonan akvaario: Ohita jono -pääsylippu

Barcelona Aquarium sijaitsee Port Vellissä, kaupungin vanhan sataman alueella, ja on maailman tärkein Välimereen keskittyvä merikoulutuskeskus. Akvaariossa on vieraillut jo yli 14 miljoonaa kävijää, ja voit ohittaa jonon tähän suosittuun nähtävyyteen tämän lipun avulla. Barcelonan akvaario tarjoaa opettavaisen matkan merenpinnan alle ja sen asukkaiden elämään. Koe yli 35 tankkia Välimeren ja trooppisen alueen tankkia, joissa elää 450 eri lajia ja jopa 11 000 eläintä. Oceanirum-tankki on viisi metriä syvä ja 36 metriä halkaisijaltaan pitkä tankki, joka on akvaarion kohokohta. Oceanariumin keskellä on 80 metriä pitkä läpinäkyvät tunneli, jossa asustaa muun muassa kultaotsa-ahvenia, mureenoja, möhkäkaloja, haita ja muita kalalajeja. Lippu oikeuttaa pääsyyn Planeta Aquaan ja Exploraan. Nämä pysyvät näyttelyt kertovat planeetan veden tärkeydestä, ja niissä lapset voivat tutustua meren maailmaan kaikkien aistien avulla. Akvaariovierailun päätyttyä voit tutustua sen liikkeisiin, kahviloihin ja muihin palveluihin. 

Moco Museum Barcelona: Pääsyliput Banksyn ja muiden kanssa

6. Moco Museum Barcelona: Pääsyliput Banksyn ja muiden kanssa

Varaa pääsylippu Barcelonan Moco-museoon nähdäksesi ajankohtaiset näyttelyt, jotka keskittyvät tuomaan modernia ja nykytaidetta suurelle yleisölle. Koe unohtumaton ja todella silmiä avaava taidekokoelma. Katso Andy Warholin, Jean-Michel Basquiatin, Banksyn, Salvador Dalín, Damien Hirstin, Keith Haringin, KAWS:n, Hayden Kaysin, Yayoi Kusaman, David LaChapellen, Takashi Murakamin ja muiden ainutlaatuisia moderneja, nykyaikaisia ja katutaideteoksia. Vieraile Guillermo Lorcan "Esplendor de la Noche" -elokuvassa, joka on ensimmäinen eurooppalainen yksityisesitys chileläiseltä nykytaiteilijalta Simon de Puryn kuratoimassa näyttelyssä, jossa yhdistyvät taikuutta ja realismia. Inspiroidu digitaalisen taiteen mahdollisuuksista vierailemalla TeamLabin, Les Fantômesin ja Studio Irman näyttelytiloissa. Vieraile "NFT:issä" (non-fungible tokens), joka on Euroopan ensimmäinen NFT-ilmiölle omistettu näyttelytila. Nämä ovat vain osa monista tällä hetkellä esillä olevista kiehtovista näyttelyistä.

Barcelona: Música Palau de la Música -opastettu kierros.

7. Barcelona: Música Palau de la Música -opastettu kierros.

Nauti itseopastetusta kierroksesta Palau de la Música -rakennuksessa, joka on yksi Barcelonan tunnetuimmista rakennuksista. Seuraa informatiivista esitettä ja tutustu syvälle tähän Barcelonan modernismin helmiin. Tämä kaupungin sydämessä, vain muutaman minuutin päässä Las Ramblasilta ja Plaza Catalunyalta sijaitseva konserttisali on koristeellisten hienostojen temppeli. Aloita kierroksesi aulasta ja jatka suureen portaikkoon ihailemaan sitä koristavia koristeellisia kukkia ja lippuja; hämmästy sen yksityiskohdista, jotka on rakennettu useista eri materiaaleista, kuten raudasta ja lasista. Vieraile seuraavaksi Lluís Millet -salissa ja vilkaise suurta parveketta, jonka pylväät symboloivat luontoa kaikenlaisten kukkien kanssa. Hämmästy lopuksi värien, muotojen ja valon räjähdyksestä, kun astut konserttisaliin. Toisesta kerroksesta sinulla on mahdollisuus ihailla vaikuttavaa valonlähdettä läheltä. Nauti vierailun päätteeksi kauniista elävästä piano- tai urkukonsertista.

Barcelona: Flamenco-esitys Tablao Flamenco Cordobesissa

8. Barcelona: Flamenco-esitys Tablao Flamenco Cordobesissa

Koe flamencoesitys historiallisessa paikassa Barcelonan kuuluisalla La Rambla -kadulla ja koe perinteinen espanjalainen kansanperinne. Ota suunnaksi tablao (flamencoteatteri), jossa Juan Villarin kaltaiset legendaariset taiteilijat ovat esiintyneet. Teatteri tuo edelleen näyttämölleen tärkeimmät flamencotaiteilijat laadun varmistamiseksi. Syleile musiikin, laulun ja tanssin aistillisia rytmejä ja alkukantaista voimaa. Ihaile paikan värikästä sisustusta, joka on saanut inspiraationsa tyyleistä, jotka vievät sinut takaisin maurien aikaan. Lisää illallisvaihtoehto ja lähde kulinaariselle matkalle Espanjan ja sen alueiden ruokien pariin, etelän gazpachoista Baskimaan herkullisiin pintxoseihin (pienet välipalat). Nauti aitoa valencialaista paellaa yli 40 eri herkun joukossa.

