Barcelona Kävelyretket
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Paras hinta-laatusuhde
sagrada familia opastettu ohita lippujonot kierros lippu

Sagrada Familia: Opastettu ohita lippujonot -kierros & lippu

Kesto: 1,5 tuntia
298 asiakasarvostelua
GetYourGuide Original
298

Vieraile Sagrada Familiassa asiantuntevan oppaan johdolla. Ohita lippujonot ja nauti elämyksestä pienryhmässä tai yksityiskierroksella. Näe Gaudin…

Barcelona: Suosikit / Kävelyretket

Kävelyretket: Katso kaikki
Kaikki 657 lippua ja kierrosta

Nähtävyydet: Barcelona

Enemmän aktiviteetteja: Barcelona

Barcelona: Nähtävää ja koettavaa

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Upea rakennus,hyvä opas, ei voi olla muuta kuin hyvin tyytyväinen!

Rakennus on tosin erikoinen, värikäs ja jännittävä! Tuli sellainen olo, että sinne pitäisi ehdottomasti tulla joskus takaisin - esim. konserttiin tai flamenco-esitystä katsomaan. Kierroksen aikana saimme kuulla isossa salissa pätkän urkumusiikkia, sitä olisi ollut mukavaa kuunnella pitempään, mutta - kuten aina - kierroksen aika on rajallinen.!

Palau de la Músican opastettu kierros Arvostelija: Helgi, 11.04.2015

Tämä kohde pitää mielestäni nähdä. Turvatarkastus oli ymmärrettävä, vaikkakin yllätyin siitä. Mielestäni audiolaitteet olivat välttämättömät kuuluvuudesta takaamiseksi. Etukäteen tilatun ja opastetun kierroksen aikana välttyy jonottamisesta ja ymmärtää kokonaisuutta paremmin.

Viinitilakierros kokonaisuudessaan oli erittäin hyvä

Viinitilakierros kokonaisuudessaan oli todella hyvä. Sekä viinitilalla että kuohuviinitilalla olevat esittelijät olivat todella ammattitaitoisia ja viinitastingit tapaksineen olivat piste i:n päälle. Voin suositella tätä kierrosta kaikille.

Monipuolisesti ja asiantuntevasti hoidettu esittelykierros

Opas oli perehtynyt Gaudin historiaan monipuolisesti ja esitti mielenkiintoisella ja persoonallisella tavalla kirkon syntyhistorian ja miten on päästy tähän päivään. Todella mielenkiintoinen kierros

Historiatietojen syventäminen kävi mukavasti asiantuntijan avulla.

Sagrada Familia oli todella mahtava Basilica. Oppaamme oli innostunut ja paneutunut historiallisen monumentin rakennusvaiheisiin ja arkkitehti Anthony Gaudin elämänvaiheisiin.