Lisää päivät

BarcelonaItseopastetut aktiviteetit

Suosituksemme kategoriassa Barcelona Itseopastetut aktiviteetit

Barcelona: Sagrada Familia -pääsylippu ja audio-opas

1. Barcelona: Sagrada Familia -pääsylippu ja audio-opas

Tutustu Antoni Gaudin keskeneräiseen mestariteokseen, Sagrada Familiaan, ja koe kaunis basilika omaan tahtiisi. Tutustu sen historiaan mukana olevan audio-oppaa avulla. Selvitä omin silmin, miksi Gaudin ikoninen teos, sen vaikuttavat julkisivut sekä sisätila ovat yksi Espanjan suosituimmista monumenteista. UNESCOn listalla olevan rakennuksen goottilaisen ja jugend-tyylin yhdistelmä dominoi Barcelonan siluettia. Gaudi aloitti Barcelonan todellisen symbolin rakentamisen vuonna 1882, ja Sagrada Familia on edelleen keskeneräinen rakennus. Vaikka basilika on keskeneräinen, se on edelleen ainutlaatuinen nähtävyys. 

Barcelona: Güellin puiston pääsylippu

2. Barcelona: Güellin puiston pääsylippu

Vieraile Parc Güellissa ajoitetun pääsylippusi avulla ja tutustu tähän ainutlaatuiseen paikkaan omaan tahtiisi. Ihastele Antoni Gaudín värikästä mosaiikkitaidetta, kuten lohikäärmeportaikkoja ja se maailmankuulua salamanteria. Pidä tauko kaupungin hulinasta kävellessäsi vihreän Austria Gardens -puutarhan läpi ja ota upeita valokuvia Barcelonasta puiston näköalapaikoilta.  Gaudí sai puiston suunniteltavakseen katalaaniliikemies Eusebi Güellilta, joka halusi rakennuttaa brittiläistyyppisen puiston Muntanya Pelada -vuorelle. Se avattiin kunnallisena puistona vuonna 1926, tunnustettiin taiteelliseksi monumentiksi vuonna 1969 ja julistettiin UNESCOn maailmanperintökohteeksi vuonna 1984. Vaikka sinun on mentävä puistoon varattuna aikana, voit jäädä sen jälkeen niin pitkäksi aikaa kuin haluat ja nauttia kaikesta.

Barcelona: Casa Batlló ja itseopastettu audiokierros

3. Barcelona: Casa Batlló ja itseopastettu audiokierros

Uppoudu Casa Batlló 10D Experience -elämykseen, jossa yhdistyvät tekoäly, lisätty todellisuus ja koneoppiminen. Koe arkkitehtuurin ja designin legendan, Antoni Gaudín, mestariteos omin silmin. Gaudín universumissa voit kokea muun muassa binauraalisia ääniä, immersiivisiä tiloja, makuja, tuoksuja ja volumetrisiä projektioita. Mene sisään lordi Batllón makuuhuoneeseen (jos kultavaihtoehto valitaan). Koe kaksi uutta immersiivistä huonetta: Gaudí Dome (ensimmäinen huone, jossa on kupoli, jossa on yli tuhat näyttöä) ja Gaudí Cube (kuusisivuinen LED-kuutio, joka on ainutlaatuinen maailmassa). Kuuntele audio-opasta, joka on saatavilla 15 kielellä, sekä säveltäjä Dani Howardin yksinomaisesti luomaa ääniraitaa, jonka esittää Berliinin sinfoniaorkesteri. Tarjolla olevista uutuuksista voit kokea japanilaisen arkkitehdin Kengo Kuman suunnitteleman uuden vertikaalisen viestinnän ytimen, 13 tonnin kiillotetusta marmorista koostuvat kelluvat tikkaat, jotka on ripustettu ilmaan, ensimmäisen 6-puoleisen sisätilojen kartoituksen Gaudín valojen terassilla sekä uuden "Simbolic"-myymälän.