Hola Barcelona julkisen liikenteen matkakortti

9. Hola Barcelona julkisen liikenteen matkakortti

julkisten kulkuneuvojen lipulla, joka tarjoaa rajoittamattoman matkustusoikeuden vähintään kahdeksi päiväksi, voit liikkua Barcelonassa ja sen ympäristössä ja säästää aikaa ja rahaa. Tutustu Barcelonaan kaikessa rauhassa, kun matkustat metrolla, busseilla ja raitiovaunuilla niin monta kertaa kuin haluat. Ennen kuin aloitat seikkailusi, suuntaa matkailuneuvontaan ja vaihda voucherisi. Vieraile kaupungin maamerkkeihin ja muistomerkkeihin omaan tahtiisi passilla, joka on voimassa rajattomaan määrään matkoja Transports Metropolitans de Barcelonan (TMB) liikennöimissä metrossa ja busseissa, Generalitatin kaupunkiverkon liikennöimissä junissa sekä raitiovaunuissa ja Renfen esikaupunkijunissa. Mukana on myös kulkulupa Barcelonan lentokenttälinjalle. Julkisen liikenteen lippusi on voimassa 48, 72, 96 tai 120 peräkkäistä tuntia voimassaolopäivän jälkeen (valitusta vaihtoehdosta riippuen).

Sagrada Familia: Opastettu ohita lippujonot -kierros & lippu

10. Sagrada Familia: Opastettu ohita lippujonot -kierros & lippu

Tee Sagrada Familia -vierailustasi unohtumaton tämän 1,5 tunnin opastetun kierroksen avulla Gaudin mestariteoksella. Näe kirkon unenomainen julkisivu ja sisäpuoli pienryhmässä tai yksityiskierroksella, jota johtaa asiantunteva opas. Kierroksella voit oppia yhtä käynnissä olevasta rakennusprosessista, ennakoidusta valmistumispäivästä sekä lukuisista arkkitehdeistä ja taiteilijoista, jotka ovat vuosien saatossa herättäneet Gaudin vision eloon. Tapaa opas ulkopuolella ja aloita lyhyellä alustuksella ennen sisäänkäynnille menoa. Turvatarkastuksen jälkeen voit tutustua Syntymän julkisivuun. Tämä oli kirkon ensimmäinen valmistunut osa, jonka parissa Gaudi työskenteli eniten henkilökohtaisesti. Yritä purkaa symboleita, jotka Gaudi jätti vierailijoiden tulkittavaksi. Astu sitten sisään itse Sagrada Familiaan. Katsele lasimaalausten luomia värikkäitä valoilmiöitä sekä oksamaisia pylväitä, jotka kulkevat katossa. Gaudi halusi tehdä sisätiloista metsiä muistuttavan, ja valaistuksesta lehtimäisen.  Basilikasta poistuttua voit tutustua Kärsimyksen julkisivuun, joka kertoo Jeesuksen ristiinnaulitsemisesta. Koe julkisivun ja tornien dramaattisen kulmikkaat veistokset. Tämä julkisivu, kuten suuri osa koko rakennusta, saatiin valmiiksi Gaudin kuoleman jälkeen.  Suuntaa sitten Sagrada Familian kouluun, jossa rakennuksen työntekijöiden lapset opiskelevat. Opi sen rakennusvaiheista sekä siitä, kun rakennus siirrettiin tilan raivaamiseksi.  Viimeinen etappisi on Sagrada Familian museo, jossa opas kertoo sinulle Gaudin alkuperäisen vision piirroksista ja suunnitelmista. Museosta löydät kirkon historiaan ja Gaudin elämään liittyviä esineitä, kuten ylösalaisin olevan kirkon mallin.

248 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 16

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Barcelona, Esteetön pääsy pyörätuolilla

Esteetön pääsy pyörätuolilla: Mitä muuta kokemista on kohteessa Barcelona?

Barcelona: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 37 584 arvosteluun

Se oli jotain erilaista kuin perinteisissä vahamuseoissa. Pidin siitä erittäin paljon! Kortti maksaa itse asiassa 22 € paikan päällä. Jos varaat tästä tämän sivuston kautta, voit säästää 2 €. Mielestäni hinta on edelleen melko korkea, mutta se on silti sen arvoista. Vain suositella!!!

Oli todella hyvä, että olimme aamun ensimmäisellä ajalla. Saimme valokuvattua puistossa ennen kunnon ryysistä

Our guide Victor was excellent. Ever corner of Sagrada Familia has its own story. Highly recommend this tour!

Erittäin hauska täydellinen paikka kuvien ottamiseen ja mielenkiintoisten asioiden näkemiseen.