Kaupunkikortti

Barcelona: Hola Barcelonan julkisen liikenteen matkakortti

Aktiviteetin tarjoaja: Turisme de Barcelona
Kaupunkikortti

Barcelona: Hola Barcelonan julkisen liikenteen matkakortti

Aktiviteetin tarjoaja: Turisme de Barcelona
Pian loppuunmyyty

alkaen 16,40 € per henkilö

Pian loppuunmyyty

Tutustu Barcelonaan julkisen liikenteen lipulla, jonka avulla voit käyttää julkisia liikennevälineitä rajattomasti kaupungissa ja sen ympäristössä. Koe kaupungin kauneus ja salaisuudet 48, 72, 96 tai 120 tunnin ajan voimassa olevalla lipulla.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Voimassa 2 - 5 päivää
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.

Elämys

Kohokohdat
 • Liiku ympäri Barcelonaa metroilla, busseilla, raitiovaunuilla ja paikallisjunilla
 • Koe kaupunki omaan tahtiisi
 • Valitse voimassaoloajaksi joko 48, 72, 96 tai 120 tuntia riippuen matkasi kestosta
Koko kuvaus

Julkisen liikenteen lipulla, joka tarjoaa rajoittamattoman matkustusoikeuden vähintään 2 päivän ajan, voit liikkua Barcelonassa ja sen ympäristössä ja säästää aikaa ja rahaa. Tutustu Barcelonaan kaikessa rauhassa, kun matkustat metrolla, busseilla ja raitiovaunuilla niin monta kertaa kuin haluat. Ennen kuin aloitat seikkailusi, suuntaa matkailuneuvontaan ja vaihda voucherisi. Vieraile kaupungin maamerkkeihin ja monumentteihin omaan tahtiisi passilla, joka on voimassa rajattomaan määrään matkoja Transports Metropolitans de Barcelonan (TMB) liikennöimissä metrossa ja busseissa, Generalitatin kaupunkiverkon liikennöimissä junissa sekä raitiovaunuissa ja Renfen esikaupunkijunissa. Mukana on myös kulkulupa Barcelonan lentokenttälinjan yhteyteen. Julkisen liikenteen lippusi on voimassa 48, 72, 96 tai 120 peräkkäistä tuntia voimassaolopäivän jälkeen (valitusta vaihtoehdosta riippuen).

Sisältää
 • Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) liikennöi metrolla, busseilla ja Montjuïcin köysiradalla.
 • Generalitatin kaupunkiverkon liikennöimät junat
 • Raitiovaunu ja Renfen esikaupunkijunat (Barcelonan lentokentälle kulkeva kulkulupa sisältyy hintaan).
 • Yöliikenne

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaamispaikka voi vaihdella valitusta kierrosvaihtoehdosta riippuen.

Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • - Alle 4-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi
 • - Kortilla voit tehdä niin monta matkaa kuin haluat (voimassaoloaikana) metrolla, bussilla (TMB), kaupunkijunalla (FGC, vyöhyke 1), Montjuïcin köysiradalla, raitiovaunulla (TRAM) ja alueellisella junalla (Rodalies de Catalunya, vyöhyke 1).
 • - Lipun voimassaoloaika alkaa, kun se vahvistetaan ensimmäisen kerran.
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,7 /5

perustuen 10837 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Kuljetus
  4,5/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,5/5
 • Turvallisuus
  4,6/5
 • Palvelu
  4,6/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Kortti oli todella kätevä, joten meidän ei tarvinnut miettiä lippua monille metro-, juna- tai bussimatkoillemme. Ainoa hämmentävä asia (mutta ei suuri ongelma) oli, että noutimme lippumme lentokentältä (helppo infoasemalta), mutta junan kääntöportit eivät vahvistaneet lippuamme. Rautatieaseman henkilökunta (sekä saapuessaan lentokentälle että saapuessaan Sants-asemalle) päästi meidät sisään / ulos manuaalisesti. Lippumme vahvistettiin saapuessamme Santsin metroasemalle ja sieltä kaikki oli helppoa. Käytimme lippuja useita kertoja neljän päivän aikana ja uskomme, että se oli hyvä arvo. Luulen, että vaikka emme olisi käyttäneet koko lipun hintaa, olisin silti ostanut sellaisen, jotta pääsisin sisään ilman, että olisi tarvinnut pysähtyä ostamaan lippua jokaiselle matkalle.

Lue lisää

4. lokakuuta 2022

Sinänsä tämä kortti on tietysti erittäin käytännöllinen ja hyvä. Vain Infopisteen, Metron ja FGC:n työntekijät eivät ole aivan samaa mieltä siitä, mihin kortin voimassaolo tarkalleen päättyy. Joten olisi hienoa saada kartta, joka näyttää "tähän suuntaan eikä enää" tai luettelo mukana olevista pysäkeistä, jotta voit etsiä helposti - mitä ei sieltä löydy, on pois kartalta. -> jos matkustat vain kaupungissa, voin vain suositella sellaisen kortin ostamista.

Lue lisää

20. syyskuuta 2022

Kortti oli hieno, mutta kuten monet arvostelijat ovat neuvoneet, voit kerätä vain muutamista matkailuinfokopeista, olisi hienoa, jos ne olisivat useammassa turistikopissa. Näitä vastaavia kortteja on myös mahdollista saada metron lippuautomaateista 2,3,4 päiväksi maksamalla hieman ylimääräistä, mutta ei paljon. Korttini lakkasi toimimasta toisena päivänä, koska se oli vääntynyt, jouduin pyytämään metrohoitajia vaihtamaan korttini metro 4 päivään, minkä he ystävällisesti tekivät. Mutta näiden korttien hankkiminen säästää aikaa matkustaessasi ympäri kaupunkia, metro ja bussit ovat loistava kulkuväline Barcelonassa. Joten sanoisin ehdottomasti harkitsevani näiden korttien ostamista muutaman päivän matkaa varten.

Lue lisää

11. syyskuuta 2022

Tuotteen tunnus: 50000