Hop-on hop-off -kierros Barcelonassa, 24 tai 48 tunnin lippu

4. Hop-on hop-off -kierros Barcelonassa, 24 tai 48 tunnin lippu

Hop-on hop-off -kierros tarjoaa joustavan tavan tutustua Barcelonan kohokohtiin. Kaksi reittiä tarjoavat kattavan tavan kokea lukuisia nähtävyyksiä. Kummankin reitin kesto ilman poistumista on noin kaksi tuntia. Audio-opas kertoo sinulle nähtävyyksistä. Hyödynnä lisäksi karttaa. Sateen sattuessa bussit katetaan sähkökatolla. Bussit on muunneltu siten, että ne ovat sopivia myös liikuntarajoitteisille ja niissä on sekä anatomisesti muotoillut penkit että lämmitys molemmissa kerroksissa. Kyydissä on myös avustaja, joka auttaa sinua tarvittaessa. Itäreitti • Catalunya-aukio • Vell-satama • Historiallinen museo • La Barceloneta • Olympiasatama • Poble Nou ja eläintarha • Kansallisteatteri • Agbarin torni ja Glories • Sagrada Familian katedraali • Recinte Modernista de Sant Pau • Park Guell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batlló Läntinen reitti • Catalunya-aukio • Riemukaari • Eläintarha, El Born, Ciutadella • Passeig Colom • World Trade Center -rakennus • Miramorin puutarha • Fundació Joan Miró • Anella Olímpica • Kansallismuseo (Katalonian kansallismuseo) • Poble Espanyol • Caixa Fòrum-Pavelló Mies Van Der Rohe • d'Espanyan aukio • Estació de Sants • FC Barcelonan Stadion • Plaça Pius XII – Palau Reial- Pavellons Guell – Monestir de Pedralbes • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Catalunya-aukio

Casa Milà-La Pedrera: Ohita jono -lippu ja audio-opas

5. Casa Milà-La Pedrera: Ohita jono -lippu ja audio-opas

Koe yksi 1900-luvun vaikuttavimmista ja kekseliäimmistä rakennuksista tällä jonot ohittavalla ääniopasteisella kierroksella Casa Milàan (La Pedrera), joka on rakennettu Antoni Gaudin ollessa uransa huipulla. Päästyäsi tämän elegantille Passeig de Gracialle rakennetun erikoislaatuisen rakennuksen julkisivun taakse, voit ihastella katseen vangitsevia portaikkoja ja korkkiruuvisavupiippuja, joista on tullut Gaudin Barcelonan symboleja. Nouse katolle ihastelemaan sen kiemuraisia muotoja ja eriskummallisia savupiippuja läheltä. Siirry sen jälkeen ullakkotiloihin näkemään "Espai Gaudi" -näyttely, joka on ainoa Gaudin elämälle ja työlle omistettu näyttely. Opi lisää hänen arkkitehtonista keksinnöistään pienoismallien, rakennussuunnitelmien sekä historiallisten valokuvien ja videoiden kautta.

Barcelona: Barcelonan museo "Barça Immersive Tour" -lippu: FC Barcelonan museo "Barça Immersive Tour" -lippu

6. Barcelona: Barcelonan museo "Barça Immersive Tour" -lippu: FC Barcelonan museo "Barça Immersive Tour" -lippu

Lähde unohtumattomaan seikkailuun FC Barcelonan kiehtovaan maailmaan Barça Immersive Tourilla. Tämän eksklusiivisen kokemuksen avulla voit tutustua seuran menneisyyteen, nykyhetkeen ja tulevaisuuteen stadionin remontin aikana. Tämä immersiivinen näyttely sijaitsee Spotify Camp Noun lähellä sijaitsevassa, erityisesti siihen mukautetussa tilassa, ja se sisältää 18 interaktiivista ja audiovisuaalista installaatiota. Aloita matkasi tervetuliaisalueelta, jossa saat ääniopastusta ja löydät hyödyllistä tietoa. Älä missaa tilaisuutta vangita ikimuistoisia hetkiä valokuvapisteessä. Astu sisään "Me olemme historiaa" -tunneliin, jossa Barçan rikas perintö herää henkiin kiehtovien valokuvien ja merkittävien esineiden kautta, mukaan lukien Johan Cruyffin kunniaksi omistettu tila. Uppoudu "Tots units fem força" -alueelle, jossa interaktiiviset asemat esittelevät sekä miesten että naisten ykkösjoukkueita. Koe jännitystä "More than Achievements" -installaatiossa, jossa koet ikonisia hetkiä, legendaarisia pelaajia ja pokaaleja immersiivisten maalilähetysten ja juhlallisten äänien avulla. Kierroksen kohokohta odottaa "Camp Nou Live", joka on kunnioitusta herättävä audiovisuaalinen esitys, joka sijoittaa sinut stadionin keskelle ja tarjoaa 360º-kokemuksen ainutlaatuisesta näköalapaikasta. Tutustu FC Barcelonan tulevaisuuteen "Espai Barçassa", jossa mallit, grafiikat ja upottavat audiovisuaaliset teokset esittelevät kaikille Barça-faneille tulevan kodin monimutkaisia yksityiskohtia. Osallistu tälle poikkeukselliselle matkalle FC Barcelonan olemuksen läpi. Uppoudu historiaan, tunteisiin ja toiveisiin, jotka määrittelevät tämän ikonisen jalkapalloseuran, ja lähde kotiin rakkaiden muistojen ja syvemmän yhteyden kanssa Barçan maineikkaaseen perintöön.

Moco Museum Barcelona: Pääsyliput Banksyn ja muiden kanssa

7. Moco Museum Barcelona: Pääsyliput Banksyn ja muiden kanssa

Varaa pääsylippu Barcelonan Moco-museoon nähdäksesi ajankohtaiset näyttelyt, jotka keskittyvät tuomaan modernia ja nykytaidetta suurelle yleisölle. Koe unohtumaton ja todella silmiä avaava taidekokoelma. Katso Andy Warholin, Jean-Michel Basquiatin, Banksyn, Salvador Dalín, Damien Hirstin, Keith Haringin, KAWS:n, Hayden Kaysin, Yayoi Kusaman, David LaChapellen, Takashi Murakamin ja muiden ainutlaatuisia moderneja, nykyaikaisia ja katutaideteoksia. Vieraile Guillermo Lorcan "Esplendor de la Noche" -elokuvassa, joka on ensimmäinen eurooppalainen yksityisesitys chileläiseltä nykytaiteilijalta Simon de Puryn kuratoimassa näyttelyssä, jossa yhdistyvät taikuutta ja realismia. Inspiroidu digitaalisen taiteen mahdollisuuksista vierailemalla TeamLabin, Les Fantômesin ja Studio Irman näyttelytiloissa. Vieraile "NFT:issä" (non-fungible tokens), joka on Euroopan ensimmäinen NFT-ilmiölle omistettu näyttelytila. Nämä ovat vain osa monista tällä hetkellä esillä olevista kiehtovista näyttelyistä.

Barcelona: Música Palau de la Música -opastettu kierros.

8. Barcelona: Música Palau de la Música -opastettu kierros.

Nauti itseopastetusta kierroksesta Palau de la Música -rakennuksessa, joka on yksi Barcelonan tunnetuimmista rakennuksista. Seuraa informatiivista esitettä ja tutustu syvälle tähän Barcelonan modernismin helmiin. Tämä kaupungin sydämessä, vain muutaman minuutin päässä Las Ramblasilta ja Plaza Catalunyalta sijaitseva konserttisali on koristeellisten hienostojen temppeli. Aloita kierroksesi aulasta ja jatka suureen portaikkoon ihailemaan sitä koristavia koristeellisia kukkia ja lippuja; hämmästy sen yksityiskohdista, jotka on rakennettu useista eri materiaaleista, kuten raudasta ja lasista. Vieraile seuraavaksi Lluís Millet -salissa ja vilkaise suurta parveketta, jonka pylväät symboloivat luontoa kaikenlaisten kukkien kanssa. Hämmästy lopuksi värien, muotojen ja valon räjähdyksestä, kun astut konserttisaliin. Toisesta kerroksesta sinulla on mahdollisuus ihailla vaikuttavaa valonlähdettä läheltä. Nauti vierailun päätteeksi kauniista elävästä piano- tai urkukonsertista.

Museu Nacional d'Art de Catalunya -pääsylippu

9. Museu Nacional d'Art de Catalunya -pääsylippu

Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) sijaitsee Palau Nacional Montjuicissa, joka rakennettiin vuoden 1929 maailmannäyttelyä varten. Museovierailun aikana voit tutustua katalaanimodernismin taiteilijoiden, kuten Gaudín ja Casasin töihin. Ihaile eurooppalaisen renessanssin ja barokkimaalareiden, kuten Tizianon ja Velázquezin töitä. Koe myös museon valokuvakokoelma. Kokoelmat ovat esillä kahdessa kerroksessa ja museovierailuun kannattaa varata aikaa muutama tunti, jotta voit nähdä kokoelman kokonaisuudessaan. Kokoelmien ihailun lisäksi voit tutustua rakennuksen historiaan. Myöhemmin voit suunnata katolle, josta avautuu upeat näkymät kaupunkiin.

Montserrat: Monastery Experience Ticket

10. Montserrat: Monastery Experience Ticket

Tutustu Montserratin luostariin ja pyhäkköön omaan tahtiisi audio-oppaan, kartan ja informatiivisen esitteen avulla. Tutustu basilikaan ja hyödy ajoitetusta sisäänpääsystä nähdäksesi kuuluisan Mustan Madonnan. Hyödynnä vierailusi Montserratissa audio-opastetulla kierroksella. Kohtaat basilikan ja opit vuoren, luostarin ja pyhäkön pilareista hiljattain uudistetussa audiovisuaalisessa huoneessa. Käy museossa ja tutustu Caravaggion, Picasson, Dalin ja muiden taiteilijoiden mestariteoksiin. Ihaile sen antiikin maailman arkeologista kokoelmaa ja selaa muita pysyviä ja vaihtuvia näyttelyitä ja kokoelmia. Kohtaat kuuluisan Mustan Madonnan (La Moreneta). Hyödy ajoitetusta pääsylipusta ja ehdi nähdä patsas ennen jonoja.

78 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 5

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Barcelona, Itseopastetut aktiviteetit

Itseopastetut aktiviteetit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Barcelona?

Barcelona: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.0 / 5

perustuen 5 arvosteluun

Arkkitehtuurin ihme!!! Ulkopuolelta, mutta melkein vielä enemmän sisältä, hämmästyttää arkkitehtonisten ja logististen mestariteosten vaikuttava valikoima. Jo nyt, neljä vuotta ennen rakennuksen valmistumista ja 100 vuotta Gaudin kuoleman jälkeen, meille maailman kaunein rakennus, jossa olemme koskaan vierailleet. Pakollinen kulttuurin ystäville. Jokainen sentti kannattaa käyttää täällä! Online-varaus, mukaan lukien ääniopas, toimi täydellisesti! Mielellään taas GetYourGuidessa. K+B

Vierailin tässä kohteessa 14 vuotta sitten venäjänkielisen oppaan kanssa. Nyt ei ole venäläisiä oppaita ja he käyttivät ääniopasta. Kaikki on selkeää ja mielenkiintoista. Oli vähän ärsyttävää, kun puhelimiin yritettiin laittaa ääniopas, mutta onneksi se epäonnistui ja toi meille tavalliset aiemmin käytetyt. Tuomiokirkoa koskevia tietoja oli mahdollista kuunnella useita kertoja. Kello 12 kellojen soitto ja miellyttävä musiikki katedraalissa aiheuttivat kyyneleitä ....

Sinun täytyy valmistautua moniin ihmisiin. On sääli, että kaikilla (!) on oltava sovellus kuullakseen äänioppaan! Se on melko hankalaa paikan päällä! niin monet kävelivät kaiuttimet päällä.. ei myöskään aivan halpa katedraalissa..! Sisäänkäynnin selkeä merkintä, joka koskee Get-your Guide -asiakkaita, olisi etu!

Poikkeuksellinen kokemus. Ostamalla lipun verkosta tulet paikalle ja pääset heti sisään. Täytyy vain muistaa, että ääniopas on kännykässäsi ja kuulokkeissasi, minä, jolla oli myös 3 lasta, annoin minulle "puhelimet", joilla voit kuunnella tarinaa.

Barcelonassa on kaksi vastaavaa palveluntarjoajaa, katso reitit ja päätä itse. Meillä oli 2 päivän lippu ja näimme sen kanssa paljon. Käytämme melkein aina tätä tapaa tutustua kaupunkiin - se todella vakuutti meidät jälleen Barcelonassa.